Written by AbangNara | April 9th, 2012

Apabila nama Tasha Shilla diumumkan semalam sebagai pemenang bagi Kategori Artis Baru Wanita Popular, Abang Nara terkedu seribu bahasa. Bukan apa, Abang Nara bajet Neelofa yang akan menang. Sememangnya keputusan tersebut adalah salah satu keputusan yang mengejutkan. Apa pun tahniah kepada Tasha Shilla atas kemenangan anda.

red carpet abpbh2011

Lagi 16 keping gambar sekitar malam ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada portal Murai.

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

251 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Malam ABPBH2011 Part II

  1. mariana says:

    gambar yg sama jew… mana gmbar dct?????????

    0

    0
  2. nina says:

    Tasha Shila mmg best lakonannya jika dibandingkan dgn Neelofa dan Izara…
    Cuma mungkin kontroversinya baru2 ini menyebabkan orang ramai x suka.

    0

    0
    • Dato Ct says:

      Mmg Tasha Shila best lakonannya…….x perlu pertikai. Bawa watak apa2 pun jadi…Asyik2 Lofa Dgn Izara…nk muntah dgr nama 2 ekor gedik nk mampuss…Lofa gayanya..mcm nk pikat lelaki….Meluat.
      Padam muka Lofa..Izara yg perasan cantekk….kena dgn statement yg Rosyam bg kt Fazura…Fazura mmg cantek…dulu mmg byk kontroversi dia…tp skrg..elok ja kn.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tasha shila who????

        0

        0
      • KK vogue says:

        hrm betul 2.. tgk cerita ramadhan terakhir.. impak kowt… lagi 1, ni anugerah based on undian.. so kene ingat.. malas undi x menang.. fans club tasha mungkin aktif.. jgn la ckp die undi diri sndiri.. die pun byk job shooting sane sini.. wake up la guys.. korg malas undi izara aishah 2.. asyik aku je undi izara.. kekekekekekeke :p

        0

        0
      • KK vogue says:

        hrm betul 2.. tgk cerita ramadhan terakhir.. impak kowt… lagi 1, ni anugerah based on undian.. so kene ingat.. malas undi x menang.. fans club tasha mungkin aktif.. jgn la ckp die undi diri sndiri.. die pun byk job shooting sane sini.. wake up la guys.. korg malas undi izara aishah 2.. asyik aku je undi izara.. kekekekekekeke :p

        P/s : abang nara tlg perbanyakkan tgk cerita2 drama2.. jgn tgk filem or drama yg ade pmpuan cantik je yer…

        0

        0
      • lopa says:

        tasya shila who??x kenai pon..undi sendiri..masa bg speech pon, yg tejerit2 kwn2 die..hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        Tasha tu elok ke? Klu buat statement bodoh ‘saya pergi club tuk tenangkn fikiran’… Org kaki clubbing pn xkn buat statement bodoh mcm tu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ohhhhh, die belakon ramadhan terakhir ke????? br kenall

        0

        0
      • malique get real with your imigination says:

        mmm… satu je.. psst bg tau kt dia..
        buang lens baby doll tu ok.. masa ramadhan terakhir
        dia jadi orang kampung kan.. so..
        n kalau bercakap tu jgn tensi sgat.. penat tengok..tk natural
        tk kan semua watak mesti brcakap centuh walupun watak tk jahat..

        bukan dia jek..
        susah aku nk concentrate citer hantu mlm jumaat kt tibitiga tu
        mazleen tu bini org semikin kt kampung pun pakai lens doll..
        tolong la ye..

        0

        0
      • sarah_nina says:

        bila tasha menang.. aku terus cakap oo minah clubbing ni yg menang (sebab baca kat blog nara).. lepas tu terus aku tanya mak aku.. dia ni berlakon citer apa ya.. lepas tu mak aku pun cakap.. entah.. mungkin kita orang ni dah ketinggalan kot…:P

        0

        0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Aku setuju dengan ko.. Tasha memang sangat cantik, serius aku penah keja dengan dia masa drama Gemilang dulu, masa tu aku jadi kru…

      0

      0
      • neelopak says:

        dengan kontrolvelsi si tasya shila ni, x mungkin rmai yg vote die melainkan vote yang berulang kali dari fans and kawan2 die..die ni x de la fofular sgt pon..or vote diri sendiri…and one more x mungkin die ramai fans coz die ni BEAUTY WITHOUT BRAIN…ckp x pikir..masih nak ke kelab?damn

        0

        0
    • Mr. Kaizer says:

      Nampak sgt peminat Tasha Shila ramai jika dibandingkan Lofa Dgn Izara. Kalau x puas hati..Lain kali beli paper byk2..undi artis korang minat…tp korang pun bodoh…undi artis…artis yg dpt arward…duit korang yg habis undi dorang. Tgk Aaron Aziz….Car n Gold dia yg dapat…ada dia bg korang…. korang gak yg terpolong….duit korang nk abis beli paper… PADAM MUKA

      0

      0
    • saye x setuju says:

      TASYA SHILA?BEAUTY WITHOUT BRAIN..bole menang ke?think of dat..malu je menang..kalo menang sbb ke kelab atau undi diri sendiri atau undi berulang,x ade ape yang boleh dibanggakan…

      0

      0
      • Anonymous says:

        xyah la nak kata org without brain, org bodoh je kata org lain bodoh… so bwk2 bertenang sebelum komen ..

