Written by AbangNara | July 6th, 2012

Kemenangan Nur Fazura di dalam kategori Anugerah Style EH! 2012 sememangnya tidak boleh dipertikaikan. Sepanjang tahun 2012, Fazura sering tampil dengan fesyen yang simple namun tetap menyerlah kecantikannya. Senang cerita, Fazura memang ada sense of fashion yang sangat tinggi.

fazura

Dan pada malam Anugerah EH! 2012, Fazura sekali lagi tampil dengan fesyen yang unik namun sangat bersesuaian dengan penampilan dirinya. Lagi 16 gambar Fazura di sekitar malam Anugerah EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Nur Fazura.

fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 responses to (17 GAMBAR)Nur Fazura Di Malam Anugerah Stail EH! 2012

  1. uncleseekers II says:

    untung la rakyat Johor…uuuppps! ;p

    0

    0
    • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

      neelofa patut menang bukan bitch ni. mane neelofa x nmpk pun

      0

      0
      • WE LOVE NUR FAZURA says:

        fazura cantik! mmg layak pun menang anugerah style EH’.. u are gojez dear!

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        seperti biasa bitch tua fazura yg takde citarasa pakai baju mcm kena simbah cat, hidung palsunya nampak terlebih fake apatah lagi dgn kakinya yg nampak kesan bekas cukur, dan kasut loboktin yg lebih besar dari kakinya yg sebenar. tak reti2 nak wax kaki tu ke. kata byk duit.

        tugas pencacainya di sini seperti biasa ialah memuji2 dia terlebih sambil like komen2 sendiri konon2 ramailah yg sokong bitch tua kaki gaduh neh.

        0

        0
      • minah says:

        baju kurung tercabut kain

        0

        0
      • ratuhati says:

        cuba check fb fazura ada satu gambar tu dia zoom kat lutut/kaki fazura…
        kaki nmpak berkerak jer…

        apesal ek ramai sgt taksub ngan fazura ni?
        nak kata lawa ada lg artis lain lawa, nak kata pandai berlakon tgk dlm drama biasa2 je, nak kata body meletup ada lg hot, nak kata baik pun tak juge… mungkin sbb dia bermulut manis kot…

        tp tak nak la komen lebih2 dia ni maybe bakal permaisuri agong suatu hari nnti…
        ok ke permaisuri agong malaysia cmni? bakal 1st lady…

        0

        0
      • Qaseh says:

        fazura tak sempat nak wax kaki sbb beliau busy dgn business house of doll nya.. ko ado?

        ckp org bitch.. ko tu? bitchess agaknya..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        bz ke business house of dodoll, bisnes syok sendiri sedangkan beliau ada masa nak mengumpat bersama peminat2nya yg semuanya bodoh mcm dia kat twitter? kah kah kah.

        tak sempat nak wax sbb busy kononnya, sempat pulak nak cukur. anyweiz takkan ustazah fakezura tak tu yg cukur bulu kaki, tayang peha, tayang lutut, kaler rambut & mancungkan hidung tu haram? tp beliau masih berceramah agama di twitter. fazura – hipokritus bitchus.

        0

        0
      • hahahahaha says:

        sat lagi mesti nara dpt call dr abg TMJ kn nara? abes la nick yg bernama si gundeks fazura.. silap2 naseb ko pun mcm uncle seekers.. hahahahahhaa..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        jangan la nak perasan konon2 berkuasa. fazura tu setakat gundek tua je, bukan permaisuri johor. jauh panggang dr api kalau nak dibandingkan dgn YM RZS yg intelligent dan berclass, bekas graduan oxford tu. nak banding ngan fakezura? kah kah kah seperti membandingkan galaksi whirlpool dgn batu kerikil kat tanah bezanya.

        terimalah hakikat yg fazura tu gundik hipokrit, korang puji dia lebih2 pun bukan org tak tau dia ni siapa & macam mana. kahhhhh

