Written by AbangNara | January 5th, 2015

Perghhh. Terharu Abang Nara membaca kata-kata yang diluahkan oleh Romie Razin Adilha, 35 tahun tentang perhubungannya dengan Hanez Suraya. Untuk makluman, mereka berdua telah pun selamat bertunang dan dikhabarkan akan bernikah pada bulan Mei ini. Romie mengakui yang dirinya pernah membuat silap sehingga Hanez berasa seperti diabaikan lalu membawa diri. Terasa macam dalam drama/filem pulak kisah percintaan Hanez dan Romie ini.

hanez dan romie

Kata Romie:-

Selepa hubungan itu berakhir, saya menilai semula pengorbanan yang pernah dilakukan Hanez. Ketika itu saya sedar Hanez ialah wanita terbaik dan sebagai lelaki, saya bertanggungjawab atas apa yang berlaku serta melindunginnya.

Saya bersyukur hubungan kami mendapat restu keluarga. Restu mereka membuat saya berusaha memenangi semula hati Hanez. Dua bulan saya memujuk dan Alhamdulillah minggu lalu Hanez menerima lamaran saya. Kami hanya mempunyai empat hari untuk melakukan persiapan majlis pertunangan ini.

 

hanezBerdasarkan penerangan Romie ini, bolehlah dikatakan yang Hanez bercakap benar apabila memaklumkan yang hubungan mereka telah berakhir. Mungkin memang mereka berdua telah ditakdirkan untuk bergelar suami isteri walaupun pelbagai rintangan dan halangan yang melanda.. Sama-samalah kita doakan agar semuanya berjalan lancar. Tahniah sekali lagi buat Hanez dan Romie atas pertunangan anda. Sumber Berita Harian.

bidadary.myP.S: Wow. Cantik-cantiknya koleksi tudung daripada Bidadary.my ini. Rambang mata Abang Nara melihaatnya. Sukar nak buat pilihan sebab harga pun berbaloi. Cuma RM59 sahaja. Kualiti memang dijamin terbaiklah. Rasanya Abang Nara nak beli 2,3 helai nak buat suprise kat wife. Korang pun cubalah tengok mana yang berkenan di www.bidadary.my.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to 2 Bulan Saya Pujuk Hanez – Romie

  1. keladi merah says:

    pengorbanan hanez jg yg ko nmpk.. habis ex-wife ko tu xde jasa ke.. klise sgt alasan…

    0

    0
    • HAMBA ALLAH says:

      PENGORBANAN SI ISTERI YANG SAMA2 MELALUI SAAT2 SUSAH SEBELUM SENANG, PENGORBANAN WAKTU LAHIRKAN ANAK2 SAMPAI BERTARUNG NYAWA TU KAU TAK NAMPAK KE ROMIE OII.

      AKU SEBAGAI LELAKI RASA MALU DGN KENYATAAN KAU INI. PEREMPUAN YANG PATUT KAU HARGAI SELAIN IBU KAU ADALAH ISTERI KAU BUKAN NYA ORANG YANG TELAH MEROSAKKAN RUMAHTANGGA KAU NI.

      MUNGKIN KENYATAAN INI KAU KELUARKAN DEMI MELINDUNGI HANIZ JUGA KAN SUPAYA KAMU BERDUA TIDAK TERUS DI HENTAM, NAMUN PERCAYALAH KATA2 YANG PENUH TIPU MUSLIHAT INI AKAN TERBONGKAR SATU PER SATU DAN TERBUKTI KEBENARAN NYA NANTI. DOA ORANG YANG TERANIAYA INI CEPAT ALLAH MAKBULKAN. AMMIN YA ROBB.

      0

      0
      • Anonymous says:

        romen sana, romen sini takkan nak tinggal pulak ye.. ok la tu, btanggungjawab la jgk walaupunnn…. ok la selamat berbahagia la uolls..

        0

        0
        • Tipah Kurma says:

          hahahahahhahahaha
          yg ni kelakar!

          0

          0
        • Kenyataan media plg bijak says:

          PENGORBANAN HANEZ ??????? …….
          BERTANGGJNGJWB DAN INGIN MELINDUNGINYA ?????? …..
          BNYKNYA SNGT KE HANEZ ITU BERKORBAN ??????? …..

