Written by AbangNara | March 3rd, 2012

Ok Abang Nara janji yang ini adalah gambar-gambar last berkaitan dengan perkahwinan Lisa Surihani. Lepas ini tak ada lagi dah. Untuk makluman, Yusry dan Lisa sekarang sudah pun berlepas untuk berbulan madu. Kalau tak silap Abang Nara, destination honeymoon mereka ialah Switzerland.

Lagi 18 gambar sekitar majlis berinai dan mandi bunga sempena perkahwinan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Pretty Peektures yang merupakan jurugambar rasmi majlis perkahwinan Lisa.















PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (19 GAMBAR)Majlis Berinai Dan Mandi Bunga Lisa Surihani

  1. mak jemah says:

    first!

    0

    0
  2. deAntuJepun89 says:

    lisa nampak gumok.. :)

    0

    0
    • takdename says:

      aku ingat aku sorang je perasan lisa dah berisi. nampak tembam muka dia. orang tgh bahagia kan.. :)

      0

      0
      • sarah_nina says:

        aku pun rasa dia nampak gemuk.. takpe lah janji bahagia

        0

        0
      • kasut.biru.polka.dot. says:

        maybe sebab selama ni pakai make up. guna contour n shading kat bahagian hidung, pipi n rahang, muka memang nampak lebih cengkung n kurus.

        0

        0
  3. deAntuJepun89 says:

    lisa nmpak gumok.. :)

    0

    0
  4. mak jemah says:

    first!!

    0

    0
  5. senyum says:

    heheh kelakar abg nara ni…siap berjanji ni last post gmbr wedd lisa n yusri.. tak slh pn if abg nara sejuta kali pn post bout wedd lisa or sape2 pn.. ni abg nara nye blog.. abg nara de hak sepenuhnya.. lg pn perkara yg baik kann..bkn perkara yg aib kan org pn hehehe… chill yaww :)

    0

    0
  6. anis says:

    sweet.

    0

    0
  7. laloya says:

    Wahh happy nya. Macam best je kan…

    0

    0
    • bujang says:

      seronok sungguh Lisa dapat kawin ngan Yusri….macam
      dapat kawin ngan anak Raja dia bayangkan agaknya…..hahaha
      kawin ngan duda Erra Fazira pun jadilah…..janji kaya..

      0

      0
  8. Jimmy says:

    Sudah2 la woii nara..bosanlah bila buka beautifulnara jer muka lisa lisa lisa….buhsan sungguh…naik muak tgk lisa…bubuh ler citer lain pula….adoiiii hampehhh

    0

    0
    • orangbiasa says:

      JIMMY, kalo ko dh naik muak..x yah la tgk senang cita

      0

      0
      • cakap x serupa bikin la tu... says:

        bosan2 pun klik tengok & baca gak..takda sapa2 paksa pun…hu3

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kite buka bukan nak tgk lisa bengong…nak komen utk c nara ni..habis tu nak komen kat mane lagi apedaaa…sukati kite la

        0

        0
      • cakap x serupa bikin la tu... says:

        nara pun nak boh gambaq, cerita lisa ikut suka hati dia la BANGANG! bukan dia letak kat blog hang! blog dia sendiri…ko suka hati nak komen nara dia pun suka hati nak komen lisa..aku pun suka hati la nak komen sapa2 pun…apa raaaa…

        0

        0
      • oitt says:

        kalau tengok ratio yg suka & tak suka dgn cerita lisa ni ….sah2 ramai yg suka dr yg tak suka..so ngko x suka, nasib la…ha ha ha

        0

        0
      • putri says:

        haah mmg bosan….bkn dia sorg jelah artis kat msia nie yg kawin….aduyai…letih mak….bukak page nie pun bukn nk tgk tp nk komen jer….menyampah pun ada….

        0

        0
    • leena says:

      si jimmy ni mesti fasha sendat ni.tu yang jeles sangat ko ada.kah,kah,kah.

      0

      0
    • bujang says:

      Cari cerita lain pulak…..rasanya tak ada apa sangat specialnya
      dia ni, harap lakunan nun hanyut kelaut, wajah xlxh cun mana, hanya gosip dan
      publisiti tentang diri x lebih dari tu…..agaknya Nara ni berkenan kot……hahahaiii……jangan orang kata gila bayanggg.
      pelik jugak blog ni banyak pic Lisa….ada apa2 ke……

      0

      0
  9. wow says:

    lek ar abgnara, pasni kalu yusry kawen lagik sure ada je gambo kawen yusry yg akan di post kan… xyah janji2 la.. huhuhu

    0

    0
  10. stella jezzebelle says:

    woah , i like ! ! Cute ou lisa . . Tp nt neh msti rmai manusia yg x puas ati lg ! Stupid !

