Written by AbangNara | December 18th, 2013

Fuh~~ Kacak juga suami Farawahida ini. Sekali pandang nampak macam artis pulak. Kedua-dua mempelai memang sama cantik sama padan. Daripada renungan mata Abdul Shukor, Abang Nara dapat rasakan betapa dirinya bersyukur dan gembira dapat menjadi suami kepada Farawahida. Senyuman memang tak lekang daripada mulut. Hehe.

gambar farawahida kahwin

Kalau sebelum ini Farawahida sengaja menyorokkan wajah bakal suaminya, kini semua orang sudah dapat melihat wajah si jejaka yang berjaya mencuri hatinya. Semoga pasangan pengantin baru ini akan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Banyak dugaan dan pancaroba yang sudah ditempuhi terutamanya oleh Farawahida sebelum bergelar isteri. Anggaplah ia asam garam kehidupan.

gambar farawahida kahwin

Lagi 17 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Farawahida dan Abdul Shukor dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook BicaraLensa.

gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin
gambar farawahida kahwin

62 responses to (19 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farawahida & Abdul Shukor Daripada Bicara Lensa

  1. keiko says:

    yey

    0

    0
    • jengjengjeng says:

      mcm muka si playboy itu suamiku muka laki dia ni..

      julpekar.. sila cemburu.. hahahahaha…

      0

      0
      • Anonymous says:

        takde seri sebab seri pertamadi tgn julfekar.. moga berbahagia…

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          kau ni cakap asal bolehhhhh aje ! macm la kau tau seri dia dh di rembat dengan si tua julfkar tu macm bagosssss aje kau ni …..tk payah nk seri seri sangatttttttttttt asal kn suka sama suka sudahhhhhhhhh ….ape nk di ungkit kesah lama dia ! kalau dia kena sondol ngan jlfkar pon kau ape peduli ! dh laki dia suka asal kn dia laki bini bahgia tu dh cukop bagos !

          0

          0
        • Anonymous says:

          xbaik la.. klu xbtol tu dh jd fitnah… lg berdosa…

          0

          0
        • hohoho says:

          xbaik la… patutnya kita doa yg baik… klu benda tu xbtoi… buta2 ja ko dpt dosa fitnah kering….

          0

          0
        • Neelofa says:

          apa3 pun, aku lagi cantik kan?
          Klik like laju2 kalau setuju..

          0

          0
        • joe says:

          Aku tengok cantik aje pengantin.

          Mulut macam puaka. Cer letak gambar kau kawin kat sini plak. Biar kami tengok berseri ke dak? Pandai sgt nak judge org lain. Jgn prejudis sgt dan percaya pada fitnah or cerita yg kita pun tak tau kesahihannya.

          Seri pengantin tu …is SOOOO lapuk ok. Zaman moden ni…pengantin dah status nenek pun boleh nampak ‘seri’ kalau kena cara dan gaya mekap, pakaian, warna, teknik lampu pencahayaan dsbg.

          Papepun, tahniah farawahida dan pasangan!

          0

          0
        • amoi says:

          mst bertengkek2 si julpekar tu sakit ati tgk laki si FW ni lg ensem beriban2 dari dia..kahkahkah..meroyan plak laa si tua tu nnt..

          0

          0
        • Johana says:

          Tak baik cakap mcm tu.. Doakan yg baik utk dia dan suami. Zulfekar.. pergi mampo!!! paling jahat makhluk tu ambik kesempatan kat semua penyanyi baru pompuan di bawah naungan dia…

          0

          0
        • mz says:

          Seri dan cantik je farahwahida. Cuba tengok2.Rasanya dia lebih cantik lagi daripada masa Asyraf muslim and kinah tu bersanding haritu.
          Doa kan yang baik2.Kita tak tahu kisah sebenar,org ckp blh dgo tp jgn percaya..ehehe..mari bergosip secara berhemah!

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        elok2 pakai tudung, buang tudung pulak..
        macam pfftt!

        0

        0
      • Fahrin Ahmad says:

        macam RCW lah aku tengok…
        klik me..