          NAK JNTN NI TERANGKN KAT SMUA .. KORBAN APA TU ????? ….
          HANEZ TU BG BUAH PINGGANG , JANTUNG KAT KO KE ???? …..
          TAK KE EX WIFE YG TUNGKUS LUMUS SAMA2 BINA BISNESS ????? ….
          ITU BELUM MASUK LAHIRKAN ZURIAT KO ?????? ….

          LM PATUT TRIMAKSIH PD JANTAN X GUNA NI SBB …
          DAH LAH MASA TINGGALKAN ISTRI KRN BETINA LAIN ….
          JANTAN NI DERA MENTAL DAN VERBALLY ABUSE …. NAFKAH TAK BG

          TERNYATA BUKAN STAKAT TAK GUNA SHJ SBG SUAMI TP ….
          SBG MANUSIA PUN JENIS TDK ADA HATI PERUT ….
          BILA KO KLUARKAN KENYATAAN MCM BANGANG NI KPD MEDIA WLPN LPS BERCERAI …

          DULU KO BERSONGKOKOL DGN HS NAK SAMAN ISTRI KO SNDRI ….
          TAK HABIS2 LG KE KO NAK DERA EX WIFE KO ….
          KRN CINTA SUCI BUCUK BACIN KO TU ….

          KO NI NAK JATUHKN HARGA DIRI WANITA EX WIFE KO KE ????? …..

          NIKAH JERLAH DGN HS … TAK PAYAH PUKUL CANANG MENEGAKKN BENANG YG BASAH …. DOK DIAM2 ….
          BERBAHAGIALAH DGN HS DGN AIR MATA ORG LAIN.

          SMOGA KO DAN HS DIBERI HIDAYAH DAN DPT PENGAKHIRAN YG BAIK.
          KORANG BERDUA MASIH SAUDARA SEISLAM ..
          AKU HARAP KORANG ANGGAP EX WIFE KO TU PUN SAMA JG.

          STOP KLUARKN KENYATAAN2 YG MENYAKITKN HATI ORG LAIN.
          LULUH HATI JANTUNG EX WIFE KO BILA BACA …
          DAHLAH KO TAK PERNAH MELINDUNGI DIRI DIA SMSA DIA ISTRI KO …
          BUAT PC SAMAN ISTRI SNDRI … ITU YG AKU SUSAH NAK TRIMA.

          0

          0
        • wki-wki says:

          Betul.. benda dah berlaku. Doakanlah yang terbaik.

          Buat hanez. Ko duduk diam2.. jangan lagi nak keluar kan statement.
          Sebab selama ni aku tengok statement yg ko keluar kan.. banyak tipu dr yang benar.

          Betul lah orang2 cakap.. orang kalau dah biasa menipu. Sekali dia cakap benar pun orang lain susah nak percaya.

          0

          0
        • minah jambu tk suka hipokrit says:

          jangan lah marah sangatttttttttt hanez ngan romie dh pon bertunanggggg tk lama lagi dorang nk kawinnnnn sooooo diam2 sudaaaaaa..dorang dh suka sama sukaaaaa mana tau si romie akan berubahkn hanez jadi isteri soleha…korang ape tau huh ! ape yg korang tau asek asek nk menghentammmmmmmmmm aje tk habis2 huh ! idop umno ! idop jalur gemilang ! idop pak najib ! lov u pak najibbbbbbbbb emmm muah !

          0

          0
        • pemerhatibebas says:

          Betul ke 2 bulan pujuk? betul ke ada 4 hari je utk persiapan tunang? sebab tgk ig fiziwoo yang buat baju tunang hanez ni, ada kekonon teaser fitting 12minggu lepas. baju fitting tu sebijik baju yang hanez pakai.. takkan fiziwoo buat baju sama sebijik utk klien dia yang berlainan?? memangla ada iras baju scha tapi beading lain dengan scha.. and dalam gmbar fitting tu beading mmg hanez punya..

          betul keeee? ini soalan. bukan tuduhan.

