Written by AbangNara | December 16th, 2013

Amboi. Romantik sungguh Bung Mokhtar dan Zizie Ezette meraikan ulangtahun perkahwinan mereka yang ke-4. Di dalam salah satu gambar yang dikongsi menerusi akaun Instagramnya, Bung Mokhtar menulis “Happy 4th year anniversary sayang #bz4thanniversary”. Memang betullah orang kata orang berumur ini memang romantisnya lain macam sikit. Hehehe.

gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette

Semoga perkahwinan Bung Mokhtar dan Zizie Ezette akan berkekalan sehingga ke hujung nyawa. Sama-samalah kita doakan agar tahun 2014 kelak ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga dalam kehidupan mereka. Abang Nara tak sabar nak tengok kecomelan anak mereka. Pasti cantik putih seperti Zizie Ezette.

gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette

Lagi 15 keping gambar sekitar sambutan ulangtahun ke-4 Zizie Ezette dan Bung Mokhtar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette

105 responses to (17 GAMBAR)Sambutan Ulangtahun Perkahwinan Ke-4 Bung Mokhtar & Zizie Ezette

  1. minah kerlasss says:

    first!
    wekkk

    0

    0
    • DREBAR BAS says:

      wow..geng botox ke nih :D

      0

      0
      • miss ynwa says:

        SALAM 47 – 53 …………………..

        jom belajar matematik harini nak?

        6 + 3 = 9 if you know what i mean #MUnyet troll session

        0

        0
        • CARLOS says:

          @miss ynwa HAHHAHAHAHHAHAHHAHA!! padu

          0

          0
        • Anonymous says:

          kesian zizie kena ngadap laki ni hari2… duit adalah segalanyaaaaaa…

          0

          0
        • amoi says:

          Aku tgk muke bung ni pun geli..mcm mana laa si zizie tu leh butakan mata..krn duit, mampu membeli segalanya…hahaha..bak kata abg nara, tak sabar nak tengok kecomelan anak mereka, aku rasa elok la xde anak..
          1 sebab si bapak x ensem..sian anak tu..
          2 sebab bapak x reti nak didik family ke arah kebaikan…x pasal anak jd jahanam..
          3 sebab halal haram pun x reti pk..makan duit rakyat..joli sana sini..x pasal bertengkektengkek jahanam laaa anak dorg tu…

          agak2 komen aku ni kene delete x??har har har

          0

          0
        • catwoman says:

          bung ni suka menyalak lebih kalau dewan rakyat bersidang.. ada ke bila YB Kuantan usulkan usul banjir di Kuantan dia suruhnya YB tu balik Kuantan jaga kawasan dia.. nampak sgt tak profesional… dia igt Kuantan tu milik YB ke apa.. Kuantan milik malaysia okayyyy!

          0

          0
        • kikilala says:

          bung mokhtar ni suka cari publisiti tak tentu hala. salah satu menteri yang tak layak menjadi menteri pada pandangan aku..

          0

          0
        • Anonymous says:

          habis duit cukai aku………………

          0

          0
      • mutiara says:

        tu ade melissa maureen kan..bini malique..sehatnye ;)

        0

        0
    • ayam says:

      apsal aku tgok muke bung ni macam NEDIM je ? WAKAKAK

      0

      0
    • Anonymous says:

      yg gambar no 10 pkai baju kaler kuning tu wawa jenal ke?

      0

      0
    • Bebe says:

      Hahahaha…. Im sorry …. “thank you for making to our Anniversary dinner party” … Like seriously, you have $$$ but failed to hire a well verse English grammarian…!!!

      0

      0
    • kekeke says:

      ingat kan suka cakap HARAM HARAM HARAM tu tau lah mane yang HARAM, mane yang HALAL.. x tau jugak..

      0

      0
  2. kuku says:

    Bukan nak skeptikal, tapi kenape tulisan pada banner dan kad tu mcm diinspirasikan dari minuman keras terkenal Jack Daniels tu? Blame on the designer ….

    0

    0
    • mawar berduri says:

      yer betul tulisannya mcm minuman keras Jack Daniels…

      0

      0
    • awek vespa pink says:

      first impression aku pon mmg JACK DANIEL wisky paling femes tu , hurmm pelikk !!

