Written by serenity | May 8th, 2013

Nur Fazura kini kembali aktif dalam bidang seni. Khabarnya mencanak-canak tawaran lakonan yang diterima sejak beliau aktif semula, dan ini sememangnya sesuatu yang bagus untuk perkembangan kerjaya beliau. Antara perkembangan terbaru Fazura ialah, beliau memegang watak utama di samping artis popular 2012, Shaheizy Sam untuk drama bersiri 13 episod “Kisah Cinta” yang sedang disiarkan di TV3 untuk slot Lestary, sejak semalam.

Di samping itu, Fazura juga memegang watak utama untuk filem adaptasi novel tulisan Anis Ayuni iaitu “Manisnya Cinta”, memegang watak Ifti Liyana, juga sebagai pelakon utama di samping Shaheizy Sam. Filem ini sedang dalam penggambaran, diarahkan oleh Bernard Chauly dan diterbitkan oleh Red Films.



Baru-baru ini, Fazura sebagai duta Lux telah mengadakan sesi ramah mesra bersama peminat di Subang Jaya, Selangor. Lagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Fanpage Lux Malaysia.


Jangan Lupa untuk datang beramai-ramai ke Bazar Seni Industri Budaya 2013 pada 11-12 Mei ini (Sabtu dan Ahad). Pelbagai aktiviti menarik disediakan untuk semua pengunjung. Mari kita berkunjung sambil bersantai seni!















55 responses to (18 GAMBAR)Nur Fazura Di Sesi Ramah Mesra Anjuran Lux

  1. fakezura says:

    PUSAT BERTINDIK!!!!!!

    0

    0
    • nyah senduk says:

      ala fazura gedik ni selalu lepak thailand, kat sana mesti beliau berbikini dak gittew? masa tu la nak tayang pusat tindik sheols. kaaannn???

      0

      0
      • luxury sgt lah says:

        mmg betul ko ckp.. dy mmg slalu lepak thailand.. penah tersermpak kat suvarnabumi airport ngan dy ni.. belagak nak mampos! tapi nek kelas ekonomi je.. hahaha

        0

        0
        • anonymous says:

          sangat jelas pusat kau fazura… bluueekk

          0

          0
        • Anonymous says:

          perempuan haram ke tak tindik pusat..??? someone tolong explain benda ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          paling jelas dia bertindik gambar ke 10 dia ambik gambar ngan perempuan freehair yg pakai spek tu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Fazura ni dah la suam2 kuku. Dia nak hot dia bagi nampak la tindik kt pusat dia. Esok-esok, dia tunjuk la pulak tindik kt tetek dia.

          0

          0
        • fakezura bling bling says:

          maklum la.. dah xde sponsor la..
          mana mampu dia ni nak naik 1st class..
          tunggu next VVVip taja la baru naik 1st class..

          0

          0
        • Mata Tajam says:

          Just nak tanya dia pakai bra ke idok? Tang dada dia macam nampak warna gelap ditengah2 tuu. Ke mata aku sorg yang problem?

          0

          0
      • Anonymous says:

        ishk ishk ishk ..tajam betol mata korang ni. aku sampai kena scroll balik nak tgk pusat dia bertindik ke tak ! bhahahahahahha

        0

        0
        • Anonymous says:

          sama la kita.. hahaha.. smua nmpak korg nie.. syabas bete!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Hoi Fazura, tunjuk la sket ketiak basah ko tu. Baru lengkap pakej artis murahan ngan gosip.

          0

          0
      • Anonymous says:

        once a bitch always a bitch. Yes, Fazura is a BITCH.

        0

        0
    • pelik says:

      biarlah die nak bertindik pon.. kite doakan la yg terbaik untuk die.. mane tau, satu hari nanti hati die terbukak untuk jadi yang lebih baik.. kite sesame manusia, kena saling doa antara satu sama lain..

      0

      0
      • ostazah BN says:

        oztazah sesat mana ni? eleh kalau artis lain dah lama ko kutuk jugak khaann?? piirah mabuk!

        0

        0
    • miss mong says:

      haah la..nmpk terang terangan pusat betindik dia tuh.gini ke gaya bakal permaisuri..tp lux yg secret bliss pnya mmg sgt la wangiiiii

      0

      0
      • Minah says:

        bakal permaisuri ke? setau aku, TMJ dah tinggalkan dia, dah ada girlfriend lain. Selalu nampak girl baru tu dengan TMJ kat game-game bola yg libatkan Johor.