          0

          0
      • joe says:

        Aku bukan nak sebelah sesiapa. Tapi bagi aku la…baguslah diaorg berdua ni kahwin. Sekurang2nya dpt elak dosa etc. Yang dah berlaku…tak boleh reverse. Kita kutuk sampai kiamat pun…takkan ubah apa2…sudahnya kita jugak yang dapat dosa . buang karan aje. harap Romi tak akan lupa tanggungjawab dgn anak2 dia nanti.

        Aku jugak rasa cerai is jalan terbaik utk Liyana dan Romi. Tak guna tunggu pasangan kalau dia dah taknak kat kita lagi. Liyana boleh start hidup baru. . Mana tau ada jodoh dia…dapat yang jauh lebih baik dari Romi . Yang penting dpt lelaki yang cinta hormat dan hargai diri dia n sayang jugak anak2 dia. Mari kita doakan ramai2 insylh.

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku x kesah dorg nak kawen tp x payah la nak justify ape2, hanez bnyk berkorban la kejadah. shut ur mouth, get married and have halal sex. thats it. lagipun dah lama berzina, elok la tu kawen…

          0

          0
        • Datin Semah says:

          anak2 zakar dlm seluar gatal nak nikah kot?

          0

          0
      • rozy hangat says:

        bdosanya uolss duk maki hamun org..try tngok fasha,siti,memey and sewaktu dgnnya..hidup aman damai je,mungkin pahala yg diaorg dapat dr umpat keji korang..liyana manan,sy doakan awk tabah mnghadapi ksukaran ini..awk mungkin terlalu baik utk romie..mana tahu jodoh awk dgn ustaz pncetus ummah lpas ni..

        0

        0
      • dutch lady says:

        rasa terharu baca komen HAMBA ALLAH… Terima kasih kerana menghargai pengorbanan seorang isteri……

        0

        0
    • Anonymous says:

      Oh… sweetnyer… romantis gitu… semoga kekal selamanya… walaupun cara nak berlaki mmg tahap haram jadah sampai sanggup meruntuhkan masjid… tapi bila dah halal… kita doakanlah mereka bahagia…

      0

      0
    • mekD says:

      dah ditakdirkan mereka berkahwin. semoga liyana si bekas isteri jumpa suami yang penyayang suatu hari nanti. juga semoga romie dan hanez turut bahagia dan menjadi pasangan yang diberkati. simpati saya pada mangsa banjir,.mari lah sama2 menderma.

      0

      0
    • cik nomah says:

      TANGGUNGJAWAB…??PUIHHH..KAT EX-WIFE DULU MANE PEGI TANGGUNGJAWAB KAU?

      0

      0
  2. anon says:

    aku first komen

    0

    0
  3. ina says:

    pergorbanan bini yg bertarung nyawa lahirkn ank ko.. ko xnk hargai.. betina yg baru knal ni jgk ko sanjung2.. mmg la dia berkorban apa saja sbb ko ada $$$.. cuba poket ko penuh habuk!! n ko jgn nk menbongakkn org la persiapan 4 hari sblm majlis.. bkn 4 hari tapi 4 bln.. menipu je kjenya.. nara ko xyah la update pasal dorg ni.. romie bkn retis pun..

    0

    0
  4. mah says:

    Tipuuuuuu

    0

    0
  5. lily says:

    kahwin cepat2.. elak maksiat.. Rasanya dah tiada tempat utk hanez dlm industri ni.. terlalu byk haters.. jadi buatlah duit dgn cara berbisnes.. ada duit, g la buat umrah/haji.. semoga diberi petunjuk.. Be a good husband n wife.. Just don’t repeat what you’ve done to liyana manan.. nobody deserve to be treated like that..

    0

    0
  6. akulahperempuanittew says:

    Aku tunggu dan lihat je Cinta Hagong 2.0 nih!!!

