Written by serenity | September 11th, 2017

Setelah dilanda kontroversi, Bella Astillah telah memaafkan dan memberi peluang kepada Aliff Aziz untuk menyelamatkan rumahtangga mereka. Dan pada 9 September lepas, mereka telah mengadakan satu majlis Aqiqah anak mereka Ayden Adrean di sebuah hotel di Shah Alam.

Ayden atau nama sebenarnya, Mohamad Ayden Adrean Mohamad Aliff dilahirkan pada 8 Julai, pada pukul 3.46 petang dengan berat 2.96kg.

Aliff bernikah dengan Bella pada 9 September 2016 di Bukit Jelutong, Shah Alam.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Pengikut-pengikut mereka berdua memberi komen mendoakan kebahagiaan mereka dan mendoakan kesihatan anak mereka. Kita harap jodoh mereka berdua akan berkekalan selamanya. –beautifulnara.com

Sumber gambar: Instagram Aliff Aziz dan Instagram Bella Astillah

17 responses to (18 GAMBAR)Majlis Aqiqah Ayden Adrean, Anak Aliff Aziz Dan Bella Astillah

  1. caring is daring says:

    Cantiknya bella ni. Semoga diberi hidayah untuk berhijab pula lepasni. Amin

    27

    0
  2. wekkkkkkk says:

    yg aku nmpk gmbr besar si bini & si bapak je…muka anak pdg sisi je…bukan nk tgok siayah & si mak anak tui…wekkkkkkk

    11

    1
  3. SeeSee says:

    Nice dress.. Love it.

    5

    0
  4. Anonymous says:

    alif pakai baju bella ke?
    ketat je nampak tueewwww

    6

    1
  5. Anonymous says:

    semoga jd anak yg soleh dan berbakti bila besar nanti.. jaga mommy baik2 ye, ayah kau tu cam x boleh caya sgt!

    17

    0
  6. nok gebuzzz says:

    makin berseri pulak tgk si bella ni….dia ni seorg perempuan yg kuat,kalau aku kat tmpt dia x tau la boleh sabar dan tabah mcm dia…semoga rumahtangga korang bahagia hingga ke syurga.

    12

    0
    • Anonymous says:

      nok gebuzzz..kalau awak da bgelar isteri n terima ujian mcm bella atau lebih dr yg die terima, insyallah awk pon kuat. sbb sekali wanita bgelar isteri, automatically allah bg awak kekuatan yg luar biasa dik..

      21

      0
  7. Anonymous says:

    Pi mampusla drg ni…berlakon je lebih

    0

    3
  8. Axenz says:

    Aliff Aziz pakai bra?

    1

    2
  9. benci pondan says:

    nyampah betul tengok muka si alip ni rasa cam nak sepak jew serious uolls! org name alipp memang attention seeker tul 2×5 dengan si pondan D,herbs tu

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Cantik betul bella..

    0

    0

Leave a Comment

Optional