      0

      0
    • Spirit Die says:

      sebab ada served JD la tu….tengok glass atas meja ler….. xkan nak minum ice lemon tea kottttt…….

      0

      0
      • Vongok says:

        to Spirit Die..,,,mmg ada pon dia serve ice lemon tea…tak caye,tgk balik gbr yg ada mak dia ngan sorg pompuan tuh

        0

        0
      • Anonymous says:

        Brdosa besar tau klo buat fitnah kite xtau pe yg berlaku….kite xada kt situ….lg satu font tulisan banner pon boleh jd masalah ke kt korg ni…..font je kot

        0

        0
        • mayo says:

          tak baik la korang ni menuduh benda yang tak nampak..tengok2 dah la,tak payah la buat pelbagai andaian.kalau benda tak betul kan da jatuh fitnah tu.tengok diam2 sudah,nak mengata tu dalam hati jer.

          0

          0
      • akusukadia says:

        kau nie kan…aku syak kau ni pun kaki teguk a*** jugak la…kalau kau xteguk mcmane kau tau font ape dia pakai kan???
        lagi satu, kan ke banner tu boleh ubah2 font nak jenis ape, size ape..ape ke cerdik sangat kau nie, sikit2 nak relate kan dengan a*** je????

        0

        0
    • Manusia biasa says:

      Aduiiii. Kan mmg tu design style sekarang kalau buat banner (wedding/birthday/anniversary). Bersangka baik lah.

      Nak tanya gak mcm mana korang sekali tgk je dah boleh agak design tu mirip minuman keras Jack Daniels? Walaupun minuman keras tu terkenal, ada orang tak tau. Saya pun tak pernah tau dan dengar. Ni pun baru lepas google lepas baca komen dkt sini. Ke yg tau ni dah pernah teguk? Hah, itu contoh bersangka buruk. So janganlah negatif sangat.

      0

      0
      • Manusia tak biasa says:

        Kalau kite suke sesuatu tu…font,design,color benda tu pun kite akan suka…logical thinking….kalau kite tak suka, benci , sikit pun kite tak akan buat sama ngan benda kite benci, tak suka tu..

        Elokke kalau kite buat t- shirt, letak nama kite, buat font macam carlsberg?
        Pikirla sikit…….

        0

        0
      • Nera says:

        aku pun tak pernah minum . . .tapi aku ambek tau “knowledge” pasal2 ni. . .memang macam tulah rupa Jack D ni. . .

        0

        0
        • rayyan says:

          aku dah agak dah.mesti akan ade komen yang bajet bagus+poyo+cover line mcm ko ni. sosial2 aku ni pom xamik pot sgat benda2 camni (ye la,aku bukan kaki tonggang pun) ohohoho… orang kita ni kdg2 suka ckap “sy tau hal ni” padahal bru lepas beberapa minit check kat tenet, tu pun lpas tengok komen org yang ckap “eh…eh..mcm tulisan arak xxx la…eh..eh…eh..eh…” gosh… kita sangka baik ckup la. mendoakan orang yg jahil ni lg baik dari nak tunjuk pandai jer…(sori kalo ade yg terasa)

          0

          0
    • redmerah says:

      mesti ko ni biasa minum arak kan…sbb tu jenis tulisan design bagai ko blh knl..wow…kwn sy kata..jangan kasi ketara bah..

      0

      0
    • bhj says:

      Nampaknya aku orang kg sangat….jack daniels ku sangka pelakon hollywood…

      0

      0
  3. ochimusha says:

    apasal nampak mcm jack daniels label???

    0

    0
  4. zzzzz says:

    Meriah nyer….

