Written by serenity | November 1st, 2014

Sebentar tadi wajah comel kiut miut anak perempuan Rozita Che Wan dan Zain Saidin telah disiarkan melalui rancangan HLive! Kedua-dua ibu dan bayi berada dalam keadaan sihat selepas kelahiran pada jam 2.18 petang tadi secara normal di Pusat Perubatan Ampang Puteri. Malah, wajah Che Ta nampak berseri-seri selepas kelahiran bayinya.



 photo WP_20141101_010.jpg

Lagi empat gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 photo WP_20141101_019.jpg Untuk pengetahuan anda, nama bayi Che Ta dan Zain hanya akan didedahkan pada rancangan HLive! minggu hadapan. Tak sabar rasanya menantikan nama anak Che Ta, pastinya glams. Sekali lagi tahniah diucapkan!

143 responses to (6 GAMBAR)Wajah Bayi Perempuan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

  1. buzz says:

    mcm che ta

    0

    0
    • nasi ayam sedapp says:

      comel baby… che ta pun lawa selepas beranak

      0

      0
      • Olga says:

        Cantik!
        Che Ta memang Wanita BIJAK!
        Cari genetik kokesen utk baiki keturunan! tengok sekali keluar VAVAVOOM! bakal model, pengacara, artis popular lg 20 tahun mendatang di Malaysia!

        0

        0
        • siti says:

          tahniah cheta.. walaupun sblm ni agak tak berkenan dgn keseksian pakaian dia tp respek cara dia introduce baby dia.. tak de la nk teaser bagai.

          first day dah tunjuk bg tgk full. tak de la nk tunjuk kain bedung dulu, pastu kuku kaki kanan, pastu kuku kaki kiri, pastu lubang idung kanan, pastu lubang idung kiri.
          macam che ta ni selamber jer tunjuk muka baby dia.. dah la comey sangat..

          0

          0
        • Zaia says:

          Baiki keturunan? Muka cheta bknnya hodoh nak baiki keturunan bagai lagipun ikut prcmpuran gen keduanya jgk, ada je mak ayah cantik tapi anak biasa2 je atau xcantik..bergantung pada hasil acuan kedua gen huhu.
          Ala, xkisah la dah bsr nanti semua pun akn nmpk lawa msng2..
          Yup mmg vavavoom yg ni baby2 lg(1st day plk tu) dah nmpk bkl2 voom cantik(InsyaAllah). Biasanya 1st day kan nmpk lembik lg kat dlm gambar, bila dah berminggu atau berbulan barulah nmpk bertambah2 comel tapi yg ini 1st dah nmpk comel sgt.

          0

          0
        • Yahudi says:

          kpd anak che ta , besar nanti , sambung study sampai dpt Master , jgn jd otak udang , pastu jadi gundik diraja Vietnam , okey ??

          Contoh otak udang disini ialah orang yg minta dipuji lepas naikkan harga petrol dan kurang kan harga sayuran , kalau rasa mahal , jgn makan sayur , kalau rasa petrol mahal , jgn naik kereta , motor , naik jer bas and komuter bersama2 matindon dan vietnam dan bangla kontrak , jadi kita perlu menaikkan harga gula untuk mengawal diabetes , lepas nie kita nak dimalukan dgn apa lg ? lebih gemar menyokong ISIS , dari UMNO

          0

          0
        • Yahudi says:

          1:19 AM waktu Azerbaijan ,
          5:19 pagi waktu Malaysia ,
          teringat iklan tanah kubur !!
          *Knp nie , mcm terbeliak jer biji mata tu ??*
          k la nk smbung maen online game , hidup Anwar !!

          0

          0
        • melah suka kucing says:

          tahniah, baby tu comel sgt2.
          che ta pun nampak gorgeous, ibu2 yang lepas beranak patut ikut che ta maintain cantik lepas beranak. nak tengok pun nampak bersemangat jer.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Baby iras CikTa..

          0

          0
        • Elis says:

          che ta mmg natural beauty.. lepas beranak pun muka berseri2..
          mungkin reflek dari dalaman hati dia.. walaupun ramai yg mencerca dia tp dia tak ambik pusing pun. klau kita tgk dia pun jarang kacau pasal hal org lain dia buat kerja dia untuk periuk nasi dia jer… tak salah pilihan zain walaupun che ta lebih berusia.

          Semoga dgn kehadiran puteri comel jelita ni mampu membawa keluarga mereka kearah yg lebih baik dan diberkati Allah.