        0

        0
    • kuikuikui says:

      yup btl 2..sy skng,izara n neelofa x pndai belakon le mcm pe ntah hehehe…ok la 2 tasha yg menang sekuang2nyer dia pndai belakon..

      0

      0
  3. akulerr says:

    eh dira pun ade la..
    omg cik ta..geli mak nok!

    0

    0
  4. mariana says:

    gambar dato ct x de ker???????????

    0

    0
    • aku suka fazura jadi princess says:

      xpayah le letak gamba ct, duit banyak tp atas kepala mcm ade lingkaran taik. baju plak ketat sangat sampai nak tersembul tetek tu

      0

      0
  5. kipas susah mati maya karin dan eja says:

    maya karin dan eja adalah sopan dan sangat gojes!!! :D

    0

    0
  6. Shasha says:

    Why Diana tak jalan ngan Farid? why??? and eww zain, buruknya baju…

    0

    0
  7. nabnab says:

    shila amzah ngn shaarnaz dah macam orang yang kahwin. eh eh, kalah orang dah kahwin -.-” ditegur marah. ikutlaaa~

    0

    0
    • Anonymous says:

      sekati diorg la nak mcm dh kawen ke x..janji x kacau laki org, bini org..

      0

      0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Betoi suka ati diaorang dah mcm kawen ke apa ke, x kacau hak org lain pun tapi kalau tangan asyik bersulam, jari jemari dah melekat mcm pakai gam 24 jam, naik nyampah gak aku tengok…x boleh ke bersopan sket…tau la korang bercinta sakan, kalau kompem jadi aku x kisah, kang x jadik nanti, mcm mana…x malu ke…aku bukan jeles, jauh skali ustaz / ustazah BN…korang nak dislike ke hapa aku hapa peduli…pada sharnaaz, wa dah x minat lu bro…

        0

        0
      • Anonymous says:

        diorg kata x bleh, ade aku kesah?? muahahah

        0

        0
      • Kurus says:

        dari tadi aku menaip secara jujur…tp tk jadi jadi..

        aku tengok baju orang, aku nampak bulu kucing
        aku tengok perot orang, aku rasa nk suruh pumping..
        aku tengok kelebaran badan seseorang, aku rasa ok lah, tp sekali ada slit pulokkk…
        aku tengok baju n badan sgt ngammm.. tp like miss 80’s pulokk
        ada yg dikatakan cantik, tp aku tk boleh lari pokus tang idung..
        ada yg dikatakan berbakat, tp pakai konteks lens jadi orang kampung

        rupa2nya kita ni tk purpeksss…
        jadi.. aku bertaubatlah, at least seketika ini..
        semoga Tuhan memaafkan aku..

        0

        0
    • lovelime says:

      totaly agree wif u…mmg pose shila hamzah n shanaz mengalahkan org yg dah halal suami isteri RCW dgn ank ikan dia pun sama jgk…malulah sket:( klu RCW tak malu tak ape lah tp shila ank dara sunti tau!!!tak rasa segan ke berpaut mcm tue skali ke bangga sebab ada bf skrg?dek non oiiii org lain bercinta jgk…tak mcm awak lah jakun nya! tgk lisa n yusry mmg lah tak 100% baik tp sekurang2 nya malu2 n sorok2 time bercinta bila confirm nak kawen baru posing…haiyooo bdk2 zmn skrg ni klu semua dah bg pegang n tgk sok2 kawen nak tunjuk apa?apa yg sweet lg?

      0

      0
    • cinoni says:

      tolllahhh! perasan tak bontot dia besar sgt? mcm dah branak 7

      0

      0
  8. no name says:

    asal lak nk tkejut??????? tasha shilla lagi better dr neelofa yg dada palsu nih.. tolong arr, xkn smua yg hot je nk menang?????? tasha shilla lg lama dr cik lopa tuh.. belakon pon tah apa2 lam azura bongok tuh~

    0

    0
  9. Nia says:

    Hahaha superb. tp paaaling respek Khai dgn Rosma. sopannn je ;D even tk bertudung pun .

    0

    0
  10. redcarpet says:

    seksa tgok Lopa .. apesal Zain pkai bju bunga2 adoii xssuai plk dok bkepit sme Miss J aka RCW ..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    fesyen kain rambu ramba ni dh outdated,pls laaa…

    0

    0
  12. izzah says:

    motip farid kamil berjln di red carpet with maya instead of diana danielle?
    tp maya gorgeous….

    0

    0
    • nadia says:

      mybe xnk nmpk sgt la yg die tgh bcnta dgn diana…klu die dgn diana jln dok kepit sme2 nyampah plak org lain tgk cm shahnaz & shila 2..ok la 2..cool ape..org tgk pun nyampah..

