Written by serenity | July 16th, 2012

Ramai rasanya yang meminati penyanyi terkenal Ziana Zain. Buat pengetahuan anda, untuk Festival Kuala Lumpur 2012 atau KLFest 2012 yang sedang berlansung hingga 31 Julai ini, Ziana Zain telah terlibat dengan pelbagai acara, antaranya Konsert Dikir Barat Ekstravaganza di Istana Budaya pada 1 Julai lepas, sidang media Festival Muzik Kuala Lumpur dan Majlis Pra-Pelancaran serta Pelancaran KLFest 2012 pada 30 Jun. Sememangnya ratu pop berusia pertengahan 40’an ini masih cantik serta bertenaga dan bersemangat untuk membuat persembahan untuk peminat-peminatnya. Ini ialah antara-gambar-gambar Ziana untuk KLFest 2012 anjuran Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN).


Photobucket
PhotobucketPhotobucketLagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN). Mulai 21 Julai 2012, JKKN akan menganjurkan Festival Ramadan  untuk mengekal dan mengembangkan kebudayaan dan kesenian ke segenap lapisan masyarakat. JKKN tidak bersendiri melaksana Festival yang julung kali diadakan di Malaysia ini; kerana rakan kerjasama utamanya Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (MAIWP), Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (JAWI), Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, malahan media penyiar (radio) Klasik Nasional dan Ikim.fm, Muzium Kesenian Islam, Sungei Wang Plaza dengan kerjasama RTM dan kariah-kariah masjid sekitar Kuala Lumpur dan Putrajaya turut sama berganding bahu menjayakan festival yang pertama seumpamanya di Malaysia ini. Untuk maklumat lanjut, sila ke laman sesawang JKKN atau like Fanpage JKKN.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to (18 GAMBAR)Ziana Zain Di Festival Kuala Lumpur 2012

  1. Dr. Fazeley says:

    Persembahan yg mantap!! ZZ terbaek!! (Bukan Zed Zaidi ok)

    0

    0
  2. zz says:

    boncitt

    0

    0
    • Anonymous says:

      ok la anak 4 perut camtu, cuba tgk perut ko? belum beranak dah menggelebeh.

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku pnah tbaca satu statment dr tokey majalah playboy (nama aku x ingt). Tp mmg dah tua sgt. dia mmg biasa sorrounded by beauty women. masa tu, the time ke apa yg interview dia. definisi badan cantik bg dia ialah perempuan itu mesti memiliki sedikit perut (sedikit boncit). Baginyer, pompuan yg perut leper ni tak cantik. sbb takde contour katanye. betul gak ek.. org yg dah lama n biasa ngan pompuan cantik mesti leh wat justifikasi n kesimpulan. sbb dh jumpa ramai pompuan. katenye, cutting yg cantik ialah bebentuk lapan. pinggang ramping. sbb bila ada sdikit keboncitan itu, maka lagi obvious nmpk kerampingannya. sekianzzz

      0

      0
  3. diva says:

    cantik…cantik…cantik……..diva no 1 malaysia

    0

    0
  4. kiah propaganza says:

    adoii sentap mak nox.. mkin tua mkin sexy..

    0

    0
  5. siti says:

    nak puasa dah ni…cukup2 sudah…cukup sampai sini saja~~~…x

    0

    0
  6. kiwana says:

    dah tuaaaa

    0

    0
  7. kiwana says:

    dah tuaaaaa

    0

    0
  8. busuk says:

    dah tuaaaaa

    0

    0
  9. heheeh says:

    bunnnnncittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :)

    0

    0
  10. adik zura says:

    cantiknya ziana zain….:)

    0

    0
  11. Adieq says:

    cam xbest jer…

    0

    0
  12. Alahai says:

    Alahaiii ZZ… Kalu menutup aurat lagi afdal ~_~

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tetap tua n buncit….cover dgn skirt hitam pun ttp nmpk buncit….

    0

    0
  14. halimah jongang says:

    Cantik..seksi…plastik..tekinja-kinja

    0

    0
  15. Sarah says:

    bile la nak tobat die ni….

    0

    0
  16. nenetBurberry says:

    nampak nau mcm pakai barut….lain kali pakai girdle premium booutiful laaa… tu ramai yang jual product MLM tu yang nak kaya cepat, nak beli bag branded, kasut branded, pakai kereta mewah, melancong oversea sibuk cari downline tu…..

    0

    0
  17. amoi says:

    begini la nasib penyanyi melayu .. masa muda di puji dah tua di keji ..tapi pun klau dah tua sedo2 kanlah diri …

    0

    0
  18. ........... says:

    kak ziana..lain kali kalau pakai baju jgn ketat sgt sb perut awak sdh nampak BUNCITTTTTTTT….