          0

          0
        • MFBO says:

          Bila anak keluar comel giler, habis semua yang kutuk-kutuk Che Ta dgn Zain sebelum ni senyap..manusia2..haha

          0

          0
        • jeni says:

          Anak dia memang comey…tapi jeni agak2 la..sok besar muka budak ni akan bersegi empat macam shasa saidin….tak best la muka cam tin biskut jacob….

          0

          0
        • mummy77 says:

          Insyaallahhh doakan ia menjadi anak yang solehah dan menjaga aurat sebagai muslimah itu yang paling baik dan afdal. aminnn

          0

          0
        • Wak Doyol English Hazab says:

          Betul kau cakap anak ini memang cantik dari anak2 yang lain.

          TETAPI…

          Bekas suami pilot, anak2 cerdik pandai. ikut genetik suami yang ini lawa tapi cerdik belum tentu.

          Dan kita semua sedia maklum nasib gadis cantik yang tidak begitu cerdik. *batuk*zizieezette*batuk*

          0

          0
        • Anonymous says:

          semoga besar nanti jadi wanita soleha…..ala comei comei comei

          0

          0
      • Sakeenah says:

        Siti jugak yg BERDUKA LARA!
        Artis2 lain semua sibuk duk tayang kelahiran bagai.. dia sorang je terkontang kanting artis Malaysia x mengandong2!

        *Tgku Zawiyah tersenyum SINIS je skrg ni!

        0

        0
      • Zaia says:

        Ok.Ini memang Comel Comel Comelll!

        0

        0
      • budak uni says:

        ramai sungguh golongan yang tak lepas masuk uni kat sini.
        tu lah bodoh…uni mana yang nak ambik kau ? bawak2 lah masuk university baru terjamin masa depan.

        0

        0
        • lolol says:

          masuk u pn bkn semestinya kau pandai dlm segala hal..ad je student universiti tp x pandai nk hormat org lain n sombong pulak tu..buat ape pandai otak tp x pandai nk hormat org lain..x payah nk bangge sgt kau tu lulusan universiti…ad lg ramai org xdpt msuk u tp pandai dlm segala hal

          0

          0
        • budak uni says:

          jealous so much erk tak masuk uni.
          atleast klau masuk uni boleh kerja dalam aircond, gaji pun tinggi, bila orang tanya akedemik…boleh lah cakap belajar kat uni. Kalau tak berjaya masuk uni…orang tanya akedemik nak jawab apa. ? mesti orang cakap “bodohnya budak ni…uni pun tak lepas”. otak udang !!

          0

          0
        • universitas says:

          berlagak nak mampos macam dia sorang masuk uni. masuk uni result cam kucing pun wat pe. siti nurhaliza tak masuk uni dah jutawan. ko ada apa? ke masih menempel dengan mak bapak ko sampai beruban.

          0

          0
        • budak uni says:

          yang dislike komen aku tu jenis yang tak leh terima kenyataan dia bodoh.. tak leh masuk uni.

          0

          0
        • Godek says:

          byk jer bdk lepasan university menganggur…klu msuk uni pn,tapi experience takde,tetap takde bos nak ambik kerja

          0

          0
        • budak uni says:

          ramai jer budak uni dapat kerja, keluar jer terus dapat kerja.

          0

          0
        • budak uni says:

          pergi mampos lah dengan kau punya experience tu.
          ramai jer keluar uni terus dapat kerja pangkat “pegawai”.
          kau ada ???? kena start dari bawak erk…kesian !

          0

          0
        • amboi says:

          masuk u tak semestinya dapat keja. apa raa.. dah la hutang ptptn.

          0

          0
        • safiyyah says:

          Tak payah le nak bangga sangat..ko ni terang2 tak lepas lg..baru masuk kot.. Baru nak start sem 1.. X payah la nak bangga sgt adik oii.. Org bijak pandai x ada masa nak berlagak.. Udoh2 ler tu.. Zaman skrg ni bkn snang nak dapat kerja..mmg kbanyakan perlu pengalaman.. Nak jadi pegawai? Pegawai pun mula dari bawah lah adik oii.. X terus2 pg jadi managing director doh klu takde experience.. Kerja yg snang dpt besa2 jer la..kerani.. Accountant.. Ofis biasa2 jer..

          Jgn je kluar uni nnt jd ahli politik plak..result pun hampeh

          Cuma orang yg tau kehidupan sbnar jer yg tau mcm mana susahnya menxari pekerjaan.. Zaman skrg bnyk dah aku tgk syarikat reject graduate uni ambik yg bkn uni sbb dorg lebih ada experince dan prestasi baik.. Yup ct nurhaliza pun jutawam..tak masuk uni.. Tan sri syed mokhtar albukary.. Billionaire tu.. X msuk uni jgak.. Tp bijak merancang strategi..

