Written by AbangNara | March 4th, 2012

Amy Mastura. Dari dulu sampai sekarang masih maintain cute mute. Memang Amy Mastura nie wajah yang tak makan dek usia. Adakah kerana Amy Mastura mengamalkan penggunaan produk KOSE?

amy mastura

Untuk peminat Amy Mastura yang merindui dirinya, layankan 17 gambar Amy Mastura semasa sesi bertemu peminat produk KOSE dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jutaan terima kasih kepada Ministry of Moment yang sudi menangkap gambar-gambar Amy Mastura yang awesome ini.

amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura

71 responses to (18 GAMBAR)Amy Mastura, Wajah Rasmi Produk KOSE

  1. rock says:

    suka kat Amy Mastura….
    mmg cute dia…. lagi2 gambar last….

  2. niha says:

    mmg sangat cute..!!!
    mmg minat sgt ngan amy nie..!!

  3. zul says:

    cantik sangat tambah kiut

  4. imani says:

    tanpa perlu cucuk sana cucuk sini..amy mastura tetap cute,comel dan maintain.. :)
    low profil je..sweet :)

  5. testing says:

    testing 1 2 3

  6. t t says:

    sweetttnye

  7. nia says:

    like amy mastura.. amy bleh d jadikan artis contoh.. dia antra artis yg x pnah ada gosip2.. bersih jak.. :)

  8. elly says:

    amy.. the best icon… i luv u, kak.. moga rezki sntiasa melimpah…

  9. macam my baybeh…. kalau sayang saya ni umur macam amy mastura skang, mesti maintain cantik. senang hati saya….

  10. […] Amy Mastura. Dari dulu sampai sekarang masih maintain cute mute. Memang Amy Mastura nie wajah yang tak makan dek usia. Adakah kerana Amy Mastura mengamalkan penggunaan produk KOSE? Untuk peminat Amy Mastura yang merindui dirinya, layankan 17 gambar Amy Mastura … Continue reading → […]

  11. chinta hati says:

    amy nih tak lekang dek panas..tak lapuk dek usia..hehehe…#tahbetultahtidak

    comel..sweet~~

  12. Cik Amiera says:

    sentiasa awet muda.
    macam zaman-zaman muda remaja aje…

  13. sarah_nina says:

    jeles aku dgn amy mastura ni.. wajah dr dulu sama aje… agaknya kalau aku dengan dia .. mesti orang kata aku kakak.. walaupun aku jauh muda dr dia..uhuhuhu…

  14. aku rindu zamarul hisyam bapak bangka bla2..and aku rase nak lempang budak gemok bla2.. says:

    nara xnk upload kes artis rogol anak tiri tuh ker..aku rase anak tiri dia x menipu, sebab budak kalu rosak sebab boyfren dia akan sorok, ni dia wat report polis sebab takot adik dia kena lak, mak dia pon cakap anak dia pelik duk umah pakai baju berlapis2 sentiasa..wallhualam..semoga kita dan anak2 kita dijauhkan dr perkara2 yg tidak elok…amin..

  15. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    amy ni dia tk jambu sangat tapi dia ni awet muda…muka dia macm pompan lm kwin je macm minah student je minah jambu tengok lov uuuuuuuuuuuuuuuu !!

  16. i luv lemonate says:

    comel je..yg penting maintain je dr anak dara sampai skrg..amy mastura

  17. ainina says:

    Eh.. kak Amy ni dulu duta SAFI RANIA GOLD kan kan kan? Jgn la ckp kak amy da 5thn guna produk KOSE ni hehehehe

    • melah himbusan bayu says:

      helo….. yang safi rania gold tu cik ta….. tu…. alahai…. yang ROZITA cik kebam bow tu… yang pakai… sorry le cheq nak beli safi rania gold tu… tgk muka cik ta pun takut ko…. ha! ha!…. mcm avatar jer…. ita oooiii..

      i love amy mastura!