    0

    0
  5. Kerani akaun says:

    Orang kaya mmg suka membazir…

    0

    0
  6. luzkic says:

    Takde satu org perempuan pun yg menutup aurat…

    0

    0
  7. me just being me says:

    gambar yg second tu, serious macam anak tengah celebrate birthday dgn ayah…hehehhe

    0

    0
  8. me just being me says:

    gambar yg second tu, serious macam anak tengah celebrate birthday dgn ayah…hehehhe

    0

    0
  9. Anonymous says:

    …..dan rakyat disuruh berjimat……

    **bkn b’politik,ni ialah isu semasa**

    0

    0
  10. hish says:

    abg nara ni kalau komen gambar pasangan suami isteri balik2 takde benda lain, anak! anak! anak! tau tak soal anak tu sensitif utk org yg dah lama kawin? mentang2la bini ko bunting pelamin ye. rezeki masing2 la.

    inb4: dislike

    0

    0
    • kui3 says:

      yup btul ckp ko @hish…isu anak adalah sangat sensitif bg pasangan yang berkahwin!!!kalau nara ni rasa dia hebat….bila nak anak no.2 plak..jgn merancang lama2 kang tunggu lagi lama….haaa cmtu kenanye

      0

      0
    • dena says:

      Emmm, btol tu..anak tu kan rahsia Allah..walau xmerancang pun, klu Allah blom bagi rezeki, blom ada jgak..jgn la persoalkan..utk Abg Nara mmg la xterasa kot, tpi utk org lain, yg blom2 ada rezeki mcm Zizie ni atau artis2 lain yg blom punya anak, sedih sebenarnya..

      0

      0
    • Say No says:

      Standard la Nara kan suka Copy Paste blog org lain. So bila ada article yang dia buat sendiri, tu yang ayat mcm org kurang idea!

      0

      0
  11. melah says:

    owwww. patutlah aritu kemain bertempik menjerik time dalam parlimen nak buat usul potong gaji menteri2.

    0

    0
  12. OM MOKHTAR says:

    Amboi amboi amboi …

    Yg pegang papan tanda team ZIZIE IZZETTE tu siapa eh …
    Manis nya ..
    Om mokhtar meleleh air liur bila renung gambo tu lama2 …
    Aduhhhhh panas kopi yg OM nk minum ni..

    0

    0
  13. joyahcun says:

    JIJIK!

    0

    0
  14. Sirap Limau says:

    untunglaaaa zizie…. bung pun untung jugak…. harap2 dapat anak cepat..

    0

    0
  15. awek vespa pink says:

    wahhhh lavish nye party , banner ambik inspired from JACK DANIEL jer ! mak mertua Si bung haritu aku tenggok bertudung ni dah bukak ?? hehehe mcm biskut chipsmore kejap ade kejap tak de erk ? Anyway zizie makin lawa makin gebu patut lah abang bung sayang , payung kembang !!!!!!

    0

    0
    • redmerah says:

      I x tau langsung mcm na rupa tulisan Jack Daniel tu..apa bendenya tu? actor? cekelat? biskiut? hehe..mesti awak ni salah seorg peminat tegar JD kan kan kan..sbb tu tau jer rupa bentuknya…I x tau langsung..gila x up to date I ni kan…muahahahaha

      0

      0
  16. Sheila says:

    Orang kaya memang suka membazir; macam2 jenis majlis boleh difikirkan untuk disambut….harijadilah….kahwinlah…..kahwin lagilah….ulangtahun perkahwinanlah….
    & semua disambut dengan MERIAH SEKALI!!!! Pada pendapat saya, rakyat akan lebih hormat kepada VIP sekiranya duit yg ada tu dikongsi bersama dengan mereka yang kurang bernasib baik / anak2 yatim piatu.

    0

    0
  17. lagubestbest says:

    Harap bukan duit elaun bulan2 yang diperuntukkan untuk diagihkan pada masyarakat yang Bung guna untuk celebrate bday nih.

    0

    0
  18. Hummmm says:

    Bagaikan BAPA & ANAK …..

    0

    0
  19. dadu says:

    aku nengok aritu mak si zizie kemain tutup kepalanyee.ni udah hilang pulak.kemain lg nek ye.

    0

    0
    • Yang Benar says:

      Betoi la Dadu…aku pun terconfuse jap…selalu tgk pakai tudung/ selendang… ni terus togel…. mak dgn menantu kan dah dekat sebaya, mana leh mummy Kathy bertudung kang nampak takut nampak norrr tuanya si Bung yg tak sedor ke diri tuh..

