Written by AbangNara | October 25th, 2013

Krabi sememangnya satu tempat yang sangat cantik. Pantainya yang cantik, desiran ombaknya yang memukau sangat sesuai untuk pasangan pengantin baru berbulan madu. Satu pilihan yang tepat buat Fouziah Gous dan Zhafran yang memilih Krabi sebagai tempat mereka mengeratkan lagi hubungan perkahwinan yang baru dibina.

honeymoon fouziah gous

Tentu seronok Fouziah Gous dan Zhafran bermain kejar-kejar di pesisiran pantai. Tak sabar rasanya nak menonton program Romantika di Astro yang merakamkan detik-detik bulan madu mereka berdua. Pasti romantik dan mesra. Tak puas rasanya menatap gambar yang telah dikongsikan oleh Fouziah dan Zhafran di Instagram mereka.

honeymoon fouziah gous

Layankan lagi beberapa keping gambar honeymoon Fouziah Gous dan Zhafran dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous
honeymoon fouziah gous

69 responses to (18 GAMBAR)Fouziah Gous & Zhafran Berbulan Madu Di Krabi

  1. nnnnn says:

    sengih manjang

    0

    0
  2. kekeke says:

    lama2 aku tgk poziah gos ni rase mcm dia ni makin over+makin gedik pulak

    0

    0
  3. kejora says:

    First!

    semoga kekal hingga akhir khayat.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    first & furious

    0

    0
  5. sweet.. tapi lagi sweet kalau tak over camnih ! kbai .. nexttttt please !!!

    0

    0
  6. mizz nurse says:

    sudah2 la tu. macam dorang je yang kawin. menyampah !!!

    0

    0
  7. kak siti jemah says:

    ehhh .. ehhh .. ke aku sorang yg perasan .. gambar yg no 5 tuh,”bird” laki pojiah tu naik ke ?? nampak semacam jer .. wakakakakka

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Ooo…untuk rancangan Astro. Tajaan la ni. Ingatkan gi honeymoon berdua aje. Tak de privacy la macam tu. Semoga berbahagia dan kekal hingga ke anak cucu.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Ha sape haritu nak gamba pojek. tu dah upload atas katil, mukadimah le tu. tunggu update nanti kemudian, ade kot. hahahahaha

    Over sungguh diorg ni. Laki bini ngetis. hak3

    0

    0
  10. mynn says:

    True clour of poziah gos

    0

    0
  11. Anonymous says:

    eh eh laki pojiah ni x reti tutup mulut ke? asyik tayang gigi manjang

    0

    0
  12. mat tajam says:

    kak siti jemah!!!
    bird dia jauh terpesong kan..cari tuannya empunya kot..hahahaha

    apapun aku memang x bekenan laki dia ni nyengeh..mula2 dulu aku tengok hensem tapi banyak nau sengeh nya..kembang lak tekak aku

    0

    0
  13. cili padi says:

    ni pasangan paling kemaruk 2013! sampai org tengok pun naik meluat!!!…dah mcm gay aku tengok si laki die ni…maksud aku kurang macho ler…

    0

    0
    • mia says:

      haha.. betul2. bukan jeles, mmg kite pn mendoakan kebahagiaan dieorg, tp terlalu over sngt smpai org yg tngok pn da menymph..

      0

      0
  14. Anonymous says:

    Laki dia ni menyeringai aje ngan gigi. Mesti kalo cakap, air liur merenjis renjis ngan bau mulut.

    0

    0
  15. KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

    Org len pon kwin n g honeymoon jgk tp xdela nk over n show off mcm depa ni.

    0

    0
    • senyum says:

      yeke? zaman tu xde instagram fesbuk sume lagi kot…sbb tu la x nampak. ko pon makan pape sure post gak kn?kan kan?ececece..pui..x ngaku

      0

      0
  16. Anonymous says:

    betullllll sokong 100%

    0

    0
  17. kasabian says:

    soalan

    apa fungsi sebuah perkahwinan..nak suruh bini tutup aurat pn tak bleh?

