Written by Bella | April 9th, 2015

Pelakon yang sinonim dengan drama bersiri Gerak Khas, telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada tanggal 21 Mac lalu. Bayi seberat 3.2 kilogram itu merupakan anak kedua Salina.

Ingin merakamkan detik indah bersama anaknya yang baru lahir serta keluarga, Salina telah menggunakan khidmat jurugambar The Photolicious dengan tema menarik iaitu Gerak Khas dan juga Princess.

Memang comel habis apabila anak Salina memakai topi polis dan bergaya dengan sepucuk pistol (bukan pistol betul jangan risau).

Kredit Foto: thephotolicious.com

Lagi beberapa foto anak kedua Salina Saibi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.




19 responses to (20 FOTO) Anak Kedua Salina Saibi Dengan Tema Gerak Khas

  1. mutiara says:

    comell
    & lawa nak sulung dia

    0

    0
  2. Anonymous says:

    cantik

    0

    0
  3. saya says:

    paling cantik gamba dia cium baby dia tu… awwwhh..sweet :)

    0

    0
  4. kemek says:

    mcm muka bini apek leuniey natasha ..

    0

    0
  5. hattap says:

    OMG make up dia…….terkejut aku jah!

    0

    0
  6. sekadar renungan says:

    comel pic semua cuma pic baby wit pistol… salina, bagus kalau direnungkan b4 snap pic tu…..

    0

    0
  7. ash says:

    just my personal komen as a mom…
    skrg dh jd budaya amek2 gmbo bby mcm ni…
    untuk kenangan…
    tp rasenye x sesuai sbb bby kn lembut lg
    ape pn dia x tahu, salah ke betul ke…
    sbg org yg dh berpengalaman…
    patotnye ape yg kite boleh elak, kita elak kn lah

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      kau diam dah ! dia punye suka la ape yg dia nk buat huh !!

      0

      0
    • kesuma says:

      its ok.. pengalaman sendiri sy dgn camora time tu,
      kalau awk tgk kat atas, macam di studio, tp sbnrnya dia dtg rumah masa pantang..semua peralatan dia bwk, lengkap, rumah kita dah mcm studio dah, cara dia handle baby pun lembut sgt.. kita pun confident.. baby pun sentiasa berbedung, elok dia nak tangkap je cekap je dia bukak dan nakedkan baby tu..

      sebelum blame org research dulu eh adik.. kot2 nanti ada anak, dan ada duit trlebih, kita pulak yg teringin sama.. hati kan boleh berubah2,..

      0

      0
  8. popcorn says:

    Pendapat popcorn…mekap mak dia tebal sgttlah!!!

    0

    0
    • PEAH says:

      tak tebal sangat lah. dia make up tu sikit je. cuma lipstik dia yg terlalu merah membuatkan dia nampak mcm make up tebal.

      0

      0
    • susah ada je org dengki says:

      biarla dia makeup tebal, dia guna nenek ko punya makeup ke?? sabar la yea.. suruh nenek beli make up baru.. hahaaaaa

      0

      0
  9. nenek says:

    skang mekap kena gst dah…

    0

    0
  10. gayah says:

    kelass kau maria!!!!! zzzzzzz

    0

    0
  11. Anonymous says:

    xtebal pun mekap dia. aku rasa hang jenis pakai lip gloss brand watson ja kot. sbb xpnh pakai lipstik. mai dr hutan banat mana ni nk komen xreti. byk sgt manusia skrg perut busuk, mulut longkang. ok bye

    0

    0
  12. Anonymous says:

    anak sulung dia comel & cantikk!

    0

    0