Written by AbangNara | July 14th, 2014

Pagi tadi telah menyaksikan pasukan German dinobatkan sebagai juara Piala Dunia 2014 selepas menewaskan Argentina dengan 1 gol berbalas 0. Abang Nara telah menonton perlawanan terhebat ini di Rasta TTDI bersama KIA. Memang penuh orang. Antara selebriti yang hadir di situ ialah Diana Danielle dan Elfira Loy. Memang meriah tak ingat. Seronok sangat-sangat.

aksi selebriti

Memang menarik tengok ratusan manusia menjerit menyokong pasukan kegemaran masing-masing. Macam-macam gaya. Apa pun rasanya memang ‘best team’ dah menang. Bila la agaknya nak merasa dapat sokong pasukan negara sendiri kat Piala Dunia. Mesti syok gila perasaan tersebut. Mungkin Maya Karin yang berdarah German memahami keseronokan melihat negara darahnya mengalir menjulang Piala Dunia.

aksi selebriti

Sama-samalah kita berharap agar Malaysia sempat masuk Piala Dunia sebelum dunia ini berakhir. Lagi beberapa gambar aksi selebriti tempatan menonton perlawanan akhir Piala Dunia 2014 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

  

aksi selebriti

aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti
aksi selebriti

aksi selebriti

aksi selebriti
aksi selebriti

aksi selebriti
aksi selebriti

aksi selebriti

aksi selebriti

aksi selebriti
aksi selebriti

aksi selebriti

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to (18 GAMBAR)Aksi Selebriti Tonton Perlawanan Akhir Piala Dunia 2014

  1. urm says:

    save for gaza…

    0

    0
    • Anonymous says:

      dimeroyan crew tu mmg xde kerja kan, hari2 melepak je kejenya???kakak si nora yg panggil bee khan bitch tu lagi la, mcm parasit, menempel je kat mana2 adik dia ade…

      0

      0
      • Kak Bedah Rambut Ketak says:

        Urmm hello bila masa pulak kakak Nora nama Bee Khan? Setahu akak Bee Khan tu ex wife Nedim. Kalau Nadya tu betul la kot. So lame.

        0

        0
        • riri says:

          wei die bkn cakap kakak nora tu nama bee khan. die cakap kakak kpd nora tu nadia atau yaya panggil bee khan tu bitch. cer ko baca.

          0

          0
        • Mirai Suenaga says:

          Kak Bedah ni baca pakai rambut agaknya…

          0

          0
        • LALALA says:

          KAK BEDAH.KO PAHAM X APE MAKSUD SI ANONYMOUS TU..DIA KATA “KAKAK NORA YG PANGGIL BEE KHAN BITCH”..KO PAHAM BAHASA MELAYU TAK??? BUKAN “KAKAK NORA TU NAMA BEE KHAN”

          0

          0
        • blurkk says:

          anon.. dia cakap.. kakak nora danish yang panggil/menggelar bee khan sebagai bit** la… tak pe, salah faham sikit masih boleh dimaafkan.. tapi perampas suami orang, tidak mungkin akan dimaafkan selamanya! mohon perampas terasa

          0

          0
        • Baby AAa says:

          siapa jaga anak Nora Danish malam2 ?…asyik melepak jer kerja.

          0

          0
        • Anonymous says:

          nora & fasha dua2 pun perampas…

          0

          0
        • KenapaLah Bangang Sangat says:

          omg!!!

          bawak patung kucing tengok bola mcm budak terencat akal. eeeeee….please la. hak tuih….grow up la. awak tu mak budak….bukannya budak.

          tolol punya betina.

          0

          0
        • Mira says:

          Selebriti lah sangat .. Uwekkkkkssss

          0

          0
        • K.A.A says:

          patung kucing tu serius x comel…

          perempuan yg dgn maya karin tu cantik la..

          0

          0
        • Olga says:

          GIGIH UMMAH MALAYA MENYOKONG JERMAN & ARGENTINA BAGAI!
          AKU TERGELAK SINI JE TENGOK MASING2… YG C MAYA KARIN TU OK LAH SBB ADA DARAH JERMAN MENGALIR DLM TUBUH! YG LAIN2 TU MCM NORA DANISH TU LAYAK SOKONG MYANMAR (OPSS MYANMAR XDE DLM LIST)…
          SO BERANGAN JE LAH YER SOKONG NEGARA ORG.. YE LAH NAK HARAP NEGARA SENDIRI KAT WC MMG XDE HARAPAN LAH SAMPAI KIAMAT!
          UMMAH JERMAN & ARGENTINA PUN TURUT SENYUM SINIS MELIHAT GELAGAT UMMAH MALAYA!

          0

          0
      • Mira Edora says:

        geli je aku tgk geng2 Dimeroyan tu especially Nora Danish tu
        bajet anak dara lepak2 keluar malam,entah tgk bola tu pon sbb
        nak tgk kehemseman player bola sepak agaknya huhuhu

        0

        0
        • Olga says:

          diaorang ni tengok bola ke…atau pergi memancing..masing2 muka sendu cam karipap malas.

          0

          0
    • Kwangx3 says:

      patung kucing apa mende lak tu ND…..kucing betina gila nak nikah ke?

      0

      0
    • Save says:

      Jom sembahyang hajat utk kesejahteraan rakyat Palestine. Brunei dah buat sembahyang hajat beramai2 tdi. A

      0

      0
  2. nonie says:

    dan dan laaaa semua retis tu phm tgk bola..hahahahaha…poyo gila..

    0

    0
  3. zie says:

    Malaysia ni tanah jajahan Germany ke?

    0

    0
  4. Mahathir Mohamad says:

    Benci sangat tengok muka Elfira Loy. Ada sesiapa di sini yang boleh minta dia kurangkan sikit bulu kening dia?

