Written by AbangNara | October 9th, 2014

Sukanya Abang Nara melihat Marion Caunter, SM Nasarudin dan anak-anak mereka. Jelas terserlah keseronokan, keindahan dan kebahagiaan mereka sekeluarga. Secara jujur, Abang Nara melihat SM Nasarudin sebagai idola kerana bukan sahaja berjaya dalam bidang perniagaan namun turut sama berjaya membina sebuah keluarga yang tampak sempurna. Bukan senang nak bahagikan masa jika anda mempunyai sebuah syarikat sebesar SM Nasarudin.

sm nasarudin marion caunter

Melalui perkongsian yang dilakukan oleh Marion Caunter di laman Instagramnya, mereka sekeluarga telah ke Paris dan juga London. Di Paris, Marion telah menghadiri majlis pelancaran koleksi baru Chanel dan Louis Vuitton. Bukan calang-calang orang boleh mendapat jemputan sebegini. Pasti Marion seronok dapat menjadi antara yang pertama melihat beg tangan keluaran terbaru 2 syarikat besar ini.
sm nasarudin marion caunter

Marion, SM Nasaruddin dan anak-anak juga sempat menghabiskan masa di Disneyland Paris. Pasti anak-anak mereka gembira dapat berjalan-jalan di salah sebuah taman tema terbaik dunia. Apa pun, semoga kebahagiaan keluarga ini terus berkekalan ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Pergh cun jugak Proton Iriz R3 ini

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

sm nasarudin marion caunter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 responses to (18 GAMBAR)Keluarga Bahagia Marion Caunter Di Paris & London

  1. miss mong says:

    satu je yg aku respek si marion ni.dia pndai jg badan wlaupun dh beranak dua

    0

    0
    • Fact says:

      Gold digger #1 after Siti Nuhaliza….Next?

      0

      0
      • aku mahu syurga says:

        Islam hanya pada $$$$$ dan surat nikah.

        0

        0
        • K.A.A says:

          cantik marion ni..

          0

          0
        • Tahukah Anda says:

          kalau anda semua nak tahu,ini lah geng2 yg x kisah harga minyak naik.
          kalau anda semua nak tahu,ini lah puak2 yg kalau Msia diserang, akan lari dan angkat bungkus dulu.
          kalau anda semua nak tahu,ini lah gadis2 yg kalau Melayu tak berduit, haram dia nak setuju kawin.
          kalau anda semua nak tahu,ini lah makwe2 yg tukar agama hanya sekadar nak kawin bukannya nak kembangkan syariat islam !!!!

          0

          0
        • Sally says:

          If you want to feel rich, just think all the things that money CANT buy…..next?

          0

          0
        • Olga says:

          Bagi saya, mereka tetap miskin kedana kerana belum mendapat kad jemputan khas untuk menjadi tetamu Allah dan tersujud didepan Kaabah.

          Sekian wassalam. ;)

          0

          0
        • syurga dtapak kaki ibu says:

          elehhh..yg Islam sejak AZALI lgi tu mcmne? nk syurga? g tolong sesama kaum Islam dulu sblm ko mlabel manusia lain. nyampah tol ngn org blagak maksum nih

          0

          0
        • dd says:

          untung la kawin org kaya. si suami yg islam perlu didik isteri dgn sebaiknya…sekian

          0

          0
        • mak bedah says:

          setuju
          SM gagal didik si mualaf nie..
          islam hanya pada nama..

          0

          0
        • anak melayu says:

          too sad…w’pun bjaya dlm bisnes ( mewarisi perniagaan ayahnya) belum bjaya dlm membimbing istri dalam aurat yg sempurna…

          0

          0
      • Baby AA says:

        Entah kenapa bila tengok gambar2 mereka baby terasa sayu dan sebak. Paris, London, Milan dan NY mampu theyols pergi tapi……….Mekah?!

