Written by serenity | February 13th, 2013

Pada malam 8 Februari 2013, telah berlangsung Majlis Resepsi Kedua pelakon Siti Fazurina dan suaminya, Hykal Zulkifli. Majlis ini untuk pihak lelaki dan berlangsung di Setia Pearl Island Country Club, Bayan Lepas. Khabarnya, begitu meriah majlis ini yang dihadiri kira-kira 1,000 orang tetamu.


Photobucket
Photobucket
Berbanyak-banyak terima kasih diucapkan kepada Siti Fazurina dan jurugambar rasmi majlisnya iaitu Azzaharry Othman kerana memberi izin khas pada BeautifulNara.com untuk memaparkan gambar-gambar ini buat tatapan pembaca kami.

Azzaharry ialah jurugambar terkenal di zon utara dan pernah mengambil gambar-gambar yang cantik untuk perkahwinan Faezah Elai dan Fasha Sandha. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan khidmat Azzaharry untuk majlis anda, sila ke FB Azzaharry Othman untuk maklumat lanjut.

Lagi 17 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

129 responses to (19 GAMBAR)Majlis Resepsi 2 Siti Fazurina Dan Hykal Meriah

  1. cot says:

    macam orang pregnant gemookk nye

    0

    0
    • amoi says:

      Ok meriah…tahniah utk meriah tu…aku x gemar sbb dah bertudung leh pakai mcm tu plak…x dpt bezakan ke lg bertudung atau tutup kepala???ingat masuk neraka n mati kejap boleh kejap x boleh ke???sendiri pk lah Siti Fazurina oi…nak bertudung, tutup elok2..jgn buat sikap mcm budak2 skolah…jap pakai tudung..jap x pakai…

      hah..kan aku dah marah pepagi buta ni…retis sikap x serupa bikin…iskkk!!!

      0

      0
    • joyah.. says:

      anak aku kalau suruh tangkap gambar aku, sure dia amik, kaki la, tangan jek la, bumbung la, muka aku kemana2 dah…selalu aku marah..

      tapi arini baru aku sedar, yang anak aku rupanya bakatnya setanding jurugambar profesional azzahary nih…

      0

      0
      • Haliza Misboon says:

        tahniah anak ko mempunyai bakat popesnel.. ok now dh bleh bukak syarikat/kedai gambar..

        0

        0
        • Olga says:

          Bila dilanda masalah berderai airmata. masa tu ingat Allah. Tp bila dihari bahagia, lupa segalanya.. “….alah setakat keluar jambul je, xpe!” Antara Ciri2 manusia MUNAFIK!

          0

          0
        • angelina jolie love bread putt says:

          pojiah ckp kt instagram…fazurina pkai turban tp yg angelina nmpk rambut lebih byk dr turban, angelina rasakan si fazurina ni konon2 ingt lebih cantik klau x tutup kpala…turban tu hiasan jer semata2..ish2 awat jd lagu tu, pkai tudung tak boleh dibuat main2

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahaha lawak sial joyah hoiiii. bodoh je photographer ni..

          0

          0
      • Adik Gedik says:

        AKU PERCAYA BILA HARI AKHIRAT NANTI, MESTI GOLONGAN2 RETIS NI BERATUR PALING DEPAN SEKALI TUNGGU GILIRAN MASUK NERAKA!

        0

        0
    • Mariah Kari says:

      eh…bukan ker dia ni bertudung….mna hilang tudung fazurina oooiiii?

      0

      0
      • ddd says:

        dan tudung pun terbang demi sehari di hari persandingan…ri tu pung pang pung pang kate nk bela artis2 bertudung utk cari mkn nk wat cerita2 islamik je kononnye..hampagassss sajolah..diri sendiri masih terkial2 rupanya antara rela dan tidak…sudahlah…dasar retis

        0

        0
    • Anonymous says:

      tak paham jugak dengan jurugambar ni.
      ambik gambar kerusi,meja,reben,pinggan mangkuk,pasu bunga, dengan lampu2 di ‘snap’nya.
      mungkin seni kot.

