Written by serenity | June 3rd, 2013

Ramai ke wanita di luar sana yang kecewa bila Izzue Islam berkahwin?

Semalam telah berlangsung majlis pernikahan pelakon dan penyanyi kumpulan Forteen, Izzue Islam, atau nama sebenarnya Muhammad Izzul Islam Mazlan dengan gadis pilihan hatinya Nurinafilah Waharudin, atau lebih mesra dikenali sebagai Awin Nurin.


Pasangan itu selamat diijabkabulkan pada pukul 9.45 pagi oleh bapa Awin di Dewan Shah Alam. Jumlah mas kahwin pula ialah 11 dinar dengan hantaran berjumlah RM11,111.11.

Pihak lelaki memberi sembilan dulang hantaran dan dibalas dengan tujuh dulang hantaran oleh pihak wanita.

Lagi 20 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Zuhairi Firdaus.




















Baca Yang Ini Pulak:-

123 responses to (20 GAMBAR)Majlis Pernikahan Izzue Islam Dengan Awin Nurin

  1. Anonymous says:

    adapun citer dia orang…tahniah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 1
    • minah jambu says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 200
      • nazrul natasha baiduri says:

        biadap sungguh mulut ko minah jambu.. mcm halimah jongang sekalipun yg penting dia dh berlaki.. ko ader???? apepn semoga dorg berkekalan sehingga akhir hayat.. amin!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 164 Thumb down 10
      • sayang says:

        bini dia mcm halimah jongang pun dpt jugak si izzue islam tu.. ko pe ado?..ntah muka ko lagi azab..jgn nak keji sgt la..yg penting mereka dah HALAL

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        kepada minah jambu…andaikata tuan hamba tidak keberatan..sudikah kiranya jika tuan hamba tunjukkan wajah ayu tuan hamba (dari depan dan sisi) bersekali dengan susunan gigi tuan hamba (gigi atas dan bawah) ?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 174 Thumb down 5
        • berani kau minah says:

          hahahahahahahaha aku pun nak tgk jugakkk!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
      • ahkak puaka says:

        MINAH JAMBU YG X JAMBU LANGSUNG ~ SEJONGANG DIA PUN, DIA DPT LAKI YG BAIK, HENSEM, SYG DIA SEPENUH HATI & PALING PNTG MUDA BERGAYA. KAU HADO????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        heiii minah (ntah2 maknyah) aku tgk ko ni kn slalu je komen tang luaran..ko sedar ke x yg ko komen tuh semua Allah yg anugerahkan..bkn awin mntk pn jd cam gitu..xpsl2 dpt dose free..ko kutuk halimah..ko kutuk awin..agak2 smpt x ko mntk maaf???law berani tnjuk la muke ko..nk tgk camne..brape yg like n brape yg dislike…aku hempok jap g sawan khinzil lak ko..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        mulut ko macm sial kn.. mesti ko tak laku sebab tu dengki

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
      • nik pett says:

        biasa oran yg jeles jer buat ayat mcm ni,, kalo halimah jongan pun dia mampu dapat macam tu,,,, ko pnya laki tau bini nant xtau lagi mcm mna.. kalo dah ada la tau bini,,, anak2 g akan dapat ctau le mcm mna,,, minah jambu jaga mulut tu…. hari ko akan tiba jugak nant

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • gelly gelly says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 24
        • maya nurina yasmine says:

          betul ke si izzue tu gay? ko ade ke siasat betul betul? kalau ko tengok mkat internet kadang kala internet ni tak boleh dipercayai,gelly gelly.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
        • benci minah jambu says:

          dia xgay bodohh

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          tul lah mungkin dah jodoh

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • udop nakal says:

          x baek tau…. huhuhuhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • zaia says:

        mata ko jongang ke ape?pi tengok balik gigi halimah jongang dengan teliti ye,berbeza ok.
        lagipun kalau seseorang tu ada gigi mcm halimah jongang,mesti ada kelebihan lain yg buat orang sayang dan suka. apelaaaaaaaaaa….
        cuba post gigi ko nak tgok,kot2 ada kerak2 tersembunyi sape tau..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        Engkau tu cantik sangat ke…………