        0

        0
        • Sekadar Berkongsi says:

          Ha, bagus soalan baby ni. Itu adalah satu contoh ujian dari Allah yang dikenali sebagai ISTIDRAJ. Istidraj ni adalah sesuatu perkara yang luar biasa yang dikurniakan oleh Allah s.w.t kepada hamba-Nya untuk binasakan individu secara halus. Pernah tak dengar kaya tapi rasa hati tak tenang, tak solat tapi rezeki bertambah, kaya tapi keluarga porak peranda, keliling hutang, bongkak dan riak? Sebab sememangnya kalau kita sesat dari jalan-Nya, kita akan semakin sesat/bertambah sesat sehingga mati dalam kesesatan. Bahaya istidraj ni. Nauzubillah….

          0

          0
        • (sambungan) says:

          Bagi akak senang jer… selagi rezeki yang dicari halal dan mendapat keberkatan dari-Nya… Dan cukup untuk kehidupan ku dan keluargaku…. Itu sudah memadai…. Jika dapat lebih…Alhamdulillah…. akan ku gunakan sepenuhnya untuk kebaikan dunia dan akhirat… Insya Allah…Harap kepada semua pembaca blog nie pun sama…. Sentiasa bersyukur kepada Allah dengan apa yang kita dapat ya. Jangan mengeluh. Semua ada jawapan dan hikmah. Tak tahu tanyalah ustaz2. :)

          P/S: Lepas nie kalau jumpa orang macam tu lagi…. kita tanamkan rasa bersyukur…yang kita tidak diuji dengan istidraj.

          0

          0
        • Memeye Teteye says:

          setelah baca komen kat atas, rasa lega sket. aku tak diuji oleh istidraj. syukur. tak kaya, holiday pun paling jauh pulau bali je…tapi ok la tu kan.

          0

          0
        • Baby AA says:

          Tengkiew kak.

          0

          0
        • ... says:

          biarlah..dari diorang pergi mekah balik2 stlye mcm tu jgk ..lagi frust.. agung2 kan barat.. obses dengan jenama2 kafir baik tak payah.. kdg2 dah jadi mangsa fesyen pon yer .. .. nauzubilah..

          ya allah pelihara lah kami semua berada dilandasan MU ya allah..

          0

          0
        • Tipah Kurma says:

          Yg si Baby AA p Mekah berkali2 tapi tetap dot dot dot….
          Uols uols… Mekah bukan batu pengukur seseorang…

          0

          0
        • Anonymous says:

          dia tengah tunggu giliran nak ke mekah tuh..

          1

          0
        • syura says:

          sebab hidayah belum sampai pd mereka lagi..n mereka belum bersedia untuk tinggalkan duni yg penuh glamor n tipu semata2 ni

          0

          0
        • ciklala says:

          ke mekah tu jemputan dari Allah..klau kaya raya mana pon tp Allah x jemput kesana mmg xde la dpt pergi..klau miskin mane pon klau Allah jemput…de je jalan n rezeki untuk pergi…wallahualam…

          0

          0
      • mail says:

        lawa tempat tu, bersih jer…laluan pejalan kaki pun cantik. Kenapalah laluan pejalan kaki kat Malaysia tak cantik, kotor ? bangunan kat Malaysia pulak nampak cm buruk. Malu aku kalo pelancong datang. Kalo yer pun x leh jadi secantik bandar Paris, London…atleast percantikkan lah bangunan tu, laluan pejalan kaki baiki lah jadi cantik sikit. Apa guna laungan Malaysia maju 2020 kalau still ada lagi bangunan buruk, laluan pejalan kaki yang kotor ??? Malu kalau pelancong tengok.

        0

        0
        • Cookies says:

          aku pergi lah melancong kat Kuala Terengganu baru2 ni, aku terkejut gile tengok stesen bas dia. Banyak gile taik burung..lepas tu plak stesen bas dia macam zaman 80an punyer. Bas pulak buruk2. Aku memang terkejut gile…kerajaan negeri Terengganu tolong lah bina stesen bas baru, kesian lah zaman mcm ni masih ada stesen bas mcm tu. Pelancong asing lagi lah terkejut…yelah kat KLIA moden gile…sampai Kuala Terengganu..tak macam bandar raya pun. #truth.