    0

    0
  18. dudo says:

    kenapa korang menyampah tengok kebahagiaan org lain? korg tu tah camne plak.lgpon dorg da sah suami isteri.lebe baik doakan utk yg da sah kan?jeles sgt korg ni.laki die senyum pon salah.kutuklah ciptaan tuhan bebanyak.

    0

    0
  19. aku says:

    gmbr no. 5 tu bird laki si poji ni salah parking..

    0

    0
  20. mmm says:

    hamboi gigi…buat iklan colgate kerr…mmm

    0

    0
  21. aten says:

    gambar nikah elok bertudung..kalau tak nak tutup kepale tu, tutup la kepale lutut tu..baru ingat nak respek terus tak jadi..kbaii..

    0

    0
  22. dida says:

    tak faham dengan bebudak sekarang… istilah pergi honeymoon… tapi ada bawak cameraman bagai….honeymoon tu cuti berdua (husband & wife… )

    0

    0
  23. bebe says:

    aku ade nmpak muke laki si pojiah ni kalo nak bukak Maybank2u. laki diya ni retis ke?

    0

    0
  24. Anonymous says:

    AKU TENGOK LAKI POJIAH NI X DE LA ENSEM MANA PN…MENYERINGAI J TAHUNYA..DH LE GIGI TU BESO…BANG NARA..DH CUKUP BOSAN N MENYAMPAH LE NGAN PASANGAN NI…PASANGAN MENYERINGAI….

    0

    0
    • dudu says:

      Tuhan yg ciptakan gigi die camtu sepertimana Dia ciptakan gigi kau. Dengan TUHAN sendiri pon nak komplen ke? Kaki konplen la ko ni

      0

      0
  25. miss dombol says:

    nanti klu da xlaku leh le pojiah jual kuih kt krabi cam gmbr 2nd last tu…cecuai cangat…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    pic no 5 burung dh bangun…..

    0

    0
  27. Nok-Nok-Nok says:

    Well.,

    Banyak benda nok nk ckp tpi Biarlah Rahsia yg banyak ittew..!! huhuhu

    Ni pasangan yg Over the top.. Every single moment nak share ngan org… Motip..??
    nok paham la nak promote rancangan yg taja diorg honeymoon tu but x payah la nak too show off. Most of the case kalo artis too show off, akan cepat sendu.. Xpe la jugak Pojiah ni sendu coz laki dia berduit ( at the moment).

    boleh compare artis yg “exclusive” xde over show off time berak pun nak upload kat IG bagai, x pernah Dato’ CT, Datuk Shiela Majid or dayang nurfaizah nak over mcm ni. Or even Anuar Zain xde personal social web site.. Haa., maintain bertahan sampai sekarang..
    Iwas thinking Pojiah ni gadis sopan santun yg pemalu but since dah berlaki ni, semacam pulak Nok nampak.. ermmmmm.., Hope berubah ok..

    0

    0
  28. adoi says:

    tak tahu kenape aku stim pulak tengok gambar diorang ni?

    0

    0
  29. adoi says:

    stim pulak aku tengok pojiah ni

    0

    0
  30. dark_angel says:

    dasat la dorang ni..g honeymoon pon siap bawak photographer ke??
    sampai pic dalam bilik pon nak kena snap..huh da xde privacy laa

    0

    0
  31. OBSERVER says:

    1) ‘…….sebagai tempat mereka mengeratkan lagi hubungan perkahwinan yang baru dibina’–> of course laaa, they have sex 24/7. Baru kahwin kan, what else to do?

    2) Jeez, that man has damn big teeth.

    0

    0
  32. Kangkung Goreng Belacan says:

    aku sebenarnya dulu minat jugak pojiah gos ni..
    tapi sejak dia kawin dgn mamat katik ala2 minions ni terus aku rase menyampah..tak tawu pesal..semua gambar tersengih2 mcm org jakon…
    btw takde citer lain ke..asyik muka diorg je kuar…

    0

    0
  33. Eyanti says:

    buat apa la korang gi tengok bird dia?

