Written by serenity | November 23rd, 2011

Penyanyi Hattan telah berkahwin semula setelah enam tahun menduda pada tarikh 11.11.11 di Seri Menanti, Negeri Sembilan. Nama isterinya ialah Farah, dan ini ialah gambar pasangan ini yang telah dikeluarkan oleh The Photographer Studio and Gallery. Pada awalnya, Hattan dikatakan merahsiakan siapa isterinya. Apa pun, tahniah diucapkan dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.
Photobucket
Lagi sekeping gambar Hattan dan Farah boleh dilihat dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


Photobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (2 GAMBAR)Hattan Dan Isteri Dari The Photographer Studio

  1. adinda says:

    ni pre wedding kah? amboi peluk2 lagi…..xtakut kena sambar petir kew? hukhuk

    0

    0
    • Musa says:

      Ko tak bace ke tajuk entri ni Hattan dan ISTERI? pre wedding wakluuu

      0

      0
    • momo says:

      nmpk sgt pemalas membaca…main hentam je terus..

      0

      0
      • siti says:

        hahahaha mmg bodo laa adinda nie…len kali baca btol2,,jgn men hentam ja ke x phm bhsa melayu???

        0

        0
        • Pemback-up says:

          wehh korang yg marah kat adinda lagi bodoh!!
          mmg la tajuk post tu Hattan dan isteri, tp gmbar yg di amik ni time selepas o sebelum jadi laki bini.. tu yg korang kena tahu sebelum nk hentam antara satu sama lain.. sedih dgn korang2 seme ni.. ni mesti adik2 yg tgh cuti sekolah xda ape nk buat! ishh3

          0

          0
        • momo says:

          yg ko nak mengencang ni pehal bro?
          adinda says : ni pre wedding kah? amboi peluk2 lagi…..xtakut kena sambar petir kew? hukhuk..
          org dh sah jd suami isteri mgu lps2, napa nk mengata smpi mcm 2 skali…yg terang2 bkn suami isteri tak pe la jugak..lain kali agak2 la wei.

          0

          0
        • TeruteruBozu says:

          MUNGKIN jugak laa ini gmbr pre-wedding sbb bini dier xde tanda2 berinai di jari… tapi ianya tak jadi masalah kerana gmbr ni hanya jd tatapan umum selepas mereka dah sah suami isteri. Jadi anggap sahaja time ni mereka dah halal…

          0

          0
        • NX says:

          ni seko lagi bengom nak mampos. dia cakap sblum jadi suami isteri la ngok!…ooo ke kau kira sblum nikah boleh buat mcm2 and lepas nikah dosa yang lepas2 tu terhapus? kepala bapak kau

          0

          0
    • eleh eleh says:

      batang hattan ni mesti hitam legam kan?? huhuhu

      0

      0
  2. alahai says:

    cm bapok je bini dia…

    0

    0
    • momo says:

      abes 2 ngko mcm bidadari ke?

      0

      0
    • momo says:

      abes 2 ngko mcm bidadari ke?

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        eh pundek2 ape ni korang nk gadoh je ni ! prewed ke ape ke biar lah dorang punye pasal lah ! dh dorang dh jadi laki bini biar dorang nk pelok ke nk sondol ke lantak dorang lahhhhhhhhhhhhhhhhh ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

        0

        0
    • niki says:

      “tengkorak mak bapak ngko xbersunat” !!

      0

      0
    • diena says:

      BIAR RUPA MCM BAPOK ASAL PERANGAI BAIK.. KLA MUKA MCM BIDADARI TP PERANGAI ????? X DER GUNA JUGA.

      0

      0
      • silentgirl says:

        muke wife die ni mmg cm type2 muke ex wife die je…cume ex wife die lawa skit la..xpelah..smoga bahagia.

        0

        0
      • aku sokong diena says:

        pelik betul apa yang si diena ni tulis korang dislike ?? rupanya lebih ramai golongan pembaca blog ni jenis yg @#@$#$%$%^^^&. dunia2 yg baik di buang yang buruk di agungkan.

        0

        0
  3. aspot says:

    Sesuai la ngn hattan pompuan ni.ok la 2 dr x de

    0

    0
  4. gula_melaka says:

    owh..hattan nak perempuan pakai legging kasut ballet buat bini rupanya..

    0

    0
  5. muniew says:

    bini mcm fauziah latiff pn ade jugak

    0

    0
  6. monelito says:

    1st

    sesuai lettew..

    0

    0
  7. sis annaz says:

    Alahai..korang ni…janji dh selamat pun hattan nikah..tp cun gak wife hattan ni..aku x tau plak kat mata org laen smp ckp muke wife dia ni cam bapok..
    Selamat pengantin baru lah weiii…(‘ ‘,)

    0

    0
  8. amoi penang says:

    tahniah buat hattan dan isteri.semoga hattan boleh menjadi suami yg baik dan mendidik isteri agar menjadi insan solehah…amin

    0

    0
  9. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Dari, GAMBARHattan, isteri, Photographer, Studio. […]

    0

    0
  10. nilamza says:

    manusia yg suka menghina manusia lain adalah lebih hina di sisi Allah. kalu x suka, istighfar la….supaya kita pun terhindar drpd melakukan dosa yg sama. segala hinaan dan cacian kita kepada org lain akan berbalik pd diri kita semula.