          0

          0
        • Honey bee says:

          Mesti dalam gambar tunjuk gambar elok….lagipun diorg pergi tempat high class…mmg nampak bersih…saya pernah pergi london…ada gak tempat kotor dan bahaya semua tu….

          0

          0
        • Zila says:

          Mestilah ke tempat yg cantik2 jer. Jutawan..ko giler nk pergi masuk lorong2 dan pasar2 kat Paris yg banyak mat2 Afrika dan pendatang2 tu.

          0

          0
        • fed up says:

          KL pun makin kotor…waktu Pak Lah dan kini Najib naik. Hancur KL/Malaysia.
          Waktu Dr M…KL bersih. Sekarang ni jerubu lah, jenayah lah, pengemis lah n macam2. Sampah x yah cerita la.

          0

          0
        • otak- otak sedap di makan says:

          Najib ni lemah….Mahathir dulu tegas.
          Kalau tak ada Mahathir.. Malaysia ni jauh ketinggalan.

          0

          0
      • fact yg ke laut says:

        haha, gold digger la sgt ~ setau aku Datuk K tu yg gigih mendiggerkan dirinya tuk CT. takyah jeles la dik nonnn..dh rejeki c marion tu, ko mampu gigit jari jer dekkk smbil berangannnn..puiiii!

        0

        0
      • Puiii Utk Ko says:

        hello cik kak, siti tu gold digger ape kejadahnye. die lagi kaya dari datuk K dgn hasil titik peluh die jd artis lepas habis SPM. ckp jgn sebarangan. Ko ni jenis manusia yg sentiasa jeles dgn kebahagian dan kekayaan org. Rezeki die kawen org kaya. Ko ape ade? Ngadap media sosial jd keyboard warrior. puiiiii

        0

        0
        • Zeynab says:

          Aku boleh respek nasa ni kalau dia kahwin dengan orang Melayu Islam. Bila lagi nak tolong bangsa sendiri. Dia kaya mampu apa nak kahwin lebih dari satu. Rezeki tu datang dari Allah bukan awak punya sorang. Minta maaf le kalau dia bukan melayu dan bukan Islam.

          0

          0
      • Cik Jah says:

        Siapa cakap siti nurhaliza gold digger?Ko salah oranglah. Bodoh ke apa. Siti nurhaliza lebih kaya dari suami dia. She worked hard to get where she is now. Dia tidak menumpang kekayaan orang dan berlagak macam dia yang kaya. Siti nurhaliza is very humble person tak hipokrit. Siti Nurliza is Melayu dan Muslim.

        0

        0
      • Cik Jah says:

        Sape kata siti nurhaliza gold digger? Kau salah oranglah. Dia lebih kaya dari suami dia. Siti Nurhaliza tidak menumpang kekayaan orang, dan berlagak macam dia yang kaya lebih.Siti Nurhaliza humble dan tak hipokrit. siti Nurhaliza berkerja keras untuk capai apa yang dia capai sekarang.

        0

        0
    • Biar Betul Pengomen Kt Sini says:

      aku respect org yg pandai jaga nama suami, aurat dan solat. :D

      0

      0
    • yela says:

      yela laki duit byk boleh g treatment, spa, gym, laser bagai… lainla kalo mcm aku yg hidup sederhana… stakat jaga mkn, n senaman yg mampu je buat.. anak 3 badan mcm 2.. boleh la ckp pandai jaga badan…adoiii

      0

      0
    • Anonymous says:

      setuju. but still she coudnt own classy.

      0

      0
    • yaya says:

      memangla.gile ko kalau x pandai jage badan.dapat laki kaye kot.kalau badan cam tong dram mau carik lain oii.nipon kurus sebab banyak duit boleh pegi spa slimming lipo sume..hahaha

      0

      0
  2. FIRST says:

    FIRST

    0

    0
  3. ANITA_ANNAN9 says:

    1ST KER? seksi gak…

    0

    0
  4. ctea777 says:

    Sempurna Duniawi….. Kat Neraka Jadi Kayu Api……….. so…..sad……

    0

    0
    • hanani says:

      Siapa awak nak hukum mereka jadi kayu api dan sebagainya??