        0

        0
        • mawar berduri says:

          ntah2 komen ntah apa2.. macam tahu ja seri 2 cm mana.. menyampah ngan julfekaar cer u olss pg ke fb julfekar n min yasmin 2 cm menyampah jer….. huhuhuhu

          0

          0
        • MINA says:

          CANTEK… BSERI…. CKPLA WALAUPON ORG KATA BEKAS JULFEKAR LA..APELA… TP AK TGK MUKA PNGNTIN BSERI
          AKU RASE CHE TA KLU NIKAH BTUDUNG MCM FARAWAHIDA NIE PON CANTEK SGT KOT… BILA TGK KT ASTRO MLM BERINAI CHE TA TU…BAJU MAKE UP RMBUT DIA LG CANTEK BSERI DR MJLIS RESEPSI… LPS BAJU BERINAI PURPLE DIA TU, CHE TA KAN ADE TKR LG 1 BAJU… CANTEK SGT CHE TA TIME TU, KENAPE ITU TAK JD BAJU MASE RESEPSI…

          0

          0
    • pakcik jemah says:

      muka laki farawahida suci je aku tgk .. juferkar jgn makan hati ok ~ haha

      0

      0
    • Olga says:

      AKHIRNYA NAMPAK GAK LELAKI GAMBAR NO 12,BELAKANG FARAWAHIDA PAKAI SPEK HITAM

      0

      0
  2. ANI says:

    FIRSTTTT

    0

    0
  3. lara_hati says:

    cantik!!!

    0

    0
  4. diee says:

    Cantik…

    0

    0
  5. Shhh says:

    Memang hensem lah suami farah…..apa pun semoga berbahagia till jannah… kalo boleh cukuplah julfekar tu fitnah org…bila aku tgk julfekar kan mesti teringatkan michael ang..muka lebih kurang jer hehehe

    0

    0
  6. jie says:

    fuyo husband dia dak mckk…

    0

    0
    • hello says:

      yeap! kenal tie MCKK tu. Abang Nara, dia ni MCKK batch mana? artis yg budak3 SBP ni saya suka….budak3 pandai. Contoh Ally Iskandar (Sains Selangor), Suhaimi Sulaiman (MCKK). Abang Nara, apa kata lepas nie, abang nara senaraikan pendidikan artis kita? Senang sikit kita nak tengok siapa yg boleh dijadikan contoh && sapa yang tak layak di jadikan role model budak3 kita.. just my 2 cents!!

      0

      0
      • Anak Dara Tua says:

        Koreksyen: Ally dulu Sek. Men. Sains Tengku Abdullah, Raub. Bukan Sains Selangor. Mana aku tau? Aku sempat bersekolah sekali dengan dia. So kira aku ni budak pandai ye Hello? Walhal….

        0

        0
  7. tumpang_lalu says:

    very nice…baju sanding die cantik…muke laki die mase pre wedding nmpak cm matured…xpi bile sanding cm farah lgi tue dari die…ape aq suke tgk…sgt santik and simple….

    julpekar – ko adooo…??? hihihi

    0

    0
  8. miss mong says:

    cantik jgk baju2 weeding dia.suami dia pn ensem .

    0

    0
  9. samad says:

    x sangka jantan sekacak kau sanggup menghisap gadis sisa org lain

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      mulot jangan macm sial sangattttt…kau ni kaom puak jlfkar ke ???? sisa sisa pon bukan Nye kau yg kawin ngan dia ! sekarang pon banyak anak2 dara dh bolong macm janda so ada jugak jantan yg nk kawin ngan dia !! yg ada tu anak dara kena sondol ngan jantan yg tk bertangong jawab buat anak pastu cabot dh ngandong beranak campak anak kt longkang !! itu ke yg maseh di nama kan anak dara??? minah tudong minah tudong semua ni bukan Nye leh percaya sangat ! Nampak aje bertudong padahal dh bolong huh ! cakap lain kali jangan macm siakkkkkk sangat !!

      0

      0
    • fie fie says:

      Nk ckp tue pikir diri sndirik & family ko jugak…..tuhan balikkn apa yg ko ckp br kau rasa….ingt sikit ko tue ade adik beradik & anak kot….fikir sblm ckp….

      0

      0
    • Farah rock says:

      Ko tu suci sgt ke samad? Jangan anggap diri sendiri bagus..takut nati ko yg masuk neraka, org yg ko hina tu masuk syurga..ALLAH tu Maha Pengampun. Jgn igt bile ko x pnh wat ape2 jahat,,ko leh aggp diri ko suci dari org yg ade kisah silam. Silap2 ko yg kt neraka paling bawah. Taubatlah wei!

      0

      0
    • puii says:

      biasenye org yg mulut longkang macamni, sok dapat bini pon mulut longkang…

      0

      0
    • kejadahnya haktuuuuiii says:

      ko ni julzakar tu ker…mcm tau semua jer….muahahaha….g balik taubat nasuha la julpekar oiiii….

      0

      0
  10. markonah says:

    muka laki dia macam muka laki Abby Abadi.

    0

    0
  11. dess_22 says:

    nk husben cam die

    0

    0
  12. Anonymous says:

    sama cantk sama padan

    0

    0
  13. minah jambu merah biru says:

    sweetttt je laki dia hehe farah pon cantek…semoga bahgia n di murahkn rezeki aminn..

