Written by Bella | April 16th, 2016

Penyanyi Kaka Azraff bukanlah seorang yang suka bercerita mengenai kisah peribadinya. Malah, agak jarang kita dengar sebarang gosip mengenai percintaan beliau kecuali apabila beliau dituduh cuba merampas bekas kekasih Tasha Shilla.

Namun, sedang kami asyik leka melayari Internet, terjumpa pula foto Kaka bersama seorang jejaka. Menerusi foto tersebut, Kaka kelihatan agak mesra bersama jejaka tersebut. Foto itu dipercayai dirakam sewaktu Kaka bercuti ke Eropah baru-baru ini. Lelaki tersebut dikenali sebagai Nabil dan khabarnya pernah keluar bersama beberapa selebriti wanita lain sebelum ini.

Adakah lelaki ini sebenarnya mempunyai hubungan istimewa bersama Kaka? Erm, macam ada sesuatu je mereka berdua ini,  mesra dan seperti dilamun cinta.

Apa-apa pun, kita tunggu penjelasan lanjut daripada Kaka nanti. Kalau hati sudah dimiliki apa salahnya berkongsi perkara baik dengan peminat.

25 responses to (2 FOTO) Adakah Jejaka Ini Kekasih Kaka Azraff?

  1. tarabas says:

    gmbar siap peluk2…kompom la hanya kawan

    0

    0
  2. Mia Fans says:

    standard artis malaysia “cuma kawan” ….
    bosan.

    0

    0
  3. melati says:

    tak tahu nk komen aper???? sebab otak tgh Pikir kan Uqasha Senrose yg muka macam Pinocchio…!! pastu perasan cun……pastu pembohong plak…., kater nk bertunang kat Luar Negeri..!!!!! bukan org Malaysia ,..sonyap jewww….Uqasha Senrose saya rasa anak Hartawan yg ko kater nk merisik ko tu tahun lepas mungkin Popeye kot..!!!!..dia terkejut Muka ko macam Pinocchio sebab tu dia tak jadi nk merisik Uqasha Senrose ni…hahahahahaahhahahahahaahaahhaa sama lew ko gan Neelofa…Neelofa kawin gan Kambing ,,, Uqasha Senrose kawin gan Katak…pastu boleh buat Pilem kisah Mangkok dua Ekor ni…….hahahahahahhahaaaaaa

    0

    0
    • Taman Melati says:

      Engkau tu yang katak…kalau tahu nak komen apa,tak payah masuk
      blog beatifulnara,,orang bingai serpeti engkau patut bogel sahaja lepas itu
      terjun sungai..itulah pantun aku…hahahah ketawa kan dia balik…lembab..otak bodoh
      are you no school..you stupid :-)

      0

      0
    • Taman Melati says:

      Engkau tu yang katak…kalau tahu nak komen apa,tak payah masuk
      blog beatifulnara,,orang bingai serpeti engkau patut bogel sahaja lepas itu
      terjun sungai..itulah pantun aku…hahahah ketawa kan dia balik…lembab..otak bodoh
      sengal,bebal,bingai,bangau kau,badak sumbu kau,are you no school..you stupid :-)

      0

      0
      • melati says:

        Baca juga Uqasha komen saya…..dh lew Uqasha , bagus lah awak sedar diri dh…..kakakakakakkaakkahahhhhhaaakakhhhhh

        0

        0
        • melati says:

          lagi 1..(are you no school..you stupid:-…)..oh my English, baru saya tahu ni Uqasha cuba nk paksa bajor speaking..!!!!!…kakakakakakkakakakkakaaak..Uqasha gi blajor kt Lion King……..hahahahahahahahahahahahahaahhahahahahhahhaahahahahahahhaahhaaa

          0

          0
    • Anonymous says:

      fm reliable news ugasha memang nak bertunang dgr saudagar Arab, real estate mogul ko jgn jeles melati ko tak der saper nak kesian…..

      0

      0
  4. Anonymous says:

    nampak seperti buncit…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    14 komen je termasuk aku…hehhhehe…sendu.

    0

    0
  6. bukan hal aku says:

    tuuu abang dia lah bodoh

    0

    0
  7. Anon sepupu nedim says:

    Ni sepupu nedim nazri. Nabil nama dia. Taktaulah bercinta ke tidak. Dulu pernah bercinta dgn sharifah sakinah

    0

    0