    0

    0
  11. moshi moshi says:

    Abg nara..tak salah gmbar2 ni dah dikluarkan dulukan? masa tu dorang blum bernikah pun.Bukan abg nara punya blog ke?

    0

    0
  12. cik amoi says:

    cute gambar mak lisa pakai inai..:)

    0

    0
  13. cipap tembam says:

    boring…next story pliss…
    xabes2 ke cite dorng nie..
    bkn sape2 pon dorng nie..
    xde contribution pown…hmmm

    0

    0
  14. Saya says:

    Masih tak puas tengok gambar kahwin dorang ni..mungkin sebab gambar yang di ambil banyak yang fokus benda yang tak berapa penting..nak tengok pengantin tapi amik gambar tangan,dan macam-macam lagi. style photographer sekarang kot..tapi suka dia la,nasib baik bukan aku yang kahwin..janji pasangan ni bahagia..

    0

    0
  15. bukan nama sebenar says:

    bestnya org kawen………-_-,

    0

    0
  16. bbcute says:

    Lantak la abg nara nk boh gmbr sapo seratus kali pon..korg x nk baca x yah bukak..ngokkk

    0

    0
  17. lulu says:

    lisa nmpk sngt tomey

    0

    0
  18. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    leceh lah berinai berinai ni melekit lekit minah jambu lain kali kalau kawin minah jambu nk pakai cutek je lah senang ..lepas sanding berseh kn lagi simple……..n ez….mandi2 ni semua minah jambu tk main lah …..

    0

    0
    • ??? says:

      bape umo ko minah?

      0

      0
      • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        this year 25 taon ….belom jumpa jantan yg sesuai lagi pasal minah jambu ni agak cerewet bab tu sampai sekarang tkde mateair….sape2 yg nk rekemen jantan2 kt minah jambu sila kn lah tapi ada sarat mesti sedap mate memandang tinggi n tk gemok ! jantan gemok minah jambu tk main eh ok………..thank u……..

        0

        0
      • leena says:

        patutlah ko x kawen lagi minah oi.

        0

        0
    • bujang says:

      Dalam sehari berapa kali ko mandi yanggg…..adap pc. 24 jam, x boring ke, kalau kawin boleh main ngan laki.

      0

      0
  19. Azleeya says:

    sorry to say la…mandi bunga bagai konon nk naik seri..padahal tk brseri lnsung masa kawin tu…

    0

    0
    • bujang says:

      Tak payah susah2…ambil wuduk …..jangan tinggal solat 5 waktu ha….itu yang menaikkan seri wajah dan hati
      mau baik beb…..

      0

      0
  20. AneesChan says:

    seronok tgk ade berinai ngn mandi bunga ni…mgkn niat dorg just nak gather kawan2 sebelum Lisa sah jd isteri orang kan….Sume2 dlm gambar tu kan perempuan..Only for women and girls only… ;)

    0

    0
  21. …abg nara…maner bley last post….nnt nk kne post pic dorg honeymoon plak…mst cantik pic kt sne…weeeee….

    0

    0
  22. liisa nampak comeyyyyyyyyyyyyy!

    0

    0
  23. peacenowar says:

    sebak tgok lisa pluk mak dia…it’s must b hard 4 her mom 2 let her go since she’s the only daughter she ever had..:”(

    0

    0
  24. Mak lisa says:

    Mak Lisa yg x sedar diri….mak Lisa jual anak pereempuan…boo on her…booooooo

    0

    0
    • leena says:

      nisekor lagi geng fasha sendat ni.aku taulah mak fasha sendat x macam mak lisa surihani.anak berbikini siap ckp x pe dia bukan berbikini kat malaysia.sendiri mau ingatlah.

      0

      0
      • errr? says:

        leena kau ni nak banding family fasha n family lisa mcm la family lisa tu org kuat agama pon? heran aku nape org kate lisa ni mcm angel baik sgt. takde beza pun dgn artis lain, oh bezanya mungkin dia pndai buat2 baik? sendiri mau pikirlah.

        0

        0
  25. luqman hakim says:

    best kisah lisa n yusry bhg ke 2 ni.rasa macm x puas tengok.suka tengok mak lisa.

    0

    0
  26. yg xsuke tu pyhla tgk or coment kesian dia org br nk bina msjid.

