Written by AbangNara | March 11th, 2013

Amboi ~~ Memang mesra betul gambar-gambar Hetty Sarlene bersama kekasihnya ini. Abang Nara mati-mati ingat mereka berdua ialah suami isteri. Mesra semacam je. Mungkin Hetty mahu satu dunia tahu yang lelaki ini adalah buah hati pengarang jantungnya.

gambar hetty sarlene

Hetty Sarlene satu ketika dahulu pernah popular menerusi filem Sembilu. Namun sejak kebelakangan ini, wajah Hetty tidak lagi menyerikan kaca televisyen. Mungkin Hetty sibuk bercinta dan sibuk merancang masa depan bersama si kekasih. Orang kalau dah mabuk bercinta memang kadang-kadang tak ingat dunia.

hetty sarlene

Semoga hubungan Hetty Sarlena dan kekasihnya akan berakhir ke jinjang pelamin. Cepat-cepatlah berkahwin. Lain macam dah Abang Nara tengok tahap mesranya. Lagi 15 keping gambar mesra Hetty Sarlene dan kekasih dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info asal Forum Cari.

gambar hetty sarlene

P.S: Dapatkan wajah yang berseri dengan tona warna yang sekata dan kelembutan yang tidak terhingga dengan mencuba SNE Beutskin daripada CantikNara. Memang berbaloi-baloi. Banyak wanita yang dah guna dan terkejut dengan perubahan wajah mereka. Untuk tempahan boleh PM di Facebook CantikNara atau email ke [email protected].

hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene
hetty sarlene

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

277 responses to (17 GAMBAR)Hetty Sarlene Kongsi Gambar Mesra Bersama Kekasih Di Instagram

  1. Kiah Popia says:

    Yesss…akhirnya Kiah first Jugak!!!!!!! Jgn jeles semua…hek hek hek…

    0
    0
    • jebat says:

      kiah memang kurang kasih sayang kan..

      0
      0
      • red says:

        zed zaidi, sila pantau sahabat lama anda nie…tak senonoh perangainya..

        0
        0
        • lily says:

          abil no.2

          0
          0
        • amoi says:

          gambar dlm otel plak dahhhhhhhhhhhhh…ingat MATI weiiii…x takut azab ke! isk

          0
          0
        • amor says:

          perempuan sial betul.
          status dekat insta : “Allah has given you to me.”
          tp gambar pp ko tgh comolot dgn bf ko?
          manusia apa la dia ni..

          0
          0
        • redeye says:

          well sory to say..kat spore this is normal..even bulan puasa org islam terang2 mkn kat tmpt umum..mana yg patuh pada agama sgt patuh..mana yg x..hemmm smpi korg x leh beza die islam ke x..huhuhu

          1
          0
        • Anonymous says:

          muka bf dia mcm puak sulu je

          0
          0
        • bodoh punya betina says:

          wahh..tidur setilam dan tidur bersama kah??????????

          0
          0
        • Anonymous says:

          dorang ni dah kahwin kot,thats why berani show gambar2 cenggini.bersangka baik jer la even gambar dia ala2 porn star.

          0
          0
        • Olga says:

          dik, kezinye laki uols….
          tp sesuailah dgn muka uols yg stok2 melayu singapore..
          kalau laki mat salleh selera jugak nak post pic baru lepas maen.

          0
          0
        • bodoh. zed zaidi tak ingin nak memantau sebab dia orang singapore.

          0
          0
        • dia kat singapore, apa ko nak sibuk. kampung ko tak best.

          0
          0
        • INI SINGAPORE, BEB! BUKAN KAY HELL!

          0
          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          biasa lah kt singapore..apa nk diherankan, klau main kt hotel pun tak ada majlis agama nk cekup, pendek kata bebas, tp yg ni memang tak tahu malu..pic lepas main pun share kt public, geli sial

          0
          0
        • hetty koes says:

          apsal paha hetty macam beghuk mat ye? yg pic kt katil tu..seram..mcm berbulu ja

          0
          0
        • sepupu kiah popia says:

          die ade ambik drug ke….semacam je nengok nyer…

          0
          0
        • encik masin says:

          kawin la cepat. tak nak merase ke alam rumah tangga?

          oppsss.

          “kami dah rasa”

          0
          0
        • Kawan lama says:

          Zed Zaidi saman la!

