Written by AbangNara | June 6th, 2015

Hari ini telah berlangsungnya majlis resepsi perkahwinan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Alhamdulillah Abang Nara pun sempat hadir ke majlis yang telah berlangsung di kediaman ibu bapa Hanis bertempat di Bukit Jelutong. Memang meriah. Khemah besar, pelamin cantik, pengantin kacak serta jelita dan makanan sedap-sedap. Senang cerita, memang terbaik!!!

gambar kahwin hanis zalikha hairul azreen

Majlis resepsi pasangan sama cantik sama padan ini telah dimeriahkan lagi dengan kehadiran Nabil Ahmad dan Jihan Muse sebagai pengacara. Sementara Dina Nadzir pula telah menghiburkan para tetamu dengan nyanyiannya. Antara rakan selebriti yang turut hadir ialah Fouziah Gous, Kilafairy, Dafi dan ramai lagi. Seronok tengok senyum kegembiraan yang terukir di wajah Hanis dan Hairul. Berseri-seri sungguh!!!
gambar kahwin hanis zalikha hairul azreen

Semoga berbahagia ke akhir hayat diucapkan buat Hanis dan Hairul. Selamat menjalani kehidupan suami isteri. Semoga cepat-cepat menimang cahaya mata. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Arjuna Angkasa.

gambar kahwin hanis zalikha hairul azreen


gambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreen

26 responses to (18 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Hanis Zalikha & Hairul Azreen

  1. batak says:

    Yeay 1st!!

    0

    0
    • Veil versi selimut .... says:

      Raser nak cabut cabuttttttt …. jer veil tu … lg cantik tak yah pakai …. dah srupa tirai pelamin mcm pinjam tirai tu jer … nasib baik Hanis ni sungguh Jelita. Make up mmg Superb sungguh cantik … lain2 ok la. Konsep pelamin agaknya mcm duduk dlm mutiara ke … taman laut ? … klu bunger tu pink purple biru laut lg cantik mcm warna kat dalam laut betul. Apa2 pun tahniah. Paling penting Dua2 Pengantin Sesangt cantik sepadan ….
      P.s:
      Tak bleh blah dgn veil tu …. veil tu blh buat selimut malam pengantin …. huhuhu

      0

      0
      • PagiPetangSiangMalam says:

        Ha’ahhhh, aku stuju dgn ko, Veil Versi Selimut. Aku tgk veil si HZ nih dah mcm air pancut berirama pon ada. Mcm blkg kerusi kerewang pun ada. Mcm merak albino (sebab putih, kan) pun ada. Xlawa laaaaa. Tudung punyer lace dah lawa, veil tu alahaiiii. Kaciwa. Anyways, slamat berbahagia.

        0

        0
        • Veil versi selimut .... says:

          Kakakaka … @PagiPetangSiang Malam ….. Merak Albino ? Air pancut berirama ? … ko punyer metafora … memang terbaik … aku kalah ….. @Munah pon kelakar … Pelamin Padang Pasir 2 butir Do Re Mi …. kikiki

          0

          0
        • Tema Camelia says:

          dia kan claim dia fashion-forward. so veil tu forwardddd sangat!

          0

          0
  2. Miming says:

    yg ni baru nmpk hanis lawa sikit. Yg nikah mmg biasa2 sgt kusam n baju nikah teruk berkedut2.. Yg ni cun hairul pon hensem baju mmg cun pelamin cun.. Cuma mana? Mana? Fmly hairul? Xnmpk bayang kakak n abg2 dia

    0

    0
  3. Mak jemah says:

    Errrkk npe aku tengok tudung c hamis ni mcm xkena je..mcm xsesuai ngn muke..nampak pelik…pelamin pun sendu…ok..nextt…

    0

    0
  4. og says:

    the veil looks quite funny though.

    0

    0
  5. thniah. says:

    Ske tgk couple nih.vry ikhlas..
    Lpas ni jgn lh tnjuk kmesraan trgedik2 cm Ashraf dn BCL,fouziah gous dn somi nya.che tak dan sadin.elok lh smpan tuk smpanan dri sndri.ntt jd ftnah dn salah pham.x psal2 kate org buta pn pndai bzakn.

    0

    0
  6. Bobby says:

    Dari pelamin nikah ke pelamin sanding semua macam pelik and tak kena. Tak sangka la taste hanis macam ni. Baju pun macam tu. Semua tak kena. Tapi nasib baik la hanis ni natural beauty so pakai pe nampak ok je.