      0

      0
    • kak timah says:

      xmeriah pon . .majlis kahwin cap ayam mcm liyana jasmay

      0

      0
    • kak timah says:

      kan aku dah ckp majlis kwin cap ayam photographer pon cap ayam jgak

      0

      0
    • Olga says:

      malam2 agaknya mcm mana erk mesti hasben dia kena hempap . .dh lah kerempeng

      0

      0
    • entahlahh says:

      laki dia mmg xleh bimbing dia. klu x msti laki dia dh tegur cara pakaian dia. sbb sblum nih mmg dia dh pakai tudung kann. tak bleh la bgi alasan bukak tdung sbb mjlis bersanding. nampak tak laki nih tak boleh nak bimbing dia..

      setuju like!

      0

      0
    • Anonymous says:

      npe nk hina org ni??cermin laa diri dlu baru nk kta kt org leh x??xpyah nk mnilai org sgt,biaq p laa dya camna pun,dengki kaa tgk org mndirikan msjid??kna btg idung sndri baru tau..Allah ja da hak nk nilai org,jgn suka mghina cgt lah

      0

      0
  2. Haliza Misboon says:

    pehal asik gambar krusi.. pojiah goose.. pengantin byk sipi2 je.. kalu ada pun pic dh disamar2kan ajer.. sapa pengantin ntah..

    0

    0
    • hanna says:

      tau takpee..dah name pengantin,org nak tgok pengantin la… takat kerusi, rumah aku pun ade, bley snap sendirik.. haah

      0

      0
      • hanna says:

        aku nk jawab leh….sbb kusi bunga lampu tu sumer dr cantik drp gmbar pengantin aku ase..huhuhu

        0

        0
        • Anonymous says:

          itulh pasalnye… rugi siot bayo kameramen memahal.. alih2 gambo krusi, meja, kasut n bla3 yg banyak. kut penyapu ke, vakum ke, tong sampah ke ade gak di snapnye.. LOL..

          0

          0
  3. Ros Merah says:

    Aiiikkk….mana pi tudung???????

    0

    0
  4. luvluv says:

    sudah tertanggalkah hijab yew?

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      nt press tanya dia jwb mcm ni ar ” nina mg pakai tudung tp nina x tau yg baju pengantin i agak seksi..jadi x sesuai kalau nina pakai tudung tp baju nampak bahu n lengan…so terpaksa la nina buka tudung untuk match dgn baju i…” hohoho

      0

      0
      • suke baca gossip says:

        huhu, turban lah sangat…..
        x payah lah nak ber turban ker, serban ker…..

        pakai baju ala2 mermaid tu, pakai x inner dalam, inner warne kulit ker???

        xpelah kan, persandingan kan sekali seumur hidup- ‘hopefully’…… klu org2 biasa pun, ade je x pakai tudung time sanding, time outdoor, tp d sebab kan die ni glamour gitu…. semua nampak besor, sebesor body mantap die… hihi..

        Peace… semoga bahagia hendakNya.. amin

        0

        0
      • luvluv says:

        itu lah dunia retis kan..x pon jawapan cenggini kot, ai x sempat nak fitting baju kawen..tau2 designer dah bawakan jew, lg pon baju sponsor kan.cian tukang sponsor kalo ai x pakai pulok..ops!!!

        0

        0
      • tutuplah aurat kamu wahai wanita says:

        eloklah Fazurina kau pakai cam tu.. nanti malaikat cakap kat kau “kamu dulu pakai seksi dan dedahkan aurat sbb nak matching dgn fesyen mermaid kan? haahhh skrg kami bakar seluruh anggota kau yg terdedah tu.. sedap tak rasanya? dan matching tak dgn balasannya?..”

        0

        0
        • luvluv says:

          kan..depa nie x pk kot..ikut suka ja nak buat camner..kalo suka pakai, tamau pakai, tanggalkan ja..apa da..istiqamah lah sama, artis ka bukan ini bukan cara yew..aurat kena jaga sama..suami pon, jgn lah ikut sangat telunjuk isteri..tue yang mak x bagi kot kawen ritu..akidah x tetap lagi..ingat Tuhan sama Nina..

          0

          0
    • an says:

      Perlu sibuk ke?

      0

      0
  5. mak siti says:

    xnak komen…tgk je….

    0

    0
  6. Megat Komeng says:

    Kejap bertudung kejap tidak..lg manis kalau bertudung…hmmmm

    0

    0
  7. lolabunny says:

    first

    0

    0
  8. mira says:

    bukan die da berhijab ker?kan cantik kalu berhijab….