          0
          0
        • Anonymous says:

          Heroine pencen S’pore ni skarang nyanyi pat kelab malam pat Kota Singa semenjak tak der produser ambik dier berlakon.Pat M’sia cuma Yusof Haslam ajer ambik dier berlakon. Umur dier ni dah masuk 34 atau 35 tahun.Dah cukuplah Hetty kau enjoy ngan jantan, asal ader boyfriend baru gambar berpeluk bercium sakan mesti ader especially gambar wajib dalam bilik hotel.Pat S’pore tu keluar masuk bilik hotel pun tak kena tangkap tak jadi hal punyer.Sudah-sudahlah tu dgn scandal kau sana sini ngan jantan.Pegi nikah-lah cepat.Dah berumur pun.Dulu few years ago ader terdengar gossips cakap si Hetty ni live-in ngan boyfriend dier, orang S’pore jugak.

          0
          0
      • lola says:

        tukar2 jantan dia ni..semua usung masuk bilik ke?apela nak jadiii

        0
        0
        • NANA says:

          UNTUNG NYER LAKI TU…blom kawin dh dpt mcm2……

          0
          0
        • n says:

          skrg memang tengah hot bercinta nanti dah abis madu sepah dibuang..

          0
          0
        • Puan ikan says:

          Dia ok je tu lagipun die tak bayar pun bilik tu. untungla. HAHAHAHAA

          0
          0
        • X-file says:

          Pegi-lah kawin dah tua pun.

          0
          0
        • Dara Dara says:

          Heroine pencen ni skarang nyanyi pat kelab malam S’pore semenjak tak der produser ambik dier berlakon.Pat M’sia cuma Yusof Haslam ajer ambik dier berlakon.Umur si Hetty ni lebih kurang 34 atau 35 tahun.Dah cukuplah Hetty kau enjoy ngan jantan sana sini, asal ader boyfriend baru gambar mesti berpeluk bercium sakan especially gambar wajib dalam bilik hotel mesti upload.Pat S’pore keluar masuk bilik hotel tak der hal punyer.Cukuplah tu pegi nikah cepat umur pun dah naik.Sudah-sudahlah tu scandal kau dgn jantan sana sini.Dulu few years ago dengar gossips yang si Hetty ni live-in dgn boyfriend dier, orang S’pore jugak.Biasalah artis wild.

          0
          0
        • Dara Berkarat says:

          Heroine pencen ni skarang nyanyi pat kelab malam S’pore semenjak tak der produser ambik dier berlakon.Pat M’sia cuma Yusof Haslam ajer ambik dier berlakon.Umur si Hetty ni lebih kurang 34 atau 35 tahun.Dah cukuplah Hetty kau enjoy ngan jantan sana sini, asal ader boyfriend baru gambar mesti berpeluk bercium sakan especially gambar wajib dalam bilik hotel mesti upload.Pat S’pore keluar masuk bilik hotel tak der hal punyer.Cukuplah tu pegi nikah cepat umur pun dah naik.Sudah-sudahlah tu scandal kau dgn jantan sana sini.Dulu few years ago dengar gossips yang si Hetty ni live-in dgn boyfriend dier, orang S’pore. Biasa artis wild.

          0
          0
      • Kiah Popia says:

        Kiah saje nk rase mcm dpt first..hehe..sblum ni ramai sgt berlumba2 nk dpt first..biase je rase nye dpt first rupenya..ape yg hadap sgt tak tau la Kiah..

        0
        0
        • Kioh says:

          Ok ok lah Kiah.. First pun first lah.. Bukan dapat hadiah pun.. Anyway, syabas dan tahniah sebab dapat first.. Kuang.. Kuang.. Kuang..

          0
          0
        • skandal mak jemah says:

          tahniah kiah….lepas ni bole smbung jual popia blik yer… hehehe

          0
          0
      • Missss says:

        “itu gambar lama saya” hehehe

        0
        0
        • marlini says:

          Thats normal in singapore..if u dont know..there’s no paksaan for people at spore..even in puasa month, not all the muslims there really do puasa..and they

          0
          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          kesian betul sesetengah org melayu singapore, mak ayah tak ajar agama ker suruh ank tu puasa, klau yer pun tak puasa hormat lah bln ramadan

          0
          0
      • watevausaid says:

        hahahahahaha

        0
        0
      • Anonymous says:

        semoga diberikan petunjuk olehNya …………jgn cemar imej islam :(

        0
        0
    • bozu says:

      ini dah sampai tahap wajib kahwin dah ni.
      teruknya.kenapa tak kawen je..social betul la.