      0

      0
  20. Tina turner says:

    Awek yg pegang team zizie gmbr last tu sape dol? Cunnyer sgt

    0

    0
  21. syed says:

    hahaha…camne korg tau tu design kejadah arak? aku pn xtau. nmpk sgt korg kaki minum.

    0

    0
    • setuju saja... says:

      Ehhhhhhhh….
      Saya pun setuju dgn awak,…
      -syed-

      0

      0
      • Anonymous says:

        arak JD tu berlambak jual kat pasar raya..klu lalu kat tepi jual menda ni nampak r..xyah minum pun, boleh tau..suke suki menuduh org..korang tak penah pegi pasar raya ker?

        0

        0
    • fendimendi says:

      tak payah nak jadi kaki minum baru nak tau..sekarang dunia tanpa sempadannn..ko yg duduk bawah tempurung…ko tau disneyland kan?ko pernah g disneyland? x pernah kan?

      0

      0
      • abang yang tak bangang says:

        kau xpayah nak bangang sangat la compare disneyland ngan arak. jack daniel tu aku xpernah dengar pon. apatah lagi tau mcm mana design jadahnya. dan xpernah nampak kat mana2 pon. kalau carlsberg tu ye lah jugak sebab merata2 kat malaysia ni. nampak la sngat kaki minum yang tau tu. seolah2 macam ni la. kenal pornstar tapi bajet suci xpernah tengok porn. so nampak sangat la tahu dan tengok. dunia tanpa sempada tu ye. tapi motif nak google benda2 arak jadah ni?. mohon cerdik kan diri sebelum mengomen.

        0

        0
        • poyolaweh says:

          budak melayu skg byk post botol arak kt fb.nuff said

          0

          0
        • lepat pisang says:

          kena la amik tau bro jack daniel tu arak ke bkn. bukan bermakna tau sbb kaki minum.. nanti u ingat jack daniel tu sparkling… kan? pastu bagi alasan sy tk tau sbb dok bwh tempurung. kanzzz klisee sgt.

          0

          0
        • ahakzz says:

          kalau dengar ceramah UAI… beliau tahu banyak jenama-jenama arak.. dia ustaz.. salah ke nak tahu..?

          0

          0
        • fendimendi says:

          abang yang tak bangang : KOMEN ORG PENDEK AKAL..yang x banyak ilmu yang duduk bawah tempurung..carlsberg dgn jack daniel sama je glamer. skrg x yah google pon belambak kat iklan2 internet!!!!

          0

          0
        • RASIONAL says:

          alahai… xyah jakun sangat la.. aku ni club pn xpenah pg.. minum arak jauh skali.. tp xkan la sampai xpenah nampak brand2 arak… jgn la blagak diri tu bodoh sgt

          0

          0
        • rayyan says:

          setuju dgn abang tak bangang. biasanye arak ni packaging dia orang bleh kenal. kalo rase was2, rujuk kat portal halal jakim. kalo bimbang anak2 terbeli arak sebab ingatkan air tu sparkling (cth yang agak vengong), jgn ajar anak minum air bergas. air bergas ni xelok untuk kesihatan sape2 pun. pilihan di tgn kita

          0

          0
    • anon says:

      Dude, I’m a muslim girl, wearing hijab & bertutup aurat. Maybe you’re not exposed to the outside world, (ala-ala katak bawah tempurung), but even I know that design looks a LOT like Jack Daniels, and I’ve never even touched an alcoholic drink in my life. So yeah, don’t simply assume that everyone who knows about the JD design & are exposed to the outside world, is a drunkard.

      0

      0
      • redmerah says:

        depends for u la girl. tp x pyh nak back up sgt..org yg tahu secara jelas adalah org yg melakukannya..im not a muslim but I also a girl..im not wearing hijap n im simple..but we r same..I’ve never ever touched an alcohol in my life too. Serius, sy slalu dgr member2 bercerita pasal arak..jens2 arak tp even now…I don’t know mcm na rupa bentuk nya tulisan ke warna ke..mgkn klu sy spti member2 tu..sy akan tahu..