          Adik kna belajar lebih bnyk pasal kehidupan..

          0

          0
        • Bunga Tunnjung says:

          budak uni ni konperm ko kj kerajaan kan…suruh wt koje pegi melepak mkn minum smpi 12 tghari..pastu smbg koje ckit+ menguap+ kentut sana sini PPPRROOOTTT…continue sampi la ms ko abis koje kann…LOSERnye

          0

          0
        • budak uni lulusan biasa biasa says:

          tengoklah jurusan apa yang ko ambik. kalau setakat masuk u jurusan bodoh-bodoh gaji ciput gak. lain lah dr ke, engineer ker, lawyer buruk ker

          0

          0
        • AIN*DD says:

          aku kelulusan spm jek..tp boleh jek berjaya skrg…keje dlm aircond..gji lg tinggi dri org yg kelulusan universiti..yg penting skrg ni aku xberhutang dgn ptptn n tak menyusahkan ibu bapa aku..

          0

          0
        • lolol says:

          tolong sikit ek..untuk pengetahuan kau aku pn student universiti jgk tp aku ni sedar diri n bknnye bongkak n membangga diri macam kau tu…aku dh tgk org y x masuk u lg berjaya dri aku..x semestinya dpt masuk u kau dh bagus sgt…cth terdekat mcm kau ni la..baru dpt masuk u dh bongkak…tah2 baru takat diploma je..tgk result kau every sem mcm mne? ad dekan ke tiap sem? bru masuk u dh bongkak cmni…

          0

          0
        • budak uni pn bodoh says:

          ko ni belum bkk mate tgk dunia luar lg kot..bru masuk u ape y kau tawu pasal dunia pekerjaan? mmg majikan skrg lebih prefer org y ad experience..xdela die nk buang mse ajar kau sampai kau pandai pastu tbe2 kau blah dri company die..bill gates pn x hbeh universiti tp ape y die ad skrg?tah2 laptop kau pn gne software die..

          0

          0
    • minah jambu merah biru says:

      comel Nye anak ck taaaaaaaaaaaa geram minah jambu tengok lah ! cute betol ! idop pasukan Pahang ! idop umno ! idop jalur gemilang ! idop pak najib ! lov u pak najibbbbbbb emmmmmmuah !

      0

      0
    • che ta klo makeup je tebal says:

      MESTILA LAWA !!! BULU MATA PELESU 10 LAPIS NGAN CHE TA , BERPISAH TIADA !!!!

      0

      0
      • melah suka kucing says:

        biar lah…asalkan nampak cantik. Kau nak ker tengok pic rambut berserabai, muka pucat ???? Bakal ibu kat luar sana patut buat macam che ta lepas beranak…baru lah nampak cantik. Laki pun of course lah suka tgk bini dia cantik.

        0

        0
    • Kak Peah says:

      HOI YG PAKAI NICK YAHUDI TU,KAU NI MMG DASAR YAHUDI BTOL LAH

      0

      0
    • ODFN says:

      tenggelam terus lara alana,huahuahua

      0

      0
    • ODFN says:

      tenggelam lara alana,hahahaha

      0

      0
  2. Anonymous says:

    macam zain saidin comel sgat…..

    0

    0
  3. x-klasmate cheta says:

    alahai chomelnyerrr
    Alhamdulillah syukur..tahniah utk keluarga
    selamat berpantang che ta

    0

    0
  4. seroja says:

    Wah bagus gak che ta ni. Tak kedekut macam artis lain. Artis lain tu kena tunggu seminggulah, sebulan lah, 40 harilah… Uhh kalah2 Prince William. huahahahah. apa2pun tahniah che ta and zain. Tgk lebih kpd zain je muka anak tu

    0

    0
    • Aisyah says:

      Perlu kita fahami, bayi yang berumur kurang dari 40 hari berisiko kepada 4 keadaan, 2 keadaan permasalahan rohani, 2 keadaan permasalahan fizikal. Bagi permasalahan rohani, melibatkan Ain dan Ummu Sibyan.Ummu Sibyan adalah dari kalangan kaum jin yang gemar mendengar tangisan anak-anak kecil terutamanya bayi, maka bagi mengelakkan gangguan ummu sibyan ini, maka Sayyiduna Rasulullah S.A.W telah memberi panduan , antaranya: “Sesiapa yang mendapat cahaya mata maka diazankan pada telinga kanannya dan diiqamahkan pada telinga kirinya maka akan dijauhkan dari gangguan Ummu Sibyan (sejenis jin yang membawa penyakit)- (Riwayat al-Baihaqi).Cuma, berkaitan dengan gambar atau bayi muda (1hari-40hari), ianya lebih kepada Al Ain. Permasalahan Al-Ain ini luas perbincangannya, kerana ia juga terkenal sebagai sihir tanpa jin, malahan masalah ini sebenarnya dilihat lebih serius berbanding permainan sihir lain.Dari Ibnu Abbas RodhiyALLAHu Anhu, Nabi Muhammad SAW bersabda: “Ain (mata jahat) itu benar-benar adanya, jika seandainya ada sesuatu yang mendahului qadar,maka akan didahului oleh ain.Ain adalah penyakit atau masalah yang disebabkan oleh pengaruh buruk pandangan mata, iaitu pandangan mata yang disertai rasa takjub atau bahkan iri dan dengki terhadap apa yang dilihatnya. Terdapat dua jenis ain, iaitu : ain insi (‘ain berunsur manusia) dan ‘ain jinni (‘ain berunsur jin).Malahan ain sering berlaku kepada bayi-bayi kecil, yang mengakibatkan:

      1. Tangisan yang tidak munasabah atau tidak bersebab (kecuali masalah cholic atau hernia) yang tidak berhenti, tubuh terkejut-kejut tanpa sebab yang jelas, tidak mahu menyusu kepada ibunya tanpa sebab yang jelas. ???? ????????? ??????? ?????? ?????????? ?????? ??????? ???????? ????????? ???????? ?????? ??????? ??????? ??????? ??? ????????????? ????? ??????? ???????? ??????????????? ???? ???? ????????? Aisyah RodhiyALLAHu Anha berkata : “Suatu ketika Nabi (S.A.W) masuk (rumahnya) kemudian mendengar bayi sedang menangis. Baginda (S. A.W) berkata,”Mengapa bayi kalian menangis? Mengapa tidak kalian bacakan ruqyah-ruqyah (supaya sembuh) dari penyakit ‘ain?) (Shahihul jami’ 988 n0.5662)

      2. Keadaan tubuh yang sangat kurus kering (seperti kurang zat) ???? ??????? ???? ?????? ??????? ??????? ?????????? ?????? ??????? ???????? ????????? ????? ?????? ??? ???????? ?????????? ??????? ??????????? ?????? ???????? ??? ??? ????? ????????? ????? ????? ????????? ??????????? ?????????? ??????? ??? ???????? ????????? ???????? ?????????? ????? ?????????? Dari Jabir RodhiyALLAHu Anhu bahawa Rasulullah S.A.W memberi rukhsah (keringanan) bagi anak-anak Ja’far menggunakan bacaan ruqyah dari sengatan ular. Baginda (S.A.W) bersabda kepada Asma’ binti Umais,”Mengapa Aku lihat badan anak-anak saudaraku ini kurus kering? Apakah mereka kelaparan?” Asma’ menjawab : “tidak, akan tetapi mereka tertimpa ‘Ain.” Kata Baginda (S.A.W) ,”Kalau begitu bacakan ruqyah bagi mereka! (HR Muslim, Ahmad dan Baihaqi)

      0

      0
  5. minah jambu merah biru says:

    cute nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee macm ck taaaaa kulit ikot bapak soooooo sweetttttttt ! lov u ck taaaaaaaaaaaa…

    0

    0
  6. nenek gayung says:

    comey sgt.mcm zain!

    0

    0
  7. bijan says:

    serius aku ingt che ta akan jd ala2 diva cam awal & scha..rupanya x..comeynya anak depa..lain sgt ngn muka abg2..kombinasi che ta n zain mmg comel..

    0

    0
  8. mira says:

    Ya allah.. ssungguhnya wajah baby tu sgt lh comellllll… aku plk truja sbb tgu nk bslin.. tgk muka baby che ta.. mna tau tlekat skit.. hihihi

    0

    0
  9. pink says:

    alahai comel nye….hidung mancung…ikut daddy nya la ni….

    0

    0
  10. nenek gayung says:

    abis la lara alana pas ni.hehhee……

    0

    0
  11. teah says:

    Comel lote aih… Che ta pun cantik. Sweet..

