Written by AbangNara | April 15th, 2013

Masih ramai yang tidak puas menatap wajah comel anak sulung hasil perkongsian hidup Fasha Sandha dan Rizal Ashram. Di bawah Abang Nara kongsikan gambar yang telah di”upload” oleh Jejai sendiri di Instagramnya.

gambar anak fasha sandha

Sekali pandang, memang mirip muka Fasha Sandha. Dengan hidung mancungnya itu, pasti anak mereka berdua akan kacak bergaya apabila meningkat dewasa kelak. Turut sama hadir ketika kelahiran ialah ibu dan bapa Jejai.

gambar anak fasha sandha

Tidak sabar rasanya untuk mengetahui nama si comel ini. Semoga putera sulung Fasha dan Jejai akan membesar dengan penuh sihat dan dilimpahi kasih sayang. Sama-samalah kita doakan. Amin ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to (2 LAGI GAMBAR)Anak Lelaki Fasha Sandha & Rizal Ashram

  1. jemah says:

    jejai jejai..dalam bilik ber econ pun masih pakai topi ?

    0

    0
    • Olga says:

      jejai ni selebet la.. cam indon kontrak jeww

      0

      0
    • Haouskan Fitnah Ala UMNO says:

      siapa kata mak mertua tak sayang…..????

      0

      0
      • Mat Bidin says:

        Nora Danish makin terok, FS pulak makin sopan…..dunia oh dunia.

        0

        0
        • akuuu says:

          sopan benda perut buncit pon..pkai ketat..nmpk ketiak..skrg mmg la fasha x nmpk sgt kontroversi..sbb lpas kwin dia mgandung,,so dia dok diam kt umah..masak kt laki..bkepit gn laki..sbb tu nmpk dia skrg ok..
          so nmpk la nora buruk..nora x pandai msk la ..apa la..lantak dia la..dia x de laki..lau nk mkn kt luar ke..nk makan megi ke biaq pi la dia..nk bgambar skan ke..dah nama dia tgh meletop skrg..dulu dia snyap sbb bkorbn utk jejai..lapas dah bcerai nie lantak dia la nk tunggang tbalik pon..dia xde tgungjwb nk jge laki..lau dia seksi dia tgung dosa sndri..pandai2 la ko pkir nora oii..

          xpyh nk nk bnding kn dorg sngt la..dah tu nsib cinta tiga segi dorg..
          sbgai mana nsib nora kne tgl..so bgtu la nsib fasha d pndg buruk sbb jd pihak ketiga..dah dorg nk lalui smua tu..so tgung la..mulut manusia xkn pnh berhnti bckp..sbb kisah dorg kt mana2 ada..itula akibtnya lau jd artis..sensasi x abis2..

          kdg2 peminat nie tlalu obses dgn artis..nmpk fasha jns baik gn peminat skit..trus lupa dah apa yg dia bt dulu..xpikir plk..pa yg tpksa nora lalui mse mgandung xde laki d sisi..hnya wanita kuat je bley tsenyum mcm dia..

          nk kata fasha berubah..aku tgok cm tu jgk..seksi jgk..dah nama pon artis..lau jns stok alim2 nie..xdenya mak bapak dorg nk bg jd artis..so xyh nk bermimpi nk dorg jd cm ustazah laaaa..pelik peminat nie kn..lau artis dia x suka lau pkai seksi ke..sosial ke..trus kne kutuk..maki..suh btaubat..tp lau artis yg dia suka..mak aiii..pkai seksi pon..dorg ckp cntik la sis..suka la sis..wekkk..peminat bodoh namanya tuuu..
          artis..sah2 dorg dapat kawin gn org kaya..job blakon skali dpn beribu raban..dpt bcuti sne2 sni..dpt p umrah lg..tp blk cm gtu jgk..dpt jd duta..lau mng anugerah..lg tgi shm..dpt mcm2..tp peminat yg dok mlalak..sokong artis..vote artis..bgaduh sesama sendiri nk ptahan artis msg2..dpt apa..
          dpt dosa..buang mse..duit abis..hahaha..
          dunia oh dunia,,

          0

          0
        • baba says:

          sopan la sgt..mgandung perut buncit pon..pkai ketat2..bju nmpk ketiak..skrg leh la kata fasha ok..sbb lpas kwin mgndung..dok umah jer..tgu lpas dah aktif blk..cmner ragam dia..artis lau x seksi seksa mmg x sah oiiii..mak bapak dia pon x kisah ank dia seksi..dpt lak klurga jejai yg open sme jer gayanya..mmg x la nk tgok tutup likup..

          0

          0
    • Olga says:

      NI APA NI ADA ORG TIRU NICK AKU NI . .OLGA YG ORI TULISAN BERHURUF BESAR OK

      0

      0
    • Doltong Bibikyana Juburia Londeh says:

      I FIRST KE U OULSSSSSSS XSNGKANYA

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dah botak kot

      0

      0
    • Olga says:

      BLAH LAH OLGA PALSU YG HURUF KECIK TU . . MENTANG2 LAH AKU DAH FEMES ASYIK NAK TIRU2 NICK ORG JE . .GI MAM LAH . .

