Written by AbangNara | April 17th, 2012

Sama cantik sama padan. Sama handsome sama cute. Memang merpati dua sejoli sunguh Natasha Hudson dan Carleed Khaza ini. Selagi lagi marilah kita sama-sama doakan perkahwinan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar nikah natasha hudson

Untuk anda yang ingin berkahwin dalam masa terdekat, mungkin boleh ushar-ushar pelamin Natasha Hudson. Simple dan sweet sangat. Lagi 18 gambar untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih Ryaniez Moments Photography untuk gambar-gambar awesome ini.

gambar nikah natasha hudson

gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson

gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson
gambar nikah natasha hudson

39 responses to (19 GAMBAR)Majlis Pernikahan Natasha Hudson Dan Carleed Khaza

  1. tahniahh. semoga kekal sampai akhirat

    0

    0
  2. Anonymous says:

    cantik sgt!

    0

    0
  3. luv says:

    simple gile pelamin dyer org but sweet sangat ..

    0

    0
  4. nanananinanu says:

    simple n sweet sgt!

    0

    0
  5. takde nama says:

    moga berbahagia kalian ke akhir hayat :)

    0

    0
  6. meoww says:

    First time nmpk natasha hudson dlm tv time iklan olay..first thing on my mind…she was the prettiest model..very natural n sgt cantik la..but few years later bile die dh jd pelakon artis n singer die jd mcm lain…byk berfikir sgt kot…she is still pretty but dh kurus sikit..congrats.hopefully this will b ur last wedding.amin.

    0

    0
  7. wanda says:

    wah…cntik sgt natasha ni…m0ga mereka kekal bahagia smpai akhir hayat…amin…

    0

    0
  8. […] mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Untuk anda yang ingin berkahwin dalam masa … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Carleed, GAMBARMajlis, Hudson, Khaza, Natasha, […]

    0

    0
  9. […] Sama cantik sama padan. Sama handsome sama cute. Memang merpati dua sejoli sunguh Natasha Hudson dan Carleed Khaza ini. Selagi lagi marilah kita sama-sama doakan perkahwinan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Untuk anda yang ingin berkahwin dalam masa … Continue reading → […]

    0

    0
  10. lolalolalolapop says:

    hurmmmm mn tania hudson?last time if x silap dia sakit kan..pe citer la dia skrg ek..*sori klu i ni x updated*..huhu..btw natasha ni mmg cantik..ingt wktu kecik2 lu,tgk dia lam iklan syampu lalu hati berkata2 wahhhh cntiknye mata n syuman dia,hehe..

    0

    0
  11. kakak neelofa says:

    ahkak doakan semoga tasha berbahagia….kekal ke akhir hayat…..si carleed tu dh mcm iras2 usher raymond ahkak tgk…

    0

    0
  12. kitaro says:

    simple but still nice. respect sgt natasha, setiap kali kawin dia x bermegah2 walaupun berstatus bintang terkenal. kawin yg first dulu pun mcm tu jugak.

    semoga bahagia ke akhir hayat. sangat tabah utk jalani kehidupan bekeluarga buat kali ke3. bukan smua org kuat mcm dia.

    0

    0
  13. ahkak puaka says:

    MANCUNGNYEEEE HIDUNG HUBBY NATASYA. MUKA NOT BAD. CIRI2 LELAKI IDAMAN AKAK NI :P

    0

    0
  14. ikan oreng says:

    terharu pulak tengok ..nampak terpancar keikhlasan dan kesederhaaan mereka… semoga kekal ke akhir nyawa dan natasha menjadi wanita solehah dan isteri yang terbaik seindah wajah dan namanya…. Amin

    0

    0
  15. koko krunch says:

    simple dan bersederhana..suka tgok..xde la mcm sstgh artis tu tunang pn mengalahkn kenduri kawen..

    0

    0
  16. Jeng jeng jeng says:

    Nice dress…Colour pun cantik sangat.. Congratss

    0

    0
  17. hehehe says:

    dlm banyak2 artis kawin…Natasha Hudson dan Carleed Khaza nie aku rs perkahwinan yg paling best…coz betul2 sempoi n meriah…pd aku lar…tak pyh nak sewa dewan makan bt mcm2…mcm nie pun dah nampak meriah n gembiranya…

    0

    0
  18. noora says:

    apesal ada watermark nara pulak?

    0

    0
  19. bobot says:

    tongek ko bedah.. salah line niee…

    0

    0
  20. dolly says:

    mcm negro la laki ni..

    0

    0
  21. beta draconis says:

    anak itik anak undan,
    ikan pelaga ikan jelawat,
    samalah cantik samalah padan,
    moga berbahgia ke akhir jayat

    0

    0
    • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

      anak ciku anak tedong kalau tk berapa nk laku elok lah bertudong. > semoga bahgia……………………………..

      0

      0
  22. anairl says:

    akum…..muka laki dia mcm playboy….apapun moga kali ni dia kekal hingga hujung nyawa..

    0

    0
  23. stunning says:

    MasyaAllah she looks sooo simple yet stunning…pelamin artist yg paling simple..usually majlis yg sederhana camgini ikatan perkahwinan akan kekal sampai ke syurga..sederhana tp penuh barakah..love u sis natasha with the new looks..hijab on..mendoakan kebahagiaan mereka berdua hingga ke syurga n suami nya jadi imam yg cool buat natasha <3

    0

    0
  24. saje-saje says:

    tasha mmg gojes….

    btw, abg nara psl isu watermark ni baik abg nara insaf2….kt satu newspaper tu dh jd isu abg nara amik gamba2 dorg n letak watermark…kang jd isu copyrite lak…susah karang….

    0

    0
  25. fisha says:

    nice, great n beautiful! =)

    0

    0