Written by AbangNara | March 10th, 2014

Pejam celik pejam celik sudah masuk usia 32 tahun rupanya Nora Danish ini. Wajah kecilnya yang comel tak nampak 32 langsung sebaliknya macam 19 tahun. Lebih-lebih lagi bila Nora Danish berlakon pakai baju sekolah. Nampak macam budak Tingkatan 4 pun ada jugak. Apa pun untuk hari jadinya yang ke 32 ini, ada beberapa majlis dan kejutan yang telah diterima oleh Nora Danish.

nora danish hari jadi

David Teo sendiri telah turun padang di lokasi penggambaran filem lakonan Nora Danish untuk memberikan kek hari jadi kepada pelakon ini. Dan seperti yang dijangka, sambutan hari jadi Nora turut diadakan oleh rakan-rakan rapatnya yang diberi nama Dimorian Crew. Nedim juga turut ada di dalam majlis ini.

nora danish hari jadi

Apa pun selamat hari jadi yang ke 32 diucapkan kepada Nora Danish. Semoga panjang umur, terus kekal comel dan semakin murah rezeki. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Nora Danish.


nora danish hari jadi

nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi
nora danish hari jadi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (18 GAMBAR)Nora Danish Sambut Hari Lahirnya Yang Ke 32

  1. Who's Your Daddy says:

    Grats. Dh 3series rupanya hehe..

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah 3 series oiii…cepat la kawin oii…rapat sgt tu oiii..

      0

      0
      • fizi says:

        geli arr nengok laki bini tak sah ni..

        0

        0
        • mek jemah says:

          Poyo kan dua2 ni…eeii geli! grow up la please..

          0

          0
        • kikilala says:

          pesen baru ke skarang ni pakai baju kelawar camni? kalau yg corak batik lawa2 tu ok la jugak ni corak cam nak masuk tido je aku tengok.. hihi

          0

          0
        • Anonymous says:

          wei kikilala bodoh..dia pakai baju kelawar masa tu tgh shooting filem la. sbb tu david teoh ada sama wat surprise kt tempat shooting..ape daaa. buka2 la instagram sama!!

          0

          0
        • kikilala says:

          ko apehal nak bodoh2 pulak anon?? emo tak tentu pasal. aku tak follow ig artis. bukan cam ko hidup nak follow je semua yg artis ade. get a life!

          0

          0
    • Ritu vs Aya says:

      Jangan seronok sangat. Usia makin lama makin bertambah. Ambik iktibar dr kes #MH370 tu. Nora pon regular customer MAS n Air Asia kan… business class pulak tu. Cuba jadikan pedoman utk cari hidayah Allah

      0

      0
    • nona says:

      laaa dh pakai baju xsnonoh tu nk cover2 pulak..taw pn takot org kutuk..

      0

      0
  2. SaYe says:

    1st?

    0

    0
  3. Datin K says:

    Wah kelihatan nadim sgt mencintai nora. Sesungguhnya setiap wanita layak untuk mencintai dan dicintai. Semoga cepat2 bernikah dan berbahagia disamping insan tercinta. InsyaAllah.

    0

    0
  4. Adik Lala says:

    Imam Muda Hassan kan da cakap jika batas-batas tidak dijaga, lelaki dan perempuan bebas bergaul tanpa batasan, ia tetap haram.
    Dah tak tahan sangat, kahwin sahaja…lepas tu nak bawak naik Gunung Everest sekalipun, tiada siapa yang halang.
    Jangan cuba menghalalkan yang haram!

    0

    0
  5. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to
    be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice.

    Maybe you can write next articles referring to this article.
    I desire to read more things about it!

    0

    0
  6. nyi says:

    seriously bday nora danish sgt awesome cake2 ny.. suka..suka…

    0

    0
  7. lulu says:

    brapa kali smbut birthday nih???

    0

    0
  8. rania says:

    Untung la nora danish……klu pun dh 3series masih meletop
    Ape pun happy besday

    0

    0
  9. duhh says:

    Menyampah nengok. Pehal la aku bukak page ni! Geliii mak

    0

    0
  10. dora datang lagi says:

    korang tgk semua gmbr2 diatas minah plastik poyo ni letak tgn dia di mana? Nak cover tetek yg tersembul. Plastik mcm haram..kalau ye pakai je baju yg bertutup dan sopan.. nora nak enjoooyyyy!!!

    0

    0
  11. Jiran k0 says:

    Dulu aku minat nora ni tapi sekarang dah kurang sikit sebab dia ni manja menggedik lah meluat aku

    0

    0
  12. mana cermin? says:

    sorry lah Nara. Pada kami – the UGLIEST couple dlm dunia artis Msia. Camna org bole kata si ND ni lawa memang lah hairan maha pelik. Idung punya lah besar , jendul pulak tu. Leher tak cantik langsung Harap mekap tebal jer.. Memang lah si ketot utk mamat DESPERADO punya citarasa…HAHAHA

    0

    0
    • Shay says:

      yang engkau kutuk dia memanjang tu kenapa?..dia ada KACAU engkau punya life ke?..engkau tu yang patut cari cermin besar then cermin diri sendiri tu dulu! nampak sangat jealous ekkk..HAHAHAHAHAHAHA! kesian! dah memang dia lawa ponnn..

      0

      0
    • cermin diri sendri la dulu says:

      yang pastinye die idung, dahi ngan leher dia lg cantik dari ko.

      0

      0
    • ape laaaa says:

      HAAH…DAH LAMA AKU PERASAN..DAHI NORA NI MEMANG JENDOL BETOL. TANG MANA NTAH YG CNTIK NYE.