      0

      0
  13. her fans says:

    suka sangat tengok Maya Karin ! ayu . dress pon sopan je :)

    0

    0
  14. ahkak gile glam says:

    wallah..rasa mcm kt Grammy Awards, masing2 punye baju kalah artis Hollywood…..entahlahhhhhh

    0

    0
  15. chobbit says:

    Suka baju maya dan neelofa cantik sgt…
    shanaz and shila cpt2 la kawin ye…

    0

    0
  16. MummyR says:

    Aku pulak yg segan tgk dorang pakai baju pelik pelik nih

    0

    0
  17. kekasihbotak says:

    nape xde gamba kekasih sy-botak?abg nara,pls update gamba beliau

    0

    0
  18. mak jemah says:

    sejukkk mata pandang rosma ngn khaii .
    sooo sweet :)

    0

    0
  19. syuhada says:

    adira mcm pakai t-shirt dgn skirt bulu2 jek…

    0

    0
  20. gegirlz says:

    tolongla watie..teruk beno fesyen ko tu..

    0

    0
  21. chanteqq says:

    cilok kt murai ke abg nara oiii

    0

    0
  22. wawa says:

    pertunjukkan baju – baju antara artissss….

    0

    0
  23. suesue says:

    paling suka dressup Fazura…simple & smart

    0

    0
  24. coobink says:

    tasya shila menang??mcm ada yang x kena…even masa screen paparkan calon2 pon, sorakan untuk minah ni x brapa dengar…masa bagi ucapan pon, terasa macam dia sorang je tegedik2 prasan popular…something fishy…

    0

    0
    • hany says:

      tapi aku kt genting dengar sorakan fans si tasha ni paling meriah. dh rezeki die,mane boleh tolak.

      0

      0
  25. […] keputusan tersebut adalah salah satu keputusan yang mengejutkan. Apa pun tahniah … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged ABPBH2011, GAMBARSekitar, Malam, Part by Azrael. […]

    0

    0
  26. no name says:

    nabila huda dah mcm pompuan kaberet jer tgk haaaaa… si ezllyn tu, baju tahun zaman bila tuh???? so ktinggalan zaman lah makcik.. shila amzah tu gila nk blaki ke sampai pgn tgn camtu??? ke arah dia punya bwh jer.. tolong arrrrr jd umat islam sikit..

    0

    0
  27. qistina says:

    bju artis m’sia semua mesti kembang payung…mcm kampung…yg high class fashion hollywood mcm maya karin, eja, dgn diana danielle…yg lain kampung sgt…warna nak striking…mekap nk tebal…neelofa nyer bju mcm taylor swift nyer bju msa grammy…

    0

    0
  28. ziela says:

    sejak angelina jolie pakai kain belah kaki..artis2 sendu pun nak wat mcm tu jugak..come on la..haha

    0

    0
  29. nonickname says:

    nak update? nara pun amik kat murai…lagi senang dan mudah !!

    0

    0
  30. rizq says:

    ala neh gamba dari murai.com

    0

    0
  31. ros says:

    Saje je nak bertiga kan gambar didie alias najwa latep dgn sape lg sorang tu…disaster sashion disaster..bg sebiji kat didie…

    0

    0
  32. kakak neelofa says:

    Nara, baik ko publish gbr fazura cpt! jenuh ahkak nunggu!!!! eh…psl si dira serabai nor? lps pijak org ke deknon?

    0

    0
    • Anonymous says:

      xboleh, nnt kerabat marah klu ade org kutuk.. aku rs xyah la publish, we all know fazura ade clas tersendiri, nyampah plak nnt aku ngan org yg duk mengutuk dia..

      0

      0
      • kakak neelofa says:

        ala…..nk jugak gbr fazura…..please lah nara!!!! dr ko tjuk gbor boobs bsar, couple xkawin pgang2 mcm dh kawin, baik ltk gbr fazura jer…..hahahaha!!!!!

        0

        0
  33. *** says:

    lawaknya Natasha Hudson… kata dh pakai tudung… korang tgok betul2…

    0

    0
    • Anonymous says:

      KAU TU TGK DIRI DULU NTAH DIRI SENDIRI BETOL KE TAK..
      ORANG TU BARU NAK BELAJAR KE ARAH KEBAIKAN.. DAH MCM2 KOMEN PULAK!
      KAU INGAT SENANG KE NAK BUANG TABIAT LAMA?
      KASI LAH ORANG TU PELUANG UNTUK PERBAIKI DIRI..

      AKU KASI CONTOH…
      KALAU KAU DAH BIASA MELANCAP/ ONANI… KAU INGAT KAU BLEH BUANG TABIAT TU MENDADAK?
      JANGAN KERAP NAK MENGATA PASAL TUDUNG ORANG KALAU DIRI SENDIRI PUN TAK BETUL!
      AURAT BUKAN SEKADAR BALUT BADAN KAU DARI ATAS KEPALA SAMPAI HUJUNG KAKI..
      AURAT BERMACAM2 CATEGORY!
      AURAT SUARA.. AURAT PERASAN MALU, AURAT PANDANGAN, AURAT PENDENGARAN, AURAT LIDAH.

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku faham ape ko nak ckp,tp jgn la guna caps..

        0

        0
      • cccc says:

        tu lah.. btol lah apa dia ckp tu…. Natasha tu sedang blajor… tp perlu ke guna caps lock… nk marah sgt nape… then xbole ke guna cth yg lebih baik ??? digunanya cth melancap tros..

