Written by Bella | January 7th, 2016

Sering memuat naik foto beliau memakai tudung di akaun Instagram, beberapa peminat mula bertanya adakah Erin Malek kini sudah berhijab sepenuhnya?

Tidak mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung perkara berkenaan, Instagram Erin dihujani dengan  komen-komen positif mendoakan agar aktres itu terus berhijab.

Malah, ada juga yang memuji bahawa Erin tampak lebih manis dan cantik ketika mengenakan hijab.

Mungkin juga Erin sedang perlahan-lahan melatih dirinya untuk menutup aurat. Kami harap pintu hati Erin akan terbuka untuk bertudung sepenuhnya. InshaAllah. Apa yang penting biarlah beliau berubah secara ikhlas dan bukan atas paksaan orang lain.

21 responses to (2 FOTO) Erin Malek Kini Sudah Berhijab Sepenuhnya?

  1. nok gebuzzz says:

    Alhamdulillah….muda2 dah berkahwin n cuba utk berubah kearah yg lbh baik,semoga erin terus istiqamah

    0

    0
    • Anonymous says:

      yeay!!xsabar nk tnggu kmunculan shawl ala2 erin..pastu shawl by erin..gitewwww -.-

      0

      0
      • Muslimah dn Istiqamah says:

        Wowwww …. Subhanallah … Alhamdulilah … Bila Hidayah datang menyapa. Cantiknyaaa lps ada baby .. bertambah anggun dan ayu jelita. Pandai sungguh sang suami mendidik sang isteri wlpn di limlahi dgn kemewahan. Perubahan hari ini lbh baik dr smalam. Itulah kebijaksanaan seorg hamba. Malang skali bg hambaNya yg tiada perubahan dr smalam sehingga ke hari ini. Moga Erin trus istiqamah wlpn berdpn dgn pelbagai cabaran dan trus perbaiki penampilan sehinggalah mencapai kesempurnaan Iman dan Aurat. Aameen Ya Rabbal Alamin. Moga Erin dn Hubby bahagia till Jannah,

        0

        0
    • jemah says:

      Yeay!!xsabar nk tnggu kemunculan shawl ala2 erin..lepas tu shawl by erin..bla bla bla..gitteewwww -.-

      0

      0
  2. Siti Nurhalijah says:

    Alhamdulillah semoga istiqomah

    0

    0
  3. Jemah says:

    Alhamdulillah..Serious cantik gila, sebelum hijab pun cantik selepas berhijab lagi double triple cantik dia :))

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kalau kepala dan tutup..lengan tu labuhkan…tak faham betullah…kan islam kata.muka..telapak tangan..telapak kaki je yg boleh nmpk..so kalau pada yg sibuk2 suruh orng lain bertudung..anggota badan yg lain kenapa tak tegur suruh tutup..ramai ooi orng buat benda gini..tak ditegur..malah pakai tudung aje yg di sibukkan..atas bukak bwh kiri kanan tenganga..pelik bebeno org ni..

    0

    0
    • Cakap je says:

      Nak berubah kena lh slow2…x boleh terus nk drastik sgt…awk yg nk tegur tu pun tgk diri dulu dah cukup sempurna sgt ke? jgn ckp pasal aurat je.. pasal benda lain pun awk jaga dgn sempurna x?

      0

      0
      • Anonymous says:

        dah agak dah pasti aku hentam balik..manusia2…

        0

        0
      • hana says:

        tak salah pun apa yg anonymous tu ckp. cuma cara penyampaian je tak berapa nak manis. hakikat zaman sekarang, bukan semua, tp most of us, tutup aurat = bertudung, tp pakaian tetap sendat, lengan tetap terlihat,.. tutup aurat ikutan, tidak benar2 menghayati & memahami apa yg Allah minta sebenarnya. hihiii. apepon alhamdulillah erin. semoga terus istiqomah. semoga perubahan kecil ini akan membawa kepada perubahan yang lebih baik dan sempurna di masa akan datang. aamiin.. inshaaAllah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku dulu pun free hair.pehtu berubah sikit.kejap pakai kejap buka.pehtu berubah lg.pakai tudung tp tshirt lengan pendek.pehtu berubah ke lengan panjang.pehtu berubah ke tshirt muslimah.skang aku nak biasakan pakai stoken pulak.aku pun ambik masa peringkat demi peringkat.
        insyaaALLAH.yg penting kita buat perubahan.

        0

        0
    • nana says:

      ada je manusia yang suka mengkritik and cari salah orang.. oi minah! orang tu dari tak pakai tudung nak try berubah, atleast bagi la support, bukan mengkritik..

      0

      0
    • ubi says:

      tapak kaki dan seluruh kaki adalah aurat ye…

      0

      0
    • Aku yang merendah diri says:

      Salam. boleh tegur tapi cara baik.. bukan cara kondem mcm awak ni.
      Macam bagus je.. Dia sedang cuba ke arah kebaikan ..mana x betul tegur la cara berhemah bukan kondem.. Ustaz dan Ustazah pun tegur org cara x sombong mcam awak ni. Kot alim sgt x tgok kot BN ni..huh

      0

      0
      • Anonymous says:

        ni lagi satu..yg action alim tu awak..kalau dah dasar takle kena tegur..tegur dgn apa cara skli pun tetap takleh terima..BETUL TAK?? INILAH ORANG MELAYU…Lihat sendiri keliling anda..ikut contoh bangsa lain..tegas..rajin.maju..tak mudah ambik hati..

        0

        0
  5. anon says:

    Hmm….nampak mcm bibik je, sama mcm hanis zalikha ke ape… Tapi dia ni lawa sikit drp hanis..

    0

    0