      0

      0
  13. liana says:

    Minah perampas….! cuba tgk ig ex bini ned baru2 ni

    0

    0
  14. mila says:

    ha haaa.. start le nak kutuk. pantang tengok artis slack ckit nak kutuk2

    0

    0
  15. kek cokelat kesukaan aku says:

    ND kaver jangan tak kaver baju tu….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    tangan tu asek dok cover baju jer… da nak tunjuk sgt xpyh la nk cover2 bagai….

    0

    0
  17. PA KU DULI says:

    mana zareema zainal..?? kate adik angkat kesayangan..mana die??

    0

    0
  18. eh..eh..murahhhnyeee says:

    abg nara weii, takyah la post psal pompuan rendang ni tak ckup sekolah, arap nk himpit vip jer keja karang dcakap murahan tau plak melenting tau plak sabda2 nabi tau plak cakp makbapak sedih. statement poyo! nk enjoy sesangat g la kawen takyah murah2 jer dsponsor vacation habis body tgadai! u r sooo lame ND, pity u. u hv left ur school years far behind, get a life!

    0

    0
  19. uwekkkkk says:

    asal nak tutup2 dada, tau plak malu? takyh laaa..bagi jer kta nengok..kata enjoyyyy kannn?

    0

    0
  20. Cahaya Borneo says:

    uit..ingat kan biasa nya kalu sambut hari jadi bukan ke dgn doa selamat ke, doa k’suyurkan ke? apa la diaorang nie org tengah sedih dgn MH370. mereka boleh enjoy agak2 la geng..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    ni mesti kes cemburu janda dapat duda kaya ni. untungnya la ND. aku pun dah lama pasang niat dapat org kaya tp apa kan daya……tumpang hepi je la tgk diaorg.

    0

    0
  22. cikgu norkiah sekolah memasak says:

    eleh.. korg yg duk kutuk tu mesti makcik2 3series lemak 3layer kan. jeles letteww ND still hot wpun dah dah 3series. korg hado? kahkahkah

    dear ND, jagala batas sblm kwin. tmbh dosa org lain yg dok mencari kesalahan ko je. byk org kata ko gedik, so grow up please. u r 32 now, not 23.

    0

    0
  23. chico says:

    nadeem dah guna duit rakyat buat party. Nora membayarnya dengan menggoyang2kan tetek lendut kat nadeem. malam nanti aumm aumm lah mereka

    0

    0
    • Anonymous says:

      TAU TAU JE KO YEE. MCM BIASA JE…

      0

      0
    • hrmmmmm says:

      such a loser person you are.. kalau ND tu teruk sangat sekali pun.. parent u ko x ajar budi bahasa ke? mengata org sampai mcm tu sekali! korang yang mengata dia teruk itu ini.. korang sume lupa cermin diri ke? well said right..

      0

      0
      • halallllllllllllllllllllllllllllll says:

        eh? engko bff ND ek? crew moron tu ek? nk kata org engko la g cermin dirik sendirik.. parent u x ajar psal MARUAH pompuan ker?..alahaiiii

        0

        0
  24. sotong hitam says:

    semoga segala kutukan yg diterima akan bertukar menjadi pahala pada ND. sempena umur yg dah meningkat, harap2 dapatlah ND menilai yg baik mahupun yg buruk….

    0

    0
  25. mahema says:

    Doakan MH370. Setiap yang berlaku adalah ujian Allah diatas apa yang manusia lakukan di atas bumi. Walaupun kita semua tak sempurna. Tapi jangan terlalu jahil.

    0

    0
  26. jenab says:

    mak oii..kuku…warna apekah ituuuu

    0

    0
  27. NH says:

    happy birthday sis NORA DANISH . . .semoga panjang umur. . dan di murahkan rezeki selalu. . .dan cepat2 kawin yeah. . .

    0

    0
  28. gulppp! says:

    Hahahahaha..Lawak betol nora ni.nak tutup2 ‘lurah ko bagai..ade 1 pic kat ig nedim pengomen cakap ‘Dlm pic ni nora paling sopan….’ hahahahaha..kesian nyer..
    Semua tertipu dgn artis sendu ni..!!

    0

    0
  29. ikan says:

    mcm pakai baju kelawar je ha. lawa jugak.
    happy birthday nora!

    0

    0
  30. cutie pie . says:

    kalau sape perasan nora ni tiru stail jihyo sekarang .

    0

    0
  31. proxstudio says:

    Baju kelawar pun ok… uhuhuhuu…

    0

    0
  32. peah_gebussss says:

    Ntah pape je… Blakon pun biasa je.. nothing special pun ND ni..

    0

    0
  33. dada says:

    hahaha..tangan asik kat dada ajer..

    0

    0
  34. mdm A says:

    kelab ni yg masuk tv3 kata takde license kan..n dorang ckp ada majlis smbutan selebriti tempatan tpi dorg berjaya menyusup keluar…byrn utk tempahan 5 k uols utk private party…
    byk duit kan apa pun bole…huhuhu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tapi aku nampak dalam gambar majlis hari jadi nora ni dengan report racangan 999 tu sofa n suasana dia tak sama je…bukan nora la tu…

      0

      0
  35. baby says:

    Perampas yang disegani….
    Semua yang ND buat…kononnya difitnah dan teraniaya!
    Kita lihat sampai bila ND nak menipu.

    0

    0
  36. […] (18 GAMBAR)Nora Danish Sambut Hari Lahirnya Yang Ke 32 (54) […]

    0

    0
  37. […] (18 GAMBAR)Nora Danish Sambut Hari Lahirnya Yang Ke 32 (59) […]

    0

    0