      0

      0
      • Opssssss says:

        memang pun…dah terang2 pakaian si Mariun ni melambangkan ciri2 muslimah…khen? (suara sengau adik2)

        LOL

        0

        0
        • Nana says:

          hanani, pakai skirt pendek/tak berhijab memang jalan terpantas syurga.
          oh, kitab mana kau pakai tu ya?

          0

          0
        • Katalah Yang Benar says:

          mengucap la hanani…..kalau ko nak backup pun….jangan sampai terpesong akidah.

          0

          0
        • Anonymous says:

          pakai tudung labuh pun xtentu laluan mudah ke syurga, silap2 x masuk syurga sbb asyik melangut kat bn mengumpat hal org. klu keje mengumpat org pakai seksi sampai ke kubur nnt pun ke neraka jgk. jaga lidah masing2..

          0

          0
      • Jemu says:

        Bukan menghukum.
        Tapi janji Tuhan. Jangan lupa tu.
        Siapa tinggalkan syariat Islam, pasti jadi kayu api neraka.

        0

        0
        • Anonymous says:

          kau nanti pun belum tentu tak mati dlm kufur. bertandang kat sini pun dah bnyk dosa dapat. sama2 la doa utk diri sendiri sebelum menerakakan org lain.. Allah klu nak balikkan hati korang, bila2 masa je, mengumpat la org sgt.. tak takut ke??

          0

          0
      • Entah says:

        Hanani ni sama dgn spesis yg akan bg kuar statement “Hey pelacur yg bg anjing minum pun bole masuk syurga tau!”

        Ye ye baeklahhhh.

        0

        0
        • hananu says:

          kau dah lebih dari tuhan pulak nak pertikaikan Allah bagi pelacur masuk syurga. jatuh kafir dah kat situ. .. hati2 dgn kata2

          0

          0
    • tecit says:

      Betol tu ctea.

      Buat SM Nasarudin, bertaubat lah. Saya doakan awak akan bertaubat juga satu hari nanti & akan berjaya membawa isteri anak2 & seluruh keluarga awak ke jalan yang benar. Kepada islam yg sebenar. Kita semua xtau ape pengakhiran kita. Hanya Allah yang tahu. Mudah2an hidayah Allah sempat sampai kepada kamu sebelum ajal kamu datang dahulu.. Doa yg sama buat saya juga. In shaa Allah. Aamiin.. Semoga kita semua tidak menjadi kayu api di neraka.

      0

      0
  5. bedah bedot says:

    Dah banyak sangat duit, pegi mana pun boleh….

    0

    0
  6. nana says:

    untung kawin dengan anak orang kaya, arwah tan sri cari duit penat2, anak menantu duk perabis duit.

    0

    0
    • PikirLah Senah Semua says:

      betul…untung kawin orang kaya neh, masuk 40an si laki pasang satu “cawangan” lain. dapat anda payung emas berserta madu yg manis….masuk syurga.
      ameen! heheheheehehe

      0

      0
    • kasar bahasa says:

      Eh ehhhhh.. Ce baca sikit pasal arwah Naza. Dia ada 80K umur 19. Kau ada ke 80K sekarang? Sapa cakap diorang tak pandai cari duit? Business hotel, kereta biasa, kereta mahal, motor mahal, Weststar, makanan etc… Kemain je mulut. Lagi satu, Marion tu bukannya tak kerja. Nasa sendiri cakap dia tak pernah mintak apa apa kat dia tu yang dia suka Marion. Ada ke orang cakap Giuliana Rancic tu kikis Bill Rancic? Dia tu pun billionaire.