    0

    0
  14. loli says:

    bodoh sgt sp yg ungkit kisah silam fara ni…kot2 yg kutok2 ni pon da lobos.ape pon cntik fara ni…makcik like rambut dia…lebat n sihat…

    0

    0
  15. Linzy Longkang says:

    takder penaja2 ker majlis dia nih?

    0

    0
    • MINA says:

      PERLU KE PENAJA…DA CANTIK LA TU, SEMPURNA DA AKU TGK…
      CANTEK JE DLM GMBR…TAK PERLU SARAT SGT KOT, SIMPLE LG MENAWAN..

      0

      0
  16. jij_rosh says:

    Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.Amin.

    0

    0
  17. PWINCESS says:

    sweet ! and farawahida looks gorgeous! <3

    0

    0
  18. Entah says:

    Kakak ngan adik dia kerja satu ofis dgn aku. Sama2 penyanyi macam dia gak. Dorang ckp julfekar tu gila dok jaja cerita. Entah la.

    0

    0
  19. KOJOL says:

    Sederhana tapi cantik. Mengikut kemampuan lah. Macam Kajol dengan Dino Morea.

    0

    0
  20. sue says:

    Tahniah kepada pasangan pengantin baru. Sweet je. Haters- janganlah dengki sangat. Tak baik tuduh yang bukan-bukan. Julfekar tu meroyan. orang dah tak nak kat dia, sakit hati lah tu. Rumah dia takda cermin kot. Kalau poket tebal tapi tak menjamin bahagia apa guna kan? kalaulah betul tebal :) Lelaki pulak kalau suka kat pompuan janganlah terus berhabisan duit, nanti pompuan reject mengamuk pulak. Orang dah beri, kita ambiklah kan. Lainlah kalau kata pinjam, memang tak ambik punya. Pengajaran..jangan cepat menaruh harapan. piece

    0

    0
  21. tahniah Kajol Malaysia ! mmg cun..

    0

    0
  22. jadore says:

    cantik sgt pernikahan dan persandingan farahwaheeda & hubby…. semoga berbahagia dan kekal sehingga kehujung nyawa… ignore aje apa org nak cakap tentang kisah silam anda…. wlupun tiada penaja tp nampak cantik sgt resepsi farahwaheeda nih…. tahniah farahwaheeda… pandai sorok hubby sebelum nikah ya!!

    0

    0
  23. Tatititutu says:

    Emm pelik kan…nape nak pertikaian dara c gadis je…lelaki tu teruna sangat ker….kalau nak anak dara…kena pastikan diri tu betul2 teruna gak….jangan nak anak dara sangat tapi tak sedar diri keja tu nak menyondol org je…one more thing c fara ni kan artis…dah biasa make up, kita pun dok hari2 tgk dia dgn make up tebal..sbb tu org tua2 selalu kata jgn dok mekap sokmo…sbb bila kahwin x nampak perbezaannya…

    0

    0
    • cutez says:

      btul tu…sbnarny c julfekar tu xpuas hati…aku knal benar julfekar ni,mmg gatal org dia..sy rasa smua org pun tau..kalo korg nk tau dulu azharina azhar pun dia nk try sedangkan anak buah sndiri,bila azharina azhar xikut dia dah..mula la crita yg buruk psl azharina azhar..lpas ni sapa saja artis d bawah naungan dia,kalo xikut kmahuan dia,confirm c kepala botak perut boroi tu buat fitnah mcm2,padahal dia yg xpuas hati sb xdpt nk try…percayalah…c julfekar ni mmg gatal..terbaru skrang dia dengan artis baru dia tu c yasmin..hahaha nmpk kn kgatalan dia…

      0

      0
  24. Anonymous says:

    sekali imbas mcm lakinya si abby abadi….

    0

    0
  25. manjalara says:

    suami die cute ooo…babyface..hope kekal smp bila2..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    yg baju biru pic no.15 tu sungguh2 sengih haha

    0

    0
  27. kacang rebus says:

    tax hensem pun..
    cam biasa jew…
    cam biasa jew…

    0

    0
  28. pekaboo says:

    kacang rebus,

    hensem siot…baby face ni…mahal tau dak nak dapat yang baby face.

    aku suka sangat tapi hak orang dah…nengok ajew la…

    0

    0
  29. Omie says:

    Sebenarnya kalau tengok betul2 muka suami dia mcm suami ustazah bahiyah,ustaz wan akasyah..versi muda..mata saya lerr..hehe

    0

    0
  30. farah says:

    senyum manis pengantin lelaki

    0

    0
  31. […] (19 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Farawahida & Abdul Shukor Daripada Bicara Lensa (61) […]

    0

    0