      0

      0
    • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

      Jejai ni botak ker nak tutup kepala? pepun tahniah Fasha dan Jejai

      0

      0
    • iya tuh lucu topinya.. bayinya ganteng mungkin mirip bapaknya :D

      0

      0
    • Anonymous says:

      Nama anak FS; Putera Rayfal Ramli. Nak dkt sama dh nama anak ND; Putera Rayqal Ramli. Maybe Jejai sendiri yg pilih nama anak dia.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    comel…

    0

    0
  3. Olga says:

    FIRST U OULSSSS

    0

    0
  4. BUNKFACE NO.1 says:

    gemuk lah sendat, xcantek lah, dah tak ketat lagi padan muka boooo

    0

    0
    • Narathiwat says:

      ketat lagiii..dia czer kott…

      0

      0
    • eyza kentot busuk says:

      habis lah anak fasha lagi comel dr anak nora danish. hidung mcm burung belatuk. fasha gojes than nora lah.

      0

      0
      • Olga says:

        anak ND mata sepet hidung kembang je aku tengok.. tak segak langsung.. harap puteh jeee..

        0

        0
      • mama says:

        psl budak pon nk mgata ke..smua budk comel kn..apa prsaan ko nt lau org kata ank ko hodoh..agak2 la..ank dorg x bdosa kot..
        lg pon nk beza apa sgt laaa…bapak pon sme kn..xkn ank jejai kluar2 muka cm salman khan kot..haru btl la korg niee..

        0

        0
    • Anonymous says:

      korang ni komen mcm org xde otak je

      0

      0
    • HH says:

      ko ni bangang kalo ko perempuan tunggu la saat ko beranak baru tau azabnya, x kesahla keluar dr mane pon, masa 2 akan sampai.. kalo ko lelaki ko cuba masuk labour room.. pastu mesti ko x komen pasal figure2 bagai ni.. bodoh

      0

      0
  5. aku says:

    tahniah fasha dan jejai! comel baby dorang ni..

    0

    0
  6. kak timah says:

    NARA LEPAS NI NAK AKAK NAK TENGOK GAMBAR NORA DUKUNG ANAK FASHA MCM YG ABBY WT KT MEMEY ARI TU

    0

    0
  7. BUNKFACE NO.1 says:

    MANA KOMEN TAK KELUAR, TYPICAL BLOG LEMBAP

    0

    0
    • Adam says:

      dah komen kena refresh page baru keluar la. n kenapa image kelabu ni byk sgt? orang sama pakai nickname lain2 ke? takde life ke tulis komen then reply sendiri? ke a split personality?

      0

      0
  8. BUNKFACE NO.1 says:

    MANA KOMEN TAK KELUAR BODOH

    0

    0
  9. shahrul says:

    bapak jejai nampak lebih muda drpd jejai

    0

    0
  10. abc says:

    anak jejai pun pakai topi…like father like son ^_^

    0

    0
  11. ahkak puaka says:

    XSILAP NAMA ANAK DIA RABBANI SHARIZAL. AKU BACA KT PORUM.

    0

    0
  12. akulah hero malaya says:

    si Nara ni tak reti menilai ke?? aku rase baby tu mcm muke jejai..bukan mcm fasha sandha..adoiii…haha,hensem gila jejai..hensem sangattt..sangat sangat sangat sangat sangat..i love u jejai.. :-D

    0

    0
  13. tipah says:

    nara keje kau mengampu fasha sendat je, pehtu jatuh kan nora danish. semua artis konon diva nak kau kipas ye tak. bodoh

    0

    0
  14. Betty Fifi Vava says:

    Nampaknya kemanjaan dan perhatian kepada Ryqal bakal dikurangkan :'(

    0

    0
  15. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    kan dh kata….muka anak dia mcm buroh endon kontrak…persis muka laki fasha… watever

    0

    0
  16. erna teteye says:

    erna: hello kak sharifah aini.. ni erna cakap

    kak pah: erna mana yea?

    erna: ala,.. erna teteye.. pelakon pengantin popular tue???

    kak pah : emm..kak pah xkenal laa erna mana…

    erna: xkenal??? xpelah kak pah,, terima kasih kak pah…

    kak pah: sama2

    talipon off……..
    erna: xkenal.. maluuuuuuu!!!!!

    0

    0
  17. noniswaron says:

    dengar kabarnye anak fasha dengan jejai nie namanye abdul misbun, panggil bun je nantilah yek.

    0

    0
  18. teah cun says:

    Apa-apa cite pasai fasha ni.. Tak penah pulak ada gambar family fasha. Yang ada family jejai je..
    .

    0

    0
    • bunge sakura says:

      haruslah upload pic dgn family jejai! maybe family pasha ade jgk! tp yg terpilih utk dipublish, pic wif family jejai! mau bagi 1 dunia tau yg family jejai sayang si pasha! saaayyyaaannnnggggg sgt!!!