        0

        0
      • Siti Kembang Setaman says:

        biar la kalau itu dh mmg tertulis jodoh fazura dgn anak raja.. kita siapa nk menidakkannya.. setinggi mana pun kita belajar walaupun sampai ke oxford ke atau kita dapat SPM byk “A” ke.. kubur kita tetap sama.. beza nya mereka hanya pndai atau tidak di dunia sahaja.. dan kalau iya pun fazura ni hipokrit biar la dia menjawab dgn tuhan nanti.. kita sama2 jer doakan yg terbaik buat dia.. tak pyh la kita menghentam dia itu dan ini kerna kita tiada hak utk itu.. kita bkn tuhan.. hnya tuhan maha mengetahui.. :)

        0

        0
      • Jenabbbbb says:

        hooolaaa siti..biar la dia gundek ke ape ke..dose dia bkn korg yg tnggung..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        bila masa fakezura kawen dgn anak raja? jodoh? wtf r utalking about? lol peminat yg delusional ke apa? kahh

        siti kembang setaman, dr gaya bahasa ko aku tau ko sapa. kalau pasal fakezura, dan2 keluar pasal agama ko sbb nak bekap dia, kalau artis yg kau tak suka, ko jugak yg mencarut + maki hamun kan? kah kah kah.

        ko ada masalah dual personality disorder ke, cam fazura gak?

        0

        0
      • anzalinzal says:

        nok mak rasa fazura bukan dual, tp multiple personality disorder. kejap bersyarah agama kat twitter, kejap mengumpat/mengutuk orang, kejap kata nak pakai tudung, lepas tu keluar gambar nampak paha, kejap ak nak sentuh dgn jantan, dua minit lepas tu keluar gambar berpeluk dia dgn jantan. yg mana satu dia yg sebenar lu pikir lah sendiri. lol

        0

        0
      • Siti Kembang Setaman says:

        ko tak fhm ke istilah “KALAU” dh mmg jodoh dia yg ko nak meroyan pasal apa? aku yg punya dual personality ke atau pun ko? yg ko tak habis2 nk kondem dia kenapa? ko tuhan ke? kalau iya pun dia berdosa besar alam mana pun bkn ko punya hak nk judge dia.. dosa fitnah ko tu kalau bkn tepat pada mangsanya ko menjawab la nanti.. lg satu kalau dh dosa kt fazura tu jgn plak nk tokok tambah dosa kat aku.. ko tak knal pun aku sape.. aku mencarut atau maki hamun itu ko yakin ke aku org nya..? kalau x betul, itu pun dh dikira fitnah namanya..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        who cares kau punya ‘kalau’? dlm context skrg dia bukan permaisuri so apsal lak nak respek gundek ni. kahh dah2 le tu siti, lepas ni silakan keluar mode mencarot + maki hamun ko plak, terhibur aku tgk ko bodohkan diri ko sendiri. kah kah

        0

        0
      • Siti Kembang Setaman says:

        ko la yg care.. sbb sape suruh ko reply komen aku.. muahahahhaa.. ko terhibur ke? takpe la.. at least.. hiburan aku tak sebodoh hiburan ko yg menjaja cerita tanpa kepastian tp hnya menambahkan dosa sendiri lg ada lerrrrr.. x gitu semuaaa?

        0

        0
      • anakayam says:

        PEMINAT NEELOPAK NIH MELAMPAU LA…..DOSA TAUUU
        I LOVE FAZURAA

        0

        0
      • myvoice! ko ado? says:

        ko ni mnsia mgunakan nama fazura d gundeks: ko piyed ek? Tu pasai emo j bagai. Kan kaki die itu hr kene cat allergic tul ceartain org it takes time nk cure. Ala u ni, biar oa dia nak cukur ke apa. Bkn mntk duit u bl pisau cukuq pun apatah lg nk swoh u wax kan. Mental disorder ek u ni? Puihhhh….. Ke emo sbb ank raja tu xpandang u? Kasihan ek u. Hormon xbalance. Sengal gituew u ni. Puiihhh

        0

        0
      • wahahaha…
        kaki dia cam kulit biawak la..

