Written by AbangNara | December 29th, 2014

9 tahun bercinta, akhirnya Yazer dan Ekin yang bertemu di Akademi Fantasia telah pun disatukan sebagai suami isteri pada hujung minggu lalu. Mereka berdua turut diraikan dalam suasana yang cukup meriah di kampung Ekin di Kampung Bebuloh Laut, Wilayah Persekutuan Labuan.

yazer dan ekin

Semoga Yazer dan Ekin akan kekal bahagia sebagai suami isteri sehiperkahingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang ramai. Abang Nara suka tengok pasangan ini. Kedua-duanya memang sangat ‘loving’ dan seiras sangat wajah. Kalau tak silap perkahwinan mereka bakal disiarkan dalam program Raikan Cinta tidak lama lagi.

yazer dan ekin

Lagi beberapa gambar sekitar perkahwinan Yazer dan Ekin dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Elynnz Norazlin.

P.S: 4 cara menyelamatkan kereta ketika banjir


yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin
yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin
yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

yazer dan ekin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (19 GAMBAR)Sekitar Majlis Perkahwinan Yazer & Ekin

  1. brader says:

    tahniah..xda seiras pn nara muka dorg ne tp make up ekin tu cntik..emm..byk persalinan

    0

    0
  2. Entah le says:

    pic masa nikah tu gak y cantik…pelamin dia org nmpk semak….ap pn tahniah la ye..

    0

    0
    • anna labuan says:

      Klau ikut pada zaman skrg, mmg pelamin simple2.. Tp adakalanya, pelamin tu pilihan keluarga pengantin. Pengantin d labuan segala perkahwinan d atur keluarga. Itulah perbezaan budaya semenanjung dan labuan.

      0

      0
  3. nana says:

    belah perkahwinan belah sabah/labuan memang guna banyak persalinan…time kawin pun selalunya buat dari pukul 10.00 pagi sampai 12 tgh malam..

    0

    0
  4. aliska says:

    BAJU KAWIN KAT SABAH X UP 2 DATE..CAM KAMPUNG FESYENNYE..LAGI2 YG KALE IJAU 2…CAM NMPAK LANGSIR DA KAT DADA..CUME BAJU BIRU SOFT 2 JE BLEY LA…CANTIK GAK…GAKNYE KAT SABAH X BYK BUTIK PENGANTIN YG TGH IN..

    0

    0
    • brader says:

      cik aliska,kt cna kan byk bangsa so mmg byk la fesyennya..setiap bangsa ada persalinan sndri.sy respek dgn dorg sbb kekalkan pkaian tradisional bangsa mrka even pn x cntik tp klu dh lawa tu mmg lawa la jgk even pkai mcm mn.N sy suka ppuan sbh..cntik2,kulit putih.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kecuali Kuning hijau tu mmg agk memeranjatkanlh jugak tp yg lain smuanya bolehlah … sedap mata memandang … si pemakainya mmg dah cantik pakai apa shj pun cantik. Baju tradisional itu cantik juga.

      0

      0
    • gadis sabah says:

      Kami mmg pakai gitu..lg ceria lg berseri pngantin.
      Kitaorg pkai gaun putih utk acara potong kek ja(mostly).. Acara sanding pakai tradisional..dua belah pihak sanding dgn pakaian.sanding tradisi masing2..

      0

      0
    • sepaun says:

      mcm kurang ajar ja perempuan ni..

      0

      0
    • anna labuan says:

      Biarlah nampak tak up to date pun janji masih sopan

      0

      0
    • diva says:

      Kak aliska oiiii…fashion has to do with ideas lah, bukan men ikutttt sj arus fashion seems like kering idea..as a bride and groom they are the trend setter.they decide what they want to wear..even valentino garavani pun adore fashion 60’s..oh ya kamu ni designer label apa ek..hahaha

      0

      0
  5. brader says:

    totally agree dgn u Anonnymous

    0

    0
  6. unknown says:

    aku agak tak bersetuju la pengantin perempuan duduk atas kerusi bila pengantin lelaki dan tok kadi nikah kat bawah. nampak macam tak sopan je.

    0

    0
    • bodoh says:

      abis tu nak dok kat maner? dok kat paha pengantin laki, biar terlopong pak imam sampai terliur nak kawin lagi?

      0

      0
      • unknown says:

        kalau otak kotor macam kau memang la nak duduk atas paha, duk bawah la bongong. kenapa? hina ke pengantin perempuan duduk bersimpuh kat bawah ke?

        0

        0
        • catwoman says:

          Unknown maapkan si bodoh tu sbb dia bodoh bkn org gelarkn dia bodoh … Suka lak dia letak nama sndri Bodoh tu ..
          Klu nak dudok ats krosi biarlah jauhhhhh skitttt … sbbnya Tok Kadi sdng ” Nikahkan” Pengantin Laki2 .. Maksudnya Mereka Sedang Buat Ibadah … Tak sopan Sbnrnya klu Pengntin ppuan duduk mcm tu … dok jauh sikit …
          Tak apalah mrk Khilaf … Kluarga Pengantin Tak Perasan kot …
          Ambik Iktibar smua .. Cnth dlm masjid mundar mandir @ org ngaji kuat2 smpi ganggu jemaah lain … Samalh perbuatan di ats itu .. Tdk Sopan ..

          0

          0
  7. minah jambu rambut kerinting says:

    bini dia ni adek pada hanez suraya ke ? bila bergambar senyum macm ala ala hanez sengaje ke pe ?????

    0

    0
  8. naura7 says:

    wah.. menarik 1 baju boleh pakai 2 style. baju merah tu mule2 pkai ikot tradisi then tggal kain songket tu dh jd baju lain.. like!!!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    gmbr yg kat coridor kayu tu mcm hotel tiara kat labuan je

    0

    0
  10. Kawat Berduri says:

    jangan pula kalau dah ada anak guna gabungan Ekin+Yazer= Kinzer…. kan parahhh… maaf bergurau

    0

    0
  11. Kawat Berduri says:

    harap kau dah dapat anak jangan juga nama gabung= Kenzir

    0

    0
  12. siapa says:

    kawat berduri..takkan la diorg nak letak name macamtu..ko sendiri yang memandai gabungkan jadi tak elok..haiishh..ntah la orang zaman sekarang semuanye tak kena, name pn dijadikan bahan. cume yg mane brtentangan dengan adat agama tu tegurlah untuk dijadikan pengajaran. itu ok. ape2 pun, smoga yazer & ekin bahagia slamanye..tahniah ^^

    0

    0
  13. […] (19 gambar)sekitar majlis perkahwinan yazer & ekin […]

    0

    0