Written by serenity | December 10th, 2015

Penjaga gol Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat, mesra dikenali sebagai Apex selamat menimang cahaya mata keduanya pada 18 November lepas. Ketika dilahirkan, bayi lelaki itu mempunyai berat 3 kg dan telah diberi nama Khaleel Emir. Jom kita tengok gambar Apex sekeluarga bersama isteri, Leuniey Natasha dan anak sulung, Kayla Elana bergambar bersama Khaleel.


 photo 12366928_10207683192335957_1798184333_n.jpg

Gambar-gambar yang cantik ini ialah hasil bidikan The Photolicious.

Lagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Pementasan penutup tirai Semarak Bangsawan 2015 akan dilaksanakan oleh Pertubuhan Teja Kuala Lumpur dengan naskhah…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 6 December 2015



 photo 12367032_10207683192135952_384210822_n.jpg
 photo 12366924_10207683192215954_656306490_n.jpg
 photo 12358300_10207683192495961_757318105_n.jpg
 photo 12358276_10207683192575963_1955621148_n.jpg
 photo 12355883_10207683192375958_1359069110_o.jpg
 photo 12355127_10207683192175953_1427923432_n.jpg
 photo 12348375_10207683191975948_2100834796_n.jpg
 photo 12336436_10207683192655965_1052796300_n.jpg
 photo 12346673_10207683192015949_987325683_n.jpg
 photo 12336435_10207683192055950_1469551161_n.jpg
 photo 12335891_10207683192695966_1651452059_n.jpg
 photo 12336168_10207683192535962_1673417042_n.jpg
 photo 12325136_10207683192255955_1652652054_n.jpg
 photo 12335966_10207683192615964_36964095_n.jpg
 photo 12336348_10207683192095951_317208360_n.jpg
 photo 12335933_10207683191935947_2113551137_n.jpg

37 responses to (17 GAMBAR)Khaleel Emir, Anak Kedua Khairul Fahmi Che Mat

  1. Anonymous says:

    boring…:(

    0

    0
  2. Anonymous says:

    gigi bersepah…

    0

    0
  3. Mak Jemah says:

    so sweet la family nie…i loikeeeee

    0

    0
  4. your ex or your ex (accident).... says:

    ex tunang dah nikah belum?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    same cam watak Dracula hotel Transylvania…haha

    0

    0
  6. mak jemmsssss says:

    cantiknya luniey…..

    0

    0
  7. Uhuk says:

    Pmain bola sepak package dlm retis gak ke?klu x post dlm nara ni,ckit pn aku x heran.

    0

    0
  8. cun says:

    Slalu si bella yg mrapu mimpi siang hari..ni ada lg staf si nara yg tjangkit penyakit bella..masukkn plak pmain bola dlm ruangan artis..haiiii..mmg byk lg kna blajar staf ko ni nara,,biar x mrapu..hmmmmmmmm…

    0

    0
  9. rozmah manshor says:

    bukan artis…tp selebriti…so x salah kut masuk dlm BN..

    0

    0
  10. miz_nina says:

    comel baby ..alhamdulillah..sempurna ciptaan Allah

    0

    0
  11. Mirsha says:

    gigi mm sharnaaz ahmad….berterbur. buat la sesuatu.

    0

    0
  12. Bunga ros says:

    i rasa jejari runcing dah ada someone special sebab aritu masa i pergi satu restoren ini terjumpa dia ..macam sangat mesra n lelaki tu kulit putih n tinggi macam apek nie…nampak so sweet n xsombong pun..very humble..

    0

    0
  13. anon says:

    WHY IS THIS NEWS?????????????????? Mamat or minah ni artis ke ape??????????? Ni blog gosip kan???????????????/

    0

    0
  14. Kemek Suhaiza says:

    rembes gak kat apek skang dah ada 2 anak ni

    0

    0
  15. aku says:

    gmbr first 2..bini apek dh mcm pocong..nmpk muka je..bdn suma hilang..pkai la baju yg colour ceria sikit..ni semuanya hitam belaka.

    0

    0
  16. Godek says:

    anak idong sepesen jer,kembang smcm tp comel! Tahniah ank 2 dh Apex ni

    0

    0
  17. Hurts.... says:

    Cameraman….and Parents as well
    Pls do yr homework….before photoshot..
    BABY ygn belum masa “boleh duduk”
    DIPAKSA “DUDUK”
    It hurtsssss…………
    pls use Ualls sense…..

    0

    0
  18. Mak Jeling says:

    nak tanya…
    “di kenali sebagai Apex ke Apek…?”
    tolong.. ygn mana satu betul…?

    0

    0
  19. opss says:

    Tak boleh blah baca komen yg ckp pasal gigi ni. kau nk kawin dgn org ke kau nk kawin dgn gigi dia? aduhaii mental org Malaysia mmg sempit -,-

    0

    0