Written by AbangNara | February 13th, 2015

Alhamdulillah. Akhirnya Yana Samsudin dan Fadzil Zahari kini sah bergelar suami isteri. Abang Nara suka kisah percintaan mereka. Tak terlalu heboh. Hanya diketahui oleh keluarga terdekat sahaja. Tup-tup dah kahwin. Itulah namanya jodoh. Semoga Yana dan Fadzil akan kekal sebagai suami isteri sehingga akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang ramai. Amin.

gambar nikah yana samsudin

Mereka berdua bakal bersanding esok di Dataran Gemilang Yong Peng. Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Yana Samsudin dan Fadzil Zahari dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Project2Pi.


gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin
gambar nikah yana samsudin

34 responses to (18 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Yana Samsudin & Fadzil Zahari

  1. Kak Semah Anggun says:

    santek nye yana aummmm

    0

    0
  2. Anonymous says:

    aiks.. ilang sume komen td..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sweet sgt.. sederhana.. suka tgk dorg.. kalau la hanez pilih bujg cmni tentu rmai yg mendoakn baik2 dari mkn caci maki..

    0

    0
  4. Shhh says:

    Tahniah Yana dan Fadzil..simple dan cantik sgt…nangis abg meran…hahaha..tulah dok pung pang je..terus lah g meminang..suka cara fadzil..gentlemen dan tak putus asa..ssh nak jumpa lelaki mcm ni..snggup tunggu kita..huhu…

    0

    0
  5. jamususukdara says:

    suke tgk yana …nampak dye rapat sangat ngan mak dye, susah nak tgk artis mcm ni

    0

    0
  6. Demi masa says:

    Cantik yana with hijab

    0

    0
  7. cantik says:

    Tahniah Yana! Kak erra pun cantik..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    mane diana danielle..?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    masyaallah.. yana cantik sangat .. seri pengantin kot. semoga kekal hendaknya :)

    0

    0
  10. hantu klimah says:

    muka yana dah lain..

    0

    0
  11. pemerhati says:

    cantek lagi yana yg dulu berbanding skrg…mmg nampak ketara berbeza kat idung.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    cantiknya yana,, org johor mmg cantik.. moga yana dan suami kekal bahagia hingga ke jannah

    0

    0
  13. ameera says:

    Tahniah Yana dan Fadzil. Semoga jodoh kekal ke syurga. Simple dan cantik. Naik seri Yana. Tak payah membazir nak ke Paris la ke Jakarta la utk buat persiapan kahwin. Bersederhana sudah macam Yana dan Fadzil. Congrats both of you!

    0

    0
  14. Kopipes says:

    Di manakah Diane Danielle? Sesiapa boleh bagi pencerahan?

    0

    0
  15. sukasuki says:

    aku orang JOHOR xde pulak orang negeri lain puji cakap aku CANTEKK walaupun aku memang rasa diri ini secantek LISA SURIHANI

    0

    0
  16. damai says:

    Suka tengok , sama cantik dan sama hensem. Best sgt kisah percintaan mrk, tak kecoh, x ada pre-wedding, hati dah sama2 suka, terus nikah dan kahwin

    0

    0
  17. anonymous says:

    dulu penyek sekarang mancung…mengubah pemberian Allah…itu je yg aku tak setuju , yg lain first class!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    mekap dia je aku x bekenan,,,,yana look pale

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

      nanti kalau dia make up tebal sikit kau cakap muka dia macm wayang pekji pulakkkkkkkkk dia make up sikit kau cakap dia look pale ! mulot tu leh diam tak ????????? komen make orang macm bagossss aje huh !!

      0

      0
      • anna says:

        Suka tgok solekan yana. Simple dan natural jer. xda la nampak mcm mak bonda.. sesuai la kan ngan kecomelan dia.

        0

        0
  19. ziela says:

    congrats both of you,smga berkekalan hingga ke jannah..amin..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Tahniah. Naik seri pengantin. Yana dengan Erra macam adik beradik. Dulu muka seakan. Tapi sejak buat beberapa perubahan , kelihatan lain sikit . Tapi cantik.

    0

    0
  21. zietafus says:

    tahniah dr akak untk yana n suami
    artis yg sentiasa menjaga imej mmng terbaekkk
    lbh2 lg org johor akak suke..
    semoga jodoh berpanjangan hingga ke jannah aminnnn
    lov u both..syg yana selamenye..

    0

    0
    • minah jambu tak suka hipokrit says:

      orang Johor memang sopan n jaga budi bahasa kalau bercakap minah jambu suka ngan orang2 Johor hormat n berbudi bahasa..lov u orang2 johorrrrrrr..

      0

      0
  22. hmm says:

    Sekarang nie mcm budaya lak.. pakai tudung waktu nikah, bila sanding tayang semua.. ajaran mana laaa.. kan bagus kalau tutup aurat semua dari nikah sehingga sanding.. ini nampak mcm tudung x wajib tapi perhiasan waktu nikah aje..
    Nauzubillah

    0

    0
    • Anonymous says:

      Doakan yg baik2..semoga fadzil dpt bimbing yana ke arah yg lbih lbih lbih baikkkkkk…..btw…..so in love with this couple…sweet sgt….terpancar keikhlasan dan ksh syg msg2….urm…ade lg x stok lelaki mcm fadzil ni….

      0

      0