        0

        0
        • menyampah says:

          hey , kenape nk bsing2 , korng thu ke org yg post psal pertikaikn tlisan tu islam ke x ? even if i dont know ape JD ,even if i islam tpi x slah pon if i nk thu psal arak . x bekap psal font tulisan tu .n redmerah , dah anda yg x thu , senyap je la .anda yg x amik thu , islam x de haramkam yg halal . dan x menghlalkn yg haram

          0

          0
    • Mirai Suenaga says:

      pergi like page 9Gag. Sebab page 9Gag aku tau Jack Daniel tu apa, design mcm mana. takpun g je google. Lembab betul. Tu pun tak tau. Kena tau la, kang terlajak kau pergi mana2 event, org hidang benda tu, tak semena-mena kau sebat!

      0

      0
      • ddd says:

        jap… kalau ‘FONT’ sama pun ape masalahnya? xpaham ape yg nak digaduhkan disini..sedangkan kalau yg jenis kaki togak tu pun tak semestinya dia akan buat banner pakai font mende2 ni sumer..n same gak sebaliknya..kalau guna font same mcm kt label jack daniel pun tak semestinya dorang minum..ape yg nak dikecohkan sgt..unless..korang nampak diorang togak mende tu dalam gambar ni..

        0

        0
  22. kacang rebus says:

    geli nyer… pakai duit sdri ke duit rakyat?

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Aah la, aku pun x tau tu tulisan jenama arak. Ramai pulak yg tau ye. Pada aku tulisan font biasa je…kikik

    0

    0
  24. tokiooo says:

    Yang kaya makin kaya… Time rakyat marhein tgh sakit pk kan bil letrik naik, tol naek, cukai pintu naek, tambang bas skolah naik, petrol naik, GST yg tinggi…. the upper class lavishly tunjuk hidup mereka yg bermewah2 sedngkan yg di bawah disuruh SENTIASA berjimat cermat x sudah sampai mati.

    0

    0
  25. naruto says:

    muke huduh xpe, janji poketnye hensem~
    btw congrats!semoge berkekelan till jannah..
    (jannah ke?)

    0

    0
  26. zzz says:

    yang pegang team zizie ex gf SAM x silap.. Ex kot.. ngeh3

    0

    0
  27. abg kuat says:

    kesian zizie, suami mulut macam longkang, time banjir bukan nak tolong orang…

    0

    0
  28. noyune says:

    bungokkk!

    0

    0
  29. kobis says:

    memang membazir dorang celebrate camni.. lebih baik celebrate bersama orang yg lebih mendatangkan manfaat.. contohnya sedekah di masjid, orang2 tahfiz atau anak2 yatim dan mohon dorang doakan rumahtangga dan doakan yg baik2 je.. kan lagi bagus..

    nway, tu hak dorang.. dorang punya duit.. dorang punye suke.. dorang pun bekerja n ade duit gaji sendiri.. n ade pendapatan sendiri..

    maybe sebab bung ni orang politik, tu yang dipertikaikan..

    0

    0
  30. benci mamat poyo says:

    agak nye pemikiran dan sangkaan kite yg semacam komen2 di atas kut menyebabkan kita tidak dikurniakan tuhan dengan kelebihan yg ada pada keluarga zizie n bung..we dont hv the right to judge…siapa berdosa..siapa suci penuh pahala..itu allah swt sahaja yg tahu…all the best to zizie n bung..semoga jodoh mereka berkekalan hingga ke jannah..aamiin…

    0

    0
    • Nina says:

      Keluarga Zizie dikurniakan kelebihan?Abang2 Zizie tu semua drug addicts aje,pernah kena tangkap lagi.Get your facts right la woi.Bila kahwin dengan orang tua gatal tu aje dia banyak duit.

      0

      0
  31. mizz says:

    aku mcm terbayang bung lbh sesuai dgn mak zizie and celebration ni mcm tgh celebrate b’day zizie as anaknya… ok2 stop imagine…
    realitinya sukar utk diterima tp itulah yg zizie dapat…

    0

    0
  32. pokoyo says:

    buat la majlis doa selamat ke… berparti je.. sbb 2 bile rakyat ade mslah xleh nk mmbantu…

    0

    0
  33. Nina says:

    Gelinya tengok orang tua gatal tak sedar diri ni.Tak payahla nak declare love sangat Their ever & forever love?What da?Grammar pun tak betul.It should be ‘thank you for making IT to our anniversary dinner party’.
    Zizie,kau tu perampas tak payahla nak gedik sangat.