    0

    0
  7. ubi says:

    ubi nak puji..hanis lawo..mekap cantek..mata menyerlah..veil tu nampak pelik tp cantik..mcm inner tudung yg erra fazira pakai kan..lawo betul..apapun ubi puji mmg lawooooooo..rasa gembira tgk gambar mempelai..iloikeloikeloike

    0

    0
  8. aku bunga says:

    Amboi abg nara….part2 org kahwin je meriah blog dia….heee….part2 cerai pun sama….main bunga api lg…letop2…

    0

    0
    • aku hnya ranting kayu says:

      Hehehe … suker komen bunger api awk … siap letop2 lg ye …
      mcm nak celebrate taun baru kan bunger …
      Abg nara siap buat kronologi citer lg … selagi tak habih citer tu … selagi tu dia buat entry drama episode lg … lbh2 bab cerai berai termasuklh skandal ….

      0

      0
  9. Hambaallah says:

    Seriously kek nis berseri-seri time resepsi ni..pelamin ringkas x terlalu sarat dgn deco…sesuai sgt mgkn buat di kediaman keluarga…less is more..Congrats kek nis & hairul..Semoga rumahtangga kekal hingga ke Jannah..

    0

    0
  10. jeni says:

    Sabtu pun ada keluar cerita, bang nara extrabkerja untuk duit raya ke?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Sorry….

    pengantin sangat cantik…
    tp VEIL tu…sangat buruk.terlalu buruk.
    dah macam kain langsir yang tersangkut…
    lps tu tudung hanis macam ade yg x kene.
    cam x sesuai je.x tau mane clapnye…hmm
    Tp nasib baik baju & make up lawa…

    Satu lagi pelamin tu…
    Ya Allah…buruknye…deco die sngtlah teruk
    main letak je pokok2 tu…dan ye, nampak macam istana pasir yg budak2 buat pastu letak dahan2 kayu kering kononnye tiang istana ke ape ke.hahaha.

    Pastu pengapit tu sape?dazrin ke?buruknye…tolongla jgn hancurkan majlis orang lain.rambut dah macam sabut kelapa.

    Sedihnye….majlis ni ak harapkn cantik sbb pengantin dh cantik.tp dihancurkn oleh VEIL, pelamin dan dazrin.

    Please….resepsi belah laki jgn jd camni.
    eh aku yg lebih2 ni dah kenape.sorry…pandangan sy je.

    0

    0
  12. i am xoxo says:

    Tu la keknis budget sgt trend setter tgk viel bapak buruk. A strightly no-no utk yg nk kawin is nk jadi trend setter.

    0

    0
  13. bukan amatur says:

    sah sah le gambor semua ni gambar dari handphone cap ayam. lawa tara mana pun nampak buruk.
    nanti dah publish gambar dari professional photographer barulah semua nampak lawa.
    korang pun sama mata cap ayam. nak nampak yang buruk jer. puihhh

    0

    0
    • cap ayam pun cantik ... says:

      La bukan kualiti gambar yg org komen … aku ambik gambar org kawin pakai aku punyer smrtphne jer … cantek giler. Klu profsnl phtgrpher habis smua dia touch up. Habis tu takkan … photogrpher tu nak edit veil huduh tu .. nak hilangkn kat atas kpala hanis tu … nak photoshop pelamin tu bg warnakn bunger2 … Nasib baik baju dgn make up pengantin super cantik. Both mmg handsme and gorgeous. Veil tu ? … newly wed boleh buat day curtain rumah baru ….

      0

      0
      • cap ayam pun cantik ... says:

        Bnyk veil panjang berjela2 tapi cantik aku pernah tngk … veil tu overshadow baju yg cantik dan Hanis yg gorgeous tu … apepun majlis dah selesai. Paling dan sngt penting , Pengantin sayang menyayangi satu sama lain hingga ke syurga firdaus. Susah senang sama2. Jgn cepat melatah almaklomlah dunia artis. Mmg veil itu satu igauan jd viral …

        0

        0
        • cap ayam pun cantik ... says:

          Bg aku profsnl phtgrper penting krna sentuhan artistik dlm menghasilkn gambar yg akn mnjd memori hingga ke anak cucu. Tp aku perlukan gambar cap ayam tu utk aku tngk betul2 scra visual realiti dan aku kenangkn gambrn visual suasana sbnr sampai mati.

          0

          0
  14. Jeehan says:

    Tak faham kenapa manusia sentiasa ada perasaan yg negative. Kata2 melambangkan hati seseorang.
    Veil tak cantik la, keluarga lelaki tak ada la. Serba tak kena. Hati awak awak semua mcmanalah gamaknya? Awak awak semua dah kawen? Kalau yg dah, mesti lagi cantik meletop kawkaw kan masa kawen dulu kan? Yg belum kawen, mesti cantik jugak nnti. Mungkin tiada cacat cela.

    0

    0
  15. KK says:

    I don’t expect ni semua dtg dari HZ. Bukan die da kutip idea n material dr siri raikan cinta ke, tp she seem mcm x well prepared. cume mekap je mmg sgt superb cantik.

    0

    0
  16. saja je says:

    bilik hz ke tu? cantik bilik dia…..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Bile bab mengutuk ramai yg like
    Bile bab memuji dislike s0 pelik sngat2

    0

    0