      • Haruru says:

        Betullah. Sebelum RCW, dialah yg jadi duta. Masa tu, 1st launch Safi Rania Gold. Lama dahhh~

  18. sukadia says:

    suka tgk khidupn dia tnpa kontroversi…superbbbbbbb:)

  19. nana says:

    Memang awet muda Amy Mastura ni… Tp berapa ye umur sebenar dia? Ada siapa tau? Tak silap, dlm 40an kan? Lagi artis yang awet muda bagi akula… Sheila Majid.. 50lebih tak silap, tp sedap je mata memandang.. rasa nak senyum je bila tgk. Lagi sorang ialah Jasmin Hamid… 40lebih gak tak silap. Kelebihan mereka ni ialah tang wajah tu, babyface

  20. mak sin chan says:

    inilah wajah yang berjaya memikat hati abang anuar zain.tp dia nih setia kat boipren dia (suami dia skrg). anuar zain tau dia dah ada boipren,anuar zain tetap suka kat dia….itulah cerita d/orang waktu sama2 jadi crew dulu…. :)

  21. nurul says:

    orang kecil molek ni selalunya awet muda macam amy dan sheila majid. :)

  22. mamacute70 says:

    umo dia dah 41, junior setahun kat sekolah dulu.

  23. pizza says:

    Amy nih sepupu Mazuin kan?

  24. nanana says:

    cantik molek…sayangnya dedah aurat…ingatlah akhirat tiada yg cantik selamanya

  25. fiq says:

    pernah jumpa dia dgn anak2 kat shopping complex..panggil dia “kak amy..kak amy..” ramah aje dia layan..terima kasih kak amy mastura..i love you always..antara artis yg sweet dan x prnh sombong..

  26. hajimaru says:

    sebijik cam muka ak seh….150 % sama…hehehe

  27. Triple_j says:

    oh huruf “S”. ingat huruf “T” tadi kat nama produk tu

  28. amy mastura big fan says:

    saya sangat minat amy mastura. suka sejak lagu “sha na na na” kat muzik2 tv3. sume lagu2 die best. die pon sgt cute. :)

  29. ctz7 says:

    amy ni sepupu mazuin…sebab tu muka dorang ada iras2.suka amy sebab ‘clean’ aje…takde gosip dari zaman remaja sampai sekarang.

  30. cik kenit says:

    i luv u amy masturaaaa..

  31. Anonymous says:

    ewwww..aper kelasss!

  32. alyya says:

    cantik…tp dia nampak berisi sedikit berbanding dulu…maybe pregnant kot…

  33. Kak Nita Yg Vass says:

    Bila komen jer…suruh pakai tudung 2x…naik pening aku. Kalau ko nak tengok org pakai tudung pegi la cari website lain, x payah nak sibuk2 kan diri masuk sini. Tu jer la modal bila masuk mane2 website. Dok kutuk org yg x pakai tudung. Dah naik rimas & bosan! Anak beranak ko tu 100% bertudung ker? X payah nak kutuk org sangat, kalau bertudung pun, hati busuk x guna jugak!!!!

  34. adam says:

    lancapp kott ! aaaahhhh ahhhhh ahhh sedappnyeee !

  35. zara says:

    amy mastura bila datang sekolah ttdi 1 sangat selekah. sebagai duta kenalah jaga penampilan supaya kelihatan cantik selalu.imej untuk duta kose.hope lepasnie amy mastura lebih bergaya dan cantik ya.

  36. kartina says:

    i pun pernah nampak amy mastura kat sekolah taman tun dr ismail 1 .anak amy sekolah situ.muka amy mastura pucat sangat lepastu .penampilan sangat simple n buruk. sebagai duta product kose amy mastura haruslah jaga penampilan yang cantik . so jangan lah pakai buruk sangat walaupun kesekolah kerana amy masturakan semua orang kenal!

  37. kartina says:

    betul memang amy mastura datang sekolah ttdi 1 hantar anak ke sekolah.memang selekah macamamana boleh jadi duta kose.lepastu muka pucat sangat.tak jaga penampilan sangat buruk!

  38. Peminat says:

    Sesiapa ada tak video lagu sha nana nyanyian amy mastura yang live punya?
    Teringin sangat nak tgk…..