    0

    0
  34. Nera says:

    mummy khaty abis ilang tudung turbun dia. . .
    signish dah rupa jack daniel (arak). . .

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Ini ke Bung Mokhtar yang tak perihatin pada mangsa banjir tu. Yang selalu buat kecoh di Parlimen tu. Ada ke YB rasa bila ditimpa musibah. Jadi Bung ni la laki si Zizie yang kacau rumahtangga Bung sampai bercerai berai tu. Tua tak hansome pun tua asalkan loaded dan boleh hidup mewah macam sekarang. Mummy khaty tu mama ziziekan? Rasanya dia dah bertudung turbankan….kenapa bukak mummy. Pakai la kerana Allah bukan untuk berfesyen je. Rasanya ada juga artis2 berumur yang dulu pakai tudungkini dah tak pakai macam Raja Emma dan wan norazlin .

    0

    0
  36. MAXMORA says:

    banyak duit, abang sayang ..takdok duit abang go to hell

    0

    0
  37. mamatcomel says:

    bang bung!!…soooo sweeeetttttt!!…nape bang bung xpakai cekap de reben bunny tu!lagi comey!!

    gghhhhaaaaaakkkkktttuuuuuuiiiiihhhhhh!

    muntah darah!!

    0

    0
  38. menteri cap ayam pencen says:

    kesian aku tgk muka mami zizie tu.mcm kesunyian jerr..apalah bung ni.pttnya amik la maknya dulu.selamatkan janda2..mcm sunnah nabi.ini tak..dibahamnya anak dulu.walhal si anak masih muda belia lg dan tidak terdesak apa2 pun.apa pendpt korang?

    0

    0
  39. aptb says:

    Ade soalan baru selain maths nara. Situasi: Sy sk sgt oren sunquick. Wat banner pon tiru tulisan kt botol tu. Sbb trlalu sk minum oren brp kah peratusan sy akn sediakan air oren dlm majlis sy?

    0

    0
  40. 7+8 says:

    menteri umno …… semuanya sama …

    0

    0
  41. kerepek_pisang says:

    Patotnya BM ni kawen ngan mak die … huhu. Mmg taste menteri ni nk yg BURGERtah je kot. Pas tu dah kawen artis ni perangai pon mcm typical artist gak . Suka sgt cipta kontroversi .

    0

    0
  42. Pak Ngah says:

    Bung Mokhtar & ZiZie…….Selamat menyambut hari Ulangtahun perkahwinan
    semoga sentiasa bahagia dan sjahtera
    laaa Orang punya ulangtahun perkahwinan @ anniversary sepatutnya kita pon tumpang gembira kerana mereka berjaya meraikan dengan cemerlang . sesiapa. yang tak kaya atau belum mampu untuk kaya ….tak perlu lah rasa iri….dan mencerca….. atau mengata tentang keburukan serta kekurangan orang lain…. jadilah manusia waras dan berfikiran baik….dan memmohon serta berdoa akan kebaikan kepada semua umat makhluk Allah…. Untuk apa membaca kelemahan dan kekurangan orang lain….?

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Mana tudung mak???

    0

    0
  44. lezette says:

    panjangnya dagu zizie

    0

    0
  45. saye says:

    sakainye.. kalau si bung mokhtar tu ade depan mate aku dah lame kena pijak.. sakai tak bertempat.. muka dah macam stok jamban.. huh!

    0

    0
  46. ikan says:

    forever and ever.. selagi berduit

    0

    0
  47. marhaen says:

    dah tua2 bangka pun nk anniversary..tu pulak dengan geng mungkar nangkir yg di laknat tuhan….nauzubillah

    0

    0
  48. Ya Allah berilah hidayah agar2 mereka2 ini diberi petunjuk ke jalan yang diredhai

    0

    0