Written by AbangNara | August 7th, 2017

Beautiful, wonderful, perfect, sweet, loving and amazing sungguh pasangan suami isteri Ummi Nazeera dan Dr Mohd Izzar di majlis resepsi perkahwinan mereka yang telah berlangsung Sabtu lalu di sebuah hotel di Putrajaya. Memang bak pinang dibelah dua. Bak Beauty and The Beast yang telah bertukar menjadi putera raja. Cantik dan kacak sangat-sangat. Suka Abang Nara tengok.

ummi nazeera

Selaku salah seorang peminat Ummi Nazeera, di kesempatan ini Abang Nara ingin mengucapkan semoga berbahagia ke akhir hayat bersama suami tercinta. Semoga cepat-cepat menimang cahaya mata. Perkahwinan ini banyak ujian dan dugaannya. Banyakkan berkomunikasi, bertolak ansur dan memberi kepercayaan kepada suami anda. Kepada Dr Mohd Izzar, teruskan mencintai Ummi seperti mana anda mencintainya ketika zaman mengorat dulu. Hehehe.

ummi nazeera

Lagi beberapa gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Ummi Nazeera dan Mohd Izzar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Ummi Nazeera dan Syed Naufal.

image

sa10

sa11

sa12

sa13

sa14

sa15

sa16

sa17

sa2

sa3

sa4

sa5

sa6

sa7

sa8

sa9

18 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Ummi Nazeera Dan Mohd Izzar

  1. Eyeee says:

    Cantik..
    tp kenapa dua2 persalinan moden?
    kan bagus kalau 1 persalinan traditional, 1 persalinan moden..
    i mean 1 tu pkai la kebaya, yg lelaki pakai baju melayu siap bertanjak..mesti la menarik..
    1 lg pkai mcm dlm gmbr ni, sorg pkai suit, sorg pakai gaun..

    pape pon..memang cantik..
    moga kekal ke hujung nyawa.

    4

    5
  2. And1 says:

    one word to describe this..SEMPURNA..dari pelamin, baju, tarian and deco..
    anyway congrates ummi n husband..pasangan paling sempurna

    15

    0
  3. nobodyATnowhereintheworld.com says:

    Abang Nara
    1) Majlis di Shang Ri La, KL – bukan di PutraJaya
    2) Mereka “arranged marriage”.. Takde “zaman mengorat”

    Anyway, semoga perkahwinan ini berkekalan ke akhir hayat, dan semoga ianya sentiasa dilindungi dan diberkati Allah..

    Beautiful wedding indeed!

    31

    0
  4. nora kors says:

    tahniah ummi nazeera dan pasangan. aku rase ummi ni xdela cntik sgt if compare dgn other artist lain. tapi majlis kawin die nampak gile serinye n x nmpk cacat celanye. everything is beautiful dan muke ummi nazeera betul2 cantik dan berseri2. jika compare siti saleha muke die sgt cntik, tp majlis kawin die mcm hambar mungkin dah di overshadow dgn kes aliff aziz. tp muke die nampak plain n biase pd hari perkahwinan mybe colour die pakai nampak sekata, bile pakai baju coklat baru naik serinye. btw congrates to both. make bautiful babies.

    3

    0
  5. Y says:

    Very classy wedding… cantik

    6

    0
  6. Anonymous says:

    Ummi ni agaknya memang cantik. Tapi bila dah biasa sangat dia mekap, so bila dia mekap untuk wedding nampak macam biasa-biasa je. Very simple but nice.

    4

    0
    • Anonymous says:

      muka dia mmg namapk biasa tapi set dgn laki dia mmg menarik…cuma tak minat tudung dia singkat sbb dia selama ni muslimah…masa tunang pun ada satu lapis kain cover dada….

      1

      1
  7. Anon says:

    I just love the way the husband held her hands. Esp. pic no. 3. Mcm die takot ummi pny vail tu terpijak or tersangkut. Hehehe. Concern and sensible. Gentlemen.

    2

    0
  8. Jemah bandar says:

    Modern wedding..vote for siti saleha punya persalinan..lg vouge sbb ade ciri ciri kemelayuan..

    2

    0
  9. Jungle says:

    Mcm try to hard to impress. Pelamin dia yg satu tu mcm jungle book, tinggal nk letak buah-buah bergayut kat atas je. Baju dia yg org terpijak kain tu, mcm langsir rumah.

    5

    4
  10. ummi says:

    cntik tp aku rasa dulu ummi ni ke arah muslimah yg menutup aurat dgn sempurna, tp skrg aku tgk tudung makin naik ke atas, baju pula makin mengecik

    6

    0

Leave a Comment

Optional