        0

        0
    • anzalnyah says:

      gambo makcik yang last tu mcm pondan yang tengah2 dalam video ni pulak. ahahahha
      http://www.youtube.com/watch?v=MemXFf27QZA

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko ni anzalnyah…; makcik tu salah hape ngn ko sampai ko kutuk dia bagai? ko masuk blog hiburan N gosip, komen pasal artis cukuplh. makcik tk bedosa ngn ko tu jugak yg ko nak kondem.. kejahatan mu begitu menyerlah..!

        0

        0
        • anzalnyah says:

          serlahkan kejahatanmu dengan…. LUX! kejahatan adalah hak milik setiap insan by Dr Betty Muka Plastik…hehehe

          0

          0
    • kak timah says:

      NI KE NAMA NYA POMPUAN SUCI TU??????NAK JADI PERMAISURI KONON . . DAH PAKAI BAJU JARANG NAMPAK PLK TINDIK KT PUSAT TU . .

      0

      0
    • Ewwwwwwwwwww says:

      Sebab tu i lebih fasha sandha nokk. fasha if die buat silap, die takde nk back up diri die lebih2, yg si faz ni kalau org kutuk die sikit, mule la duk update status ala2 suci kt twitter.. if kt instagram tu, duk upload psl die suke “positif people” tak abis2.. come on la, kalau dh bertindik mcm ni, mcm mane peminat nk positif eh?
      lagi satu, die prnh kate, die tak buat akaun keek sbb tak suke buat muke “comel” n record muke sendiri.. oh pls… yg dkt dlm video keek kwn2 ko tu aapa citer?
      btw, hidung fasha mancung semulajadi. *tibe tibe*

      0

      0
  2. fazura the gundeks says:

    bukan main lg canang tak nak sentuh dgn jantan, tapi pakai baju nampak pusat bertindik.

    kalau dah bohsia tu, bohsia jugek la kau fazura.

    0

    0
    • pelik says:

      biarlah die nak bertindik pon.. kite doakan la yg terbaik untuk die.. mane tau, satu hari nanti hati die terbukak untuk jadi yang lebih baik.. kite sesame manusia, kena saling doa antara satu sama lain..
      #justmy2centopinion.. sorry..

      0

      0
      • anonymous says:

        takyah nak pelik sangatlah aii.. dah kenyataan kan…. missfake pura2 suci…

        0

        0
    • open minded la sikit says:

      weh tindik pusat manede haram. apa korang ni? ngumpat je keje. kalau kat mesir tu orang minah arab pun tindik pusat. tapi diorang berjubah mana korang nampak. open minded la sikit.

      0

      0
  3. i look stupid if i do keek videos says:

    sapa dah tgk video keek bodoh fazura lompat2 goyang tetek kat keek fonen dashasultanglam? cam minah terencat dah aku tengok. gigih nak tunjuk tetek goyang dia kat orang. desperate sangat!!!!

    0

    0
  4. zulaika says:

    astaghfirullahalazim. ingat baik sangat fazura ni. kat instagram letak firman al-Quran, tp pusat sendiri bertindik. betul la kata orang, artis ni suka kantoikan diri sendiri.

    0

    0
    • idir says:

      ada masalah ke bertindik kat pusat? kalau bertatu tu ye patut dicerca. muslim kat india pun still tindik hidung..muslim india sini pun sama gak.

      0

      0
      • setazah says:

        salam, tindik pusat hukumnya HARAM.

        Haram kerana mengikut budaya orang kafir yang tidak berakhlak terutama sekali di pusat kerana tidak bersandarkan kepada syarak.

        0

        0
  5. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    ala fazura..nape tindik pusat? u spoil ur image..

    0

    0
    • emmm says:

      imej dia mmg spoil dah pun. dengan kes mahkamah yg gaduh dgn org sampai ktuk kasutnya, kes kena tangkap kat kelab malam, pastu suma org tahu dia dah jadi bekas TMJ dan entah berapa org lagi. na wat bini pun pikir 19 kali.

      0

      0
  6. ahkak puaka says:

    MISSFAKE NI STOK GELI2 N STOK GUNDIK UTK ORG KAYA JER.. LELAKI YG XDE RUPE TP DUIT BERKEPOK, BLH BENOR “PAKAI” DIA NI.. X CAYER CETRY.

