Written by Bella | February 7th, 2016

Selepas sah bergelar isteri pada pagi 5 February lepas, pasangan Akim dan Stacy diraikan dalam satu majlis resepsi perkahwinan yang cukup meriah pada sebelah malam hari yang sama di Hotel Shahgri-La Tanjung Aru, Kota Kinabalu, Sabah.

Majlis bertambah meriah dengan kehadiran beberapa rakan artis dan juga keluarga kedua-dua belah pihak. Majlis resepsi  di pihak Akim pula akan diadakan di Johor Bahru pada 26 Februari ini.

Antara rakan artis yang membuat persembahan pada malam tersebut ialah Hazama, Hafiz Suip dan Marsha.

Jom kita layan beberapa foto kemeriah majlis resepsi perkahwinan Akim dan Stacy dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Instagram Akim & Stacy Lovers

27 responses to (18 FOTO) Sekitar Kemeriahan Majlis Resepsi Perkahwinan Akim Dan Stacy

  1. biarlah rahsia says:

    curlassssssssssss

    0
    0
  2. MissMe says:

    Lawanye

    0
    0
  3. santeeekkk says:

    sukeee…sukeee…santekkk..simple…tp nmpak xclusif gtewww…tahniah!

    0
    0
  4. Stacy two says:

    Apsal tak nampak seri muka stacy nih..
    Muka garang jer..
    Solek pon dah macam bapok…
    Opsss…

    0
    0
    • Anonymous says:

      Org berkahwin hari bahagia semuanya berseri..yelah dalam hati ada taman..seri tak seri, cantik tak cantik subjektif..ikt pandangan mata masing2.

      0
      0
  5. Johorean says:

    Tahniah! Akim& Stacy … Cantik sngt!

    0
    0
  6. Neelofa Dari Negeri Mambang says:

    Alhamdulillah..
    Semoga berkekalan walaupun xda tajaan 25jota..

    0
    0
  7. Neelofa Dari Negeri Mambang says:

    ALHAMDULLILAH..
    Walaupown xda tajaan 25jota..

    0
    0
  8. Anonymous says:

    kita semua kena ingat kematian itu pasti

    0
    0
  9. mak c kina says:

    cantik…like a princess

    semoga berbahagia & kekal ke jannah

    *xperlu 25juta utk jd cantik & eksklusif

    0
    0
  10. Anonymous says:

    Syukur..semoga berkekalan stacy and akim.

    0
    0
  11. Nonna says:

    Nice. Tapi kan dah masuk islam, kenapa masih guna nama Stacy? Tanya je.

    0
    0
    • joyah anam says:

      Nonna…xde syarat dalam islam kata kena tukar nama..selagi nama itu tidak membawa maksud yg burok…tidak harus pun ditukarkan nama…

      0
      0
    • Anonymous says:

      kan nama dia ummu syaikhah tak silap tapi since org dah asik panggil dia stacy kot.

      0
      0
    • Lara says:

      yang memang Islam sejak lahir, Melayu pulak… nama elok2 Khatijah dipanggil Katie, Fatimah dipanggil Emma, Maimun dipanggil Baby.. pun takder hal, so tak payah la nak persoalkan nama dia… dah stage name dia yang itu, orang dah kenal dia as Stacy, bukan buruk pun nama tu elok jer.

      0
      0
  12. enote says:

    Rasa2 Stacy sure tak sunat kan? Sure terjelir keluar…….hahaha

    0
    0
    • enote bangang says:

      bangang.. sunat pompuan ko tau ke idak cemana?

      0
      0
    • Mooza says:

      ppuan xwajib bersunat esp kat neg timur tgh ppuan diaorg x bsunat, tapi mazhab shafi wajib, sila perbetulkan kalau saya salah ok,,, sama2 kt belajar

      0
      0
      • Lara says:

        mazhab jer kata wajib, tapi dalam Quran takder pun kata wajib. So terserah la, tapi buat apa nak modify apa yang Allah dah bagi… dah cukup sempurna dah kan.

        0
        0
    • Budak Cerdik says:

      enote oh enote utk pengetahuan hg sunat kat prpn tu x wajib kat laki ja wajib..yg perempuan xyah pun xpa…

      org Malaysia , Indon n Turki ja yg dok amal sbb x mo bg gatai..;hg pi tny la sapapun org arab ka pakistan ka india ka china islam ka zimbabwe ka afrika ka depa x sunat aih…

      tu la kita dok ikut sgt adat…

      0
      0
      • Mooza says:

        setuju budak cerdik,,, pttlah cerdik hehe

        0
        0
      • Budak Pintar says:

        Engkau tu cerdik Sangat ke Bodoh.bingai oii.Ni Orang Sri Lanka Kau Suka,Nepal badan bau Punya Kau Suka,
        Persatuan Bola Sepak Final
        Budak Cerdik 0-8 Budak pintar..Budak bingai ni Dah kalah dah

        0
        0
  13. Lols says:

    Nice. Dorang buat wedding ikut adat belah kadazan dusun. Ada lagi sesi pakai baju warna krim dan baju tradisi.
    Kesian Marsha, family tak restu sgt so mmg belah keluarga dia tak buat. Kalau buat, sure mcm ni juga.

    0
    0
  14. Anonymous says:

    Apsal Akim x berseri? Kikikikk

    0
    0
  15. kirana says:

    Allah dah tentukan jodoh kita..sabar Marsha.

    0
    0
  16. tahniah akim & stacy.

    0
    0