    0

    0
  7. leha says:

    elok la..bagai pinang dicincang kerat 20

    0

    0
  8. cik pun nora says:

    one word – R.O.M.I.A.N.G.- sekian

    0

    0
  9. lol says:

    lor….ingatkan pujuk bini td…siot jer…

    0

    0
  10. ejaniz says:

    laki dia dah gilakan sgt hanez tu

    tak leh buat apa dah

    syg sgt katakan

    0

    0
  11. Anon says:

    brapa lama HS berkorban tuk kau klu nk bandingkan dgn ex wife? hmmm, tp okla jgak dorang dua ni kawen, mcm sesuai sgt. to HS buat rilex2 je, byk rakan artis yg seangkatan dgn kau blh jadikan contoh, dh setahun dua okla tu nanti, sure makin ramai peminat. tah2 yg terlebih kutuk skrg tu lah yg akan mengagung2kn kau tu nanti HS. Mcm kes Pasar sandat tu, dlu blh dkatakan ramai btol org membenci skrg wahh mcm bidadari plak kena back up mokcik2.

    0

    0
    • akujugawanita says:

      Ko benci Fasha Sandha eik? Aku bukan penyokong Fasha, tp aku suka dgn fasa kehidupan Fasha sekrg yg jauuuuhhhhhh lebih baik berbanding zaman bujang dia dulu.
      So sebagai saudara seagama, kita patut menyokong perubahan positif yg ditunjukkan. Bukan membenci smpai mati.
      Allah pun mengampunkan umat. Ko sapa nak mengadili dan menghukum Fasha. Fasha berdosa pada ko ker?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Marah fasha tapi ko tak tau ke nora danish suruh maafkan di hanez ni, sbb nora pun rampas laki org skarang. Ko bila nak maafkan hanez bak kata nora??

        0

        0
  12. Anonymous says:

    belom dapat bolehlah pujuk rayu setinggi langit, nak dapat artis kan

    0

    0
  13. Biskut says:

    Start la buat drama balik. Ni kompom hanez yg srh kuarkan statement supaya org tak kata dia menipu. hanez….ko takyah la nk sebok2 jd retis dh. keja ngn laki kau ni je. ko berlakon balik pun kompom tak laku. kpd romie plak….pompuan gini juga yg ko puja bagai nk rak. ko berterima kasih dulu dgn liyana sbb dh bertarung nyawa lahirkan anak2 kau n bertahun2 dia berbakti utk kau baru btul. puiiiii…

    0

    0
  14. AwanNano says:

    Selepa hubungan itu berakhir, saya menilai semula pengorbanan yang pernah dilakukan Hanez. Ketika itu saya sedar Hanez ialah wanita terbaik dan sebagai lelaki, saya bertanggungjawab atas apa yang berlaku serta melindunginnya.<—- WTF….pengorbanan ex bini ko plak cemana?

    0

    0
  15. SayNoToHomewrecker says:

    Power betul tunang tersyayang mamat nie…tunang merajuk mengada sedih dituduh perampas penipu besar…terpaksalah keluar statement nak cover tunang…b4 keluar statement kene check previous statements yg tunang buat.. check calender.. ingat sequence of statements.. ingat tarikh.. kantoi lg kena chop penipu kuasa 88 pulakssss.. x keluar statement cover nanti kena pujuk tunang plak lg 2 bulan….wife merajuk bertahun x nak plak kau pujuk kan.. Tunang kau esk dh jd bini dh keluar 2 budak dr bwh tue kau bt perangai pujuk bitch lain plak hokeyyyy???

    0

    0
  16. senahkopiO says:

    Korang jgn nk sumpah seranah hanis la weh. Liyana manan ni mungkin tak panas di ranjang or dia n romie ada masalah di ranjang. ataupun keras je tak suka BJ and 69. Kita apa tau? masalah diorg korang tau ke? dh bukan jodoh diorg. lps ni kita doakan liyana dpt lelaki lagi baik dari romie. kalo kawin tp tak selera tgk each other apa guna? dah padan la tu romie and hanis. doakan kebahagian diorg lah weh. suka ke korang tgk liyana ni terseksa kalo terus jadi bini romie ni? pls hentikan caci maki korang tu. 2015 adalah tahun untuk jadi lebih positive. paham tak semua???

    0

    0
    • elliz says:

      ellehh..xpanas laa sgt..klo xpanas apsal bley kluar anak2 tuu??dh kalo dh jenis gatal..bini panas cane pon carik lain jugekkk..nyampah dgn statement org2 yg lupa diri…xingt pengorbanan isteri yg susah sama2 dlu..tp bgs la jugak si liyana tu bercerai..xde laa nk mkn ati ari2 ngadap muka2 yg xtau malu tuu..