    0

    0
  12. make up mmg lawa says:

    Make up..siap bulu mata lg ..kalo I pon cantik make up

    0

    0
    • ika says:

      biar lah dia. dia makeup pun nak tegur. setengah2 orang ada je yang makeup tapi still tak lawa.

      bagus dia makeup, at least bila dia tgk balik gambar2 ni nanti dia tak meroyan tengok gambar buruk. ramai mak2 yang muka duk peluh2 lepas beranak ngan rambut serabai bergambar ngan anak masing2 pastu tension sendiri.

      0

      0
      • perempuan says:

        aku sokong ika.. aku pun kalau sebelum nak operation, aku confirm mandi dulu wangi2.. tempek krim sikit then pakai pelembap bibir, so idak la macam puntianak lepas habis operation.. kekekeke

        0

        0
  13. nanu says:

    comel gilerr anak die…. tahniah

    0

    0
  14. tasya says:

    tahniah che ta & Zain… comelnya baby…

    0

    0
  15. miss nadya says:

    sangat comel ..anak ayah..

    0

    0
  16. hohuniya says:

    Tahniah sbb x sorok wajah anak. Syukur Alhamdulillah…anak yg sempurna lg comel. Jgn bawa mkn angin ke London ke atau mana2 dulu mcm anak schawal. Budak kecik bkn nye tau pun. Mak bapak yg lebih2.

    0

    0
  17. musimkonvo says:

    comeii la anak cikta. dan cikta pun cantik!!

    0

    0
  18. Tahniah che ta dan zain says:

    Cayalah che ta dan zain….tak payah nak sorok2 gmbr anak. Hari pertama lahir peminat dah dpt tengok wajah comel anak korang

    0

    0
  19. bvvvv says:

    huh? che ta…lepas bersalin pun, baring atas katil pun masih lentik bulu mata dgn kening….

    0

    0
  20. zarra says:

    Pas ni mesti korang tertunggu2 perkembangan baby che ta dan zain.. senyap ler citer lara alana lepas ni.. bagus gak sebab kadang2 nak muntah dgn schawal yg belagak diva..

    0

    0
    • Izz says:

      Setuju !

      0

      0
    • MSFAKEZURA says:

      Aku ingat aku sorang aje yg fikir they olls feeling diva! Huahuabhahaa. Wtever lah scha and awal. Che ta jugak best. Takyah nak teaser bagai. Tunjuk je! Hah amek kau!!

      0

      0
    • tommytalking says:

      Aku pun setuju. Aku tak minat kedua2 pasangan ni pun, tapi sebab awal dengan scha tu over sangat, dari rasa biasa2 jadi naik menyampah. Kesian lara dipublisitikan lebih2 oleh parents dia. Che ta dgn zain rilek je takde menggelabah nak teaser2. Aku ingatkan che ta dengan zain la lagi poyo, rupanya tak betul langsung. For the very first time aku respect couple ni. Kepada schawal, dah2 la tu perasan diva. Kalau korang memang diva takpe jugak. Ni takat artis tenggelam timbul tak payah nak perasan popular sangat la. Kesian kat lara tu.

      0

      0
      • pemerhati says:

        dorg buka berlagak diva. dorg jaga ank dorg. xnak bg org tgk selagi belum abis pantang. bila org tu xkasi tgk korg ckp dorg berlagak. bila da upload slalu kata schawal diva plk. ape masalah korg??? che ta dgn zain pun dpt bayaran taw x sbb eksklusif hlive paparkn sbg org pertama. adoyai!

        0

        0
        • nananana says:

          Classmate aku bila aku suruh hantar gambar baby dia masa dalam pantang pun dia tak bagi atas sebab2 tertentu. Bukan masalah diva ye adik2 sekalian. Respect orang lain. Diorang ada sebab sendiri.

          0

          0
        • aku says:

          Tapi kan kalau tk nk tunjuk n if nk ikut pantang… so jgn tunjuk kaki lah idung lah jari tgn lah.. cam ne org nk respect dia kan… dia sendri yg mengundang org mengata tk baik…so jgn salah kan org yg mengata… mulut manusia kan…

          0

          0
      • shhh says:

        belum lg..ko mne nk tau..lg satu diorg ni publish anak awal2 sbb nk masuk dlm hlive tu..itu je..adoiii..

        0

        0
  21. sukasuki says:

    Che ta berisi sikit mcm ni lagi comel dri kurus kering duluu..btw che ta dan baby cute sgtttt nangis tengok

    0

    0
  22. ramleeposmen luv purple says:

    Tahniah Zain n Che Ta. Semoga si Comel ini menjadi anak yg berguna utk Agama, Bangsa & Negara. Aamiin.

