Written by AbangNara | November 22nd, 2011

Abang Nara dari dulu lagi suka sangat-sangat dengan semua hasil bidikan gambar perkahwinan daripada Jangguttouch. Nampak sangat-sangat elegan. Tone warna yang digunakan pun sangat menyejukkan mata. Awesome ~~

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

Layankan lagi 18 gambar majlis perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Ayob daripada Jangguttouch (sila LIKE Facebook Jangguttouch tanda terima kasih) dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

gambar perkahwinan zahiril adzim shera ayob

36 responses to (19 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Zahiril Adzim Dan Shera Ayob Daripada Jangguttouch

  1. syampu sunsilk says:

    cantik ler inai die..

    0

    0
  2. lady says:

    natural beauty=)

    0

    0
  3. hahahahah says:

    xbeminat nk komen
    hahahahahahahahahahahaha

    0

    0
    • Bedol says:

      apa la ko nie… dh tak berminat tue tak yahla komen… tue pun nk kecok…

      neutral beauty la Shera Ayob. Congrats…

      0

      0
  4. esah says:

    simple but nice!makcik doa semoga berkekalan lah bahagianya hingga akhir hayat :-)

    0

    0
  5. entahla..mekupnye biase sgt..suke tgk mekup artis2 kt tv3

    0

    0
  6. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cute n sweet ; ).

    0

    0
  7. syuhada says:

    lawa tul muke die..comel sgt2.. :)

    0

    0
  8. me says:

    nh guna inai apa yer, inai yang segera tu ke?

    0

    0
  9. ila says:

    ni guna segera ke eh,

    0

    0
  10. Gincu says:

    comel nya. tapi macam sangat kurus je.

    0

    0
  11. aalin says:

    manis..suka pgantin natural mekUp dr tebal2 smpi berubah rupa.. tidak perlu keterlaluan.. doakan moga berkekalan..amin.

    0

    0
  12. RARA says:

    Shera is the sweetest girl

    0

    0
  13. fashion police says:

    make-up…so cute..so sweet…baju kurung and details superb..
    if the neckline of the baju kurung lebih improve,pasti lebih vogue da vass…

    0

    0
  14. zonks says:

    dah selalu sangat artis2 ni make up sampai make up kawen pon nampak biasa2 je hehe

    0

    0
  15. abcdefg says:

    wah.kalian cantik sekali.

    0

    0
  16. minahjanda says:

    ayt mcm biase > moge2 kkl ke ank cucu cicik :)
    akak doa kan yg terbaek untuk korg je laa (:

    0

    0
  17. JEJAKA S says:

    nice pixture…hope diorang bhagia hingga ke anak cucu n xjd cm artis2 len yg hanya setengah jalan jaaa…

    0

    0
  18. bunga says:

    simple je :)

    0

    0
  19. David Silva says:

    angkat tangan baca doa..tudung x pakai jgk..kira cmn ni?Islam cara apa plk?kacau2..

    0

    0
  20. elena says:

    korangla pasangan paling comel.sepadan.love u guys!

    0

    0
  21. amboi says:

    orang kalau dah lawa,pakai apa pon,tak yah pakai make up pon lawa.hmm.untunglah

    0

    0
  22. ayue says:

    sgt comel this couple….dua2 kecik molek jer…cute la…itu jer perkataan yg sesuai!!!

    0

    0
  23. fanaticzahiril says:

    jumpa husband n wife niey kt curve tadi diorg sgt sporting n cool + zahiril ramah =)

    0

    0
  24. ck slmh says:

    sape yg pegang dulang dpn sekali tuh?
    azhan rani ke?

    0

    0
  25. dewi says:

    cantiknyaaa inai kat jari shera!

    0

    0
  26. hazamon says:

    natural beauty..=]
    ok la tuh make up tak tebal2 sgt mcm artis laen kawen…
    btw,inai dierrr….terangnyerrrr…lawaaa…

    0

    0
  27. amps says:

    cute gila. Shera tu da la ala2 girl next door. heeee~ inai pn just sekadar syarat x melebih. boleh kata simple la serba serbi. :)

    0

    0