      0

      0
      • chor bagan datoh says:

        marriage is not about sex..it seems like u haven’t reach certain level of maturity..or i should call it as budak hingusan..

        0

        0
      • minah jambu tk suka hipokrit says:

        minah jambu agak la kannnnn si bini pertama romie ni asek asek masak ikan kembong n goreng tempeeeeeeee aje tkde laok lain lagi yg dia nk masak pastu tonyoh kan si romie ngan laok kangkong goreng ngan ikan sepat masin mesti la romie jemu ngan itu makanannnn tol tk peminat..

        0

        0
    • diam la kauuu senahkopiO..

      liyana dah keluar anak2 romiang….si Hanez tue sbb tututt putih melepakkk siap tempek2 bedakkk…laki kat nak yg freshh suma..baru..dah bosan dye cari la lain…dasar laki miang…!!!ko ckp jadi positif????ko da baca pa yg ko tulis???ntah2 ko nie Hanez…tada keja lain…xda job..reply comment kat sini annnn…..tue romianggg dok sebelah ko kew??????

      0

      0
  17. Anonymous says:

    Malang betul liyana bersuamikan romiang ni dulu…..

    0

    0
  18. misz eyda says:

    nampak sangat jodoh diorang kuat.moga cepat disatukan.

    0

    0
  19. someone says:

    “Kami hanya mempunyai empat hari untuk melakukan persiapan majlis pertunangan ini.”

    Eh eh, akak pelamin tu FB friend aku, akak pelamin tu cakap, SEMINGGU sebelum majlis dia di inform untuk siapkan pelamin. Apahal mamat ni kata 4 hari pulak?

    Haiyo, menipu lagi ke?

    0

    0
  20. Anonymous says:

    SHUT UP LA! Annoying as hell 2 ekor ni. Who cares la about your cinta ‘suci murni’ korang pui!

    0

    0
  21. butterfurry says:

    sy dah malas nk komen pasal ni..cuma nk tnya betulke klu xd kicap jalen xpdc terpaksa dibatalkan?

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Ye r ko dh main dgn pmpn tu…. Ehh jap bini ko dulu bukan pmpn baik kee? Bukan dia kew support ko smpai ko kaya??? Bukan dia kew brnk ank ko smpai rabak pepek bagai? Cmne ko nmpk hanez tu jek pmpn tbaik? Ko ni nmpk puki jek kot… Tp x pela ko dh nk kawen kan? Nnt maw Allah bg hanez tu mgandung brnk Ank ko same jek rabak dia… Tyme tu ko nk carol sape plak ekk? Maw umoq panjang nk ggu jek tgok sape lg mangsa ko

    0

    0
  23. Mak Jemah Pemalu says:

    Walau seburuk mana pun bekas isteri, janganlah membuka aibnya,,,dielah yang bertarung nyawa melahirkan zuriat..dan jasanya untuk itu xkan terbayar dgn segunung intan dan ingatlah ISTERI ITU ADALAH CERMINAN SUAMI,sebab itu ditakdirkan lelaki/suami menjadi imam dalam rumahtangga..rosak seorang isteri, rosak jugalah seorang suami..

    0

    0
  24. kak ton says:

    eeee…menyampah + meluat tengok

    0

    0
  25. sssss says:

    aku rase baik ko diam je la romie..statement ko tu mcm membangangkan diri ko je….meluat aku dgr….

    0

    0
  26. katak says:

    Join pasukan pemusnah rumah tangga orang dia ni…satu geng dgn..
    Pasa sanda & memey

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Oooo….itu ceritanye. Alahai

    0

    0
  28. bunge sakura says:

    “Selepa hubungan itu berakhir, saya menilai semula pengorbanan yang pernah dilakukan Hanez. Ketika itu saya sedar Hanez ialah wanita terbaik dan sebagai lelaki, saya bertanggungjawab atas apa yang berlaku serta melindunginnya.” <— keTAHIan apekah ini? ex ko tu xcukup baek ke? ape pengorbanan yg bitch ni dh wat smpi ko leh xingt perngorbanan ex ko tu?