      Only in Malaysia je ada kes emo macam ni. Melayu kena kawin Melayu. Muslim kena kahwin Muslim. Konon elok sangat. Last last anak rempit.

      Melayu Muslim yang duk mengutuk kat sini sedarlah, dosa Marion tu korang yang ambik. Dah habis dosa dia korang ambik, pahala korang bagi kat diaa..

      Tuhan tu adil, nak menegur pun kita kena beradab.

      0

      0
      • mimie says:

        ooii…ko nak tulis komen balas pun cer baca dulu komen ko sebelum send, islam memang kena kawin dengan islam! mazhab mana ko pakai ni?? aku tak sokong sesapa

        0

        0
      • kasar bahasa says:

        Memang la kena kahwin dengan Muslim jugak.. Takkan la nak spell out satu satu.. Mualaf la maksud aku. (-_-‘)

        Memang tanggungjawab besar, kahwin dengan mualaf, nak kena bimbing dia, ajar dia. Especially kalau kita sendiri perangai tak semenggah mana. Tapi tengok Naz tu, kahwin dengan Sheahnee, Alhamdulillah dah pakai tudung. Entah entah lagi Islamic dari kita. Padahal diorang relax je. Takpe, hidayah Tuhan bukan semua yang dapat. Yang pakai tudung, tutup aurat pun belum tentu dapat hidayah. Doa je banyak banyak, yang baik baik untuk diorang ni.

        Daphne masuk Islam, Sheahnee masuk Islam, Marion masuk Islam, Yiu Lin isteri Azlan Iskandar masuk Islam.. Cuba welcome diorang masuk Islam, biar diorang rasa kena welcome. Biar dia semangat nak kenal Islam. Ni tak, sebut bangsa, sebut harta. Balik balik tu. The fact that diorang tak meroyan macam sesetengah artis melayu kat media complain pasal mulut orang/relationship sendiri pun dah tunjuk peribadi diorang macam mana.

        0

        0
      • Biskut says:

        aku setuju sgt ngn kau. kt tak tau pun background si marion ni mcm mana. yg pasti family dia pun blh tahan berada juga. dia sendiri pun sblm kawen dgn Nasa ni mmg ada career sendiri n educated lagi. pesal nk kutuk marion kaki pengikis? kenapa tak blame nasa tu sekali. ade ker kluar brita kate marion paksa nasa kawen dgn dia sbb nakkan duit nasa? org putih kata..it takes 2 to tango. kalo dh tu jodoh dorg, doa kan jer la dorg, doakan supaya dorg dpt hidayah. aku bkn org islam tp aku tgk org islam sndiri condemn org seagama dia. bukan nk tegur n nasihat bgs2. kata2 tu pulak penuh dgn iri hati, hasad dengki….org kaya slh, tak kaya slh…

        0

        0
        • hairan says:

          Kenapa pakaian mcm baju budak korea sekolah ni??

          0

          0
        • ermm says:

          tan sri naza tu bukan org negeri sembilan ke,ayah saya ckp arwah in down to earth,baik.pakai mercedez buruk,minum dkt kedai kopi,pakai baju biasa2 je.kdgkala org tak tahu pun dia jutawan.byk menderma and bersedekah. Bila dia mati,anak2 bergaduh pasal harta,berebut.
          Bagi saya marion ni ibu dua org anak,pemakaiannya x sesuai dgn image sbgi ibu.kalau tak pakai tudungpun,tak payahla pakai skirt pendek sgt.Anak anak akan ikut perangai ibubapa dia.hrp satu hari marion berubah.

          0

          0
      • Bodoh melantun-lantun says:

        Ni namanya bodoh melantun-lantun. Kalau dah bodoh tu tak kemana. Haish!!

        0

        0
      • jadore says:

        well said bro/sis! apa yg nak dihairankan kat BN nih! maka berdoyon-doyon ustad2 dan ustajah2 BN memberi pendapat seolah2 depalah maksum bebenor mengatasi yg diatas!!