    0

    0
  9. lemau says:

    POJIAH GOUS ni kdg2 nmpk cntik kdg2 xcntik..tp kbyakan nye mmg slalu nmpk xbrape cntik..ke aku yg slh tgok..

    0

    0
    • che putih says:

      amboi lemau.. kau cantik x? sila jawab… cuba ko p tengok cemin yg berhampiran.. agak2 ko salah tgk jgk ke cane? skli lg nk tya, cantik ke idak? ke yg adoooo…. sedap ngata org nmpk… wakakakaka…

      0

      0
      • lemau says:

        aku hnsem sdap mata memandang..ko ado???bkn ngata aku bg pendapat je..npe ko nk sentap ek??ko pn xcntik ke??hehehehe…hak tui..tkena kt muke ko yg xcntik 2..i’m sorry…huhuhu…

        0

        0
        • aku xtau sbb bukan saudara pojiah says:

          aku rs pojiah ni xfotogenik, ada org ambil gmbr xbrp cantek,tp tgok real cantek..

          0

          0
  10. orange says:

    cantik memey cantik…tapi,bukanke die ni pakai tudung?
    baju pung transparent aje
    tak paham la aku artis ni!

    0

    0
  11. nanako says:

    First! hahahaa….semua tgh raye lg ke oi?

    0

    0
  12. mm says:

    aku bace kat portal murai,katanyer tu adelah turban..ke mata aku yang salah pandang kata tu rambut die???

    0

    0
  13. Audrey Hepburn says:

    Ada orang backup dia kata dia pakai turban. Memang la dia pakai turban, tapi turban nye sangkut kat belakang je. Baju jarang kat bahu dan tangan. Apakah?

    0

    0
  14. Mimi says:

    Aku nak bersangka baik, tapi seingat aku dia pakai tudung. hrrm. mungkin ni gambar sebelum sidang media tempohari kot.

    0

    0
  15. Mat K says:

    huh.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    tk saba nk tgk trilogi cinta last episod…mlm esokkan..?kak g n seha….

    0

    0
  17. aptb says:

    ko ni memain je pakai tudung… on off jer…. apsal debab bebenor yek..

    0

    0
  18. Propa Poyo says:

    Apa la minah ni pikir kan..tudung hilang terang ke mana..
    laki dia pun tegur la isteri tu..dari pakai tudung comei2..ni tayang habis lengan2 n rambut segala..mesti dulu pakai tudung sbb nak raih simpati kawen lari dr keluarga..

    0

    0
  19. catt says:

    laaa…aritu elok dah tutup aurat…ni kawin punye pasal tudung dh melayang ke mane pulak…mcm memain je kejap tutup kejap buka..ye lah suami dia dh izinkan ye dak..

    0

    0
  20. awie says:

    ini semua POYO!!!!

    0

    0
  21. keli says:

    aku tengok poziah gous ni macam ikan keli pon ade

    0

    0
  22. fazurina says:

    aku tengok pojiah gos ni macam ikan keli la.bhahha

    0

    0
  23. iphoneuser says:

    Allahurabbi.. :(

    0

    0
  24. lara_hati says:

    Seingat aku , fazurina bertudung sebelum dia kawen lagi bkn hanya semasa dia wat sidang media lepas dia kawen tu , sbb ada bukti dia ada masuk majalah nur & wanita hari ini(WHI) citer ttg fesyen org bertudung ni sejak dia berhijab , mmg tutup litup la, tak nak bersangka buruk , tapi tgk gambar di atas mmg la dia pakai turban tapi berjambul…baju pun tgk sendiri je la , haish….sayang2….harap2 ni pertama dan terakhir la nina.

    0

    0
  25. wanitabuasir says:

    gemoook!!

    0

    0
  26. kiah pot pot says:

    ko terserlah dagu dan leher2 berlipat bukak tudung

    0

    0
  27. Roundtable says:

    Selamat penganin baru semoga berkekalan ke hujung nyawa…

    0

    0
  28. Mirai Suenaga says:

    Cukup menyampah kalau tengok gambar orang kahwin. Gambar pengantin kurang, yang banyak gambar kerusi, meja, dada pengantin, tangan pengantin, pengapit, bunga…bajet berseni sangatlah konon….kasi share pun cam tak ikhlas jer!