        0

        0
      • terima hakikat dan kebenaran says:

        Terima je lah kenyataan…..Rezeki tuhan yg bg bkn ko noks

        0

        0
      • mak jemah azua ali says:

        xlawa mn ler fazura nie.. muka x bercahaya lgsung..berserabut aku tgk… mcm irma hasmie, sejuk jer tgk..

        0

        0
        • lulu says:

          kau tu lawa sangat la kan. orang pandang muka kau suci la kan tak berserabut macam dia. kau tu bagus. suka hati busuk kau je nak serabut2 kan muka orang. fucker!

          0

          0
      • salam semua…
        selamatkan bumi kita dgn fazura? selamatkan juga blog nara ni dgn anasir2 teh returns yg entah apa2 entah ni.. komen semua mcm komen syok sendiri.. aku one of penyampah dgn komen korg kt sini.. sapa shirott? sape skrillex? sape ntah sape2 yg korg sebutkn tu bkn nya relevant dgn entry.. tak pyh la taksub sgt dgn komen korg yg kekdg berbaur lucah dan buat org menyampah.. nk melucah, meroyan atau apa saja ini bkn tempatnya.. ini blog umum dan komen perlu ada hemahnya.. jgn kerna taksub dgn puak korg semua komen pun korg nk kondem.. tq..

        0

        0
    • pisces says:

      Ramai betul artis Malaysia yang tayang lutut.. kalau lutut tu cantek macam artis2 KPOP tak pe la jugak.. Ni itam ++ berkedut lagi..
      Tak lawa langsung okey!

      0

      0
    • bbycumil says:

      aku tgk fazura ni mcm Leighton Meester r..

      0

      0
    • Manusia biasa says:

      Abang nara, blh x sy nak mnx jasa baik bang nara TOLONG BLOCK INSAN BERNAMA FAZURA THE GUNDEKS 2? sy rasa die nie mungkin MAK TIRI PAJURA yg dulu 2 salu kutuk xhengat dunia kat fazura dlm blog nie……… Klu bukan die pn mgkn org sewaktu dengan nya…….. Tp klu bang nara xnak amik port xpe la blog abg nara kan? :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        banyak cantek muka ko. ko ingat fazura tu maksum. artis lain semua kena kutuk kat sini. apsal lak nal block fazura the gundeks plak. bodoh!

        0

        0
      • Tre says:

        Klon fazura the gundeks butt hurt la..mmg nampak sgt bodohnya fazura the gundeks ni. Bodoh! Bahahahha amek kau

        0

        0
    • banditz says:

      bakal permaisuri johor..ooops

      0

      0
    • ade prob ke lutut hitam?-.- says:

      aku penah dengar ade ustaz cakap org islam ni kalau lutut hitam tu tandanya die solat. sebab bile sujud kan kite pny lutut dan dahi kan menekan. so, kalau lutut orang hitam, jangan ler kutuk. harap lutut cantik, tak semayang buatpe.

      0

      0
  2. kira says:

    asal mulut dia lain ea

    0

    0
    • Anonymous says:

      aa ah ler.. mulut dia lain lah.. mulut n idong fazura.. ada buat something ka???

      0

      0
  3. Anonymous says:

    biasa jer baju yg fazura pakai..

    0

    0
  4. Sshh says:

    fazura memg terbaik la..

    0

    0
  5. naa says:

    ap y untung nyer ngek….hang pon nak kena tangkap ngn polis ker

    0

    0
  6. miss_hujan says:

    superb ..gojess..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    cuba kalau bju fazura neelofa or anzalna yg pakai.. mmg kne kutok kaw2… seb baek FAZ yg pakai…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Dh x asli pon nye adoiii

    0

    0
  9. ASTALAVISTA says:

    apsal aku nampak hidung dia mcm terlebih mancung nih???dulu bukan kemek je ke??

    jgn nak ckp buat shading bagai..sbb kalau buat shading pun tak der nampak mancung cam gitu…

    arhhh dasar plastik la pompuan nih!!!