        0

        0
      • nuna says:

        kalau tak kerana kabel rafidah takdenya dia kaya,mesti kene keje keras.ni pegang AP keta sampai mati daa…untunglah badan.orang lain pun nak meniaga jugak.marion takat jadi pengacara jek..bukak bisnes pun laki support ma

        0

        0
        • Biskut says:

          kalo marion ni buka bisnes pun apa slh laki dia sapot? dh nama pun laki dia. takkan laki dia nk tgk jer. aku kawen pun aku sapot juga laki aku nk buka bisnes ini itu. mana yg kurang aku tmbah. ptt ker laki aku pun d label pengikis kalo dh mcm tu? so means kalo org lain selain marion kawen dgn nasa ni ok la? kalo pompuan melayu islam bertudung litup yg kawen dgn nasa ni br ok la. ko tau ke pompuan bertudung tu takkan mengikis?

          0

          0
  7. Gundek Nara says:

    seram sejuk baca komen2 korang…dah la malam ni malam jumaat. betul ke beautiful nara ni??? dah macam masuk kelas agama insentif. lalalalalalaa

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Siti nurhaliza is different from her coz she’s earning her keeps & hardworking…marion yg muka pinoy ni kerja apa eh beside jadi host rancangan apa tu?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kenapa lah org melayu bodoh eh…kawin dgn pinoy…bukannya lawa pun

    0

    0
    • kasar bahasa says:

      Sebab dia lagi pandai dari melayu cam kau, pandang luaran je. Tu mak kepada anak anak dia kot, bahasa tu jagalah sikit. Kau kata dia tak cun, berjuta orang rasa dia cun. Dengki sangat tengok diorang happy.

      0

      0
      • Zeynab says:

        Soalnya bukan cun ke tak cun ke. Soalnya kahwin lah dengan orang melayu. Tolonglah bangsa sendiri. Kau melayu ke tak? Apa kisah dengan cina mereka ramai yang kaya. Orang melayu dah lah sikit yang kaya dah tu pergi kahwin lagi dengan cina. Tengok presiden obama tu kahwin dengan mitchelle tu bangsa dia sendiri. Walaupun hitam.

        0

        0
  10. hatiku retak kerana intan ladyana says:

    Die ni bukan tabligh ke? Liberal sgt

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tak sejuk ke pakai skirt pendek kat london? aku gi sana time summer pun sejuk nak mampos….kena pakai baju tebal & thermal bagai……

    0

    0
  12. hehe says:

    atas dunia je lahh.. mati tinggal kan harta tu jugak.. yg bawa hanya la amalan..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Korang ni dengki ke. Biar pi ler… phd semua, cam good2 je

    0

    0
    • mata kumpuan says:

      nak dengki pemende nyer beb??? aku pasti si nasarudin ni akan kawin lagi bila anak2 diaorang besar besok. laki kaya dan permainanan orang kaya2 di msia, mesti punya tersangkut dgn mana2 perempuan. terpaksa kena tahan la si marion tu. tunggu dan tengok je la….

      0

      0
  14. lala says:

    berape banyak kasut si marion ni hangkut ke london n paris ye.. naik private jet la kot kan..

    0

    0
  15. Syukur says:

    setelah baca komen kakak kt atas tu..aku tak jelos lagi. mereka ni sedang diuji oleh ISTIDRAJ. aku happy dgn apa yg aku ada…tak mewah tapi aku tenang dan.

    0

    0
  16. azwan ali dijangka masuk syurga says:

    Pandai jaga badan,tapi tak pandai jaga aurat…hebat sgt ke?

    0

    0
  17. doktormuda says:

    Kaya sebab AP je Nasimuddin nye family. Import keta luar ngan AP pastu relabel balik as diorang nye and then jual dengan harga mahal kat rakyat. Diorang ni kroni Rafidah Aziz dulu. Pastu kawin semua ngan pompuan body sedap untuk beromen je…. no respect from me.

