Written by AbangNara | April 21st, 2014

Meriahnya majlis resepsi perkahwinan putera-putera Yusof Haslam iaitu Syamsul dan Syafiq yang telah berlangsung Jumaat lalu di Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur. Kira-kira 1,000 orang tetamu telah menghadiri majlis resepsi yang bermula pada jam 8 malam. Untuk makluman, Syamsul telah berkahwin dengan Puteri Sarah Liyana manakala orang rumah Syafiq pula ialah Aeisyah Zainal.

gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof

Antara selebriti yang telah meluangkan masa ke majlis resepsi kedua-dua pengarah hebat ini ialah Zain Saidin, Che Ta, Uji Rashid dan ramai lagi. Majlis telah diacarakan oleh AC Mizal dan Serina Chef Wan sementara Ziana Zain, Mawi turut membuat persembahan di majlis ini.

gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof

Lagi beberapa gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Syamsul dan Syafiq dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Utusan Malaysia dan MIG Online.

P.S: Kia Sedona 2015 yang amat mengancam

gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof
gambar resepsi syamsul yusof syafiq yusof

53 responses to (17 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Syamsul Dan Syafiq Yusof Haslam

  1. Anonymous says:

    comel la shamsul dengan sarah.

    0

    0
    • euwwwwww says:

      wahhhh… meriah… tak pyh five star hotel uooollssss.. padahal sah2 anak jutawan.. so.. retis2 yg bajet jutawan tu contohi la jutawan sebenar ni yaaaaa..

      0

      0
      • mak jemah says:

        elehhh . xpayah 5star, dewan yg dorg buat ni pn dah cukup mahal !

        0

        0
        • Mrs Anwar Fazal says:

          kannnn.. biarlah sebab mereka mampu. jangan macam yg satu tu.. membazir. padahal semua sponsor tapi riak!

          syamsul hensem dah kawin. T.T takpe.. Dr Anwar Fazal pinang lah I~ u hensem sangat lah Burn~

          0

          0
        • sayasukagosip says:

          dewan felda mahal kot lbih kurang je ngan hotel 5 bintang…ntah2 lebih..
          cube tgk felda nye package kawen…utk mkn mlam pling murah 70/pax…kalo 1000 org x ke 70000..

          0

          0
        • Melayu Maju Di Bawah BN says:

          Halal sudah bagi kalian,
          Moga dipermudahkan.

          Hidup Umno!! Hidop BN!!

          0

          0
        • yan says:

          ok la tu…kalau makan 70000 pon paling murah pon dah di kira jimat jugak la sebab dua pengantin…

          0

          0
      • Syamsul Sarah says:

        tahniah abang hensem. semoga perkahwinan kekal bahagia sampai hujung nyawa dan Insyaallah sampai ke syurga. Amin! tak nak doa sampai anak cucu. ramai orang doa camtu.

        0

        0
    • Ritu vs Aya says:

      Sakitnyer mata kitew tgk rambut Zain Saidin ngan bini Ac Mizal… Rasew nak curah ngan cat hitam jew taw. Homputih la sangatttt!

      0

      0
    • gigi besi says:

      zain dgn aida aris ke tu..?

      0

      0
  2. women says:

    better pasangan samsul & puteri tu sbb nmpak sejuk mata memandang…..bini si syafiq tu ape ke gedik sgt … alahai….

    0

    0
    • miss yna says:

      lahh….mcm tu pun gedik ke? x yah nk jeles sgt la uolllsss….

      0

      0
      • K.A.A says:

        karat sungguh rambut zain tu..

        0

        0
        • Anonymous says:

          bini syafiq anak utaz uols!!!! tp nampak sisi dadanya.. tanda tanya???

          0

          0
        • nrlasmdjffri says:

          semua orang pun bukan perfect sangat,kalau nampak dada tu mungkin terselak ke apa.cubalah bersangka baik,orang yang mengata tu sebenarnya hasad dengki dia tahap tinggi,parah

          0

          0
    • kek dahnya says:

      kat mana gediknye aku pun xtau .. haha

      0

      0
    • sj2 says:

      dorg bdk2 lagi..tu yg rupe gitu..sarah n shamsul mature sikit..so cool jela..

      0

      0
    • sisi says:

      gedik lepas kawin jg pun,,xmcm em&zang tu…tapi tu bukan gedik…dia cium pipi suami je pun…contohi la artis ni ya wahai artis2 yg tengah feeling sawit kapel skrg ni…

      mereka mencari keberkatan dlm majlis..bukan tayang2 kemewahan..

      0

      0
    • noname says:

      muka bini syafiq mcam ruminah sidek

      0

      0
  3. lalang says:

    zain saidin tu mcm pelik je.. rmbut gold misai, kening hitam

    0

    0
  4. minah k-pop says:

    AKU INGTKAN TOK WAN MANA DENGAN CHE TA. RUPENYE SI ZAIN. MUAHAHAHAHAHAHHAHAHA

    0

    0
  5. helli kitty says:

    Tahniah!!!…semoga bahagia hingga ke Jannah….

    0

    0
  6. minah jambu merah biru says:

    2nd hahahahahahahahahahahahaha ! booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bwek !!