    0

    0
  23. missmong says:

    bagusss cik ta & zain saidin relaks je share gambar anak die kat orang ramai xde tunggu sampai seminggu or sebulan macam ((((……..)))) . nak kata comel giler anak dorang uh x lah sangat comel anak cik ta ag catwang betull

    0

    0
  24. mee kari says:

    Che Ta looks fabulous!!!

    0

    0
  25. Bunga bungaan says:

    Kat mana che ta bersalin neh? Awat x declare? Pastu normal ke caesar?

    0

    0
  26. Kak Mala says:

    Nasib baik tak ikut muka abang nya…

    0

    0
  27. Bunga bungaan says:

    Miss Malaysia in the making is comin’

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Comel bah baby dorg…ekh mcm aku pula y mau dukung..nasib aku jauh d sabah ala..

    0

    0
  29. mami mamu says:

    Bukan peminat zain or rozita tetapi Sesungguhnya dengan kelahiran bayi yg suci ini telah merubah komen2 di sini. Tiada yg bg komen negatif. Kalau ada pun cuma satu dua. Comel sungguh kejadian Allah s.w.t.

    0

    0
  30. kiah kokdiang says:

    ala tomey2..nnti blajaq rajin2 na bg pndai mcm abg..semoga menjadi anak yg solehah kak kiah doakan..

    0

    0
  31. kiah kokdiang says:

    ala tomey2..moga nnti besaq jd ank yg solehah..penyejuk ati mak pak..blajaq rajin2 bg pndai mcm abg na.. (^_^)

    0

    0
  32. emy says:

    Alahai comelnya…geram tgk..

    0

    0
  33. yaya says:

    Subhanallah !! Comel nye baby..

    0

    0
  34. Izz says:

    1st time ak msk blog BN kali ni terasa sejuk dan komen2 pn semua secara berhemah. Alhamdullah,, ada perubahan ;)

    0

    0
  35. Sha says:

    Comel comel comelnyaaaa Subhanallah.. Baby ni lahir same birthday dengan saya. Hehehe. Welcome to the 1st November club sayangg!!

    0

    0
  36. Anonymous says:

    fuh ! .. baby paling comel , kiut yg penah aku tengok .. serius x tipu … ni kalau zain buat ig untuk anak dia , mmg errr

    0

    0
  37. nunuu says:

    siyes jelita comel momel anak depa alhamdulillah!bertuah che ta dan zain,bukan sume dpt ghase nikmat jd ibu ayh.semoga korang sentiasa brsyukur!

    0

    0
  38. madam kwong kwang kwung says:

    Seyes comel cantik gebu putih melepakkkk

    0

    0
  39. gadiscomey says:

    Comeyyyynye anak che taa…brsalin normal n kat hospital kpj taw..dh bce kat brita td….

    0

    0
  40. LUotakkatakKE? says:

    Just for u pengomen yg guna nama *yahudi* tu…alo cai…mak lu main ngan bangla mana sampai terberanakan lu cai???..#anwarkakibontot….ingatkan kat FB je pencacai haPRak suka komen mengarut..kat blog artis pun ade jugakkkkk..dah lah wei pencacai anwar weii..tunggu masa mati katak kt highway je org2 mcm lu..

    0

    0
  41. LUotakkatakKE? says:

    Hahhahah…sapa guna nick *yahudi* tuuu…main sini wa nak kenalan dgn lu laaaa…caiii mak lu main ngan bangla mana sampai terberanakan lu caiii???????….hahahhaha..#puihhh #caipondan

    0

    0
  42. Mak jemah pemalu says:

    Sukenyer cium baby..wangi sgt..sebab bau baby bau dr syurga..

    0

    0
  43. staring says:

    comel nya baby che ta selamat berpantang,mcm daddy dia cute nye ..

    0

    0
  44. jun says:

    Aku bukan peminat che ta mahupun zain tp sejujurnya aku akui dan nak cakap anak dorang comel gilerr..

    0

    0
  45. marie says:

    Tahniah! kepada zain & che Tah menyambut baby girl soooo cute. Keluarga bahagia.

    0

    0
  46. ada aku kesah says:

    Allahuakbar. Subhanallah.. walaupun aku bukan le minat sgt dgn che ta & zain,
    tp anak dorg mmg comel ! congrats to both of you !
    semoga menjadi anak yang solehah insyaAllah…
    *peace*

    0

    0
  47. cantik says:

    wonder what her name will be? to match the already so beautiful face.
    usually newborns dont immediately look so good, but this one is amazingly doll like. ikut resmi ibu mengandung mungkin.