        0

        0
    • Onanimous says:

      yg guna capital letter tu ada pengalaman buat onani… hahaha…

      kantoi la lu…

      0

      0
      • Anonymous says:

        AKU PUN SUKA NICK KAU… ONANIMOUS…
        kau pun dulu kerap onani kan….?
        a’ah ah ah… jgn bohong… dosa tau… Tuhan marah… :))))
        Jgn salah faham… cuba fikir positive..
        mereka2x yg suka guna BIG CAPS tu bukanyer terpekik2x. Mereka cuma nak bantu si rabun jadi terang mudah untk membaca!
        LOL !

        Guna tanda seru (!!!!!) baru pekik. seolah marah. Contoh seperti berikut: Kepala hotak kaaaauuuuu!!!!!!!!
        Ko sakitkan hati aku!!!!!!
        Ali setannnnn!!!! Ali monnnnyet!!!! Ali buayyyaaaa……!!!!
        ahaks!

        0

        0
  34. Ombak Rindu says:

    Kak Maya sangat SOPAN ! Hehe :3 Kesian tgk fesyen Tok Ti

    0

    0
  35. cherie cherie says:

    Best dressed goes to Maya Karin! Beaded kt baju dia cantik..

    0

    0
  36. *=*...*=* says:

    Tasha Shilla menang dh kira rezki dia…lgpun dia lg lama lam industri muzik dr neelofa… apa lak neelofa nk menang trus, x sampai setahun belakon… berbanding ngan Izara Aishah, kalahla lakonan neelofa…

    p.s : nk tgok, brapa ramai peminat neelofa lepas butang dislike ditekan… sila…sila…

    0

    0
  37. muazfaris says:

    yang terbelah sana sini tu.. tak tahan tgk.

    0

    0
  38. double ss says:

    congrats for tasha shila..die mmg layak utk mng..lakonan pn best n menjadi..neelofa pn ok jg..tp x sehebat tasha.. :)

    0

    0
  39. ODAH says:

    tasha shila – watak jahat dier superb.. she’s deserved
    AARON AZIZ – mmg 111% layak

    0

    0
  40. naz says:

    ok la tu tasha shila menang.. mmg dah agak die menang. die lg bayk berlakon dr izara n neelofa..lakonan pun ok ape.. walaupun tak berape nak minat tasha shila, tp aku rase die mmg layak menang..

    0

    0
  41. atzieda says:

    Ya Allah Ya Tuhan ku ampuni lah dosa-dosa hambu Mu yg lemah ini…berikan lah mereka petunjuk dan hidayah dalm mencari keredhaan dariMu ya Allah..

    p/s:visit this page dgn harapan dpt tgk artis yg dah bertudung…=)

    0

    0
    • rainbow says:

      yup. ramai igt klau bkak blog nie je mst nk bergosip..huhu..ek irma mmg xdtg ek??xde gmbar die pn..

      0

      0
      • Anonymous says:

        mulia nye niat bukak blog gosip nak tgk artis bertudung, nape ko x ckp bukak site porno dgn harapan nak cerita boboiboy je????

        0

        0
    • cinoni says:

      cam bagus jer? ko ni agak 2 lah skit. kalau nak tgk org pakai tudung tak yah bukaklah blog cam nih. bukaklah blog yg lebih islamik.

      0

      0
  42. Anonymous says:

    Tasha bgs? Tasha baik? Sbnarnya dia lg buruk pngai n bodoh sbb buat statement xpikir pkai kepala otak… ‘sy pegi club tuk tenangkn pikiran’..kn ke bodoh nmanya tu..islam ke apa dia ni..org kaki clubbing bleh pk nk wat statement cmni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ape salahnye pegi club nak tenangkan fikiran?? dpd dia jwb pegi club nak minum JD, ko gak nanti panas bontot..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kalu msk club dh tentulah minom ngek.. Keliling ko penuh dgn arak menipu la kalu ko tgk saje..lg2 nk goyang kt tiang kepala msti kena high skit..

        0

        0
      • Anonymous says:

        haaa dah tuu.. biar la die kata die nak tenangkan fikirann.. btw aku rs ko naive sgt bila kata semua masuk club tu minum arak… cer ko try masuk.. hahaha

        0

        0
    • Insan biasa says:

      Aku sokong dia bodoh..nk tenangkn pikiran atas sejadah k..berdoa pd Pencipta kita bkn bergaul dgn syaitan2 yg boleh menambah dosa

      0

      0
      • Anonymous says:

        dah tu xde gambo die atas sejadah, ade gambo kat club je..die nak bg alasan ape lagi bg ko plak tenang fikiran?

        0

        0
    • Anonymous says:

      Ade le jugak nk mengaku. si Neelofot pegi clubbing takde sape nk kisah pun. yelakan, die kan disayangi ramai. hahahahaha

      0

      0
  43. Anti OTT says:

    Tasha shila menang biaq pi la…tp cara dia tu OTT sgt…org kalo baru menang anugerah jgn la nmpk sgt ke’over’an tu. Bajet glamour sgt…

    0

    0
  44. rina says:

    hmm mcm teringin nak tau.. mereka2 yg gi abp ni solat maghrib tak? sorry ye just curious jek.. sb nak bersiap.. bermake up.. then nak kejar red carpet.. smpat ke.. huhu..

    0

    0
  45. koko says:

    diana danielle plg cantik and classy..