    0

    0
  29. sss says:

    PUIIIIII….!!!!!!

    0

    0
  30. makcik says:

    puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………
    dasar jantan gatal

    ape2 pun semoga ko berbahagia!!!!!!!!!

    0

    0
  31. readers kental says:

    pengorbanan?
    layak ke ko ckp psl pengorbanan lelaki oi?
    aku korbankan jgk ko ni kng raya korban thun ni.. baru ko phm erti pengorbanan.
    shit betol.
    tp xpe. lelaki baik utk pmpn baik n sebaliknya. janji Allah tu pasti.
    bg nara, xyahla kua kn cite psl sampah dua ekor ni. mnyakitkn hati menambahkn dosa je sbb ngutuk.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Tahap mana level stupidity dia ni….BAHALOL

    0

    0
  33. hani says:

    jantan dayus !

    0

    0
  34. ayu says:

    jantan betina kaki pembelit.. penipu!! well perempuan better ko duk umah jadi bibik anak2 si jantan miang ni jek.. ko da tak payah belakon lagi.. 1 malaysia taknak tgk muka ko lagi.. selayaknya la time ko belakon dlu pon ko dpt watak ppuan jahat jek..

    0

    0
  35. Geli Romie says:

    Romie, just stop making stupid statements please. First of all, u are not a celebrity. The reason u are popular today is because u got urself involved with a no-class girl who thinks she’s an award-winning actress. Secondly, Allah is all-knowing. Have u heard of kifarah? If u haven’t, please google it up. One find day u will realize that the saying “what goes around comes around” was created for nothing. Boo-hoo!!!!

    0

    0
  36. aku says:

    nikah pon lom dah mimpi sampai ke bintang!
    tungggu ‘sah’…selagi blm jgn gebang la bro!!! puuiii!

    0

    0
  37. Ikan Keli says:

    Lelaki baik utk perempuan baik..
    Insya allah Cik Liyana akan bertemu lelaki yang baik…

    0

    0
  38. Nera says:

    Pengorbanan tuttttttt sbb tu kena brtanggungjawab

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Syoknya drama nie..tak sabar nk tgk ending yer nanti..romie lelaki idaman wanita jalang kat luar sana…huhu

    0

    0
  40. bang nara makin selektif says:

    udah2 la korang mengutuk hanez dan perempuan2 yang korang anggap perampas. lebih baik korang jaga rumah tangga sdn. ingat kalau kutuk2 orang, rumah tangga makin bahagia ker? kalau tak ada usaha, dah 30 thn kawin pun boleh cerai tau. apalagi yg baru2 nak merasa kawin. bini2 orang pls jgn takbur dgn jodoh kamu sdn. berbaloi ke rumah tangga sdn bergoncang lepas kutuk2 hanez? ini pendapat aku jer. tak tau la kalau nara berani publish komen aku ni. maklumlah nara skang ni dah makin selektif. mcm artis gitu………………..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ni pun mesti sundal perampas laki org kan?? sbb tu defensive nak mampos… motip nak cabar bang nara publish komen ko?? bodo ke ape? xde maknanye si nara nak baca komen2 kat sini la oiii…

      0

      0
  41. abc says:

    tak caya langsung…pandai berdrama ajer..he has to lie to cover another lie..never ending.

    0

    0
  42. NOTHING BUT BUNCH OF LIES!!!!! SAY NO TO INJUSTICE, SAY NO TO THESE TWO HOBOS!!!!! AS IF BUDAK2 TU TAKDE MAK SENDIRI. PLS LAH JGN RENDAH KAN MARTABAT IBU KANDUNG YG MELAHIRKAN ANAK KAU. ROMIE, KAU MMG JANTAN TAKDE MARUAH N MORAL. INGAT YA, ALLAH ADA, HE’S THE ONE N TRUE WITNESS N HE KNOWS. IF U THINK U’VE WON, THINK AGAIN. JGN MENYESAL KALAU SATU HARI HIDUP KAU TAK SEMPURNA MANA. POOHDAHHHH

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Tahniah la eh hanez . tapi nanti kau kena ingat , kalau dia boleh buat kat bini first dia macam tu . inikan kau pulak . tuhan tu adil . apa klau buat , tu jugak kau dapat .