    0

    0
  29. Mrs Tomey says:

    kejap pakai tudung, kejap bukak..
    haiissshhh..artis²..xphm aku..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    haritu dah elok tgk dia pakai tudung. kalini, alahai……….sedih tgk bila dia sanggup bukak tudung semula semata2 persandingan. dunia oh dunia…………..

    0

    0
    • Kak Mimi Tudung Labuh says:

      tul tu Anon. apa2lah kau FAZURINA.kejap tudong kejap tak, leher takleh blah dah mcm kek lapis srwak aku tgk

      0

      0
  31. KAU ADA ? says:

    INI PALING HIPOKRIT..
    TUDUNG TERBANG DEMI PERSANDINGAN..
    INGAT NAK CANTIK..
    TAPI MAKIN TAK CANTIK..
    SATU JE NAK CAKAP..
    PATUT LA MAK KAU TAKNAK TERIMA KAU..INI RUPANYA..PATUT SUAMI MENEGAH..TAPI INI NAMPAK CAM SUAMI MENGIYAKAN JE..BUKAN MAK KAU JE TAK SUKA..ORG2 YANG KESIAN KAT KAU DULU YANG TAK DAPAT RESTU, SKRG PUN DAH BERTUKAR MENYAMPAH KAT KAU TAU! NTAH LA TAK TAU LAGU MANA NAK KATA..PANDAI2 LAH MENGATUR HIDUP YE…………..

    0

    0
  32. bedah says:

    adeyyyaaaayyyyy.. terbang sudah ka tudungnyaa..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Hari tu kecoh bila org kata dia buka tudung semasa majlis resepsi dia tp dia sangkal dgn mengatakan yang dia pakai turban utk cover rambut..”u oll xnampak ya nina pakai turban.. yela gambar tngkap dr jauh nama nk nampak turban tu..” hmmm
    ok fine pakai turban ya dik.. tp rambut terjuntai tu xmuat masuk dalam turban la ek..turban tu kecik dr saiz kepala gamaknya.
    alahai pakai turban kecik nampak jambul di depan.. baju jarang nampak lengan.. nampak leher jinjang.. hadoiiii baik x payah nk berturban bagai.. dosanya sama je dik non oiiii

    0

    0
  34. C says:

    itulah psl..nape dia bersanding x pakai tudung plak ek? heran btl lah..mcm jadi tanda tanya plak.tgu jelh ape komen dia pasal hal ni..cnfirm masuk melodi nye.

    0

    0
  35. Saya Anak Emak says:

    Cantik,indah.

    Tapi kalo ai lah kan,emak tak datang,rasa macam tak best

    tak best

    huhuhuhu

    0

    0
  36. Janeyre says:

    nanti mesti jawab kontroversi ni dengan ayat klise artis islam malaysia.:

    saya MINTA MAAF kepada semua peminat2.
    baju kawen sy tu dah lama tempah dan rancang.so saya tade pilihan selain pakai sbb dah tempah sesuai dengan tak bertudung.

    nampak sgt awk tak ikhlas berubah dahulu.sayang sungguh.

    0

    0
  37. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    felda habis muka laki dia…tp sesuai laa dgn dia si gemok muka plastik..

    0

    0
    • ddd says:

      laki aku org felda..tp hensem je… mcm ashraf muslim…org kate..bkn aku kate…hewhewhew…oi dolton, ingat sumer org felda muke karat mcm laki die ni ke? ko dah kawen lom dolton? ko jgn ngate2 org…xbaik…skali ko dapat laki org bandar tp lagi bekarat dr laki die ni baru padan muke ko..haha

      0

      0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        i got married 2 years ago with caucasian…

        i x kata semua mamat felda selebet…ada gak yg kacak mcm laki kau tu (perli)

        0

        0
        • Little Minx says:

          Nice! Tapi, ramai juga Caucasian kahwin dgn maknyah.
          No pun intended. Cough cough

          0

          0
        • selitashima says:

          hoi dolton sangkak…ko ni kalo komen very da feeling caucasian…paste cni muke ko ngn laki ko…mesti mcm muke si jolie ngn brad pitt kene gilis lori taik…geli aku bace statement mcm mulot pelacor ko tu…poyo nye jamban sundelzzzz…..

          0

          0
        • dolton 2 says:

          dolton ni maknyah x??

          0

          0
  38. zaza says:

    a’a lah..nampak nina nih gemuk..xde shape..huhuh..dia nih dah pregnant ke??

