Written by AbangNara | July 4th, 2012

Pada hari yang sama Irma Hasmie bergelar isteri kepada Redza, Akma AF3 turut sama menjalani hari bahagianya. Dinikahkan oleh bapanya sendiri, Akma menerima wang hantaran sebanyak RM15,000 daripada suaminya, Farih Hamshi yang merupakan seorang eksekutif Petronas. Majlis pernikahan telah pun berlangsung di Bandar Tun Razak kira-kira jam 10.35 pagi.

gambar perkahwinan akma af3

Kedua-dua mempelai nampak sama cantik dan sama padan. Abang Nara doakan perkahwinan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi 16 keping gambar majlis perkahwinan Akma AF3 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af37
gambar perkahwinan akma af3

41 responses to (18 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Akma AF3 Dan Farih Hamshi

  1. Natashaammy says:

    Sweet…. Semoga bahagia ke akhir hayat

    0

    0
    • siapa akma af3 ni? tak glemer pun. lagu dia apa? macam faizal af4 je. baik gi jual kopok lekor.

      0

      0
      • Aku tak pandai makeup says:

        Well Akma, TAHNIAH!!
        Tapi whoever her makeup artist is, mak oiii buroknye makeup.
        Just tengok 1st picture and tengok shading hidung. SENGET!
        Ataupun mmg hidung Akma bengkok ke kanan wallahualam lah kan.

        0

        0
      • alahai…..sweeeeeeeeeeeeeeeeeeetnya….

        bila lah aku nak ada calon ni..aku pun nak nikah gak.

        0

        0
      • pink says:

        bukan shading ke idung benkok..tegak2 muke suntik botox..nampak sgt nipunye,,tgk dagu pon tau

        0

        0
  2. cincin emas says:

    cantik,,

    0

    0
  3. Mia says:

    alaa ingt td pic wedding irma..nk lg pic weddg irma leh x..wedding akma ni biase2 je,xde yg spesel..

    0

    0
  4. ucap says:

    tahniah

    0

    0
  5. kelantan puiih says:

    first! akma berseri2 taniah :)

    best la dapat org kaya..senang hidop kau nakk..

    0

    0
  6. saya ok jer! says:

    hebat ye. tahniah. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat! :)

    0

    0
  7. Nana says:

    Eksekutif BIG P?? Naisssssss. Heheh apa2 pun tahniah ya akma. Terus lah bercinta lepas berkahwin kerana Allah. Kamu berdua sama cantik sama padan. :)

    0

    0
  8. Aku kesah says:

    biasa jer…

    0

    0
    • Anonymous says:

      semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa aminnn….

      0

      0
    • si pandir berlagak pandai says:

      ada gak dia kawin, ko ada?

      0

      0
    • ntah pape says:

      cmni ko kate biasa??rabun kah??ko ank org kaya kot..aku pn xmmpu nk kawin cmni..yela laki dia xhensem mcm laki irma..tp still good looking apa,sempurna tanpa cacat cela,kot laki ko hensem lg xtau la…smg kekal hgga ke syurga akma

      0

      0
  9. yunie fz says:

    tahniah akma.. sepadan diorg ni.. moga bahgia ke ank cucu

    0

    0
  10. ANON says:

    sape yang kate biase tue dengki la tue tak dapat kawen exec pertronas… Semoga bahagia hingga ke JANNAH ye Akma & suami.. pelihara rumahtangga yang baru dibina nie..

    0

    0
    • kau ingat aku makcik kau?? says:

      tahniah… tu lah kan… seb baik x leh thumb down byk kali…. cesss

      0

      0
  11. suzikon says:

    comey dua2……. :)

    0

    0
  12. sunshine says:

    canteknya pelamin..nampak grand

    0

    0
  13. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk kenal sape dia ni soooooo no komen untok hari ni yeeeee

    0

    0
  14. qomaron.blogspot.com says:

    tengok blog niee .>>qomaron.blogpot.com

    0

    0
  15. chentalove says:

    tahniah akma n suami…
    mna2 manusia yg mgata pkhwinan org tu,sila la btaubat…
    kalau dia tu msh bujang,tme khwin nnti spesel ke pkhwinan dia…

    0

    0
  16. cik says:

    akma dah cntik.. kenduri pon dh grand.. cuma tudung tu cam x ssuai ngn muka akma..mybe akma ssuai tdung jnis yg lain.. lg 1 mekap tu kalau lebih natural lbh mnyerlahkan kecntikan akma.

    0

    0
  17. cik nad says:

    akma dah cntik.. kenduri pon dh grand.. cuma tudung tu cam x ssuai ngn muka akma..mybe akma ssuai tdung jnis yg lain.. lg 1 mekap tu kalau lebih natural lbh mnyerlahkan kecntikan akma.

    0

    0
  18. rainbow says:

    tertanya2 berapa tinggi lelaki ni..sbb akma sgt tinggi kn??

    btw, semoga berbahagia hingga ke syurga.. =)

    0

    0
  19. ranina says:

    untung la kawen ngan anak dato fatmi !

    0

    0
  20. putihkaseh says:

    Tahniah akma n suami, cantik n simple, pelamin irma cam semak jer, pelamin akma cantik n kemas, x serabut, dua2 pengantin pun control jer bila bergambar, x cam irma tersenyum lebih2, tahulah kau bahgia n dpt laki hensem, tu pun belum tentu menjamin apa2 klau kau x jaga ……. biar suami x hensem ya akma, janji dia baik, anyway doa akma bahgia hingga akhir hayat …………….

    0

    0
  21. dhani says:

    Abg nara mintak tolong delete post pasal dia dgn ex dia tu..dia dh berhijrah n ni dh nikah pun..cm tak best pulak bila org tgk balik pic lama2 dia tu.

    0

    0
  22. sembotok says:

    giler tinggi bapak si akma.dah mcm giant.patutlar akma pun tinggi.

    0

    0
  23. Lenny says:

    Salam.. Sembotok… yang tu bukan bapak si akma… tu bapak suami die.. bapak akma pakai bj oren tu :) hhehhe yg tinggi tu ayah si suami akma, setiausaha politik PM kt :)

    0

    0
  24. anafora says:

    yang penting saya hadir dimajlis akma…semuanya baik2 jer..doa yg terbaik itu lebih afdal dri mengutuk mngata…amen

    0

    0
  25. mamimu says:

    sejak bila pulak dia kawen kat tun razak? saya attend wedding dia malam kelmarin, kat PICC, grand hall pulak tu ye ;)

    0

    0