    0

    0
  46. sudipkuali says:

    awat la retis2 nie suka dok pakai kain yg meleret2 kat belakang tu..rimas tgk..yg kat bhgian atas tu bukan main terdedah lg, mcm xcukup kain je.. agk2 nyer diorg nk tlg makcik/pakcik cleaner bersih redcarpet kot..abis semua yg ada atas redcarpet tu depa tlg sapukn..sbb tu la redcarpet tu bersih je..

    0

    0
  47. mira says:

    ewww..nape baju zain saidin mcm tu..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    biar la die ade tetek, ko arbok tetek palsu, dengki la tuuuuuuuu

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      arbok iblis memang gitu, dah tak buleh diubati..

      0

      0
    • Anonymous says:

      sian arbok ni, meroyan2 kat bwh tu haa kipas oiii… dah jgn kutuk tetek palsu dia lagi, nnt die nangis..

      0

      0
  49. tia says:

    Nape xde gambar izara aishah pun? nara nie bias laa..media pun bias. izara paling cantik n sopan berbanding diorg sume nie. bias bias

    0

    0
  50. mariana lee says:

    Maya Karin>>>paling sopan. Yg lain, hampeh…
    Natasha Hudson>>>baru bermula kan… so, xpe, usaha lagi. moga dipermudahkan semuanya
    Najwa Latip>>> adeh, sedih akak, dik.
    Adira>>> apasal mcm huduh sngat ek?
    Shila Hamzah>>> bukan mak ko tak bagi ko kawin awl ke? benda baik, jangan lambat2 kan…
    Fauziah Gous>>> awat mata hang juling? sejak bila?
    Didie Alias>>> kuning sangat, silau mata aku. mcm lady gagak da ku tengok
    watie>>> adoi ai, sedih lagi

    0

    0
  51. lady says:

    neelofa nie bergaya jerk sakan, tak menang ape pun!sok dpt org kaya mesti senyap terus dia nie…huhuh

    0

    0
  52. Eyqa says:

    Bukan ke Natasha Hudson da bertudung?Nampak leher lagi tu….

    0

    0
    • Anonymous says:

      SABAR LER…. ORANG TU BARU NAK MEMBETULKAN DIRI NYA…
      YANG AWAK EYQA DAH BETUDUNG LITUP LILET LEHER AMALAN DAH SEMPURNA KE?

      0

      0
  53. ODAH says:

    betul2 !! aku lg rela TASHA SHILA ni yg menang compare NEELOPAK.. NEELOPAK eeeeiyarrrkkk !

    0

    0
  54. kucinghitamkakipanjang says:

    mak andam liyana jasmay mase btunang dlu kali ni dpt bnyk job. make up abpbh utk liyana jasmay n nora danish skali…. same je muka comot dedua.. cuma nora danish comey skit sbb muka dia mmg comey…. plg sweet ofcoz fazura…. shila hamzah ngn bf die tu bukn men lg… sakan nooo…. hikhikhik

    0

    0
    • Sarah says:

      Correction mak andam liyana jasmay waktu tunang ialah mekap artis tiar zainal. Waktu abpbh yang mekap liyana jasmay dan nora danish ialah mekap artis deq sha. Leh check kat facebook diaorg

      0

      0
  55. emilxtra says:

    Divalicious Ziana Zain dan Maya Karin paling cantik. DIVA.

    0

    0
  56. Ros Putih.. says:

    Natasha tu kelakar la..dia memang sdh pki tudung atau fesyen jer..Ziana knpa bju x ctk..Adira plk enth ap fesyen yg d pki..tpi yg nmpk sopan Maya Karin..Fazura plk CUNNNNNNN……

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko lagi kelakar nak pertikaikan org, weh perubahan tu secara normalnya slow2..ko klu makan terus telan ke nasik ngan lauk?ko kene suap, masuk mulut,kunyah pastu telan klu xnak tercekik pastu mamps kan kan???

      0

      0
  57. double ss says:

    biar lah dgn statement tasha shila p club 2..2 antare die n tuhan..skrg ni kite semue sebut pasal award yg die dpt..mmg layak pn dgn hasil lakonan die..relax lar beb..jgn lar nk emo2 kn sini.. :)

    0

    0
  58. angelina jolie celup says:

    heyy 2 ekor cipan suka hati aku la nk komen apa pun,p mamposs la ko tu!!!!!

    0

    0
  59. angelina jolie celup says:

    betul tu odah,aku setuju…..

    0

    0
  60. Anonymous says:

    odah high confidence tu bagus, tp kene beli cermin dulu odah oiiiiiiiiii … hahaah

    0

    0
  61. erin II says:

    fizz fairuz lawak.smpai ke sudah dia xcaya yg dia menang.haha

    0

    0
  62. Kurus says:

    malam itu milik Fouziah Gous
    fesyen trensetter atleast d kalangan artis msia..

    0

    0
  63. mat geram says:

    haaa.. time2 anugerah gini la time artis nk tnjuk dada2 mereka… hahaha.. segala lurah dendam.. kang x dedah kang, org x tau pulak, yg lurah tu dlm x dlm..

    0

    0
  64. angelina jolie celup says:

    tu hahh dalam kain ko tuh….