    0

    0
    • zain says:

      kot ye pun baru pregnant, xkan la boleh terus gedabak gitu?? isu tudung aku malas nak komen. sbb mmg lumrah artis.

      0

      0
  39. kak ana says:

    Selamat Pengantin Baru Fazurina.. moga2 jodoh anda hingga ke jannah, dimurahkan rezeki dan dikurniakan anak2 yg soleh… masih panjang perjalanan kita…

    0

    0
  40. TopiPinkMakcikBedah says:

    Kalau tak betoi2 nak pakai tudung baik jangan pakai…. nih dah pakai… waktu kawin kau tanggal bogel plakkk apekesssss???? bedah ni tak baik tau…. tapi bedah tak suka la ini macammmm….. fazurina oh fazurina…… terus bedah tak suka kau…. baru je bedah pertahankan kau masa kau ada konflik dengan ibunda kau…. tapi kalau ini macam…. bedah cancel la nak sukakan kau… k bye.

    0

    0
  41. Anonymous says:

    nape gambar lampu dan bunga je yg banyak? :D

    0

    0
  42. MORONA says:

    DAHSYAT BETOL ORANG MALAYSIA. HAL BERTUDUNG SAMPAI JADI ISU PENJENAYAH, PEROGOL, PEMBUNOH. RAMAI YANG PERASAN JADI AHLI SHURGA DAN MENGHUKUM CT FAZ MASOK NERAKA.

    0

    0
  43. Meya says:

    kt luar berapa ramai yg mcm ni…asal akad nikah pakai tudung..kt luar pakai tudung,brsanding bukak tudung..tk der kecoh pun..sbb dia artis tu pasal korg kecoh kan..

    0

    0
  44. Baju jarang Fazurina says:

    Gmbar pinggan mangkuk pengantin lebih hebat dari gambar2 pengantin , photographer utk pnggan mangkuk ke utk pengantin ? Apakah?

    0

    0
  45. Anonymous says:

    naper dibukak tudung yg dah molek menutup segalanya…

    0

    0
  46. kiah says:

    la… bkn ke dah bertudung nape lak bersanding tak pakai tudung?

    0

    0
  47. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    Mr. Os rasanya lagi kacak dari laki si gemok ni…hurmmm

    0

    0
  48. sukeatiaku says:

    bgusnye ko si dolton duk hina ciptaan allah swt….

    0

    0
  49. aku says:

    fazurina kalau awak pakai tudung lagi comel dan cover sikit pipi awak yang chubby tu…

    0

    0
  50. oppakaknam says:

    ok la tu..sesuai la keduanya..si perempuan pun ala kadar aje mukanya..si lelaki pun begitu..

    0

    0
  51. saya Sorang je tahu says:

    Alahai yg beria dok sibuk isu syurga neraka sume ni korang tu ckup ke amal ibadat? Sibuk je nak hukum org…dosa dia,dia tanggung..mcm la yg ckp tu xpnah buat dosa..tg dok mngumpt2 ni dpt pahala ke?

    0

    0
    • ko ajelah yang tahu says:

      yelah ko sorang jelah msk syurga…..tp dok ngintai ruangan gossip tupun dah kira bdosa gak tu…..ngumpat ke tegur ke yang penting apa pengajaran yang dia dpt lepas ni….mana tau kot lepas ni dia ‘hensap’ terus jd muslimah sejati…..

      0

      0
  52. Si komen says:

    Weh betul laaa. Tu memang turban. Kan dia pakai cam ala ala fesyen Dato Siti dulu,yang before wearing tudung full. Tu kat kepala dia ada kaler purple tu.

    Cantik nye fazurina. Lalalalala

    0

    0
  53. Anon says:

    Yang mengutuk photographer tu kalau anda nak kawin nanti baik buat majlis simple tak perlu mahal2 guna set kedai makan bawah pokok pinggan plastik,pasu pokok bunga dbkl,lampu toilet satu bulb sudah baru photographer fokus kat pengantin jer….ini majlis istimewa semua benda perlu diambil kira untuk kenangan buat apa nak pertikai photographer nak ambik gambar semua tu.biar pengantin sndiri yg simpan gambar diorg sudah la…nak mengutuk pun guna otak.ini jurugambar majlis,bukan jurugambar peribadi korang! Peace.