    0

    0
  19. mak c kina says:

    aku ske dia ni…cntk…tp aku rse dia dh xsesuai g kot nk pakai mcm ni…blh je nk gojes,tp kne longgar2 skit…

    0

    0
  20. insan perihatin says:

    Just nak share dengan pembaca “Beautiful Nara” BOBO peserta Raja Lawak dari Kumpulan Lucky kini kritikal kerana kegagalan buah pinggang (buah pinggang rosak) berada di ICU Kedah Medical Centre.
    Doakan dia semoga cepat sembuh…

    0

    0
  21. milo air semalam says:

    Salah ke artis kalau tua? Hina sangat ke kalau tua? Artis pun manusia juga memang akan tua. Sebab itu kot semakin ramai artis cucuk sana cucuk sini sebab komen kita seperti menghina mencaci, bila mereka sudah tua.. haih…

    0

    0
  22. Amier says:

    Kalaulah benar perut dah buncit jangan sekali2 buat liposuction, risiko kehilangan nyawa tinggi.Wajah 40an sudah pun kelihatan pada ZZ,walau usaha besar dilakukan untuk sentiasa kelihatan muda.Tak perlu nak terlalu menitikberatkan soal penampilan muda…… walau anda telah berumur, aku tetap meminati ZZ kerana suara anda memang mantap.
    Tampilkan diri anda sebenar tak perlu dye rambut,botox atau apa saja untuk berselindung di sebalik penuaan.Anda akan lebih dihormati.

    0

    0
  23. Aku says:

    Gambar yang last tu macam JLo.

    0

    0
  24. i love ziana..shes so international like jlo n naomi campbel..muahhh

    0

    0
  25. poker face says:

    nape pereka fesyen skrg suka wat baju bahagian bahu camtu ek??? kalau sekali dua tgk ok la jg tp kalau dh selalu sgt kuar fesyen cmtu, jd x teruja pun.. syg tgk semua artis byk dah fesyen cmtu….BORING!!!!

    0

    0
  26. jom kumpul pahala puasa says:

    udah2 le tu..rumah kata pergi kubur kata mari..dibuatnye tgh melalak Allah cabut nyawa..nauzubillah..
    moga kak ziana bergerak berubah spt artis2 yg Allah tlh plh utk berubah..hidayah mmg dr Allah, tp kita kena usaha cri hidayah..nk usaha kena kurgkan la benda2 cmni..

    0

    0
  27. si tembam says:

    gambar yg last, muka ziana nmpk sejibik jennifer lopez..

    0

    0
  28. jaja says:

    kebanyakan pelakon yg byk berubah.
    teringin nak tgk erra,shiela majid, fauziah latiff,zz pakai tudung.

    0

    0
  29. JLO says:

    retis2 yg veteran sekarang ni sanggup buat apa sj utk nampak cantik sebab kena compete ngan retis muda…. macam2 petua diberinya, bajet pandai jaga bodi dan kecantikan la konon padahal cucuk sana sini.. nk suh org ckp biar dah berumur tp nampak maintain …(kononnye.. bila tgk leher kedut 1000)…. baik la ko tutup aurat, lagi nampak cantik yg asli lg..

    0

    0
  30. ketam batu says:

    1. Muka cekang tapi …….. leher, tangan urat berselirat macam dawai.
    2. Itulah masalahnya bila orang tua nak menyamar jadi orang muda
    3. Aku puji Ogy, tak malu minta kamera fokus pada garis-garis penuaan kat wajah dia (dalam Mentor). Mudahnya hidup ini kalau tak
    hipokrit dan dapat menerima hakikat bahawa diri dah tua. Tak payah susah-susah nak cover

    0

    0
    • Anonymous says:

      tangan die penah terkena air panas menggelegak, both hands, melecur teruk. ok la tu die x buat plastic surgery nak cantikkan balik.

      0

      0
  31. fea says:

    my diva….i peminat no 1 zz
    i love her..dlu dan kini.suara n lagu2 dia best.
    kpd yg dok kutuk2 tu..bawak2 la bertaubat yer….
    salam ramadhan..peace!!!!!

    0

    0
  32. timah lenggang says:

    tua apanya ziana zain ni.. umur baru 44 tapi org da tgk dia mcm umur 100 tahun. Pada akak pakaian dia, imej dia ok, elegan sgt2.. releven lah imej dia ni sbg antara penyanyi wanita terbaik kat msia ni.. kalo setakat isu tak pakai tudung rasanya kak hanita tu pun umur da nak masuk 60 an still tak bertudung2 lagi, nenek salamiah lagilah masih bgaya mcm dolly parton.. tak kan korang nak tgk ziana zain selekeh, tak terurus masa buat show.. bukalah minda tu sikit rakyat msia oiii… adatlah dalam lingkungan umur mcm ni kena pelihara kecantikkan tu, kekalkan..

    0

    0
  33. nolley says:

    xpenah layan pon jenab jain nie…org ckp muke mcm J LO dan2 die pon sibOk nak make up n seksi mcm J LO….KLU ORG MLAYU TUE MLAYU JER LARHH….