    0

    0
  44. bilakakjemahmenulis says:

    celaka sungguh statement mamat ni. subhanallah. lagi dia banyak bg statement, lagi bangang aku rasa. Melindungi? Pengorbanan? Seburuk buruk isteri ko dulu, ko harus lindungi isteri ko. Jenis korban apa yang lagi tinggi dari sang isteri melahirkan zuriat zuriat ko? Kecelakaan apakah ini?

    0

    0
  45. kuda belang says:

    alaa….korang ni kutuk2 si hanez tu..nanti dah kawin ngan si romiang ni..dapat anak…korg yg kutuk ni gak yang puji melambung mcm korang puji si sendat yang mencaras laki si norak tu kan….

    0

    0
  46. kiah kiut says:

    Memang tak boleh lupakan hanez sebab dah merasa….tut tut

    0

    0
  47. intannurazzura says:

    hensemla romiang.boleh tak akak nk ngorat dia.kuang kuang kuang

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Jantan dgn Bettina ni .PENIPU. Get lost frm the industry for good PERAMPAS…

    0

    0
  49. joe says:

    TAHIK KO PNY PERNGORBANAN. bini ko tu ko x pk pulak. xpela, lambat laun ko akan sedar la. lambat laun ko dpt balasan jugak. x kat dunia ni, kat akhirat esok. merangkak la cari bini ko nanti mintak ampun!

    0

    0
  50. saya says:

    Hanez nie lawa tau tapi kan dia buat idung terlampau jadi muka plastik… Asal buat terlalu nampak sgt tu idung haizzz batang hidung tu besar sgt…niwae taniah…

    0

    0
  51. cantik says:

    pengorbanan apa? *facepalm*

    0

    0
  52. suami..isteri says:

    Bodoh la ko.pngorbnan pompuan jalang
    yg ko nmpk.pe ke bangang nya??cbe ko pkir
    brp lma ko knal pompuan tu dr bini ko yg
    mlahirkn zuriat ko?x pe lah..org kte msih
    wangi lg,kn?ntt bla pompuan tu d bri rezeki
    mlahirkn..dah mcm bdan buah pear..jgn
    ko brubah ati..ye samdol??

    0

    0
  53. anona says:

    DUA BULAN JEK?? ingatkan dua taun…hahaha…just go to hell…

    0

    0
  54. mcmnipunboleh says:

    ambooooi byk noooo pgorbanan si HS ni yerrr??
    untung laaa ko HS….dpt jantan yg mhargai (kononnye)
    moge bbahagia laa hendaknyaaa yerrrr

    HS take care slalu laaaa yerrr bile dh jd bini jantan ni
    LM yg dulu nye pun cun melecun mcm ko pun jd sampah kene buang gitu jeee (lg cantik sbnrnyer dr ko)
    dh beranakkan anak jantan tu, dh pki tudung
    sakit kot mate si romie ni
    HS sila la myeksiiiiii spi bile2 tuk si romie ni.

    1 je nk pesan, sila jd ppuan yg lebih pjg akal bile dgn si romie ni.
    hahahahaha…..

    0

    0
  55. mulut pedas says:

    ini semua poyo….. dia orang ni mmg terer bab merancang dan sangat pandai memainkan peranan….. Hanez tu terdesak….yang si jantan plak…paham2 ler……kalau dah kena daun muda…

    0

    0
  56. hanezbitchhh says:

    at least give us a YEAR lah uols..

    0

    0
  57. che tipah says:

    pengorbanan what the hell?! boleh kan ko cakap mcm tu kat public. sial betul

    0

    0
  58. Hanez says:

    Bang Romie…malam pertama kita nanti sebenarnya malam ke 50 (mungkin lebih…dah banyak sangat!) kan…? Tak ada surprise lah Bang..!

    0

    0
  59. Anonymous says:

    klu btl nk bertanggungjawab tak yah bertunang,nikah je laa terus..lg pun si hanis tu pun dh puas ko lanyak..nikah je laaa…xde maksiat..ke ko sbnrnye ade pompuan lain kat blkg hanis??haha…jantan camni bkn leh caye..

    0

    0