    0

    0
  34. yanto says:

    Entahla…rase mcm busuk je bau mulut zhafran ni… :(

    0

    0
  35. Nadia says:

    Happy nyer mereka =).. Biar laa diorang nk bergmbr atas katil ke ape.. takat muke je pon.. shes happy hes happy.. why cant we be happy for them?

    0

    0
    • dudu says:

      biasa la..jeles x leh tgk org lain hepi la tu. yg sah pon umpama haram kt depa ni.tak faham gak nape kutuk sgt

      0

      0
  36. skali skala says:

    suruhla bini awak tu tutup aurat wahai zhafran oi…burukla tunjuk kaki camtu…

    0

    0
  37. […] buat Fouziah Gous dan Zhafran yang memilih Krabi sebagai tempat mereka mengeratkan lagi hubungan Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Berbulan, GAMBARFouziah, Gous, Krabi, Madu, […]

    0

    0
  38. udah2 ler sengih says:

    hehe nak sgt tayang pic honeymoon. kan dh trnampak benda yg x spatutnya? hmm dua2 kaki sengih. aku pn x suka!

    0

    0
  39. kak limah balik daaaaaa says:

    agak kenape muke laki si pojiah gas ni mcm ala2 pondan..opsssss….

    0

    0
  40. Mak Senah AKA Radio karat says:

    Nara oi… toksah lah dok update pasai depa ni lagi, xmau dok tengok dah aihh… xpasai-pasai ramai yang dapat dosa kering, sbb dok mengata depa ni

    0

    0
  41. powerpuffgurlzzzzzz says:

    x tau nape…tp x bekenan tol ngan diorg nieee….~~~~~~~~

    0

    0
  42. sookie says:

    tajaan kan..semua free..jd,brabisla show off..mluatttt

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Kenape ye….bila tengok gambar dia orang ni tak nampak macam pasangan honeymoon. Tapi nampak macam pergi holiday dengan member je. Aura pasangan honeymoon tu tak de. Tak nampak romantik. Mungkin sebab pojiah ni ter…over lebih dan husband dia tak nampak macho…asyik tayang gigi je. Kena la serius sikit. Baru la nampak macam gi honeymoon. Contoh gambar berdua tengah tengok matahari terbenam ke… Gambar Pojiah terlentok pada bahu Zhafran menikmati hembusan ombak di tepi pantai ke. Gambar mereka menikmati hidangan malam bersama dibawah candle light dinner ke. Baru la terasa macam gi honeymoon… Tak pe la….lepas ni kalau pergi honeymoon lagi sekali pergi berdua je tau….. baru ada privasi .

    0

    0
  44. tolong ingatkan aku says:

    ari tu pojah cakap laki dia seorang yang blh bawa dia ke jalan agama. skang ni dah terbukti laki dia hanyut dalam dunia glamor. tu lah ari menunjuk sangat dengan hadiah telekung, pas tu tunjuk gamba g tarawih. skang apa jadi, dah jadi bini org sbg tiket tuk lebih seksi. Biasa artis ni kalau dh kawen selalu citer pasal marriage bukan kerjaya, lama2 nanti cepat lesu. org bohsan. org lain pun kahwin jugak. malu lah sket. banding lah diri kita ngan pasangan yg lebih keislaman dr kita. sgt jauh bezanya. cuba baca komen peminat/pembaca kalu pasangan artis seksi komennya nauzubillah. kalu pasangan keislaman terserlah, doa peminat sentisa ada je. fikirlah. jangan nantu tergigit jari sudah.

    0

    0
  45. leen says:

    Laaa…satu family rupanya katik haaa..sian pojiah baka kemetot juga yang kau pilih…

    0

    0
  46. Typical Malaysian says:

    Lerrr….. Ingatkan lepas diaorg ni kawen, takde lagi crita pasal diaorg. Tup2, ada lagiiiiiii…… Boringlah. Macamlah diaorg jer yg pegi honeymoon.

    2 + 5 = 7

    0

    0
  47. […] (18 GAMBAR)Fouziah Gous & Zhafran Berbulan Madu Di Krabi (68) […]

    0

    0