Written by serenity | September 9th, 2014

Sebagai peminat rekaan Hatta Dolmat, kami memang sentiasa menantikan idea rekaan fesyen terbaru dari beliau. Melalui laman Facebooknya semalam Hatta memberikan bayangan seorang selebriti bakal mengenakan rekaannya untuk foto pra-perkahwinan.

Tidak lama kemudian Hatta telah memuat naik gambar Hanez Suraya dalam pakaian perkahwinan. Kami membuat kesimpulan bahawa Hanez akan melangsungkan perkahwinan dengan lelaki pilihan hatinya tidak lama lagi.

 photo 10352262_863956683617547_8368547547244727131_n.jpg
 photo 10649613_863999726946576_6654948108709019041_n.jpg

Buat Hanez sekiranya benar, seribu tahniah diucapkan. Semoga semuanya dipermudahkan buat Hanez untuk melayari bahtera perkahwinan dengan lelaki pilihan hatinya.

Siapakah lelaki pilihan hati Hanez? Jeng jeng jeng. Kami tidak mendapat pengesahan tetapi rasanya kita tahu siapa yang dicintai Hanez tika ini. Apa pun, melangsungkan perkahwinan ialah sesuatu yang sangat baik. Sekiranya benar gosip ini, tahniah ducapkan!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (2 GAMBAR)Hanez Suraya Gayakan Rekaan Hatta Dolmat Untuk Set Gambar Pra-Perkahwinan?

  1. Pen Ning says:

    Pondan Alertt!!

    0

    0
    • blurkk says:

      eh cik abe tu dah cerai ke belum dengan bini 1st dia tu… kawin je la, ko dapat apa? kutukan + ferrari je.. tak boleh kalahkan yang eina dapat bumble bee + datin paduka okey.. hehehe

      0

      0
      • amoi says:

        Kekadang kesian dgn si hanez ni asik kena hentam kirikanadepanblakang..tapi disebabkan dia cari penyakit, mmg patut lah dia kene hentam dgn sume org…dia x pk ke rasa sakit nya hati seorg isteri bila amik suami org???bodoh la minah ni…mcm la xde jantan lain kat luar tu..g lah cari org lain yg kaya2…suami org jugak ko nak kenapa!

        0

        0
        • Mimy says:

          Alhamdulillah… kalau betul, saya mewakili seluruh rakyat Malaysia ingin mengucapkan ribuan tahniah… Kami warga Malaysia semua baik yang berIC biru atau merah, mendoakan agar perkahwinan kalian berdua kekal bahagia hingga ke hujung hayat…. moga dikurniakan cahaya mata yang comel2 dan cute seperti mamanya juga.

          Mimy heppiiii sangat untuk korang berduaaaa….

          *kharrkkhhhggghhh harrrkhhhh harrkghhhh Thuiiiihhh….

          0

          0
      • sekinot says:

        ferrari pun pinjam pakai je bukan si jantan tu bagi tros.. muahahaha

        0

        0
    • puikkk says:

      perempuan gatal nk blaki.. ape nk dherankan

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bju merah tu mcm che ta prnh pakai je

      0

      0
  2. hamis nya kambing itu says:

    belum setle hal cerai ngn isteri dah nak nikah dah…pergi mam*** la ko…get ready la “what u give..u get back”..

    0

    0
  3. safiyyah says:

    Next…

    0

    0
  4. joyah says:

    hidung die pelik.

    first

    0

    0
    • Lara says:

      Yer kan… hidung dia macam orang-orang biru dalam citer Avatar tu, apa dah nama puak tu, planet Pandora?

      0

      0
  5. Haka says:

    pengantin yg hilang seri pengantin….

    0

    0
  6. me says:

    Tak kesah la ape orang lain nak ckp. Sy minat Hanez.. Wish u all the best in your life..U deserve to be happy like everyone else too..

    0

    0
    • DKNY says:

      bahagia atas kesensaraan orang lain.
      As a public fig, BEHAVE!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      This is one wont get pregnant. Same case as Siti…
      You know which one Siti right. Usual the case you take people
      Hubby you get the hubby only the children dont have,

      Not like Salkeh Yakob you know its different niat

      Haha good english for Hanez to understand.

      0

      0
  7. ina says:

    Ada ke org nk dtg klu dia kwin?? Ke kna baling telor?? Ke romie kna upah tetamu yg dtg… Hahaaa kesian… Terdesak la tu tgk org kwin.. Hang x kwin2.. Cuti2 je lebih.. #sukaatiakunkckpapapnsbbakubencihang..

    0

    0
  8. Anon says:

    propa je kata dh break-up ngn jantan dayus tu !! blah la ngko dri dunia seni, menyemak je.

    0

    0
  9. Mual says:

    uish,,,kalo ambik gmbr lm ig mst buat mlt muncung perasan cute gitu,,geli nengok ko

    0

    0
  10. 23 says:

    Lana Del Rey …?
    budget Kim K la tuh!

    bontot la

    0

    0
  11. anin says:

    pengantin paling jalang ni x de seri langsung….

    0

    0
  12. pinky-minky says:

    apesaaalll la suka sangat nk design baju bagi nmpak breast cam gitu????
    xpaham xpaham…

    0

    0
  13. dadat says:

    mesti lah lelaki pilihan tu suami org. baru umph!