      0
      0
    • ckp jer says:

      wow, barang mantop..sape yag xmau kan..
      :p
      baik nikah je klu dh cmni, haaa..kn sng ;p

      0
      0
    • jejaka 10 inci says:

      no.8 mcm baru lepas ja. gagagahaha tak sedap. mesti dah luas dan longgar. entry nara yg lepas pun pasal hetty sexy ngn boy kat bangkok. popular sebab maksiat ja ka.. bakat mana

      0
      0
    • bibi says:

      tahniah kiah , akhirnyaaaaa 1st jgk kiah ey , huhu

      0
      0
    • mat says:

      Nara..y gambo comolott itu apa pasai xtepek skali?hak3

      0
      0
    • maira says:

      kiah, popia dua inggit….sambal lebeyyy

      0
      0
      • insan kebulur says:

        mmm macam sedap pulak popia.

        0
        0
        • Kiah Popia says:

          Adik-adik sekalian…popia Kiah mmg lah sedap..resipi bonda sejak dahulu kala…hehe… mesti ramai terliru ptg2 nie kan..dpt pekena popia basah yang dilimpahi sauce dan ditabur kacang…power!! kompem kecur air lir..

          0
          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          kak kiah ….popia memang sdap mkn petang2 mcm ni…dah terliur dah ni

          0
          0
    • kamariah says:

      teruk dah die ni…ckp panjang2 x gune….nk hujah psl agama
      pun aku rs x perlu sb die ade hujah die sndri…
      ape pun hetty sarlene sbgai ank kamu jg membawa maruah ibu dan bapa kamu
      so ini yg ibu dan bapa kamu dapat dr kamu yg digelar ank
      x tau la klu mak bpk kamu 2×5…
      tp kalau aku salah mta maaf…

      0
      0
      • pompuan sial says:

        dasar pompuan x gheti nk malu!!! penat2 mak die terkangkang kangkang lahirkan die sampai separuh maut…sronok2 die je lelong maruah kat sana sini….sronok pegi party kat pub, minum tah pape, pikir hot sgt lettew~~~ hot kebende nyer….HOT NERAKA la ko dapat….pastu nnt bile suroh beri penjelasan ‘itu hak sye’…pale nenek hak ko….tubuh bdn yg ko jual sana sini tue ko pinjam ari ALLAH tolol!!! susuah benor retis2 zaman ini nk memahami konsep islam….hanya setakat pandai berlakon di kaca TV saje….

        0
        0
    • Bila bibir berbicara says:

      OMG.. Aset dye bapak ah mantap..!! untung balak dye.. siap gamba lam hotel lg..

      0
      0
    • joyah.. says:

      Zed Zaidi sila pantau, bekas GF lama hg nih..

      ramai lak yg kata, singaporian mmg mcmnih.. ini bukan masalah negara, masih ramai umat islam di singapore yg baik2, dan jangan ingat malaysia tak ada mcmnih… kalau nak senaraikan ramai artis malaysia yang mcnih jugak, nabila, fazura, lavocah, puteri sarah, bla bla.. ini masalah diri sendiri dan takat mana islamnya dia..

      0
      0
      • Bangkang dari longkang says:

        Bila masanya fazura mcm ni? Adohaii. Nak tuduh pon agak2 laaa

        0
        0
        • joyah.. says:

          fazura dgn si dia tu pun keluar masuk hotel jugak la cheq oit.. dan hg kena tengok gambar fazura lama2, yg nak terkeluar t*t*k dia tu berpeluk2 berparti dgn jantan2..skrg je sejak nak jadi bakal permaisuri dia berpura2 suci..

          0
          0
        • tukang perati says:

          princess wannabe tu…hipokrit je lebih…bersepah video dia main ngan mat salleh…uwwekkk…

          0
          0
        • Cik Kitty says:

          Joyah…xyah nak ungkit2 la kisah silam fazura tu, at least dia nak berubah pd kebaikkan. Mcam puteri sarah, dia ade kesedaran nak berubah jd wanita solehah. Perlu ke kita ungkit kisah silam org lain.? Itu antara dia dengan Allah. Kita sebagai sedara sesama islam, doakan kebaikkan. Aku pelik dengan manusia sekarang, bila org nak berubah jd baik, benda yg lama, busuk2 nak diungkit. jangan jd jahil la.