    0

    0
  48. saya says:

    Saya bukan lah peminat che ta n zain..dan saya ingat mesti drg mcm diva tk kasi tunjuk muka baby.. tapi tekaan saya salah… dan saya rasa baby of the year yg paling chomel ialah baby che ta n zain…hehehe… geram tul.. tersgt lah chomel… semoga menjadi anak yg sholeha..tahniah che ta n zain…

    0

    0
  49. ummu maryam says:

    MashaAllah cantiknyA…..tahniah pd mommy dan daddynya. Semoga menjadi anak yg solehah taat pada Allah rasul dan ibu bapa. Cantik di dalam dan di luar.

    0

    0
  50. kerry says:

    Ni baru la comel dr Lara Alana tu..yg ni tak ngada2 tnjuk sikit ke ape mcm scha n awal tu..Lara Alana biasa je ku tgk..

    0

    0
  51. melati ati cam hanjeng says:

    Kecomelan anak che ta dpt mnangkis mulot melati yg xabis2 dok kutuk2 che ta..skrg mlati pg mskkn mulot ko tu dlm lubang jamban

    0

    0
  52. LUotakkatakKE? says:

    Ramai budak*U* dtg buat praktikal kat tmpt aku..ape pun tak tahu..cerdik ke bodoh namanya tu????.semua nak kena tunjok…huhuhu..sekali dua tunjok okay lagi tapi 10 kali tunjok ajar pun still buat salah…ko buat ape kat university???.main FB je ke pandai??..

    0

    0
    • budak uni says:

      kau ni mesti jenis pekerja yang suka dera budak praktikal.
      my uni dapat banyak report yang ada company suruh bdk praktikal buat kerja photostat. eewww please lah…kerja photostat tu suruh kerani bodoh kau jelah buat.
      Satu lagi…macam mana bdk U nak faham kalau dorang belajar lain TAPI kau suruh buat benda yang dorang tak belajar a.k.a dera budak praktikal buat kerja office ???????? Kerani taraf SPM bodoh kau tu tak nak suruh pulak…makan gaji buta ke mak cik kerani ???

      0

      0
  53. Lara says:

    Allhamdulillah, tahniah Che Ta dan Zain and abang2 nya baby ni, so cute Masya Allah. All the best and hopefully with this adorable newborn, kurang2 la gosip yang tak semengah yer.

    0

    0
  54. Anonymous says:

    Tahniah . Comel baby… Tapi rupa baby cepat berubah.
    Apa kata panggil baby tu … Taja ..sebab dari kawin sampai dah beranak semuanya dapat Tajaan.

    0

    0
  55. dengki says:

    eh suke hati mak dia lah nak letak nama apa. yang kau sakit hati sangat dia ditaja kenapa mental problem ke?

    0

    0
  56. Leyha says:

    alhamdulillah dah selamat lahirkan baby yg comel ni. siyes muke mcm zain hehhe. che ta maintain cantikkkk.

    0

    0
  57. Akoo says:

    Of course klu cantik, x sempat nk tayang kat public.

    0

    0
  58. Syukran says:

    Subhanallah…kali pertama melihat wajah bayi ini timbul rasa kasih padanya. Semoga Allah sentiasa melindungi anak ini dan menjadi anak solehah

    0

    0
  59. nana says:

    orang tua-tua pesan baby jangan puji sangat,sbb beri kesan seperti sakit atau masalah. kalau nak puji budak terpaksa cakap ‘buruk’ baby ni tapi maksudnya comel.sbb tut ada yg taknak expose sgt muka anak. kita ucap Alhamdulillah mak anak sihat ok

    0

    0
    • aku says:

      Comel!!!! Sebijik muka zain. N macam somebody ckp kat atas, newborn baby usually doesnt look good right away,tp yg ni…..alahai… hepy la che ta,dahla baby girl. Tahniah!!! But please respect ur daughter’s privacy, jgn terlampau mcm schawal. Sian baby nnti

      P/s:kepada nana kat atas,jgn jadi bongok sgt. Khurafat tu sume,org tua dulu kala maybe jahil xterpelajar. Ko jgn nak meneruskan mende xbrfaedah cm tu k? Tq

      0

      0
      • saya says:

        To aku…. btul tu ape yg awak ckp…

        0

        0
        • Anonymous says:

          mne2 baby y lahir msti laa comel bkn anak die sorg ja..tp ade je baby y comel time lahir bl dh besar skit muke dh berubah dh x nmpk comel..dan de jgk baby y kurg comel tp bl dh besar skit umo dh 2-3 thn br nmpk kecomelannya…so,kt tggu je laa ank ni camne..hrp2 still laa comel kan..kang nti x psl2 kene kutuk ngn pengomen2 BN ni..kah kah kah…