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • miss kiah says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 16
      • maya nurina yasmine says:

        jongang sangat ke gigi bini die tu, kalau nak bandingkan dengan kau,cer tengok muka kau minah jambu.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • Mak Ton says:

        apalah minah jambu nie… tue semuakan anugerah ALLAH… cantik atau tidak, siapa kita nk pertikaikan? if kita pertikaikan, sama la cam kita pertikaikan ciptaan ALLAH… ingat sikit, ciptaan ALLAH semua indah2… tiada cacat celanya… dan kita yg konon sempurna fizikal nie, tak perlulah nak berkata apa… sebab ALLAH kalau nak tarik, anytime je…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • owh eqa says:

        x payah nk poyo sngat la

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        macam setan dowh mulut kao

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • fiqa says:

        ehhh MINAH JAMBU….yang ko jeles apsal…yang ko cakap die tak handsome tu apsal..ko jeles ke..ehh minah..tah tah ko nie kene penyakit tak…bute ke ape…kan handsome tu…kalau kau tak minat pon ngan die..sekurang kurangnye cakaplah tahniah ke..ini tak..cakap orang cam Halimah jongang plak..engko apsal..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • irah says:

      ak umur 22, memang sesuai sgt la dgn si izzue yg umur 23 ni tp nk bt cmne dia xnak kat aku..huhuhu..btw tahniah utk korang berdua, hepy for them..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. :)

      #baik je muka si izzue ni, nmpk macam muka setia giler#

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 9
    • cicakiut says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 71
      • wan azli wan razmi says:

        SETUJU!!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 19
      • halijah says:

        Ada apa dengan angka. Yang penting hati saling cinta. Malang sape kawen ngan ko cicakiut asyik mengira hari menopos bini jer.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 2
    • kakak neelofa says:

      mcm mcik2 yg kawin….huahuahuahuahua….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 14
    • noni tak memihak sesiapa!!~ says:

      tak kesh la halimah jongang ke hape.. janji dia kawin dgn izzue, ko hado??? ko jeles jek,busok hati! cam bangkai!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • suraya says:

        betullah tu jeles semacam hahaha….. nanti carilah kembar dia kalau nak….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • Olga says:

      LAW KO DAH KAWIN PON TETAP ORG GELAR KAN GROUP KORANG TU GROUP ADIK2 GAYAH2 JUGAK TAMBAH2 SI RIZU TU DAH RAMAI ORG CAKAP DIA GAY

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 9
      • MINAH JAMBU SUKA BATANG says:

        BETUL TU OLGA. AK LAMA DAH SYAK SI IZZUE NI GAYYYYYYYYYYYYYY.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 12
        • no name says:

          korang ni dh lame idop ke?dh byk sgt buat amal ibadat?korg klu jeles ckp jelah bro . .tak yh nk tduh org tnpa bukti . .anyway congrats izzue n isteri . .terpancar cahaya kbahagian kt mate izzue . .

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
    • MINAH JAMBAN says:

      XPE LAH JONGANG PON YANG PENTING MALAM2 SONDOL TUTUP LAMPU OK

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  2. IzzueKekasihGelapku says:

    STRESS!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 42
      • Anonymous says:

        olga..tak de sape suh ko jeles dgn dia…aku pedulik apa ko minat shahrizal ker..putih melepak ker…hensem hodoh ker…..kalau ko minat haiwan bernama ungka sekali pun ..aku pedulik ape…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 10
      • benci minah jambu says:

        hadoooo , sweet je izzue

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  3. ina says:

    Tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      comelnye izzue islam…semoga berkekalan hingga akhir hayat dengan awin..OK…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  4. emma says:

    alahai.. hensem

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  5. xx says:

    taniah…ayu jer bini izzue ni rupernyerr…:))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 7
  6. kobesbunge says:

    so sweet…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  7. cik teratai says:

    alahai kiut nye izzue ni.. anyway tahniah utk izzue n isteri! :))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
  8. Amoi Comel says:

    Update pun!
    Selamat pengantin baru, semoga kekal hingga akhir hayat. Comel dan ayu la puan Awin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  9. NL says:

    tahniah izzue & awin ! moga bahagia hingga SyurgaNya . Amin Ya Rabba Alamin .

    p/s : confirm ramai mkn hati termasuk aku ! hihi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  10. cikakiki says:

    cute nye izzue…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  11. anne says:

    For me izzue & wife dia sgt sweet. dah hidup susah senang bersama & izzue tak berubah walaupun now dah popular. thumbs up! *die hard fan jgn la kutuk2 wife dia yer. semoga berbahagia izzue!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 2
  12. Nana says:

    huk huk… (T_T)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  13. dee says:

    tol tu anne..sekurang2nyer dia x meninggalkan wanita yg susah n senang bersama..malah turut sama menaikkan nama izzue….x mcm ader artis segera dulu masa susah dgn tunang da senang perrgghhh terus kutuk tunang dia pulak..hanya kerna nak bersama sosial escort popular….tapi ALLAH maha mengetahui ternyata org yg terbaik menunggu bekas tunangnyer….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 2
  14. miss s says:

    xde kontroversi trs kawin..tahniah izzu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  15. nadies ler says:

    Tahniah Awin & Izzue..hepi for you both..
    Kpd yg kutuk2 tu..ingat sket..korang ade kehidupan korang sndri yang xprfect.
    jaga kehidupan korang dulu..ok?peace yaw =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  16. ss says:

    tahniah..semoga bahagia hingga ke syurga…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  17. Anonymous says:

    HEY IZZUE N NURIN,
    AQ CAYER IZZUE SYG KAT NURIN, MCM MNE AQ SYG KAT SESORUNK NI WALOPON DYE X CNTIK DI MATA SESAPE. TAPI TETAP MENARIK DI MATA AQ.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  18. Anonymous says:

    kan comel bertudung…sejuk mate memandang..ok la drp rambut karat tu..
    alhamdulillah..dh slmt pn korg kn..
    usia bkn ukuran..yg kita ukur keikhlasan seseorg..ht budinya..
    pade sesape yg sedey xdpt izu..xpe..jdoh korg Allah dh aturkan..cpt ngn lmbat je..hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  19. Keke says:

    Yang ni realiti ke drama ni? Kalau realiti rasa mcm nak nangis jeerrr huwaaaaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  20. Bedah Semput says:

    tahniah la..banyak pulak aku tengok lelaki kawen perempuan lebih berumur sekarang ni, kemarin aku baru je pergi kenduri kawan aku, terkejut besar aku tengk wife dia..da berumur 41 yang kawan aku ni pulak baru 23 ermm ni la dikatakan jodoh pape pun moga bhagia hinnga akhir hayat..AMIN!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      uihhh biaq betoi ko bedah??salute la same mmbr ko tuh..dh jodoh die kn..
      ni br jdoh,ajal maut x knl usia

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  21. nad says:

    oh.gila kachak izzue ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  22. bedah jambu says:

    biasa2 jer bini dia…berhijab ker bini dia nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  23. nurin adlina says:

    Tahniah Izzue dan awin.. xyh lar nk kutuk2.. jodoh ditangan Tuhan..
    ade sesuatu dlm dri awin yg tiada pada org lain dan ia membuatkan izzue setia..

    semoga kekal ke akhirnya.. InsyaAllah

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  24. Roses says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
  25. purple says:

    kita doakn yg baik2..nnt yg dtg pun semua yg baik2…semoga berbahagia dan kejal hgg ke akhirnyaaaa..cantikkan subjektif…perempuan yg paling cantik didunia ialah isteri..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  26. ....................... says:

    Semoga berbahagia n setia hingga ke hujung nyawa….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  27. Anonymous says:

    Brpe umur wife die eh? apepn congrats!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  28. mama rock says:

    biase nye kalau suami kacak..bini die mesti biase2 je..kalau isteri cantik pulak..suami nye biase2 jer…tuhan maha adil..x semua yg kacak dapat yg cantik..x semestinyer yg cantik dapat yg kacak..semua nye terletak pada hati..cantik dalaman..cntik la luaran nyer..rupa x janji kan kebahagiaan yg penting hati ikhlas..semoga bahagia hingga akhir hayat..amin….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
  29. iris says:

    awin, u look more beautiful if u pakai hijab..nmpk ayu berbanding dgn u x pakai hijab.. :) neway, congrats!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  30. mizz says:

    yelah…yelah…doakan diorg bahagialah ni…
    mgkn ada cerita yg menarik antr mereka smpi akhirnyer bersatu…
    cm izzue ni ensem kott…hehe
    ok2…again doakan diaorg bahagia…
    *ikhlas ni…ikhlas…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  31. kaki gosip says:

    lebih cantik bila bertudung…sebab nampak ayu…kalau free hair mcm nyonya je..huu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  32. kaki gosip says:

    lebih cantik bila bertudung…sebab nampak ayu…kalau free hair mcm nyonya tua je aku tengok…semoga terus kekal bertudung..kan manis