          0
          0
      • mak heranla.... says:

        betul betul betul…ini semua soal individu tu sndri…bkn soal bngsa agama dn ngara….

        0
        0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        gua sokong lu la joyahhh pompan2 malaysia pon ada jugak yg prangai macm sial gatal macm pundek tol tk ….si hetty ni dh tentu dia tk bertudonggggggg ada yg pompan2 malaysia yg bertudong pelok2 ngan jantan tu happe ???????? nak cakap pasal singaporean malay kononnnnnnnnnnnnn !!! kau ingat ape pompan singapore semua prangai macm si hetty ni ke pe !!! mulot macm mulot ki wak macm sial !!! jangan nk eksen alim la macm si yattttttttttttttttttttttttt !!!

        0
        0
    • dee says:

      aku yang dah kawin sumpah xpenah upload gmba mcm ni kat laman sosial. xsenonoh perangai!!

      0
      0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        kalau ye pon nk tunjok gambar ngan BF tunjok lah gambar yg ok ok cikit ..ni tak asek2 gambar manja2 ajeeee nyampah betol lah ! minah jambu tau lahhhhhh u ada BF tapi jangan lah cangituuuuuu macm minah tk baik pulak u ni ! ni mesti BF u yg suroh tunjok gambar2 u kt peminat2 kan tol tk ?? nanti kau minah jambu pakai lagi pendek dari yg u pakai sakarang huh !!! minah jambu lagi seksi dari u huh !!!

        0
        0
    • kak timah says:

      tahniah kiah impianmu untuk mendapat first tercapai . . semoga maju jaya

      0
      0
    • kak timah says:

      nama dah suam2 kuku camni lah ada je bnda nk wt nk bagi nama naik balik

      0
      0
    • Olga says:

      mesti dah kena cretttt ni kan . . aku berani terjun bangunan lah kalau apa yg aku ckp ni x btol . . .g balik singapore lah hetty sarlene oiiii menyemak je berlakon kt malaysia ni

      0
      0
    • atun says:

      akhirnya..tahniah cik kiah..berkat doa atun…

      0
      0
    • nasi ayam says:

      kompom ke bupren..??ke dh kawen..??

      0
      0
      • maggi kari slurrpppp says:

        kalau kt thailand..couple yg dah main tu kira husband n wife..walaupun tak kawin lagi, agak2nya kt singapore pun mcm tu jugak kot bg org cina lah..tapi yg melayu pulak terbabas sama, rosak2

        0
        0
    • kak timah says:

      kalau btol dh kwin pon mmg xptot lh tnjuk gmbr mcm ni kt umum . .

      0
      0
    • kak timah says:

      muka mcm baki zainal pon ada

      0
      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      minah jambu pileh mengundi anda bila lagi hehe

      0
      0
    • kak timah says:

      masa baru jadi artis muka suci je kan xsngka skg dh teruk mcm pelacur

      0
      0
    • kak timah says:

      zed zaidi mesti xkata apa punye sebab diorang kn kwn baik katanyaaaaaa masa brlakon drama sembilu

      0
      0
  2. bale says:

    eee geli..keja nak kiss2 pp jantan tu je..hadap sgt la artis bajet mcm ni..

    0
    0
  3. lipaskudung says:

    ni ada yg nak kena sound tepek percume lagi ni nnt hahaha,, mcm2 lah

    0
    0
  4. kikikwaikwai says:

    aku rasa dy ni da lama x glamer. tu yg tetiba masukkan semua gmbr ni..

    0
    0
  5. I luv u pani ! says:

    dulu lg cantik , skrg bile cengkeding ni dia da tak cantik sgt. anyway kenape die kurus sgt???

    0
    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      pasal dia stress gak nyeeeee jantan dia tk kasi berlakon lagi….emmmm mungkin jugak eh jantan dia kongkong dia tk kasi berlakon…padahal hetty ni muda lagi maseh jambu lagi sayang kalau bakat tu di sia2 kan …jantan nye pasal tk berlakon pon tk ape lah ….helo hetty ! u tu banyak peminat kt mlaysia ni pasti peminat2 u rindu ngan lakonan u kenape u tk berlakon lagiii ??? n kenape u kurus sekarang ni ???? selalu kena pukol ke ngan mateair u ???