    0

    0
  54. sesape says:

    Padanla pon mak n adik beradik die buang die… rupe2nye cenggini puncenye

    0

    0
  55. apa nawaitu dia ni.. says:

    syg seribu kali syg..aritu mati2 aku ingat dia seikhlas hati pakai tudung kerana allah.rupanya…oh dunia,sandiwara apakah ini??tidakkkk..aku semakin bingung dgn retis2 malaysia ni!mmg semuanya otak biol !!

    0

    0
  56. tengku adzim says:

    HELLO BARUA-BARUA SEMUA…. LU KALAU NAK KUTUK.. KASI ZOOM DEKAT SIKIT.. TENGOK LEHER DIA.. NAMPAK TAK DIA PAKAI BAJU YANG SMPAI TUTUP LEHER TAPI SAMA KALER DENGAN KULIT.. DIA PAKAI INNER.. LU ORG KALAU MENGUTUK.. BUAT FITNAH.. LU ORG MENANG.. JANGAN IKUT SEDAP MULUT MENGATA… KASI ZOOM TAJAM KAN MATA… YANG KAWINNYE DIA.. KALAU LU ORG KAWEN.. ORG KUTUK LU ORG MACAM NIE.. ADE RASE SENTAP X???

    0

    0
    • mat says:

      Inner pe jadahnye kalo kaler sekulit..

      0

      0
    • pemerhati says:

      inner apenye…???????????????
      1) inner (utk menutup aurat) hendaklah tidak jarang, tidak menunjukkan warna kulit dan bentuk tubuh. selain itu adalah inner utk fesyen semata.
      2) org bertudung zaman sekarang ni byk yg tutup kepala je. bukan tutup aurat. padahal tuntutan Islam adalah menutup aurat. haish…
      3) ai dh tgk byk kali gambo2 nina ni. didapati sahih beliau x memakai inner. dan nampak sgt lukisan inai sampai ke lengan. jgn bg alasan pakai inner sama warna dgn kulit n taruh inai kat inner tu pulak ye.
      4) pakai turban tp dedah rambut, leher, bentuk tubuh.dll (in short form=DEDAH AURAT)… APEKES???????

      ape2 pun, semoga nina & suami take note semua teguran ni dan berubah ke arah lebih baik. *org tegur kerana syg. Alhamdulillah masih ramai yg syg kan nina*

      0

      0
  57. Anonymous says:

    kesian laki dia drug addict ker..teruk sangat rupanya..patut la family dia frust sangat…

    0

    0
  58. hamba ALLAH says:

    haram banginya memakai baju yang boleh menampakkan seolah2 dia tidak memakai baju.
    betullah nak berubah boleh tapi nak istiqamah dalam perubahan sush.. jangan pkai sesuatu yang bloeh menimbulkan fitnah untuk dri sndri.byk lagi baju yang fully covered untuk muslimah..sya bkn nak kutuk cuma sekadar teguran buat semua take note

    0

    0
  59. hamba ALLAH says:

    and one more think.. tak perlu mengutuk.. doa dan nasihat dah cukup yer :)

    0

    0
  60. suria says:

    naluri seorang ibu lebih tahu siapa yang paling layak utk jadi pasangan hidup kita. naluri ibu sangat kuat. semoga Allah memberi hidayah kpd mu.

    0

    0
  61. lalipop marpozah says:

    amboi ko fazurina…mase ko mintak mahap bagai dulu
    masa kawin mak bapak ko tak tau..gheti lak ko memakai
    tudung yek..hampeh!

    0

    0
  62. Anonymous says:

    kompius toi aku dgn minah ni.. dh btudung tp pkaian sopa apa dh .. bek tok sah pkai tdung ngok !

    0

    0
  63. LSS says:

    Rugi gile amik photographer camni. Kalau photographer aku lebih kurg cmni nanti, mau kena debik dg aku sebijik. “aku suruh tgkp gmbr pengantin bukan gmbo perut, bunga, kerusi meja! Kalau setakat amik gmbr kerusi meja aku pun boleh. ”
    Rugi je bayor mahal2.

    0

    0
  64. momo says:

    jangan maen maen wooo.. ini photograper utk majlis kawin pasha sandha n paizah ilai jugoks wooo..

    0

    0
  65. cikebom says:

    yela tu 1000 org.. huhuh 600 sja..! aku tau laa pakcik aku buat katering makan dia.. just for 600 people!

    0

    0