    0

    0
    • fazura the gundeks says:

      sememangnya gundik fazura dah mancungkan hidung dia, tugas pencacainya yg tak sekolah ialah menafikan kebenaran ini sambil maki hamun org lain sbb mereka x sekolah, seperti fazura juga. dari rambut, hidung, dagu dan tetek semua dah diubah. fazura yg asal hidungnya kemek dan dagunya juga bulat saja x runcing. tetek dulu flat je, cleavage pun xda skrg sudah labuh. baik dia tukar nama dia pd fakezura sajalah baru padan.

      tanda perempuan insecure yg x bersukor atas pemberian tuhan sambil cuba berlagak seperti perempuan baik2 sedangkan hipokrit ya amat.

      0

      0
      • pajurah the gojezzz says:

        susahnya bila org mcm nko ni hidup atas mukabumi dalam keadaan jiwa sakittt…nmpak obvious sgt nko ni perlukan pertolongan pakar jiwaa dlm waktu yg terdekat.betol kan semuaaaaa?

        0

        0
      • Anu says:

        Pasal dia lah. Dia buat kau susah hati ke??? Yg fake & so called real pun sama je. Kalau real sgt kenapa perlu tonggek-tonggek dan lentik2kan buah anu tu. Saja nak dapatkan lebih perhatian kan. Orang yg betul2 punya keyakinan diri tak perlu buat tu semua. Bersahaja je dah terpancar kecantikkan diri. Orang pun ada mata, tak perlu nak terlebih lentik, org pun tahu nak menilai. Jgn mengata org kalau diri pun lebih kurang sama. No use being educated, kalau at the end of the day, cuma body aje yg kau gunakan.

        0

        0
      • nadhira says:

        apsal lak dorg kata ni lofa. lofa kan ada kat mekah tgh buat umrah. tak kena mengena langsung. kesian lofa asyik kena fitnah je dgn puak2 yg tak puas hati dgn dia ni. saya bukan minat lofa tapi agak2 lah nak fitnah org tu tgh buat ibadat.

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        eh dorg nak kata aku lopak pulak? kah kah kah

        macam ni la org terdesak. setahu aku mmg lopak tgh ada kat mekah dan buat ibadat, tp puak2 tongong ni mmg pun kaki fitnah. apa yg nak diterkejutkan. menipu tu mcm kacang je bagi mereka. dah bodoh tu bodoh la jugak, org negatif dan bodoh cam gundik fazura akan mengundang org2 lain yg negatif dan bodoh juga utk menjadi peminat dia. kahhh

        0

        0
      • PlastikbuatanChina says:

        faz the gundeks,
        si kertu ni mmg berangan nak kawen ngan tmj kan??
        story lebih sikit

        0

        0
  10. mixgirl says:

    mmg npk lain tang bibir…tp aku rasa sbb gincu kut….aku pernah pakai gincu kala pudar pastu pakai lip liner mmg bibir akan npk tjuih gitu…seksi u…suami aku tgk pn tgoda…sengeh jer tgk haku…hahahaha

    0

    0
  11. pelik says:

    apsal hidung faz laen ha????dulu kembang bunge setaman

    0

    0
  12. naddy says:

    kalo pakai seluar pjg lagi bertambah cantik. sopan.

    0

    0
  13. xyz says:

    wow..bju nmpk cam 3D..hahah…

    0

    0
  14. cherrina says:

    bosan nye..dh takde produk ke ek celebs kt msia ni smpaikn style pun ada award bagai.. suke fazura tp award mcm ni..alaaaa…

    0

    0
  15. not a barbie says:

    pelik gak dia menang anugerah ni. i think gaya dia tak kena gaya sokmo walaupun dia pakai barang branded. anugerah ni mcm kelakar je.

    0

    0
  16. WWW says:

    EK ELEYH..BAJU MCM KAT BUNDLE 4 SINGGIT JE..AK MMG XSKE PELACUR NI..SEJAK VIDEO DIE TSEBAR MAIN NGN NEGRO..APE LA YG KORANG NK KT DIE NI..DASAR BITCH ADE HATI NK JADI PMAIRUSI AGONG..MUKE PUN BIASE..GELI DOWH..RMAI LG CNTIK..BALIK2 DIE..BORINGGGGGGG,

    #KONFIRM USTAJAH BN SERANG N UNLIKE AKU..HAHAHA..