    0

    0
  5. kari ikan ala jerman says:

    Malaysia tak akan mampu menyertai piala dunia selagi pemain2 bola sepak di malaysia tak ubah perangai..tengok le bola sepak malaysia mcmne….tak ada kemajuan…

    0

    0
  6. Melati says:

    Nasib baik Zizan atau Emma kembong lepak kat Rasta TTDI….kalau tk kena Booooo..gan org TTDI..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    fuhhh..nasib baik jerman menang…caya la…

    0

    0
  8. Melati says:

    Nasib baik Zizan atau Emma Kembong tak lepak kat Rasta TTDI…kalau tidak malu jer..sebab yg kenal Mereka ni Kuli2 kat situ jer..

    0

    0
  9. Ketty says:

    tak habis2 ngan patung kucing tu….

    0

    0
    • saya says:

      patung kucing gatal..

      0

      0
      • odah says:

        aku paling xboleh bla tgk iklan kucing yg tolong color kan kuku minah yg xtgk bola tu..smp letak ais kt leher..mcm ada unsur2 lucah.lepastu boleh menjerit macam tgh syok.iklan mcm tu pun di luluskan ke?

        0

        0
        • anti-gatal says:

          Lepas tu kucing tu punya ekor tegang kan…
          mcm jahanam sapa punya idea iklan tu…

          adoiiilaaaa
          failllleeeddd!!

          0

          0
        • annonym says:

          betol betol betol..lps tu tb tb ekor tegak..pe kes???..lucahzzzz sgt

          0

          0
      • naura7 says:

        aku pn meluat tengok.. yg iklan kucing betina pn sama klua byg2 buat sex…ngn kucing pn nk stim. bodoh btul iklan semua nk ad unsur lucah.. iklan megi aaron Aziz pn nk ade bbk romnce2.. iklan kopi tongkt ali apatah lg…

        0

        0
  10. linda says:

    hahaha..lawak lak ayat abang nara ni, “Sama-samalah kita berharap agar Malaysia sempat masuk Piala Dunia sebelum dunia ini berakhir”….

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    ye yo oo jer la….mcm bodoh jer bwk patung tu kehulur hilir…..ape tah kemarok sgt!!
    cuba buat doa ramai2 tok palestine lagi bagus…

    0

    0
    • xxx says:

      patung tu bukan suka2 je dorang nak usung. tu sponsor la so dorang promote laa. tak tahu diam. kau cakap orang, kau tu doa tak untuk palestin?

      0

      0
  12. lehot says:

    entah ape2 lah…semua nya salah…biarlah dia org nak berhibur…bukan nya buat kerja x senonoh pun…

    0

    0
  13. pororo says:

    Typical malays..dah2la mengata org

    0

    0
  14. bebal bertingkek tingkek says:

    mst patung kucing ND yg amik gambar grup DIMEROYAN

    0

    0
  15. skudiver88 says:

    dah2la piala dunia.piala malaysia lak next.

    0

    0
  16. armagedillo says:

    “Sama-samalah kita berharap agar Malaysia sempat masuk Piala Dunia sebelum dunia ini berakhir. Lagi beberapa gambar aksi selebriti tempatan menonton perlawanan akhir Piala Dunia 2014 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.”

    Tak penting pun nara oiii,ko ni kena betulkn skot mind ko
    Bnyk lebihkan dunia
    Kenapa kalau dunia dh berakhir dan malaysia sempat masuk piala dunia?esok2 Tuhan tye yg tu ke kat sana?lawakkk la ko ni nara

    0

    0
  17. pretz says:

    harap2 laa nara yg jadi player klu malaysia dpt masuk world cup.. kutuk je pandai ko nie nara. cer main bola, reti ke x???

    0

    0
  18. boboiboi says:

    contohila pesha yg siap angkut laki n ank g tgk bola…jam 4 pagi lak tu….

    0

    0
  19. wawa says:

    Astaghfirullah..bln puasa pun taip mcm tu.masa taip tu ht x rs ape2 ke??..
    Tahniah germany

    0

    0
  20. Aku LELAKI says:

    Maya Karim je paling lawa dan hot kat situ. Tahniah Maya.

    0

    0
  21. nina says:

    Scha nampak pucat je. Dah beranak ke? Patut dia bersalin awal bulan julai kan..

    0

    0
  22. Fish Fairuz says:

    Semua gambar retis yg b’bangsa melayu dan b’agama Islam…
    T’pekik t’lolong tgk world cup pagi2 buta…d bln ramadhan yg suci plak tu… pd waktu yg sama, saudara2 Islam kat sebelah sana kena serang n dbunuh oleh Israel laknatullah…Tak malunya retis2 ni.. sedeh2…
    #PrayForGaza #PrayForMuslims

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah tu, kena berkabung 24/7 ke? hidup mesti seimbang utk kesihatan mental dan fizikal.

      0

      0
      • Fish Fairuz says:

        Bkn suruh b’kabung 24j wahai sedara / sedari, just nk suh hormat sikit.
        Maaflah kalau statement sy m’buatkan sedara / sedari terasa hati lol.
        #PrayForGaza

        0

        0
  23. nora busuk says:

    Sumpah meluat giler haku dgn si nora tora doraemon ni…verangan hot..phuiiiii
    Kahak ijau campur pink=air katira

    0

    0
  24. senah says:

    Germany! Yeahhhh…

    0

    0
  25. Ismail N says:

    Ramai betul artis yang sokong Jerman malam tu ya? No wonder lah Argentina kalah… Apa-apa pun jeles tengok AN tgk bola sama artis. Next time kawe nak jugak lah.

    0

    0