Written by AbangNara | March 23rd, 2015

Semalam telah pun berlangsung majlis akikah puteri sulung Diana Amir & Habib, Khaulah Al Azwar. Majlis telah berlangsung di kediaman suami isteri ini. Menariknya, bacaan doa dan azan telah pun dikemudikan oleh Habib sendiri membuatkan ramai yang hadir tersentuh. Antara rakan artis yang hadir ialah Mejar David Teo dan isteri.

majlis akikah anak diana amir

Suka Abang Nara melihat keluarga bahagia ini. Semoga Khaulah Al Azwar membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah di masa hadapan. Tahniah buat Diana dan Habib atas kehadiran cahaya mata sulung mereka ini. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar ThePhotolicious.

 P.S: Honda Civic Type R 2015 sudah tiba di Malaysia?


majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir
majlis akikah anak diana amir

11 responses to (20 GAMBAR)Majlis Akikah Puteri Diana Amir & Habib, Khaulah Al Azwar

  1. Nora Majidin says:

    Berseri muka Diana.. Semoga kalian bahagia sepanjang hayat..

    0

    0
  2. melati says:

    alhamdullilah..dh besar nanti kalau nk komen2 aper2 jgn jadi Anonymous…Anon ni jenis2 org2 yg lalang..yg buat salah tk mengaku, pastu suka cari kesalahan org, pastu suka kena kan org, pastu kalau nk ajak makan jgn ajak Anonymous sebab mereka ni jenis tunggu org bayor jer..(KEDEKUT )…hakikat nya jgn percaya org2 Anonymous ni…kalau Pegi KLCC mereka sanggup tolak Mak mereka janji mereka lepas….itu Hakikat..

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    bertambah tambah sweet pasangan ni….moga kekal bahgia hingga akhir hayat,lagi2 bersama org baru dlm keluarga….amin…

    0

    0
  4. ada aku kesah says:

    Allahuakbar comelnya anak depa. muka kak diana pun berseri2 cantik je.
    Alhamdulillah semoga bahagia hingga ke syurga.
    semoga khaulah menjadi anak yang solehah insyaAllah ~~

    0

    0
  5. melati says:

    Org yg nyamar nama Mak Melati ni , golongan keluarga tunggang langgang…sebab Mak dia tidor gan ramai lelaki ..saya berani njamin DNA dia mesti tk sama, saya berani panah petir kalau DNA dia sama gan Bapak dia..itu hakikat…semuga anak kecil ni tak ikut jejak org yg suka guna nama org ….org2 yg suka guna org ni Babi lagi mulia…itu hakikat.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    sweet simple n sejuk mata memandang…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    tang diana…takde sape nk komen..teddy bear laa aper laaa itu ini laa…agung kan itu ini laaa….nampak sgt klo mmg jenis mulut nk menyembur…main sembur jek…

    okey je pon kan cukur jambul hias teddy bear…bukan pon buat tokong…permainan je pon…kecoh je korang kt retis lain kan

    0

    0
  8. Anonymous says:

    prof amir suke dapat cucu comey ….ehehhe..love from uthm

    0

    0
  9. Janice says:

    Couple macam ni saya suka…anak cute, mak bapak cute..majlis pun tak lah over over sangat…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    cantik diana amir gayakan tudung dia…sweet je…semoga diana dan suami juga anak akan dilimpahi kebahagiaan berpanjangan hingga ke syurga…

    0

    0
  11. hati suci says:

    Allahuakbar!!!! SubhanAllah!!!! indahnya ciptaanMu Ya Allah…..sedap mata memandang…..InsyaAllah dgn adanya Ibu Bapa yg baik….maka anaknya juga akan menjadi anak yg baik…..seronok tgok perubahan Diana….bertudung litup…kalau dulu terdedah sana sini…syukur Diana mendapat hidayah lebih awal…mudah2 mudahan kita juga dapat hidayah sepertinya juga…amin…doakan yg baik2 ye…..xnak yg buruk2…xmau…xmau…

    0

    0