      0
      0
  6. akutakbodoh says:

    nokharam…siap ade gambar atas katil cukup…baik tukar nama jd hellty sarlene..puuuiihhh!

    0
    0
  7. sekurengrase says:

    pergghhh..gila ah pose maut siotttt…
    TERBAIKK ar hetty…semoga berbahagia dgn kekasih muh..

    0
    0
  8. siti says:

    amboi.. seksi nye??? seksa mata tengok, huhu..

    0
    0
  9. kiki lala says:

    mak aiii… seksa mata aku tengok…

    0
    0
  10. Anonymous says:

    kau ni xder la popular mane..sexy jer lebih..belakon pon tah pape…

    0
    0
  11. Pening lalat says:

    Wow!

    0
    0
  12. she says:

    gambar no.8 tue nape tak amek pic penuh.. nak tau gak hetty pkai baju ke tak… alang2 da tunjuk

    0
    0
  13. Anynamous says:

    erkkk,, seksi gila… ada satu gambar berdua mcm atas katil , gamba muka je..
    apakah??

    0
    0
  14. Gadis. says:

    Artis suamsuam kuku. Buat mcm ni baru la panas sikit kan. Bullshit.

    0
    0
  15. Logam says:

    Jantan ni gaya dia macam salesman buku yang jalan-jalan kat kedai tu kan? Yang pompuan plak gaya mahagatal sangat. Dah “teringin” sangat ke?

    0
    0
  16. itu bukan saya says:

    x fames camtu la..nak publisiti balik..

    0
    0
  17. rynna says:

    biase lahhhhhhhhh…zaman skang…MASA TGH HARAM pegang sane,cium sini….MASA DAH HALAL gaduh sana,pukul sini…kita pun sbg org biase,bkn artis PON KENE BERINGAT…

    0
    0
  18. bapak hetty says:

    gilerrrrr r pompuan nie !! pmpn nie seksi + gatal mulut na kiss bf dye…seksa ak duk tgk gambar2 dorang nie…cepat2 ler kahwin sebelom ad baby yang terkuar nanti..nauzubillah..

    0
    0
  19. akulah says:

    awat abg nara, tak letak gambar dia comolot ngan bf dia! siap buat DP lagi tu gambar comolot kat instagram! kelas kau jahhhh!

    paling tak tahan si hetty nie tulis mcm nie “allah has given you to me..it’s the best gift ever i could ask for…and bla..bla….puihhhhhh!

    0
    0
    • Wat ever says:

      Tgh rasa sedap…muji lah manjang…
      Dah gersang nanti..kena tinggal…mula lah…
      Dia ni bukan org malaysia..lantak pi lah nak jadi apa…. Berlakon pun kayu…

      0
      0
    • Anonymous says:

      BAK MAI LINK INSTAGRAM DIA WEH.. HUHUHUHU

      0
      0
  20. pelik says:

    erkk.. die nie memang seksi cmnie ke??

    0
    0
  21. hany says:

    di singapore,melayu pki daring2 mcmni rmi..tak terkejut..kdg2 diaorg ni lg rmi yg daring dr cina..ermm..lupa tgk status agama kat IC kot

    0
    0
    • anihaslina says:

      ooi…korang lagi negeri ramai islam..lagi teruk artis rabak ah sampai bikin video seks!

      0
      0
      • hany says:

        Negara islam @ tak soal lain..DIRI SENDIRI TU ISLAM @ TAK PERSOALAN UTAMA cik anihaslina..ke awk pun sama?

        0
        0
    • Anonymous says:

      Takde kene mengene dengan negeri lah. Pastu nabila huda? Die rosak? Makne nye semue rakyat islam pat malaysia mcm die lah eh?

      0
      0
    • hany'sanidiot says:

      Dulu Hetty ni decent, dah duduk Malaysia lama sangat yang jadi rosak cam artis malaysia.

      0
      0
  22. anne says:

    hahahahah ini mmg permandangan biase lh,, “dorg,,korg” ni
    mmg mcm ni lh gayanya
    anak2 muda mudi di seberang tambak Johor.