    0

    0
  11. HaLiMau says:

    stetment berbaur dengki je smua, mcm bapok la, fondan la..janji ada lobang…bengong!!

    0

    0
  12. lesson says:

    mmm hope suh bini tuuu jga aurat apo pnyo laki xrti agama rmai bnor benok xrti dosa phala….

    0

    0
  13. Reena says:

    Tahniah lah hattan..selamat pengantin baru..

    0

    0
  14. Breakeven says:

    hyatt regency kuantan …nice place… .janda ngan duda..oklah tu..selamat pengantin baru …~

    0

    0
  15. anis says:

    ade iras2 x-wife dia gak.tahniah lah.semoga berkekalan kali ni.

    0

    0
  16. noora says:

    tahniah hattan,xsalah sy wife dier ni ahli perniagaan yang berjaya,penah tgk kat stanza tv9..kalau xsilap la..

    0

    0
  17. blair says:

    dah tua bawalah bertaubat.dunia ni dah tua.hattan,kau bimbingla bini kau elok2.semoga berkekalan

    0

    0
  18. Bunga Raya says:

    Tahniah Bunga Raya ucapkan pd abg hattan dan isteri…

    moga berkekalan hingga ke akhir hayat…

    amin…

    0

    0
  19. sweet pie says:

    farah ni sgt hardworking. young entrepreneur yg sgt gigih. rasenye pernah masuk stanza tv9 early this year. Congrats!

    0

    0
    • Mai says:

      mcm pernah tengok farah ni kat Bella NTV7 baru2 ni..

      0

      0
      • Orked says:

        Assalam..

        Saya setuju. Wife Hattan adalah seorang ibu tunggal (sebelum berkahwin dgn Hattan) yang sgt bjaya. She’s one of the successful entreprenuer in malaysia. Lebih membanggakan ialah kerana beliau seorang wanita melayu.

        Produk terbaru yg beliau jual sekarang adalah jam tangan with internal GPS for kids. Featured in this article by ParenThots – http://parenthots.com/features/Keeping-track-of-kids-via-GPS.aspx

        apa2 pun, tahniah kepada pasangan Hattan & Farah!
        semoga berkekalan hingga akhir hayat. amin..

        0

        0
  20. siput borneo says:

    congrats bro

    0

    0
  21. kembangkuncup says:

    ooo ini pre wed shoot…my bro work wt the photographer…weding shot dieorg bukan mcm ne yang lain nye version :)

    0

    0
  22. kawan says:

    get your facts right sebelum comment. the pictures were taken AFTER the wedding. kahwin tak semestinya kena berinai. their wedding was a simple do for family and friends. thank you

    0

    0
  23. HANIDA says:

    gmbr ni mmg lps kawin..diaorg dtg kuantan ..my hubby ada jumpa masa diaorg ambil gmbr kt situ..xingt tarikh tp mmg slps 11 nov la….

    0

    0
  24. dibo says:

    aku x phm knp mesti ade hasad dengki dlm diri korang nie. bia laa die ngn cara die. or sebab die artis, maka korang bley nak mengutuk, mgata sesedap rasa? aihh~ kebudak2an. budak pon x mcm korg. ^_^

    0

    0
  25. Piston Pecah says:

    enam tahun tu…

    lama jugak tu.. pergh… tahniah!

    0

    0
  26. farie says says:

    dgr cite perkahwinan hattan ni kontravesi jugak
    tpi tahniah dah smpai masa nya semuga bahagia cam ne dgn adam leh ko dio tme mama baru………

    0

    0
  27. Nina says:

    Congrates Hattan…

    0

    0
  28. bukan artis says:

    Farie memang kontravesi pun masa nak kawin, dengarkanlah berita terbaru, dah nak bercerai

    0

    0
  29. saje komen says:

    kalau tak silap isteri hattan nih pernah keluar tv dalam stanza kat tv9 kot..kisah wanita berkerjaya gitu..whatever..tahniah untuk Hattan & Isteri..moga kekal sampai akhir hayat.. ;P

    0

    0
  30. Azrul says:

    Ya, farah ni aku Ada nampak kat stanza. Biz woman yg berjaya. Ntah aku hairan napa dia nak dengan hattan ni. Kalau nak tgk si farah ni kat stanza,check http://www.tonton.com episode 6 rasanya. Aku bangga ngan minah ni kat Bella pun kan main speaking.paham ka kalau borak ngan hattan tu?hehehe.

    0

    0
  31. si bunga larangan says:

    hahahhahahahha..aku baca komen2 mangkuk2 di atas bleh bg aku gelak guling2 dah..:D:D gaduh la korang beramai2..hattan gak yg bahagia ngn bini muda:) bravo~

    0

    0
  32. tukang tengok says:

    dat lady i guess prnah kuar tv3..sumtin related w entrepreneur…tp xingt which programme…she gt bisnez sumwhere in UK n KK/…correct me if i’m wrong…

    0

    0