    0

    0
  65. loving says:

    woo…..cun la baju Fazura mlm td…..
    x sangka la Tasha shila dpt anugerah mlm td….
    sya ingatkn Izara yg dpt p lain pla org yg dpt…..
    baju didie alias mmg lain drpd yg lain la….p cantek jua….

    0

    0
  66. budget-budget says:

    eyh lantak dorg la nk pegang ke ape ke . yg budak melayu rmai lagi kat luar duk pgang2 korg xbising plak, kau g jaga ank kau dlu , bru dtg tegur sni , tah2 ank kau pon sama mcm tuh kan .

    0

    0
  67. Anonymous says:

    korang xpayah nak gaduh2 sgt la pasal dorang artis2 ni…. bukan korang yang dapat duit, trofi bagai…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      entah, korg xyah la susah2 payah mengutuk artis ni, bukan korg dpt duit ke trofi bagai..dapat dosa lagi ade laa..

      0

      0
  68. Nyah letops says:

    Hampagas betul, tasha shillakkka ni boleh menang. Apa apa pung, neelofa tetap di hati nyah uolsss tau tau

    0

    0
  69. milo ais smlm says:

    kurus nye abg remy

    0

    0
  70. comellotey says:

    Mmbr dri media ckp tasha shila beli paper 20k kot… Mmg la blh menang…

    0

    0
  71. zack says:

    kecewa melihat pakaian artis lelaki jauh lg menutiup aurat + sopan berbanding artis perempuan..bila la nk brubah ni?

    0

    0
  72. Anonymous says:

    odah arbok dada leper…

    0

    0
  73. mialia says:

    tema baju tahun ni baju tidur ke? sebab baju semua buruk2 n tayang dada.. stahu aku org yg brani tayang dada msa tidur je.. kekeke..

    tapi aku puji maya karin, walaupon taklah smpai menutup aurat, tapi at least sopan dan tak menyakitkan mata.. nampak matang kat situ..

    artis lain dok sebok sangat tunjuk kaki, tunjuk punggung, tunjuk dada.. semua nak tunjuk.. ibu bapa pulak tak nak tunjuk muka sbb malu.. hehehe

    0

    0
    • nina karina says:

      ye, saya setuju, maya karin nampak sopan, feminin dan sofisikated,
      nampak anggun sangat.. tak payah terdedah2, terbelah2 sana sini.. huhu

      0

      0
  74. miss azza says:

    ape2 pon aku tetap suke Mimie OneNationEmcees… peace V.. :)

    0

    0
  75. christina says:

    mmg la bju artis laki sopan . . Xkan nk suruh pkai bju singlet kot dan sluar pendek ? ?huhuhu , agak2 la nk komen . .

    bju paling buruk-najwa latiff (tgk msa persmbahan dya x sesuai sluar dya nmpak sgt peha besar) , didie alias (ikut tema ?cm pelik) , wan maimunah (topi besar gilaa smpai kepala dh mcm robot tk boleh gerak) , shila amzah(ketat btl kain nya smpai nk melangkah pun susah) . . Yg lain , ok2 sja . .

    0

    0
  76. Miss rose says:

    Aku dh start tak suka neelofa.haihh

    0

    0
  77. aq says:

    artis malaysia skang berpakaian sebijik cam artis barat..iye2 je suru artis barat yg wat konsert kat malaysia jgn pki baju yg terdedah tp artis negara sendiri lak dibiarkan..apa sudah jd nie..?

    0

    0
  78. meeradriana says:

    wah….che ta..kelas kau maria..pucuk muda..
    dira pun dtg..
    baju didie cantik apa..
    watie elite dah chubby sgt lor..
    khai n rosma..nice one..
    maya karin..walaupun baju maya karin warna agak gelap bbanding yg lain tapi cukup cantik sbb x sexy lgsg n beaded tu mmg cantik..

    0

    0
  79. sakit kepala says:

    kenapa la artis wanita selalu sangat pakai baju yg susah nk jln…sampai kadang2 nak tersungkur pun ada….

    0

    0
  80. pening kepala aku says:

    apasal artis suka sangat pakai baju yg susah nak bernapas…baju mahal tp nampak x selesa…dah tu ada yg hampir tersungkur bila jalan…

    0

    0
  81. midori chan says:

    shila amzah ni dah wajib kawin..berkepit cam belangkas..meluat aku tgk..bluerkkk

    0

    0
  82. Adira punye baju tu cm pelik jek…npk cm pakai bj t-shirt n gaun ropol2…

    0

    0
  83. luv izara aishah says:

    masih x dpt terima hakikat izara kalah di tgn tasha shilla.. tp da takde rezeki, nak buek camno kan.. yg penting izara sentiasa terbaik okay! luv izara aishah.. <3

    0

    0
  84. she says:

    sesiapa tolong lah jadi penasihat fesyen / penata rias Najwa Latif.. dik kesian tgk awk asyik jd fashion victim aje.. kesian dik.. sedih! =,=”

    0

    0
  85. juzwannasay says:

    dear n.d lala, mungkin suda tiba masanya untuk mengkahwinkan anak perawan anda yang tidak serik dengan surat peminat….