    *RAMAI ARTIS MELAYU PRASAN DORG NIE MINAH SALLEH puiiiiiiiiiiii

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko ni apa yg bengap sgt??? Ko g searchwiki… Tgk sapa yg femes dulu la wey!!! Xda istilah zz tiru Jlo!!! Nasip la si Jlo lahir kat bumi glemer sng ja 1dunia nak kenal!!!! Sian… NK kutuk Agak2la we!

      0

      0
      • nolley says:

        ko egat aku kasah!!!! janji artis malayu kita seksi xkira umOr pon hnye beberape kerat jer yg pandai tntang penjagaan aurat….
        artis perosak AKHLAK dorg sbg ROLEMODEL jadi tunjOk la cth yg baik+sopan kepada peminat….terutama perempuan…
        *sory jemah pendapat masing2….

        0

        0
    • nolley says:

      ko egat aku kesah janje dorg nie mmg seksi!!! artis perosak AKHLAK… terang2 artis nie sbg ROLEMODEL……SO tunjok la cth yg baek!!!! -sory pendapat maseng2 jemahhhh

      0

      0
    • nolley says:

      ko egat aku kesah janje dorg nie mmg seksi!!! artis perosak AKHLAK… terang2 artis nie sbg ROLEMODEL……SO tunjok la cth yg baek!!!! -sory pendapat maseng2 jemahhhh

      0

      0
  34. insan memerhati says:

    org islam sekarang byk kondem dari nasihat..
    Biakan die cari rezeki halal dgn bakat yg tuhan bagi.
    Isu die tudung atau x.kite org islam doakan dia semoga cpt berhijrah ke arah yg baek.
    Xperlu nak kutuk dia tua..buncit.tgk family anda sendiri.sempurnakah?????
    Korang yg xsempat tua tu baek ckp elok2 mase muda ni.takut nti xsempat taubat.xsempat rase tua.

    0

    0
    • nolley says:

      owh i rase insaf sgttttt….hope kak Ziana yg bace ni die la yg insaf n rase malu n trase…..puiiiiii

      0

      0
      • Aaron says:

        Sempurnakah anda utk berkata begitu kepada kak Ziana?? Adakah terlalu suci anda berkata dengan nada begitu.. setiap ayat yg ditulis dpt menggambarkan nawaitu anda semasa menulis.

        0

        0
    • support anzalna jer says:

      klu akU xsempat tua pon xper larh….sb kurang laa sket dosa…klu idop sampai tua pon tp penoh dgn dosa wat gapoOoo

      0

      0
  35. Qi Qin says:

    lawa ke?? nasib mak aku xmacam nie..biar anak jer kurang sopan..jgn mak hahahahah eh lari tajuk eh

    0

    0
  36. Pemerhati says:

    Macam la korang tu bagus sangat nak kutuk2 n kondemkan kak Ziana. Hati yang bersih itu sangat penting. Betapa pelik manusia tidak dapat membezakan botox dan kolagen. Sungguh indah pekerti mengatakan kak ZZ cucuk botox bukan kah itu satu fitnah??? alahai… nak bkata-kata kenalah fikir byk kali. Nak nasihat pun biar kena pada tempat bukannya bkata mggunakan nafsu amarah. ZZ tak pernah pun nak sakitkan hati sesiapa. Mungkin ada yg dengki dengan wanita bernama zz menyebabkan ada yg tak puas hati. Lumrah dunia … dah faham sangat…

    0

    0
  37. CT Nur says:

    Sempurnakah kita untuk mengata seseorang itu tanpa kita ketahui hati budinya. Jangan cuma memandang luaran sahaja. Tak salah memberi pendapat tapi biarlah berhemah. Mungkin ketidaksempurnaan pada Ziana yg kita nampak sebenarnya lebih sempurna dari diri kita yang nampak sempurna pada zahirnya.

    0

    0
  38. hamba NYA says:

    XDE nya yang boleh dibanggakan..dunia akhir zaman..

    0

    0
  39. puteri salbainum says:

    next!!!!

    0

    0
  40. halimah jongang says:

    adakah ini REZEKI HALAL DENGAN BAKAT YG TUHAN BAGI?amek ayat komen dari ‘insan memerhati’..adakah adakah adakah??sedangkan suara itu jelasnya aurat..ishhhh rasa nak jadik ustazah la hari ni

    0

    0
    • nolley says:

      btol2…aku sOkong ko sgttttt halimah oiii…
      ‘insan memerhati’ tu tah ape yg die perhati pon xtaw lah….

      0

      0
  41. Handy Orten says:

    Impotent gents never had it so fantastic. Viagra pioneered the oral remedy for Erection Problems. Plus the baton, it appears, has been transferred to Cialis. In between, Levitra also created its presence felt. But Cialis is definitely the future drug which has the planet on its feet.

    0

    0