Written by AbangNara | March 3rd, 2015

Pada 13 Januari yang lalu, Black dan isterinya, Cira telah pun menerima cahaya mata sulung mereka. Bayi lelaki itu telah dilahirkan dengan berat 2.09 kilogram dan lebih cepat sebulan daripada jangkaan. Kini Black telah pun berkongsi gambar wajah si comelnya itu. Memang comel sangat-sangat.

gambar anak black

Buat masa ini nama anak Black Hanafiah masih belum lagi diumumkan. Mungkin Black masih menunggu masa yang sesuai. Sama-samalah kita nantikan.
gambar anak black Semoga si comel milik Black dan isteri ini akan membesar dengan sihat sejahtera serta menjadi anak yang berguna kepada ibu bapa di masa hadapan. Sama-samalah kita doakan. Tahniah Black. Kredit gambar ThePhotolicious.

UPDATE: Nama anak Black ialah Khaleef Dayyan. Terima kasih buat komentar atas informasi ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to (2 GAMBAR)Si Comel Anak Sulung Black Hanifah & Isteri

  1. biarlah rahsia says:

    bukan black dh umumkan nama anak die ke?

    0

    0
  2. minah jambu sayang nenek says:

    tk sangka pulak pes

    0

    0
    • Anonymous says:

      siannye..lps nmpk komen dh kuar, mesti dlm ht ko berkata “tk sangka pulak rupa2nya 2nd” kan? hahahahah

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Black dah umum lah abg nara. Khaleef Dayyan.

    0

    0
  4. Cik Jelita says:

    Khaleef Dayyan

    0

    0
  5. not says:

    Tahniah Black.Pedulikan apa org kta janji u bahagia di jln yg benar. ALLAH ada.jgn risau.

    0

    0
  6. miss nadya says:

    #mybabygirl da 3 bulan da nk masuk 4 bulan..anak saya di lahirkan gelap juga..sampai kan sepupu saya panggil anak saya ‘si itam’ je setiap kali saya post gambar..saya di beri kata2 nasihat dari mak saya dan saya tak peduli orang nk cakap rupa anak saya kerana dia lahi dari rahim saya..saya yang mengandungkan n melahirkan..saya dapat rasa apa perasaan black..memang sedih sangat perasaan saya ketika tu..tapi itu kurniaan Allah dan satu rezeki yang di nantikan kepada saya..saya sangat sayang dia ( Nor Husniyah Darin )..

    0

    0