Written by serenity | January 14th, 2013

Maya Karin sememangnya sinonim dengan filem-filem yang diarahkan oleh Osman Ali. Khabarnya Maya turut memegang watak utama dalam filem terbaru arahan pengarah itu yang diberi judul Sejoli.

Apa yang menarik, terdapat babak dalam filem tersebut yang memerlukan Maya bermisai, dan nampaknya Maya kelihatan kacak dengan misai seperti yang boleh anda lihat dalam gambar di bawah.

Khabarnya ia mengisahkan tentang bekas-bekas kekasih pasangan Remy Ishak dan Izara Aishah iaitu Maya dan Bront yang cuba mensabotaj perkahwinan Remy dan Izara. Filem ini dikatakan bergenre komedi romantis.

Boleh kami katakan ia mengingatkan kami serba sedikit dengan filem My Best Friend’s Wedding di mana watak yang dilakonkan oleh Julia Roberts cuba mensabotaj perkahwinan bekas teman lelakinya, watak yang dilakonkan oleh Dylan McDermott dan bakal isterinya yang dilakonkan oleh Cameron Diaz.

Osman berjaya dengan filem komedi romantiknya sebelum ini iaitu Cun!, mungkinkah Sejoli akan mencatatkan kejayaan yang lebih lagi? Nantikan kemunculannya!

47 responses to (2 GAMBAR)Maya Karin Kacak Bermisai Dalam Filem Sejoli

  1. didie @ says:

    last!

    0

    0
  2. anym says:

    nampak sangat misai pelesu

    0

    0
  3. nazrul says:

    klau tgk misai camni..teringat aku kt game Mario. kah3!!

    0

    0
  4. kakitangan says:

    bila perempuan mnyerupai lelaki
    dan lelaki mnyerupai perempuan
    hukum ny HARAM!!!!

    0

    0
  5. oct1883 says:

    teringat kat zizan masa silent comedy maharaja lawak mega last week. ahahhha!!

    0

    0
  6. JaneEyre says:

    Ohh abg bront….

    0

    0
  7. BABY MELALAK says:

    bila ada maya adalah si blont palaRE…

    0

    0
  8. Tomboy Tetek Tembikai says:

    tak real sgt.. misai terlalu fake… pastu dada pun ketara nampak buah betik.. jurumekap boleh cuba lagi.. bye!

    0

    0
  9. elwany sayed says:

    Hahaha…hensem jgk kak maya,pakai misai….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    CT dah bertudung litup..Maya bila lagi??

    0

    0
  11. lina says:

    hensemmmnyaaaaaa bront palarae

    0

    0
  12. naddy says:

    eh eh. kalah suda misai datuk K. kekekekeke.

    0

    0
  13. Komeng says:

    Misai masam…

    0

    0
  14. blakedexter says:

    abangnara,

    pembetulan ckit utk all-time favourite movie sy iaitu my best friend’s wedding tu.. pelakon lelaki tu aka hero bernama dermot mulroney, bukan dylan mcdermott.. mereka adalah individu yg berbeza..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    xCUN laa kak maya ade msai..bront MANTAPP

    0

    0
  16. Anonymous says:

    my bf wedding,last2 heroin tu x kawin pon dgn best pren dy
    hurm..

    0

    0
  17. Mulut Sudu says:

    Handsome apekebendenyaaa!!! Macam siallll je aku nengokkk geli gel I bulu jubo!!!

    0

    0
  18. Maya karin punya misai says:

    Oho … cam muka mamat hindustan plak maya ada misai XD

    0

    0
  19. izzlin says:

    osman ali ni suka ambil maya karin berlakon. padahal berlakon macam kayu je. harapkan muka je cun.

    0

    0
    • Haliza Misboon says:

      maya xbopa nk kayu la.. kayu lg si lisa surikayu.. lari pun kayu.. tetambah kt leher.. paling kayu time cite i am not single

      0

      0
      • Anonymous says:

        yeke? haha. lisa memang kayu pun. akhirnya aku jumpa orang yg fikir lisa tu kayu.. selama ni bila aku cakap lisa berlakon macam kayu, semua orang marah aku.. tak paham aku…

        0

        0
  20. mamavogue says:

    maya karin kacak bermisai????buta sangat ke pembaca blog ni bila k tgok gambar pun dah takde selera nak tonton filem ni bukannya kacak geli geleman ada lah!nampak sangat misai fake, fake!over sangat…ok konon konsep komedi romantis tp sekali tengok gambar misai tebal tu mcm nak bodohkan penonton!

    0

    0
  21. misszu says:

    huhu.. comelnya..

    0

    0
  22. ggg says:

    SALAH TU ABANG NARA,DERMOT MULRONEY YE BUKAN DYLAN MCDERMOTT!

    0

    0
  23. joe blues kipas udang says:

    betul, betul mamavouge sokong tu, statement bodoh nara ni kalau nak kipas up kan sikayu maya karin jgn lah terover sgt agak2 ah, sekali tengok maya pakai misai fake tu orang dah tahu beza pompuan dan lelaki….tajuk yang sesuai- FELEM SENDU

    0

    0