    0

    0
  18. miss dombol says:

    tread orang malaysia yang kaya-kaya kalau jalan luar negara mesti bawak camera man..berape ye upah nak ekskot camera man jalan2 dgn kita kat luar negare tangkap gambar kat sume cerok? kat taman la,jalan raya la??? yelah dorang ni kan glamor kat malaysia je, bajet ade paparazzi follow dorang cam retis hollywod

    0

    0
  19. Ah Loy says:

    Who knows..that she is a mother of two…

    0

    0
  20. shadow says:

    serius gambar marion pakai skirt kotak tu buat saya stim…rasa cam nak masuk lam skirt dia je..bestnyeee

    0

    0
  21. anon says:

    Anonymous…..ape ke bendenya masa summer kat london kau kata sejuk giler & kene pakai termal. Org pakai termal masa winter je la. Aku baru 2,3 hari balek dari london, tak pakai kot pun wlpn dah musim luruh sb cuaca dia tak sejuk mana pun cume mlm je sejuk sikit.

    0

    0
  22. mak mah naik angin says:

    dress up bagai nak rak pon ttp ghupe cine bukit phuiiiii

    0

    0
  23. cincinperak says:

    aku suka marion… berbaloi convert dpt laki kaya mcm ni. suma tempat dpt pergi.tak la merana kawin dengan laki yang alang2…yang penting utk masa depan..hipokrit kalau org ompuan cakap tanak laki kaya…baru la berbaloi baloi…hahaha…keep it up gurl! dia punya aurat tu antara dia ngan Allah…siapa kita nak judge? selak kain org, pls tgk kain diri sendiri dulu..

    0

    0
  24. ganu mari says:

    ewah2 sedapnya ko ngutuk ganu…ko asal mane

    0

    0
    • anak jati ganu says:

      cookies buta mata dan hati, hok mung tengok tu stesen bas lama bongok.. orang dok guna doh le ni.. ke mu tengok ngan bontot

      0

      0
      • mek ...nok kepok dok ? says:

        apa bende yang kau mengarut ni ? stesen baru konon….bila nyer ada stesen bas baru kat KT ??
        stesen bas yang kita guna sekarang memang betul banyak taik burung.
        cer mung jenguk kat lantai stesen bas KT….benda apa tompok2 putih tu ?
        orang zaman moden lening…dok pakai doh stesen bas gitu.

        0

        0
  25. Melati says:

    Kepada yg mengata pasangan ni…naper denki pada org yg berjaya??? masuk Neraka lah ,jadi kayu api lah…kenapa busuk hati kepada org berjaya,,sebab tu yg selalu dengki ni akan jadi kuli org selamanya…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    marion ni aku tengok x lawa mane pn..biasa2 jer..lantak dia la nk seksi ke ap…retis melayu y d ambang soreh pn seksi lagi pakai skirt mcm cik ta n salamiah hassan..haaaa..tu lagi islam dari azali lagi…

    0

    0
  27. lara says:

    nara hipokrit………….nth ape2..boleh tak ayat ko x payah nak puji mlambung ntah ape2..pondan

    0

    0
  28. lol says:

    pandai marion jaga badan..anak dah dua tapi body maintain slim tak menggeleber

    0

    0
  29. lilos says:

    ini semua dunia….

    0

    0
  30. zioe says:

    semua ni sangat subjective….pernah tahu kisah wanita solehah masuk neraka kerana pukul kucing? wanita pelacur masuk syurga kerana bagi minum anjing menggunakan kasutnya?…kalau pernah tahu 2 cerita ini..kembalilah berfikir…siapa kita ni di sisiNYA.. urusan ALLAH swt sangat rahsia….

    0

    0
  31. badang says:

    puki itan kelentit panjang

    0

    0
  32. anon says:

    Gold digga……sedap je bawak kaum kerabat cina dia naik private jet… Melayu mmg bodoh nak kat cina, org cina jarang benar yg nak kawin dgn melayu….tapi ape2pun jodoh di tgn tuhan. Hmm….bila aku nak dapat jodoh dgn duta ni(bkn duta produk)…seronok dpt duk negeri org. Kalau negeri yg majulah, yg ,miskin tak nak.