    0

    0
  86. votest says:

    LIKE jika shila amzah wajib dikahwinkan

    0

    0
  87. zbm says:

    body shila amzah ni nmpak dh lain mcm sejak bercinta…pak amzah lalalala…dh terlambat nak pantau tu. watie elite…badan nmpak berisi…dah ada isi ke????. rosma…body dia…wow…beza dr mula2 jd artis..usaha keras tu.

    0

    0
  88. angelina jolie celup says:

    heyyy ngok ngek ko cari sendiri apa dlm kain.kakakakakka
    komen aku, aku punya pasal lahhh!!! blahhh la
    lagi sekali aku nk cakap padan muka si nelopakkkk !!! kui kui kui

    0

    0
    • Anonymous says:

      dlm kain arbok ade ape??? cuba ang ckp skettt… kui kui.. boring la gaduh ngan ang nii…

      0

      0
  89. Nyah letops says:

    Deknon angelina yang fakee bawak bersabaq naaaa. Mulut jgn dokk langsi sangat. Hang taktauuu apa apa pasai neelofa. Nyah cabai mulut satgiii

    0

    0
  90. angelina jolie celup says:

    alahaiii nyahh oiiii mulut cheq x langsi nooo,jari cheq ni haaa yg langsi…hang menaip guna mulut ke nyahhhh???
    berani ke nyah nk cabai mulut cheq?hang nk cabai mehh la sini,kita sama2 cabai mencabai nak ke..kuikuikuikui..jgn marahh naaaaaaaaa buruk tauu kalau nyahh marahhhh

    0

    0
    • Anonymous says:

      hampa berdua,nak gaduh gi lorong hj taib sana, buruk beno nyah gaduh sesama nyahhh!!!

      0

      0
  91. mulutaku says:

    ramainye artis pompuan yg tolong yg mcm tak cukup kain kat dada diorg tapi kain kat bawah panjang sampai nyapu lantai lagi.. hahahaha dah la mcm perut ngan punggung kembang2 tapi pakai ketak ketak mcm nangka je aku nengok… haiiishh sakit mata

    0

    0
  92. angelina jolie celup says:

    weiii sapa suruh ko gaduh ngan aku,aku komen kat sini bukan nk gaduh ngan ko!!!
    ko yg mula kannnnnnnnnnnnnnn,so kalau rasa boring gaduh ngan aku,jgn nyampuk ngokk!!!!

    0

    0
  93. nyah sundal says:

    dress maya karin n eja yg paling cantik

    0

    0
  94. miz era says:

    dress maya n fazura yg pling simple n sedap mata memandang..x pyh nk dok terdedah sner sni..
    apsal lah dress adira tu buwuk bebenor?? serabut giler dik non oiii..p tgk crmin adira oii..

    0

    0
  95. Jusohhh says:

    ADIRA and NEELOFA cunnnnn as alwaysssss

    0

    0
  96. zana says:

    spoiled je gmbar nabila huda tu.. haishh bek xpyh pkai baju lgsung pelik aku artis m’sia ni xtau malu ke dorang dedah2.

    0

    0
  97. akuww says:

    spot budak budak juvana kat situ!!! awww!!

    0

    0
  98. Nyonya manis says:

    Alaa…,kalo kat mall tu boleh pulak peluk bagai mcm drng tu kat atas katil… Bile mcm ni sorok2 plak…. PROPA retis2 MALAYSIA nih…

    0

    0
  99. intan says:

    maya karin sgt sopan,masih terserlah kecantikkannya w/pn tk bukak sana sini

    0

    0
  100. Nanu tanjung says:

    Neelofa sgtttt cantik pd mlm tu , beauty wif brain. Maya karin mmg cun dan sopan. Aq terkojut sbb si Neelofa x menang, dia deserve 2 win . Fizz fairuz mmg patut menang , wlau x selalu jd hero tp dia mmg bagusss. Aaron mmg d besttt, senyum lebar vini dia dpt brgn kemas reflesia n kereta!
    Penyanyi terbaik tentu akak Ziana Zain ngan Lan. Terkedu tgk ke”poweran ” sora akak Ziana n Lan….terbaekkkk.

    0

    0
  101. cikratu says:

    eyuk…tasha syillacantik serious guys adek aku cakap da cam kum kum…budak x pernah tipu tu yg best…ceta klassss ngn pucuk muda

    0

    0
  102. Miss Pinky says:

    Anugerah Baju paling sopan goes to Maya Karin! Baju yang tak terlalu ketat dah tak terlalu open. Simple but nice!:)

    0

    0
  103. ko says:

    omg aku rasa watie punya bju da cantik tapi bila nampak lengan ngan betis dia omg omgggg

    0

    0
  104. embok kesum says:

    Mana gambar johan n ozlyn. Ozlyn dh semakin cantik skarang . Lebih cantik dr artis yg korg dok sanjung tu

    0

    0
  105. APA ADA HAL? says:

    Tasha shilla suka buat mulut itik, kan?

    0

    0
  106. Yana Rosli says:

    salute kat Maya Karin.. sopan dan sangat cantik

    0

    0
  107. lantakpilah says:

    less is MORE. fazura jugak superb dlm berpakaian. mana pic fazura? uhuk

    0

    0
  108. Nanny Penny says:

    Adira paling bersopan.

    0

    0
  109. lady J says:

    maya karin cantek!!!