          0

          0
  60. yaya says:

    Comell sgt.harap che ta xpyh bg nama yg kevavaavoom sgt..yg biasa2 itu lebih terserlah kebaikannya

    0

    0
  61. siti lipis says:

    Cute nya baby..zain jr..che ta branak je sbelum menapous,dpt baka lawa ,jelita..x mcm baby scha,over giler..bukan lawa sgt pun

    0

    0
  62. Shinta says:

    Duh comel sangat tu budak bayi

    0

    0
  63. ate komerrrr says:

    ate a.nara x nk buat gossip ker ‘ank che ta zain vs ank schawal?’ hihihi…mmg le betui,tunggu 44 ari,tp kome kan retis,share je ler pic ank.lg rmi org hormat&suka…tp che ta,hang punyer ank mmg MALATOP!aje bebeno kater mike yer…nk baka omputih…flawless ajer..x yah minum ora white dh!hehehe

    0

    0
  64. baby says:

    tak tau nak ckp apa tp baby che ta tersangattttttt la cute. tahniah che ta n zain. bertambah la org yg cemburukan anda

    0

    0
  65. Olaf says:

    comelnyaaaa baby cik ta…dh besar nanti mesti cantik ..ap pn tahniah la ye cik ta…pd aku la..cik ta x solek lagi nmpk lawa..terima kasih cik ta kerana x lokek berkongsi gmbr anak..x ad la nk sorok2 tunjuk wlpn lom abis pantang n selamat berpantang…

    0

    0
  66. Anonymous says:

    dh tak bebunyi pasal penaja hospital che ta ye?

    0

    0
  67. Entah le says:

    masa aku tengok kat melodi hari tu…bila aku nmpk baby cik ta ni..ya ALLAH comelnya…tersangat la comel..jujur aku cakap..ni le baby retis y paling comel…ad mcm muka zain sikit…x sangkakan cik ta ni x kedekut nk berkongsi gmbr anak…tahniah cik ta..jaga baby tu baik2 ye…satu lagi..cik ta nampak cantik la wlpn baru pas bersalin…

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Anak Che Ta & Zain memang tersangatlah comelnya…

    0

    0
  69. mak mah naik angin says:

    lagi comel dari lana alana, serius!

    0

    0
  70. far says:

    to budak uni>>>
    hbs tu kau ingt bdak ‘u’ klu dtg praktikal trus bat keja manager ker???
    ingt bdak ‘u’ klau hbs study nnt trus dpt keja ke??? jgn berlagak sngt la… blum tentu klau ada ijazah konpem2 dpt keja bgus2 tau.. dan jgn hina org ada SPM ja tau..

    0

    0
  71. Lily says:

    tak perlu kot nak bandingkan lara alana & anak che ta .. sian baby2 tu xtau apa ..

    0

    0
  72. Anonymous says:

    comel..kalah lara alana..so, awa-scha lps ni xpyh nk over expose mcm ank ko je plng comel di dunia

    0

    0
  73. nora says:

    Lana chomel..anak che ta chomel gak..tp perlu ke bandingkan?

    0

    0
  74. anon says:

    Untonglah kawin dgn zain yg mmg mix. Keluar anak sebijik mcm anak mat salleh, mcm muka bapak dia. Beruntongnya cik Ta.

    0

    0
  75. semalu says:

    Mestilah anak dia comel sb bapak dia kan mix….. sebijik cam muka zain & kulit pun puteh melepak… Anak2 yg mix ni semua comel lote…..mcm anak serena chef wan, ning baizura… kuat gen mat salleh. Hmm….nak gih mengurat mat salleh or yg mix jgk lah.

    0

    0
  76. aku comel says:

    malam pertama mesti kena kuat

    0

    0
  77. fz says:

    Xnak tunjuk muke anak ke ape..suke at dorg le..dorg lek jee..korg je stress lebih.ade dpt profit ke?masing2 la ada adat n cara jaga anak.korg smua bgus sgt ke..dah bjaya jd parents yg baik..klu xmmpu nak p london .xpayah la nak kutuk..bukan duit korang pun dipkai.uda2 la jeles.buang tenage jer..

    0

    0
  78. azian says:

    comelnya…..

    0

    0
  79. wawa_alexandra says:

    congrats che ta . also congrats too zain . baby comel sesangat . heee

    0

    0
  80. Comel…. (walaupun agak terlambat jumpa entry nie… :)

    0

    0