Written by serenity | March 1st, 2016

Sabtu lepas, telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan Akim dan Stacy di di Dewan Maktab Sultan Abu Bakar (MSAB), Johor Bahru, Johor. Ini merupakan majlis resepsi kedua sebelah pihak lelaki. Majlis itu dihadiri kira-kira 500 orang tetamu.
 photo 12724842_962499163840113_515263431_n.jpg

Antara rakan artis yang hadir ke majlis ini ialah Tomok, Black, Amy Search, Datin Alyah, Dafi, Ika Nabila, Lufya, Anita Baharom, Atu Zero dan ahli kumpulan Akim & The Majistret. Tetamu kehormat yang hadir pula adalah Ketua Polis Johor, Datuk Wan Najmuddin Mohd.

Stacy dan Akim mengenakan busana songket warna gangsa rekaan Raffiey Nasir.

Lagi 17 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar-gambar ini ialah hasil bidikan jurugambar rasmi, Ikram Ismail Photographer.

"My worst enemy is my own lack of conviction."Let's watch Randai Musical: "Cindua Mato" at Panggung Sari, Istana…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Monday, 29 February 2016


 photo 12783464_863188997112196_2125953045_n.jpg
 photo 12797789_1570068206652498_1233481074_n.jpg
 photo 12783417_984590851588094_742354472_n.jpg
 photo 12783236_850810301695311_653073179_n.jpg
 photo 12751306_1693734854242290_1424244446_n.jpg
 photo 12748360_755638661239508_536115924_n.jpg
 photo 12751622_190798414622669_1850130382_n.jpg
 photo 12748345_1126024334088110_1573386827_n.jpg
 photo 12747782_1013862562043849_707689320_n.jpg
 photo 12729404_1566994986952729_203015523_n.jpg
 photo 12725096_1164053620301385_422946991_n.jpg
 photo 12717071_956259254459316_1001056852_n.jpg
 photo 12519611_1129147363791813_1466167030_n.jpg
 photo 12104986_1747643738806175_1324206277_n.jpg
 photo 12717024_1529855534011995_638275460_n.jpg
 photo 12717082_1665555193689650_1420083864_n.jpg
 photo 12677512_591322134350436_590811507_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (18 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Akim Dan Stacy Di Johor Bahru

  1. honey says:

    suka tengok busana Akim & Stacy. Moga kekal bahagia & di beri hidayah oleh Allah utk menjalani kehidupan yg lebih bermakna di dunia & di akhirat. Aaminn

    0

    0
    • Siti Ketumbuh says:

      hamboi cantik. Si beyya tu pun kemain cantik!

      0

      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      tu mak akim ke ? helo mak cik kenape muka mak cik macm like dont like aje mak cik kenape ? senyum la sikit kalau bergambar tu mak cikk jangan la sedih2..penat ye mak cik ciannnn mak cik..eemmuah hahaha..

      0

      0
    • Kak Kiah Propa says:

      kann.. cantik giler.. sedap mata memandang.. x de pn dedah2… elok je trtutup… x yah nk pakai lace yg skin kaler bagai tu… smoga Akim & Stacy kekal bahagia hngga ke Jannah.. amin…

      Comey tul la.. anak angkat dorang ni… geram je tgk..

      0

      0
  2. aku says:

    lawa gilerr baju dia!!!

    0

    0
  3. Nina says:

    Cantiknya baju!!!!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    suke sangat tengok keluarga stacy menghormati budaya melayu…. semoga berbahagia hingga ke surga

    0

    0
  5. kutu says:

    wedding yang simple dan meriah.
    tak perlu sponsor jota2..

    semoga bahagia hingga akhir hayat

    0

    0
  6. rose rossa says:

    cantik sgt baju dorang ni..tapi knpa rmbut bella tk didandan..itu sja yg spoil.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Cantik n cute sgtnya dia ngn rambut gitu..ko kata spoil?hahaha..apapun taste msng2..

      0

      0
  7. yeke says:

    berseri2 wajah stacy..cantik baju dowang..

    0

    0
  8. CANTIK says:

    nape rambut stacy mcm tu…nmpk garang muka dia

    0

    0
  9. naranara says:

    CITE BASI… NARA SELALU KETINGGALAN LRT.