    0

    0
  17. sha says:

    macam akurium berjalan…

    0

    0
  18. lady says:

    dia nie mmg ade kecantikan tersendiri tp setiap manusia tak perfect mcm tue jgk dia…tp klu mcm nie lah gaya bakal princess mmg tak layak langsung…klu zoom pun mmg ade yg tak sekata & kena dgn kulit dia, mcm mane ade sampai org ckp “idola kecantikan?” klu umur dah sebaya aida rahim, kartina johari nak ckp “idola kecantikan” baru lah sesuai sebab dia org natural beauty maintain sampai pertengahan umur bkn mcm nie~ape2 jerk lah

    0

    0
  19. ro.chika says:

    comel je mata aku tengok. tapi kalau die cover die pnye aurat tu insyaAllah lg cantik. yang slebihnya serah pada Allah. tu antara dia dan Allah. kite hina die kat sini, nnt kita dapat dose lak. dah la pahala kita tak banyak. nk sedekah pada fazura wat ape. huu

    0

    0
  20. TOT says:

    ok semua….
    sila tunduk ke bawah

    opsss

    jgn bawah sgt….!

    TGK LUTOT MASING2 YE..

    HAHHAAHA

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg penting mrk tak menayang. Kalau pun lutut mrk berkerak. Bkn mcm fazura. Lol

      0

      0
  21. blur says:

    muka dia macam lindsay lohan la .

    0

    0
  22. waktunote says:

    aku suke tgk kak faz ni…bg aku die menarik..bout bckgrnd die tu..itu hak masing2..

    0

    0
  23. pergi la curver esok. tau le

    0

    0
  24. sudahlah fazura. you dah tak laku dah. kami ada neelofap, inzalna. jizzara.

    0

    0
  25. edsassin says:

    macam baju kurung tanpa kain, hehehehe.

    0

    0
  26. […] Kemenangan Nur Fazura di dalam kategori Anugerah Style EH! 2012 sememangnya tidak boleh dipertikaikan. Sepanjang tahun 2012, Fazura sering tampil dengan fesyen yang simple namun tetap menyerlah kecantikannya. Senang cerita, Fazura memang ada sense of fashion yang sangat tinggi. Dan … Continue reading → […]

    0

    0
  27. analina says:

    Dari dulu suke style Fazura. simple & cute. baju yg Fazura pakai tu comel la.. ade ikan2 kecik mcm kt Pulau Redang pulak. Tahniah!

    0

    0
  28. Azleeya says:

    biorla die cam ner pun..lau dia ekjas body dia pun bkn dia mntak duit kita..bior die sndiri jawab…yg pnting..dia mmg cntik..n then dia mmg outspoken…tk hipokrit .

    0

    0
  29. Along says:

    Lepas aku baca blog uncleseekers ttg fazuradan tmj ..entahlah…moga2 x betul apa yg ditulisnya oleh unkel tu..

    0

    0
  30. honeywellz says:

    Tak sangka ramai betul pengomen2 kat sini yang jealous kat Fazura, kata gundek tualah, mcm2…susah betul kalau jadi org cantek ni sebab ramai org2 yang tak cantek dengki. Boleh pahala lah tu agaknya mengutuk org. Tentang blog uncle seekers tu, kau pikir n nilai sendiri betol ke tak. Dia ingat dia nujum ke ape…terang2an yg yusri dgn lisa dah salah. I’m your biggest fan, fazura, you go girl…just ignore all those greeneyed monsters…..wish you all da best

    0

    0
  31. cikTsunami says:

    Fazura the gundeks and Qaseh; brckp gna otk,komen gna akal.
    Aku tertnye2 lh,ko ni knl sgt ke dgn cik fazura ni?korg adk bradk tiri die ke atau hamba abdi yg mmg jahil tak reti nk jga adb n tutur kte?klu xsuke jgn tgk,spya xdalh pla dosa dtg melekat,ni tak,pasl nk kutuk mcm spy lh pla…psal fazura smua tau.korg jeles ek xmampu nk bt n capai apa yg cik fazura ade???
    Aiii,,mnusia brhati bsuk btl lh.rsenye…mc bnyk crmin muka jual kat kdai,tgk2 lh yg mna ptt nk d perbtlkn diri tu.oh ya,korg rse korg laku ke kat TMJ tu?????hahaha…kesian2..

    0

    0
    • anzalinzal says:

      tak payah la ko nak bersyarah kalau setakat kat post ni.

      “boo hoo hoo retis poojaan saya kena kutuk saya tak boleh terima”

      ko pegi post benda yg sama kat semua post abang nara yg lain di mana semua artis kena kutuk. pastu baru ko bunyi kat sini.

      0

      0
  32. stella says:

    jeles trlebih haters ne . . Sot !! Xpa , nt i tweet kt faz n tmj suruh mreka bca kt cnie . . B4 this ada pic ttg faz n tmj kuar kt cnie , i yg tweet kt faz suruh bca cnie n uolls know kan apa jd kt entry tu . .

    0

    0
  33. fazura gadis cantik says:

    tak baik menghina org … Anda menghina org , sama juga anda menghina CIPTAAN ALLAH … Anda menghina org islam , sama jga anda menghina diri anda sndiri … Anda menghina dan mngutuk org MELAYU , sma jga spt anda mngutuk BANGSA anda , kaum anda dan DIRI anda sndiri … Jd , jika anda trus2 mngutuk org ciptaan tuhan , org sebangsa dgn anda dan org seagama dgn anda , brmkna anda trgolong dlm org2 yg ….. Fhm2 sndri laa

    0

    0
  34. awie says:

    hidung fazura lain macam..tak seperti dulu

    0

    0
  35. manusia says:

    kenapa hidung dengan bibir die semacam eh

    0

    0
  36. ASTALAVISTA says:

    dia ni kalau senyap2 takper..ni tak sembang pong pang2 kt media konon nak pakai tudung tapi haram tak pakai sampai kesudah…konon tak nak berpegang dgn lelaki bukan muhrim sekali nah kuar gambar berpeluk dgn TMJ tu….apa kes fakezura oiii???ko ni kalau low profile lagi orang suka..ni tak…kalau boleh kt twitter aku tgk sakan juga dok mengata kat orang..pstu siap backing anzalna baik punya…mmg dasar kaki gaduh la sial nih!!

    aku tak tau apa la yg TMJ tu buta sgt nakkan dia ni…hipokirt tahap dewataraya!!!ishhh kalau betulla dia ni jadi sultanah johor nnti …aku tak tau ar nak cakap apa…dah la sultan tu ketua agama…tgk sikit betina ni..mampu ke jadi ISTERI BAKAL KETUA AGAMA???adoiii hancur johor…

    0

    0
  37. aku says:

    muka dia macam pelakon utama ‘victorius’ kat tv3 11.30 a.m.da sapa penah tengok x

    0

    0
  38. datin maimon says:

    si cantik malaysia…. tapi kan, nanti2 kalau terbukak hati berhijab, fazura ni jugaklah yg tetap jadik si cantik malaysia…. tin mon loves you fazura!

    0

    0
  39. saya okay je says:

    ramai yang jealous dengan fazura.

    0

    0
  40. sue says:

    cantik…sy suke…hmm…gaya macam nak jd kate middleton jer…ops…jgn marah ye fazura..yg penting i like ur stail…. :)

    0

    0
  41. nora says:

    ehhhh asal kaki hitam ?
    da la kaki hitam xtau nk cover lgsong….
    mulot n hidung dy asal mcm ikan je…
    da la baju mcm aquarium. haha :D

    0

    0
  42. terus terang says:

    boleh le…artis…umur 30 abis lah seri

    0

    0