Written by AbangNara | March 4th, 2012

Amy Mastura. Dari dulu sampai sekarang masih maintain cute mute. Memang Amy Mastura nie wajah yang tak makan dek usia. Adakah kerana Amy Mastura mengamalkan penggunaan produk KOSE?

amy mastura

Untuk peminat Amy Mastura yang merindui dirinya, layankan 17 gambar Amy Mastura semasa sesi bertemu peminat produk KOSE dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jutaan terima kasih kepada Ministry of Moment yang sudi menangkap gambar-gambar Amy Mastura yang awesome ini.

amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura

Baca Yang Ini Pulak:-

71 responses to (18 GAMBAR)Amy Mastura, Wajah Rasmi Produk KOSE

  1. Azim Norazmi says:

    awet muda.. :-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
  2. rock says:

    suka kat Amy Mastura….
    mmg cute dia…. lagi2 gambar last….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  3. niha says:

    mmg sangat cute..!!!
    mmg minat sgt ngan amy nie..!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  4. zul says:

    cantik sangat tambah kiut

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  5. imani says:

    tanpa perlu cucuk sana cucuk sini..amy mastura tetap cute,comel dan maintain.. :)
    low profil je..sweet :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
  6. testing says:

    testing 1 2 3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  7. t t says:

    sweetttnye

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  8. nia says:

    like amy mastura.. amy bleh d jadikan artis contoh.. dia antra artis yg x pnah ada gosip2.. bersih jak.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
  9. elly says:

    amy.. the best icon… i luv u, kak.. moga rezki sntiasa melimpah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  10. macam my baybeh…. kalau sayang saya ni umur macam amy mastura skang, mesti maintain cantik. senang hati saya….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • malas says:

      nick name ko nih x boleh blah..pecah usus aku ketawa…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
      • sarah_nina says:

        kan…. sakit perut aku dari tadi tak henti gelak baca nickname dia..hehehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • nana says:

        hehehehe.. ingatkan saya sorang je yang rasa kelakar :D

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • terima kasih. saya akan terus berusaha menceriakan hari anda semua. dan semoga hati kita semua tenang, tidaklah terasa nak menampor budak gemuk dalam Jangan Tidur Lagi setiap masa, kan? ;)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
      • Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

        Yer la…. yer la… :P

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • owossss… terasa kew bang. ittew ok jeww. takpe la bang, tampar la bang.

        p/s: aku dok terbayang reaksi budak tu kena tampar. tangisan bulan madunya.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. [...] Amy Mastura. Dari dulu sampai sekarang masih maintain cute mute. Memang Amy Mastura nie wajah yang tak makan dek usia. Adakah kerana Amy Mastura mengamalkan penggunaan produk KOSE? Untuk peminat Amy Mastura yang merindui dirinya, layankan 17 gambar Amy Mastura … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  12. chinta hati says:

    amy nih tak lekang dek panas..tak lapuk dek usia..hehehe…#tahbetultahtidak

    comel..sweet~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  13. Cik Amiera says:

    sentiasa awet muda.
    macam zaman-zaman muda remaja aje…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  14. sarah_nina says:

    jeles aku dgn amy mastura ni.. wajah dr dulu sama aje… agaknya kalau aku dengan dia .. mesti orang kata aku kakak.. walaupun aku jauh muda dr dia..uhuhuhu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  15. aku rindu zamarul hisyam bapak bangka bla2..and aku rase nak lempang budak gemok bla2.. says:

    nara xnk upload kes artis rogol anak tiri tuh ker..aku rase anak tiri dia x menipu, sebab budak kalu rosak sebab boyfren dia akan sorok, ni dia wat report polis sebab takot adik dia kena lak, mak dia pon cakap anak dia pelik duk umah pakai baju berlapis2 sentiasa..wallhualam..semoga kita dan anak2 kita dijauhkan dr perkara2 yg tidak elok…amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  16. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    amy ni dia tk jambu sangat tapi dia ni awet muda…muka dia macm pompan lm kwin je macm minah student je minah jambu tengok lov uuuuuuuuuuuuuuuu !!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  17. i luv lemonate says:

    comel je..yg penting maintain je dr anak dara sampai skrg..amy mastura

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  18. ainina says:

    Eh.. kak Amy ni dulu duta SAFI RANIA GOLD kan kan kan? Jgn la ckp kak amy da 5thn guna produk KOSE ni hehehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • melah himbusan bayu says:

      helo….. yang safi rania gold tu cik ta….. tu…. alahai…. yang ROZITA cik kebam bow tu… yang pakai… sorry le cheq nak beli safi rania gold tu… tgk muka cik ta pun takut ko…. ha! ha!…. mcm avatar jer…. ita oooiii..