    0

    0
  27. princess says:

    x payah nak Lisa surihani n Yusri sgt la bang NARA…

    0

    0
  28. […] Ok Abang Nara janji yang ini adalah gambar-gambar last berkaitan dengan perkahwinan Lisa Surihani. Lepas ini tak ada lagi dah. Untuk makluman, Yusry dan Lisa sekarang sudah pun berlepas untuk berbulan madu. Kalau tak silap Abang Nara, destination honeymoon mereka … Continue reading → […]

    0

    0
  29. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    mak lisa ni bukan nk menjual lisa kerana lisa berkawin ngan laki dia si yusri ni…..kn dh jodoh pon kan…..dh anak dia dh suka mak dia pn suka jugak la…….mak mana yg tknk anak senang….bile mak dorang tengok anak dh kawin senang mewah lega jugak tk payah nk pikir2 lagi SEJOK IBU MENGANDONG …………kalau mana yg dh kawin pas tu kena pukol bantai ngan laki kena dera ngan laki ha cuba pikir macmana perasaan mak bapak mesti hampa sedih tengok anak dia punye laki yg macm sial……dh la susah tk kasi nafkah pandai nye buat anakkkkkkkkkkkkk je pas tu kena pukol kena tumbok kena rembat ngan laki eeeeeeeeeee sial nye !!!!! jadi untok lisa kire dia mesti nk bershukor pasal dia di anugerah kn oleh allah laki yg berharta mewah baik untok lisa…..lov u lisa……….

    0

    0
  30. Citrus says:

    Chubbynye Lisa, tapi still kiut >.<

    0

    0
  31. lompang says:

    tp btolah

    0

    0
  32. lompang says:

    tapi btollah….nape ehk xde seri muka lisa masa kahwin aritu…nmpk sgt kot…..hurmm…nih bkn statement nk memburukkan ke ape..just bertanye klu2 ade org prasan bende same…

    0

    0
  33. jebat says:

    biasa la..dah rabak awal2 kat yusry…tu ilang seri nye

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Tak baik menuduh……ada bukti ke?.
      Itu fitnah namanya…..

      0

      0
    • benci pencacai says:

      jebat..btl tp ko silap bkn kt yusry la tp ex die dulu..even 2 kisah silam pon serinya dh hilang..lisa nmpk cantik sgt tp x berseri je la…

      0

      0
      • tuah-jebat-kasturi-lekir-lekiu says:

        betul ke lisa dah rabak? OMG! xkan xde sape yg tau? even mak lisa ke @ family dia? cian yusry dpt yg xde dara…opss.. :P

        0

        0
  34. rasia says:

    wow

    0

    0
  35. nan ado says:

    kekadang baca komen kat sini adakalanya boleh buat org gelak, dengan nicknamenya dan mcm-mcm, tapi kadangkala mengundang kegezutan, kemarahan orang yg membaca. bukan apa. komen seperti “jual anak”, rabak dek yusry, takde seri, tak cun, dan benda yang kita sendiri tak tahu. tak rasa melampau sangat ke komen mcm tu. kalau nkorang komen fizikal dia, tu tanda nkorang dah kritik atau hina ciptaan Allah. lepas tu komen pasal seri atau tak. n buat fitnah mcm org tu takde seri. kalau komen kita tu buat org lain fikir mcm tu. bagaimana? kita dah set dlm fikiran kita camtu. kalau tak sempat minta maaf atas apa yg kita ucapkan bagaimana? memang jari dan hati tu diri sendiri yg kawal. ye ni blog gossip, tapi fikirkanlah kalau ahli keluarga anda dikritik atau dihina begitu sekali. sedih betul bila ada je selamba komen. “mak lisa jual anak”. kalau anda seorang ibu, apa perasaan anda ye. (maaf la emo sikit) sebab skrg ni Allah bagi cash, tak kena kat kita. kena kat darah daging kita. fikir sikit kalau nak kritik. berbudi bahasa tak perlu tenaga yg banyak, hanya perlu hati yg baik :-)

    0

    0
  36. ija says:

    korng komen cam xder dosa j….lntak dyer la nk khwin ngan sape pown….xder seri la bagai mcm la yang komen 2 cntik berseri…..ak nk tanyer korang kapel brape rmai yg x pgg2….ntah ntah awal awal dah rabak…..pndai j komen org…..mluattttt

    0

    0
  37. budak.n3wbie says:

    alamak….cite bola x der ke? ni artis je…tahan ke diorg ni? karang cam dulu…kes artis cerai aje klu kuar berita…berdoa pada allah mudah2an kekal ke anak cucu je la…x yah la nk show2 kat tv…tau byk duit tp kitorg byr gak nk tgk cite lain….

    0

    0
  38. student bandung says:

    waa bestnyeee dpt tgk lisa mandi!!!

    selamat berumahtangga lisa!!

    0

    0
  39. Cik_Chenta says:

    diorang honeymoon kat eropah la abang nara…

    0

    0
  40. MU Fan says:

    Cutenye lisa..Semoga berbahagia hingga hjg nyawa..Amin..

    0

    0
  41. lantakpilah says:

    promo adat melayu lama versi orang melayu moden. ( kalo bt kt kpg lg happening ni )

    0

    0