    0

    0
  110. Nyah letops says:

    Deknon oi, lorong haji taib tak main dah skrg ni. Takde kelas nokkkk. Ce try tempat lainn yeeeeee

    0

    0
  111. Anonymous says:

    neelofa xder shape. diana danielle gorgeous!

    0

    0
  112. riana says:

    wakaka neelofa kalah..dgn tasha shila pn xleh gi aparaaa…tunjuk lurah pn x popular2..semua pengundi da bijak la..

    0

    0
  113. nelly says:

    natasha hudson so sweet :)

    0

    0
  114. kuikuikui says:

    nak komen 2 bley tp jgn la smpai mengaibkn n mendatagkn fitnah sesungguhnya berdosa..artis pun insan biasa,kita sebagai saudara seislam hya mampu utk berdoa agar mereka kembali ke jln yg benar..sebenarnya bkn artis je berpakaian mcm ne,org yg bkn bergelar artis pun ada juga yg berpakaian seksi tp di sebbkn dorg artis n di kenali itu la benda2 negatif fokus terhadap mereka..cubalah bersangka baik lagi pun yg komen2 kat cni semua melayu n islamkn??dpt bezakan pahala n dosa..n 1 hal ag jgn puja sgt artis ne,dorg x bley di jadikan ikon yg baik,sama ada artis dalam n luar negara..tp lau nasyid bley!!ada unsur2 dakwah..dan 1 hal ag jgn la nak berdebat sal artis2 ne,x dak faedah la..juz komen je la jgn ckp byk plak hehehe..k peace n assalamualaikum..

    0

    0
  115. sukahatiaku says:

    artis malaysia ke artis yahudi lakhanat mane yang dok pakai baju serupa pengemis?? mane pihak yang berwajib untuk meletakkan syarat pemakaian?? takda plak yang nak ambil tindakan macam faizal tahir kene dulu ek…patut kene ada penguat kuasa agama islam jaga kat pintu masuk utk cek pakaian yang tak cukup kain… sediakan telekung bagi perempuan yang berbaju tapi telanjang tuh…

    0

    0
  116. suka ati aku la says:

    dpt byaran mahal2 tp tak ckup gak duit nk bli kain…buat anugerah kt GENTING je kot bkn kat luar ngara…terikut2 gaya barat..

    0

    0
  117. puteri impian says:

    Nampak sgt bias mostly korang kt sini..aku taula ramai anti Lofa kt sini tp mcm pak pandir jer bg opinion..kalau artis lain ckap pergi club sbb nk tngkn pikirn terus ja kata ok/tak per/ itu antra dia ngn tuhan bla bla bla..dpt aku bygkn kalaulh artis yg bernama Neelofa bg sttmnt cam tuh habisla kena kaw2 tp tak pe yg pahit itu ubat dn yg manis itu racun

    Kritiklah Lofa selagi korang bernafas..bestkn kutuk dier..dier kn naughty,jahat,penggoda,perampas,mulut jahat etc..w/pun Neelofa ni the only artis msia yg aku follow/interested wit tp aku open..ok jer korang kritik dier..aku x terus hangin ke ape kalu org kritik dia..tp yg kutuk tu sendiri tanggunglahkn?

    Aku sangat5x sokong kalau Lofa jarang buat drama..just focus on hosting n filem.x bestlah kalau selalu sgt keluar tv.x xclusive..aku prefer dia mengacara prog yg informative dn berupa lifestyle even aku selalu jgak twit dia.yg best ny die reply or RT..kalau bleh biarlh dia kurang buat drama..pi sambung masters, pastu hosting dn bcome bisnes woman yg berjaya..itu jauh lebih bgus dr terusan jd artis..part time okla..pedulikn trophy tu..a loooong way 2 go!!.kalau selamany jd artis x mengkagumkn bg aku..artis msia pun bkn Hollywood..

    So Lofa please teruskn rancangn awal awak..bgus sgt.saya sokong.pedulikn kritikn..awak x mati dek kutukn dn x hidup dek pujian.jadi diri sendiri..awk smart, ada kelulusan,offer melimpah, peluang bergolek, PR cantik..complete package!!! tolong jgn kejar VIP sbb awak sendiri boleh jd VIP. BTW Lofa bukan kaki clubbing..tolongye pengomen atas sana..jgn ikut sodap mulut..sekian tq.

    0

    0
  118. aisha says:

    actually, zara o tasya shila sama2 layak tok menang coz both acting mmg mantap!! Tp rezeki menyelebahi tasya..but i really hope, not neelofa will win..sori, didnt mean i hate o jelesh with her, but her acting in azura agak kaku n xmantap..she is beautiful but sori to say, she still far to be a good actress!! but if not mistaken, neelofa skang tgh ambil acting class to be more gud..pray 4 her, hope she will be success 1 day =)

    0

    0
  119. adik says:

    sayangi ayah mari tidak mendedahkan aurat.

    0

    0
  120. timah timun mentimun says:

    ape kena la nga artis m’sia ni.
    kain sume bapok la mengelap lantai + carpet tapi yang kat dada tu tersembul kuar.
    cm ni ke patut. salah pereka fesyen ka salah artis yg nk menayang cembul terkuar tu..
    dunia..dunia..

    0

    0