    0

    0
    • Zeynab says:

      Betul kahwinlah lagi satu dengan orang Melayu Islam pulak.kalau ada rezeki lebih tu kongsi le dengan bangsa sendiri. Bila lagi nak bela nasib kaum wanita bangsa sendiri. Tengok obama tu kahwin jugak dengan bangsa dia sendiri.

      0

      0
  33. Anonymous says:

    patutla x kisah nak tkr agama utk kahwin.. tukar agama skdr utk kahwin sj.. yg lain2 pakaian sama sj mcm sblm tkr agama…

    0

    0
  34. Puiii Sikit says:

    Ni la puak2 enrogen n liberal …hasil didikan UMNGOK !!!!!

    0

    0
  35. no nama says:

    Che Ta yang beranak-beranak Islam pun tang pakaian sama macam ni jugak

    0

    0
  36. Reena says:

    Aku doakan semoga nasa dan marion kaunter pertanyaan ni diberikan hidayah utk berubah. Mcm Mizz Nina tu aku respek habis. Dulu kemain seksi, dgn kembannya, nyanyi kat event arak tp sekali Allah bg hidayah..360 dia berubah. Dgn syarat suami kenalah jlnkn tggjwb bukan hanyut sekali laki bini. Err..btw member aku ceta di kalangan wartawan dah ramai tau si nasa ni taklah sebajet yg disangka.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Wah…pergi holiday dengan keluarga Marion. Nasa ni lebih kepada keluarga Marion dari mendekatkan Marion kepada keluarga dia sendiri. Susah la Marion nak berubah. Nasa pulak terikut2 cara kehidupan keluarga Marion. Islam atas kertas je ni. Kesian Nasa.

    0

    0
  38. bedah semput says:

    Convert Islam sbb nk kwen je la

    0

    0
  39. anon says:

    Asyik nak tengok salah org len jer, tak boleh ke bagi comment yang elok sikit. Cara teguran tu kene jage ckit bukan merapu membabi buta jer. Klau doakan dorg nih supaya terbuka hati utk amalkan cara org ‘Islam tulen’ kan lagi baik dari asyik nak comment benda2 negative jer. Kalau nak bandingkan cara pemakaian Marion tu dgn sesetengah org Islam yg tulen, lebih elok rasanye. Ade juga org Islam kt luar sana pakai lagi terul dari golongan mualaf. Renung-renungkanlah….hidup bukan selamanya pon kat dunia nih….Be positive dan doakan jer yang terbaik buat umat yang bergelar Islam, be humble dan jaga tutur kata…

    0

    0
  40. kerangbusuk says:

    korang pnh terpk tak yg selama ni laki dia yg suruh dia pakai seksi2…
    Ntah2 naza ni jenih yg suke bini seksi….tunjuk cleavage
    berbagai,pakai skirt sket lgk nk nmpk pussy…….so marion as wife kena la maintain seksi…Laki jutawan kooot….
    Kawan aku ada,suke bini pakai terbelah sana sini sampaikn wife dia mengadu
    dia sendrik tk suke pakai cmtu….

    0

    0
  41. You need to take part in a contest for one of the most useful sites on the internet.

    I most certainly will recommend this web site!

    0

    0
  42. salah semua says:

    Marion tu mualaf…..tanggungjawab atas suami dia..bukan kita semua tapi…
    suami dia islam, pemimpin sebuah syarikat besar di negara islam…
    sepatutnya orang2 di atas , ibubapa, saudara mara main peranan…
    selagi mereka bdiam diri…tiada apa yg berubah…
    kita dapat dosa juga bila melebih2 menghina mereka….
    kasihankan mereka berdoalah…saudara kita juga…
    nak kaya mcm mereka…berdoa jugaklah…dan terus berusaha…
    yang sibuk2 dok tayang maksiat juga ada saham masing2…deep inside everyones heart memang Allah dah bg hint2 masing2..sendiri tau apa mau buat

    0

    0