    0

    0
  14. Ixora says:

    kau kawin dgn dia jugak ehhhhhhh……

    0

    0
  15. Melati says:

    Selamat mencuba Hanez…maner tahu dpt balik tawaran berlakon..hahahaha.

    0

    0
  16. vee says:

    bimboooo

    0

    0
  17. Anonymous says:

    nice dress. i like it. dah namanya jodoh, kutuk dan pisah mcmanapun takkan bguna.tahniah hanez. uollzzz hado? ntah2 dpt laki org yg sengkek. duit rokok dan prepaid laki pun korang yg topup

    0

    0
  18. badang says:

    Apahal yg kau org bising sgt pada HS nie..lantak dia la..kau org jeles ke HS memang cantik..kalau dia nak kawin ke dgn laki org biarlah dia..janji HS jaga kehormatan diri dia dan DARA dia..tgk muka dia berseri2 mcm anak dara sunti lagi..kau org dapat apa nak kutuk dia

    0

    0
    • Biskut says:

      Ko mesti si HS kan?? kalo tak pun mesti si romie kan? booooooooo…konpiden ke masih dara?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ko ni byk makan muntah hantu 2 sbb le bodoh….dia ko kata ada dara….mmg npk sgt kebodohan ko…ko ingat si romie 2 bwk dia pergi bercuti hanya utk tgok dia bershoping jer ker….utk geli2 ye…..nama badang…mkin ko badang yg kuat makan muntah jer …tang lain terutama yg 2 tk kuat kot…hahhaaa

      0

      0
  19. aku says:

    tu baju che ta pernah pakai da……

    0

    0
  20. Bia says:

    Tahniah dan doa untuk pengantin baru saya bukan untuk diberikan kepada si perampas dan si kacang lupa kulit. Refused nak doakan kebahagiaan perampas bila dia dah merampas waktu bahagia org lain.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    sori..langsung x minat dgn ini orang

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Akhirnya jalang dan mat romeo Malaysia berkahwin juga!!kita lihat berapa lama ia mampu pertahan!!!muuuaaahahahaha!!!aku rasa tk payah le berhabis sgt….nnti belanja kwin lgi byk no dri bilangan hari kawin…..huhuhuhu….

    0

    0
  23. tang mana tah berserinya.. mcm Pontianak sundal adelah… wakakakkaaa

    0

    0
  24. DKNY says:

    berlakon pun suam-suam kuku… next!
    tak minat langsung…

    0

    0
  25. kimkay says:

    dah..dah lah Malaysian..bende baik kita doakan yang baik2 untuk dia dan pasangan k..
    kita manusia biasa xlepas dari kesilapan…

    0

    0
  26. jadore says:

    eh eh..suwetttt sgt ..buat pre wed bagai kau nyah..berseri sgt anak dara nie…wahhhhhh teruja nya nk tgok wedding kau….!!!!!!!!…puiiiihhhh..!!..xyah nak pre pre sgt la..ko dah prettt prett sakan kat bangkok mengalah kan jalang ada hati nak pre wed bagai…muka dah xder seri nokkkksss….nak tgok lama mana kau nak berbahagia atas penderitaan org lain…huh

    0

    0
  27. LOL… dah tak minat pd artis ini sejak kontroversi itu…

    0

    0
  28. jebon says:

    Teruskan usaha Hanez…yg kutuk tu cuma fiki diorang sempurna sangat. Biarkan.
    .aku tetap sokong kau..

    0

    0
  29. jebon says:

    KAU ORG NI SUDAH-SUDAHLAH KUTUK DIE…mungkin dia dah berubah..kau org mane tau. Yang korang tau kutuk org je..laman web ini utk kutuk org je ke? Aku tengok bile ada je masuk benda baru kau org kutuk tak pernah nak betul nye.

    0

    0
  30. macam babon says:

    Jantan jenis romie jer yg dok sokong sundal ni…..kalo ppuan sokong sundal ni dh sah2 le sejenis dgn sundal ni jugak……so tk payah le nk tunjuk baik sgttt……kalo dh sama jenis dan sewaktu dgnnya…..

    0

    0
  31. badang says:

    xper HS…u memang cantik dan ramai manusia jeles kat u, sebagai anak dara memanag banyak manusia dengki, berjalan bersam cuti bersama bukan bmakna u tido bersmaa kan, senang2 ckap u ni buat geli2, mereka tu semua manusia durjana, pengikut syaitan, romie dgn u memang sepadan, ex romie tu mulut longkang, keep it up girl..u sexy n hot..manusia yg mengutuk u semua tu dajal..

    0

    0
    • minyak cap kapak says:

      ni mesti HS sundal yg tulis…hahahahha…HS sundal..ko kawin la..lps ni producer jgn amik dia berlakon lagi dah..dah x nak tgk muka ko kat tv!! ko dok diam2 layan si romei tu k.

      0

      0
  32. Anony says:

    Abang nara sila buat perbandingan muka hanez yang dulu dan sekarang. Sekarang nampak macam pelik. Hidung buat, jaw buat, bibir macam tak boleh senyum kena muncung je…

    0

    0
  33. […] (2 GAMBAR)Hanez Suraya Gayakan Rekaan Hatta Dolmat Untuk Set Gambar Pra-Perkahwinan? (47) […]

    0

    0