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  33. Remy says:

    gamb0 18<…….Izzue Islam dh mcm xsab0 jew…heee…sab0 dik n0n…sweet gitue~ btw c0ngrate! (setia hjung nyawa) kerana (sebenarnya saya isteri dia)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  34. Anonymous says:

    cute nya izzue ni…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. cikbunge says:

    Robek hatiku..sob sob sob.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. Lady Greyz says:

    Hidup ni mcm magnet..kalu kutub utara jmpe selatan, ada tarikan kan..ce kalu jmpe kutub yg sama, pasti akan menolak..camtu jgk jugak cas +ve dan -ve..so kena fahamilah ea kenape Tuhan temukan dorang ni..utk melengkapi satu sama lain..semuanya bersebab..so jgn la suke suki je kutuk org sbb kite sendiri tatau ape kelebihan yang ada pd isteri si izzue nie..lgpun kite sndiri pun tak perfect mne..nway, congratulations to both of u on your wedding =)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  37. kak chah says:

    kak chah macam biasa mmg tak kenal ramai artist..tapi kak chah nak ucap tahniah pada pasangan ni..sbb kawen tu sunnah..semoga bahagia insya Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  38. landak says:

    ada juga yg boikot cite “sebenarnya saya isteri dia ” karang….
    ha ha ha….
    aku tetap layannn…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. KIREI says:

    boleh tak kalau pengantin pompuan jgn duduk atas cmtu..apa salah duk bawah sama mcm org lain..duk belakang pengantin lelaki pn okey….mcm tak berapa nak sopan duk atas…org2 yg dh berumur duduk bawah….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  40. BUNKFACE NO.1 says:

    muka izzue tu relax jer, tak berdebar ke akad nikah ?? wife dia nampak muda plus cantik bila bertudung, tahniah smoga kekal hingga ke syurga, Amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. Al says:

    congrats, yang penting dorang happy
    dan syok tgk muka 2 mempelai happy
    hope happy hingga ke akhir hayatt
    “Wang, usia dan wajah satu pakej, tetapi x semestinya pakej itu menjamin kebahagian”

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. minah letoop says:

    seronok je muka dia masa kawen…huhu haha
    tahniah lah yek…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. Anonymous says:

    berapa umur izzue ngn wife izzue nih ye…?…selamat pengantin baru :)…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. cutie pie . says:

    congrats izzue . i mmg minat sgt kat u tapi i redha sbb semuanya ketentuan tuhan . alahh korang yang carut dia kat sini , bukan boleh dapat dia pun !! takyah nak marah sgt lah kat awin nurin tu . dia da kahwin , redha je ..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  45. anonymous says:

    Allah tu maha adil, tak semestinya orang hensem/cantik dpt sama dorang.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. miss chocolato says:

    cantik jugak awin ni biler pakai tudung.. semoga hubungan mereka kekal hingga ke akhir hayat… dan semoga cepat dapat baby… amin.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. NETNEK says:

    tahniah to izzue n awin ..

    Mungkin ramai yang mengatakan izzue tak sepadan dengan awin tapi hakikatnya hanya izzue yang tahu mulianya hati awin yang bersusah payah menaikkan nama izzue…dari situ izzue dapat menilai bahawa walaupun dia boleh mendapatkan yang lebih cantik lebih cocok tapi hanya dia tahu keikhlasan cinta awin padanya…

    Salute pada izzue dan awin kerana anda membuktikan cinta bukan pada paras rupa tapi kesetiaan, faham memahami dan saling mempercayai ..