    0

    0
  7. ef says:

    yg korg dengki sgt kt dier apahal? suker hati lh nk tindik kok mane pun… korg jeles ekkkkk

    0

    0
  8. budak_kampung says:

    Manisnya Cinta…..Baca kat novel memang best..tapi kalau dah diadaptasi kat TV, hopefully jalan cerita pun best gak… =)

    0

    0
  9. Mirai Suenaga says:

    Why Fazura, why?

    0

    0
  10. lala says:

    Dia artis weh.. bkn ustazah!! Nak expect apa….
    Sibuk selak kain org… kain awak londeh ke tidakkk???

    0

    0
  11. soffy aidura says:

    bertindik ke, sexy ke hak masing2. aku ttp suke Fazura. berlakon pn best. drpd si Lana Nordin berlakon pn x la best mne tp terkenal sbb aset dye sume dye tunjuk kt org. At least fazura x de r cmtu kn!

    0

    0
    • ddd says:

      same je laaaaa….ayat ko pun da mcm cikta….tp bezanya cikta tu wanita tua yg cantik..kau plak mungkin muda tp aku rasa kau tak cantik or tak hensem etc…

      0

      0
    • effa says:

      aku setuju dgn ko soffy aidura…..

      0

      0
  12. luxury sgt lah says:

    tapi mmg betullah.. aritu mase aku nak balik dr bangkok.. terserempak dengan dy kat airport.. berlagak lak tu.. kawan dy pakai baju see through.. nmpk bra je lak tu.. tapi dy naik lekas ekonomi je.. hahahaha

    0

    0
    • minat fazura says:

      apa salahnya naik kelas ekonomi(nak jimat), kau naik business class ke?…berlagak sungguh kau ni.

      0

      0
      • Anonymous says:

        memang tak slah naik kelas ekonomi, sebab aku pun naik jugak woi.. tapi yg slahnya, dia tu sombong nak mampos ko taw?ingatkan sombong nak naik kelas business, tapi nan hadooooo..

        0

        0
  13. tapaiubi says:

    bkn msalah tindik pusat… msalahnye skrg ni aurat yg terbuka..hok dok nmpok 2.. ade pulok dok bhas tindik pusat.. mu nk tndik 1 bdn mu pong xpe . jnji mu 2 bukang laki2.

    0

    0
  14. bobo says:

    padan la dh berlakon balik. rupenye dh putus dgn tmj tu. siap blakon pgg2 tgn bgai. dlu ckp xnk pgg2. tula dlu wak kuar statement xnk mikir. last2 malu sendiri

    0

    0
  15. maria mercedes says:

    pmpuan ni mmg plastik.pura2 baik jer….dh la buat idung.cuba tgk pic dia dlu n skrg.dlu tgk cta gol n gincu 2, hidung kemek xla mcm cta bru2 ni, kisah cinta.mmg ketara uols!

    0

    0
    • maria bmw says:

      tapi tetap kategori kembeng jgak, buat susah je buat plastik surgeri tak mancung-mancung jgak muahahahaha

      0

      0
  16. Lagubestbest says:

    Syoknya kalo jadi bf fazura, leh cuci mata tiap kali berjumpa

    0

    0
  17. pjbonbon says:

    aku pun perasan pusat bertindik..haha

    0

    0
  18. Lina says:

    http://imamudasyraf.com/v2/?p=237

    Islam melarang kita untuk meniru kebiasaan dan gaya hidup tertentu yang dilakukan oleh orang lain tanpa membawa manfaat yang jelas. Apatah lagi ianya menyeksa diri dan juga dibuktikan boleh memberi kesan sampingan terhadap kesihatan tubuh badan dan mampu mendekatkan si pelaku dengan jangkitan Hepatitis B (rujuk ; http://www.bphealthcare.com, 2 Mac 2007 )

    Sebenarnya permasalahan ini sudahpun dijawab dalam Keputusan Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam, terbitan Bahagian Pengurusan Fatwa, Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, Cetakan Pertama 2009, hal. 51, dengan menyatakan bahawa : “Perbuatan berhias secara aneh dan berlebih-lebihan seperti bertindik anggota badan selain daripada cuping telinga adalah dilarang oleh Islam.

    0

    0
  19. malisa says:

    tindik pusat.. konon hot la si gundik ni..skrg kena kerja keras berlakon semula sbb xda sponsor..sementara nak cari jerung besar kena la kerja ye dok..kalau x louboutin x dpt di sarung kat kaki..

    0

    0
  20. fazbulous says:

    x mustahil tut pun bertindik, kalo dah pelacur tu pelacur jugak

    0

    0