Written by Bella | January 12th, 2016

Tanggal 26 November 2015 merupakan tarikh penuh bermakna buat Fouziah Gous dan suami, Zhafran Yusof apabila menimang cahaya mata pertama mereka, Muhammad Zeeshan yang lahir kira-kira 11.40 pagi.

Baru sahaja lepas berpantang, pasangan ini telah mengadakan majlis aqiqah buat Zeeshan yang berlangsung di kediaman mereka pada hari Sabtu lepas. Majlis tersebut cukup meriah dengan kehadiran ahli keluarga terdekat.

Zeeshan nyata mewarisi kemanisan wajah Fouziah Gous dan kelihatan cukup comel.

Berikut kami sertakan 18 lagi foto sekitar majlis aqiqah Zeeshan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Foto: teddyfilm.co

11 responses to (19 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Anak Fouziah Gous

  1. sengalll says:

    erk…alhamdulillah….kenyang mkn lunch td….

    0

    0
    • All my life says:

      Whatever. Nyampah dngan kaki show off & gila glam 2 org ni. Baby comel, tak salahkan baby. Harap2 zeesan mbesar nati tak jadi cam makbapak die..

      0

      0
  2. cha citata says:

    kenapa hubby dia x pakai baju melayu proper?

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      tk kerana nk cukur jambol anak nk kena pakai baju mlayuuu apesal benot sangat kau ni huh !

      0

      0
  3. akak tak kesah says:

    nak suruh anak jadi pilot kot

    0

    0
  4. ayah anda kulup says:

    brapa kali ayah nak tegur..kalo ye pun x smpai seru katanya utk bertudung lagi..
    sekurang2nya dlm majlis keagamaan..TOLONG la jaga aurat tu..

    0

    0
  5. azlin says:

    wajib pakai baju melayu ke? bukan kalau dah tutup aurat pun kira ok?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    diaorg ingat pakai bj melayu ni br tutup aurat dan sopan. ish nk jgk komplen org

    0

    0
  7. L says:

    Kahkah kenapa nampak mak bapak melebih dari anak. Ni celebrate anak ke celebrate mak bapak gambar nak masuk instagram ni?

    0

    0
  8. quesya says:

    mata aku juling atau muka laki bini ni same… sepadan tul kat mata aku…

    0

    0