    0

    0
  10. nil says:

    nara…next tolong pos cter yang cengini lagi erk..
    mcm perkahwinan anzalna & hanif tu..
    yang mcm stacy & akim ni ke..
    cantik-cantik..

    ckup2lah dgn gosip yg ntah pe2 ntah. makin melalut, makin dpt dosa yg komen, yg baca pun.
    hope ada wedding pakaian yg cantik mcm ni lagi..mcm anzalna tu.
    well done.

    kalau nk taja…tajalah perkahwinan org yg kurang mampu tu pula yer.

    0

    0
  11. kucikuci says:

    less is more. (^o^)

    0

    0
  12. azreen says:

    lawa giler pulak si stacy ni…semua cantik

    0

    0
  13. krik~krik~ says:

    canteknya baju diorg…memartabatkan kain songket!klasik pun tetap berseri jgk kan

    0

    0
  14. Anonymous says:

    kan dah cakap cantik lagi baju stacy..rambut & make up pn gorgoeus

    0

    0
  15. sue says:

    aduiiiii cntek nye baju stacyyy!! blh jd ilham utk bju kawen aku ni nnti….hehehehe…ttp nmpk mhal walaupon x juta2 kn?

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Cantik simple dan menarik

    0

    0
  17. mawar says:

    CANTIQUE!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk baju akim n stacy…ada klassssss…

    0

    0
  19. Kah says:

    aku sorang je ke yang rasa gambar bella dalam kereta tu macam pelik ?

    0

    0
    • Jadoo says:

      macam xde badan kan. mcm kepala je. pendek kata mcm..err..penanggal..

      0

      0
    • Anonymous says:

      hello apa peliknya, anak mereka juga…. tu tandanya kasih syg tak berbelah bagi walaupun mereka dah kahwin.

      0

      0
      • Kah says:

        Apa jadah engko ni tetiba je. Aku cakap pelik sbb gambar bella tu macam tampal. Bukan pelik bella ada dengan diorang. Negetiiiiip je la engko niii. Hadoii.

        0

        0
    • maskbunny says:

      Kan? Macam kena photoshop…hahaha

      0

      0
  20. enon la bukan anon says:

    CANTIK GILERRRRRR BAJU KO STACY!!!!!

    0

    0
  21. Dia says:

    chantek jew rambut beyya, ala2 rambut anzalna & che ta tp versi budak2 lee

    0

    0
  22. makcik says:

    bencilaaa kapel ni. semuaa cantik baju dia pakai. stacy. awat cantik sgttt???

    0

    0
  23. Anonymous says:

    cantiknya…songket yg perlu di ejas dgn bunga/sulam tampal..bella pun comel sgt..

    0

    0
  24. mia says:

    Semuanye cantik.. suka sgt dgn baju songket tu.. classic & classy.. congrats akim & stacy..

    0

    0
  25. suka akim dan stacy says:

    Depa kawin tak de pun yang nak negatif bagai..

    sebab tu less is more, harap lepas ni artis artis tak payah lah nak ngadap sangat tajaan juta-juta

    0

    0
  26. aku bukan peminat stacy says:

    wow!tu je mampu aku cakap

    0

    0
  27. milah sirus says:

    baju bella comel
    nak buat lah nanti utk design raya

    btw..akim n stacy look amazing
    semoga berbahagia n berkekalan hingga ke jannah

    0

    0
  28. Ubi says:

    Stacy mengandung ke? Seri semacam..lawo benau nyah

    0

    0
  29. polka dot says:

    semoga berbahagia akim & stacy..
    sederhana tapi meriah.. suka tengok pasangan ni, muda & berbakat..

    0

    0
  30. Lisa & Fazura Kawan Baik says:

    Ini pasangan yang paling low – profile n humble…

    Aku paling minat kamu Akim & Stacy….

    Very HAPPY for Both of you….

    Tak mengader2 mcm artis lain…nak show off jerrrrr lebih2…..

    LOVE From me…..

    0

    0
  31. so nice and so beautiful too Stacy&Akim Wedding day just simple and cutety you too are my favorite artis..I’m from Sabahan girl…I look it just nice too Stacy&Akim….congrats ya…

    0

    0
  32. Lucy&Gdyddy says:

    Wah Amazing Dan sangat lar cantik Stacy &Akim pakai Kain songket negara Dan budaya bangsa Malaysia sama anak angkatnya yg cute Dan cun gitu tahniah kpd Akim& Stacy semoga sampai ke syurga ya Aminnn…

    0

    0