    0

    0
  7. Blueberry says:

    tahniah..

    0

    0
  8. miss_ady says:

    Tahniah!! Semoge brbhgia hngga ke akhir hayat..

    0

    0
  9. alya says:

    sedih la resepsi dua pasangan skaligus.. buat asing2 x boleh ke? duit korang kan ber lam bak. dah tenggelam kebahagiaan pasangan pengantin,
    seri bini si syafiq pun dh x nmpak kena bahan dgn si sarah. Agagagagagagagagagaagag

    0

    0
  10. liyana says:

    Muka syafiq macam muka suami vivy yusuf hahaha

    0

    0
  11. sharulmdzin says:

    tahniah ! semoga kekal hingga akhir hayat buat kedua-dua pasangan dan dikurniakan cahaya mata yang ramai serta soleh dan solehah . AMINYAROBALALAMIN

    0

    0
  12. songjihyo says:

    cakap je lah , point sebenarnya korang nak kutuk muka bini syafiq uh an sbb x lawa mne ..

    0

    0
  13. nok gebuzzz says:

    tahniah…..sweet kedua2 pasangan
    semoga berbahagia

    0

    0
  14. aku says:

    pengantin dh ok dah..tp tetamu artis yg datang lagi cantik klau menutup aurat…

    0

    0
  15. Shhh says:

    Untung Sarah..Syukur Alhamdulilah..Sarah ditemukan dengan lelaki yang baik dari keluarga yang baik. Harap Samsul boleh membimbing Sarah sehingga ke Jannah..sweet sgt tgk mereka..pandai Datuk YH cut cost..baguslah buat apa nak buat besar2…tak perlu nak berlumba2 perkahwinan sapa paling gah sapa paling diingati..tk perlu semua tu…

    0

    0
  16. khalijah says:

    tahniah….ingat teacher kay lg…IIC….tak sangka da kahwin skrg…semoga berbahagia ke jannah

    0

    1
  17. suke suki jer says:

    Nampak sarah lg sopan kot walaupon bkn anak ustaz heee..pe pon semoga bahagia ke jannah

    0

    0
  18. Motor Kapcai says:

    Serius ingt kn Ruminah Sidek kawin td rpenye bkn isteri syafiq.Ke Ruminah Sidek tu nenek dia.

    0

    0
  19. cik neo says:

    tahniah…sangat cantik kedua2 pasangan :-)

    0

    0
  20. Dhia says:

    kagum dengan diaorg…walaupun duit banyak tak buat kenduri menunjuk2 berbanding dengan orang yg biasa2 sanggup berhutang keliling pinggang nak buat kenduri sampai beribu-riban orang last2 berhutang keliling pinggang sampai beranak pinak pun tak settle hutang lagi.

    0

    0
  21. nadia says:

    dah mcm kerang aku tengok bini si syafiq tu.

    0

    0
  22. joned says:

    allllooooohaaaaaiiii sdeh la tgk bni syafik tewwWWw dh la x cunz …cm gedikzZ jewWw pakai tdung pn msh nmpk dada pelik lewWwW pasal x pakai tdung cm c sarah jewWw kn eeeellok gchewWwW

    0

    0
  23. watevausaid says:

    wax la misai tu dulu Che Ta woi… dah mcm nyah aku tgk dah hehehehe

    0

    0
  24. esah says:

    bini si syafiq tu ade adik beradik lain mak yg masih kecik2 lg.. mane ey adik beradik yg lain mak tu?? aisyah ni mulut leh tahan! sound mak tiri die. igtkan orgnye secantik namenye..rupenye ……

    0

    0
  25. Anonymous says:

    tengkolok syamsul mcm loose je

    0

    0
  26. Miss Pisau Cukur says:

    Tahniah…cantik sangat Puteri Sarah..sopan, manis..

    0

    0
  27. tun teja says:

    Tak baik korang dok ngata gupe bini si shafiq, Tak bercahaya mcm bulan la, apa la, yang penting hati dia baik..shafiq suka, hangpa semua dok susah hati pasai apa..tapi part gedik to aku sokong, sebab ari tu depa ada keluar melodi, Amboi bukan main mengeletis jawab..mungkin eksaited masuk TV kot, mak bersangka baik je uolsss..

    0

    0
  28. nrlasmdjffri says:

    tak baik mengutuk muka ciptaan Allah,macam itulah macam inilah.mungkin para pengkomen ni muka dia cantik sangat kot kalah miss world,korang kutuk kutuk dia pun dia dapat kawen dengan syafiq tu.korang apa dapat?setakat komen tambah dosa umpat sana sini,bila makin ramai baca makin bertambahlah dosanya.dekat akhirat nanti bukan senang nak cari orang yang kita kutuk nak mintak maaf.ingat

    0

    0
  29. Anonymous says:

    taniah…. dan selamat pengantin baru shamsul & shafiq

    0

    0
  30. […] (17 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Syamsul Dan Syafiq Yusof Haslam (51) […]

    0

    0
  31. […] (17 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Syamsul Dan Syafiq Yusof Haslam (52) […]

    0

    0