    Cinta sehingga hujung nyawa ….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  48. strawberry says:

    Pakai tudung nmpk comel skit n muder sikit….nmpk sepadan….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. Anonymous says:

    Mesti anak diaorg comel kan..cam diana danielle,mak dia bese2 je tp anak cantik jelita

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. maya nurina yasmine says:

    sedap betul ko cakap ye minah jambu… cer tengok muka ko tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. rilek brother says:

    cantik tk semestinya baik, baik tk semestinya cantik..yg penting hati budi dia.
    Izzue lebih mengenalinya, dia pn tk kisah org ckap apa..berlambak org ensem tk semstinya pilih isteri yg cantik je.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. izzue fan says:

    Tahniah izzue…very hepi for both of u,,,,moga kekeal hingga hujung nyawa…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. Lydia says:

    Apa le ko org ni…sabo laa..ko org carik jodo ko org..ikut cite rasa sndiri..yg sbok2 psl dia org psal ape.. ade ko bagi dia org ape2..hampeh kan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. isteri sayang suami says:

    umur hanya angka.Rasulullah pun beristerikan perempuan yg berusia dr baginda.Yg penting ikhlas, janji tahu tanggungjawab sebagai suami dari yg berumur tapi perangai macam budak2..Saya pun husband muda 9 tahun,Alhamdulillah tak ada masalah,yg penting perkahwinan berlandaskan agama..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  55. cawan kesayangan ramai says:

    weih korang cite pasal ape ni weih.. byk dengki punye komen.. pusing2 kepala baca..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. ily alya says:

    taniah izzue semoga istana yg dibina berkekalan.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. lolalu says:

    stress gilerrr

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. Azzera says:

    comeyy nya dua pasangan ni aku cup izzul islam . selamat pengantin baru .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. ikakyra junior says:

    moga abg izzue kekal ngan kak awin..
    moga dpt ank2 yg comey2..
    kak awin pun cute..
    mmg spadan ngn abg izzue..
    mmg trkilan gila bila dpt tau abg izzue nk kawin..
    sjk tengok SSID owg da mla mnat at abg..
    it okay arr..
    owg akn still mnat at abg smpai bila2..
    bila abg da tua owg reject ar abg..
    hahahahax..guwau je..
    semoga istana yang abang bina bersama kak awin akan berkekalan hingga akhir hayat..
    amiiiin…………………….
    Bubye ..
    assalamualaikum..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. izzue islam love me

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  61. syafiqa says:

    handsome nye……….. macam boyfriend saye……..ini izzue islam..bf saye izul islam

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. fiqa says:

    yg korang nie kutuk-kutuk izzue ni apsal..tak happy ke tengok izzue dah kahwin..walaupon saye nie cemburu..tapi saye tak berani nak kutuk-kutuk diaorang..biarlah dia…dia nak kahwin dengan halimah ke..dengan angelina jolly ke..dengan tiz zaqyah ke..korang apa kesah.. biarlah dia pilih jaln hidup dia sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  63. Anonymous says:

    semoga anak korang nanti comel-comel ye…izzue,awin korang hiraukan je komen-komen negatif too..saye tengok korang serasi je..sape yang komen negatif kat korang too,mata dye mamang juling…aq doakan yang terbaik untuk korang berdua..IZZUE AWIN..sweet giler…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  64. umai techik says:

    semoga anak korang nanti comel-comel ye…izzue,awin korang hiraukan je komen-komen negatif too..saye tengok korang serasi je..sape yang komen negatif kat korang too,mata dye mamang juling…aq doakan yang terbaik untuk korang berdua..IZZUE AWIN..sweet giler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. ana yuda says:

    bodohhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. nur syuhada dluvers says:

    izzue islam memang cute gilerrr..awin,jage suami elok-elok ye…hiraukan je komen-komen negatif too…klo dah cinte x ikot umur pown x pe laa..muke x penting tapi hati itu pentingggg…saye sokong cakap isteri sayang suami tadiiii…izzue..awin…SWEET GILERRRR…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. budak baik says:

    alhamdulillah…selamat mendirikakn rumah tangga…diorang bt benda baik ni wey…
    x perlulah mempertikaikan jodoh yang telah ALLAH tentukan..apa hak anda..sedangkan anda juga manusia sama seperti mereka yang telah ditetapkan jodoh.. ketentuan ALLAH sentiasa tepat lah… selamat pengantin baru untuk mereka..semoga berbahagia!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  68. jieei says:

    hufufuolskqsp hu4r8ir9irpkdw,pd kjiuiwqow

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. […] (20 GAMBAR)Majlis Pernikahan Izzue Islam Dengan Awin Nurin (120) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. […] (20 GAMBAR)Majlis Pernikahan Izzue Islam Dengan Awin Nurin (121) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. azah says:

    izzue islam hensem giler…bini dier pown lawa gakk…aq masih student but aq cam nak jugak kat si izzue tuh…but die dah berpunyerr

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0