      0

      0
  19. OlgaLagi says:

    Syukur alhamdulillah…

    0

    0
  20. comel tak kak t0n? says:

    hidung kembang la bagus..senang nak bernafas..banyak oksigen masyukkk

    0

    0
  21. Anonymous says:

    hidung baby nampak macam mancung ja tu hehehe..

    0

    0
  22. very sweet.. lucu banget anaknya jadi gemes ingin nyubit ayahnya, eh maksudnya nyibit anaknya hihi :D

    0

    0
  23. Zain Sardin says:

    Bestnyer jadi cucu orang kaya raya

    0

    0
  24. Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

    pasni rehat sehari pastu siap buat anak no 2 yerrrr, jejai dah tak sabar

    0

    0
  25. organ says:

    Nama baby : Putra Rayfal Ramli :)
    Beza 1 huruf je dengan abang dia. Comel !

    0

    0
  26. Anonymous says:

    ABG NARA DAH TAK RAJIN UPDATE GOSIP SKG

    0

    0
  27. Anonymous says:

    akhirnya baby bunting pelamin dah keluar, lama giler duduk dlm perut perempuan ni, nasib kuar normal..bodoh betul kalau x membohong x senang duduk agaknya..apa2 pun mesti nak menipu…giler glamer nyer betina..

    0

    0
  28. biLa nak kaye says:

    rupe atOknye aje.. tahniah..
    udah2 Le citer yg duLu2…

    0

    0
  29. ................. says:

    Jejai ni dh le x berapa ensem..tpi cuba la jgn nmpk selebet jer cara pemakaian awak tu…aku tengok dh cam jebeng dh…walaupn kalau kita x ensem tpi kalau jaga penampilan kan nmpk kemas skt….( sekadar pendapat jer )

    0

    0
  30. ct oliza says:

    korg neh comment cm bagus jee. skola tak hbs laaa

    0

    0
  31. kak ton jugak comey says:

    haritu lopa lopa lopa,harini fasha semalam fasha tulat fasha..tungging fasha..bang nara oi…cuba lah refresh sikit story….kematu dh baca cerita dia :)

    0

    0
  32. Roundtable says:

    Lepas ni fs mesti berusaha nk popularkan balik nama dia yang dh mula nak suam.Harap jgn jadi mcm noniswara dh ler..hukum karma tak mengenal sesiapa…banyakkan le berdoa .SATU LAGIAbang Nara tolong lah buat saringan kepada post-post yang dikirim .Tak mau nanti blog ni jadi blog politifullnara.

    0

    0
    • saya lalala... says:

      dalam islam tak ada hukum karma.. yg ada qada & qadar… Allah maha pengasih… tak bererti org yg punya masa lampau yg tak baik takde mase depan yg baik.. mgkn lebih baek dr mereka yg takde mase lampau…

      0

      0
  33. Jemah Jematon Jr says:

    aku ok jer..selagi Olga x jadi ibu susuan kepada Putera Rayfal bagai ni..

    0

    0
  34. adik abang says:

    nara siasat sikit saper betina yg bercinta dgn suami noniwara tu, lembat lah nara ni, kalau bab lofa cepat2 je.

    0

    0
  35. aku says:

    utk fasha & jejai…
    congrats. baby sgt comel & nama pon sgt cantik.

    REMINDER: to all blogger …. kalau setakat nak mengutuk..pastu gaduh2 baik korang bukak jer blog sendiri..kat sini utk abg nara kongsi berita2 artis….kalau tak suka takyah tgk. kalau nak komen, pls bg komen yang berguna ek..yg boleh tunjuk awak tu ‘berakal’ skit. kurang adab dan sunggih kurang sopan. kalau cakap tu asyik nak keluar perkataan kotor jer.

    0

    0
  36. sakit hati... says:

    Sedap mulut jer kan ko ORGa! mengata anak orang! Nie la contoh manusia yang tak reti bersyukur dengan nikmat tuhan! kalau benci sekali pun kat mak dia. jangan la sampai anak pun jadi mangsa!

    0

    0
  37. babai cute says:

    fasha tetap lawa walaupun baru pas bersalin. cantik.

    0

    0
  38. mak enon says:

    tak suka tengok dressing fasha sandar msa ngandong cam pompuan gatal, nampak ketiak then lepas tu sikit2 nak tekan poyot masa gambar cam la kita tak tau dia ngandong, ade satu gmbar dia tak tekan perut dia barulah nmpak manisnya, kesian ND semoga anda tabah dgn dugaan , d tinggal suami semasa ngandong, satu pesanan buat ND jgn terhegeh2 sangat ngan keluarga baru jejai tuh, anda masih hot lagi……..
    fokus kat karier. cari duit banyak2, kalau ade jodoh yg lebih baik dari si jejai tuh …..sambar…………….

    0

    0
  39. ain azhar says:

    hairan pun ada juga dgn org yg komen ni kan,
    macam takde otak je komen .
    merapu2 komen,
    siapa pun dan apa pun salah seseorg tu , doakan kebaikan untuk mereka.
    bukan maki , kutuk .
    kutuk dan nasihat mempunyai maksud yg sangat berbeza .
    anyway , congrats to FS n Jejai dgn kehadiran Putera Rayfal Ramli =)

    0

    0