      i love amy mastura!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • Haruru says:

        Betullah. Sebelum RCW, dialah yg jadi duta. Masa tu, 1st launch Safi Rania Gold. Lama dahhh~

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. sukadia says:

    suka tgk khidupn dia tnpa kontroversi…superbbbbbbb:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  20. nana says:

    Memang awet muda Amy Mastura ni… Tp berapa ye umur sebenar dia? Ada siapa tau? Tak silap, dlm 40an kan? Lagi artis yang awet muda bagi akula… Sheila Majid.. 50lebih tak silap, tp sedap je mata memandang.. rasa nak senyum je bila tgk. Lagi sorang ialah Jasmin Hamid… 40lebih gak tak silap. Kelebihan mereka ni ialah tang wajah tu, babyface

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • mimi says:

      setau aku dia lagi tua dari nora (psimpangan dilema) tu. A year older

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Ayin says:

        lol..nora (persimpangan dilema)???? penyanyi nora sudah r..haahahahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mimi says:

        hahhaha. dia kan dh tak baper nk glemer. takut org tak kenal. takkan nk ckp nora (joget kelate plak) huhuuuu.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. mak sin chan says:

    inilah wajah yang berjaya memikat hati abang anuar zain.tp dia nih setia kat boipren dia (suami dia skrg). anuar zain tau dia dah ada boipren,anuar zain tetap suka kat dia….itulah cerita d/orang waktu sama2 jadi crew dulu…. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  22. nurul says:

    orang kecil molek ni selalunya awet muda macam amy dan sheila majid. :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  23. mamacute70 says:

    umo dia dah 41, junior setahun kat sekolah dulu.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. pizza says:

    Amy nih sepupu Mazuin kan?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  25. nanana says:

    cantik molek…sayangnya dedah aurat…ingatlah akhirat tiada yg cantik selamanya

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  26. fiq says:

    pernah jumpa dia dgn anak2 kat shopping complex..panggil dia “kak amy..kak amy..” ramah aje dia layan..terima kasih kak amy mastura..i love you always..antara artis yg sweet dan x prnh sombong..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  27. hajimaru says:

    sebijik cam muka ak seh….150 % sama…hehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  28. Triple_j says:

    oh huruf “S”. ingat huruf “T” tadi kat nama produk tu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  29. amy mastura big fan says:

    saya sangat minat amy mastura. suka sejak lagu “sha na na na” kat muzik2 tv3. sume lagu2 die best. die pon sgt cute. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. ctz7 says:

    amy ni sepupu mazuin…sebab tu muka dorang ada iras2.suka amy sebab ‘clean’ aje…takde gosip dari zaman remaja sampai sekarang.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. cik kenit says:

    i luv u amy masturaaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. Anonymous says:

    ewwww..aper kelasss!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  33. alyya says:

    cantik…tp dia nampak berisi sedikit berbanding dulu…maybe pregnant kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  34. Kak Nita Yg Vass says:

    Bila komen jer…suruh pakai tudung 2x…naik pening aku. Kalau ko nak tengok org pakai tudung pegi la cari website lain, x payah nak sibuk2 kan diri masuk sini. Tu jer la modal bila masuk mane2 website. Dok kutuk org yg x pakai tudung. Dah naik rimas & bosan! Anak beranak ko tu 100% bertudung ker? X payah nak kutuk org sangat, kalau bertudung pun, hati busuk x guna jugak!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. adam says:

    lancapp kott ! aaaahhhh ahhhhh ahhh sedappnyeee !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  36. zara says:

    amy mastura bila datang sekolah ttdi 1 sangat selekah. sebagai duta kenalah jaga penampilan supaya kelihatan cantik selalu.imej untuk duta kose.hope lepasnie amy mastura lebih bergaya dan cantik ya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  37. kartina says:

    i pun pernah nampak amy mastura kat sekolah taman tun dr ismail 1 .anak amy sekolah situ.muka amy mastura pucat sangat lepastu .penampilan sangat simple n buruk. sebagai duta product kose amy mastura haruslah jaga penampilan yang cantik . so jangan lah pakai buruk sangat walaupun kesekolah kerana amy masturakan semua orang kenal!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  38. kartina says:

    betul memang amy mastura datang sekolah ttdi 1 hantar anak ke sekolah.memang selekah macamamana boleh jadi duta kose.lepastu muka pucat sangat.tak jaga penampilan sangat buruk!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  39. Peminat says:

    Sesiapa ada tak video lagu sha nana nyanyian amy mastura yang live punya?
    Teringin sangat nak tgk…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0