    0
    0
  23. astaghfirullahalazim says:

    astaghfirullahalazim

    0
    0
  24. Jenab Propa says:

    Aku ingat budak ni baik org nye.. ghupenye gini lah dia.. Dunia..dunia~~

    0
    0
  25. lily says:

    abil no.2

    0
    0
  26. bolehblah says:

    bila dh sendu mcm ni la perangai kan nk UP kan diri nanti boleh dpt tawaran muncul kat tv lagi.. WTH??

    0
    0
  27. fadli says:

    ni sah da kene main dah..siap posing atas katil lagi..

    0
    0
  28. hazel says:

    biasa laa….singaporian…ape yg nk di heran kan…mmg life style dyorg mcm tu…
    remaja2 kat sane..pakai baju skolah pon still boleh beromen dlm bus…hurmm

    0
    0
    • Lyss says:

      sila jgn stereotype kan singaporean….cuba lihat gambar2 lain yg sama tak senonohnya…kebanyakkan dari mana yer?

      0
      0
      • darling rozie says:

        nak ckp pasal budak sekola romen dalam bus???then malaysian yang pakai TUDUNG romen dalam hutan,buat blow job kat tepi jalan tu apa kes!!

        0
        0
      • hany says:

        kalau cakap pasal ramai @ banyak,rsnye akal awk ni mmg lemah..MALAYSIA dengan SINGAPORE,MANA LAGI BESAR?dah sah2 la rakyat malaysia lg ramai..tp negara awk yg kuantiti melayu islam lg sedikit pun agk rmi yg mcmni,mcmna tu??

        0
        0
  29. sukeatiaku says:

    wow romentiknye korang…ko msti nok publict murahan..2 yg ko post gambo yg cmni..sbb ko dh x laku skrg kan….retis2…mner nihh zzaidi tlg la amik tindakan retis2 yg cmnih…

    0
    0
  30. bakawali girlz says:

    semoga Allah membuka pintu hati mereka untuk bertaubat…

    0
    0
  31. miss mong says:

    ya Allah..teruknya akhlak dia..

    0
    0
  32. Betik says:

    dia ni kan org singapore..
    ape dia kesah..
    we all know rata2 melayu singapore ni mcm ne…

    dunia…dunia…

    0
    0
    • Anonymous says:

      kamu ingat orang melay msia banyak baik & bagus!!!!

      0
      0
      • Betik says:

        kalau org melayu msia ramai x yang x baik dan x bagus..

        org melayu singapore lg ramai yg x baik dan x bagus!

        kalo ko pikir spore tu baguih sgt dok je kat sana diam2.

        0
        0
    • Lyss says:

      kalau tak pernah datang ke singapore…atau setakat jalan2 tanpa mengenal cara hidup orng melayu dia sana…jgn mengandaikan kan saja…

      0
      0
      • Betik says:

        aku kata “rata2” ko x faham ke?

        tu lah dok sana smpai x faham bahasa melayu ATAU ko tergolong dlm group “rata2” tu..

        0
        0
        • Lyss says:

          sibuk mengutuk negara orang…dlm negara sendiri tak nampak …lain kali sebut jer orng melayu sbb kalau perangai tak elok tak kira dari negara mana pun sama je…

          0
          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          yg terasa sgt knapa ni..? dah memang ni artis singapore kan, kalau artis malaysia mcm ni..kami pun kutuk jugak, tapi kat malaysia klau cium kat lobi hotel mcm tu confirm org asyik duk perhati jer, kalau kt singapore ko nk buat apa..ko buat lah

          0
          0
    • Anonymous says:

      ooiiii cik betik,sedapnye mulut,jahat2 melayu spore,kita tak mkn rasuah,kita tak buang ank,tak mkn anak…..tp melayu mlysia????dia yg bikin,biar dia yg jawab….atau cik betik ni jeles sbb tak laku…

      0
      0
  33. FapFapFap says:

    Gmbr atas katil tak berbaju tu nmpk muka mcm bercahaya… cahaya kepuasan hahahaha…. Upload video la plak lps ni..

    0
    0
  34. mimi says:

    muke bf de ade iras shamsul yusof..ekekeke

    0
    0
  35. Anonymous says:

    Heety ni ISLAM kan ???

    0
    0
  36. juliie says:

    tah2 dorang da kwin senyap2..xkan berani nk share pic ceciom n pepelok x pkai baju kot…

    0
    0
  37. anak sedara pah bedah says:

    b.e.r.k.a.r.a.t..

    0
    0
  38. ............. says:

    ya ALLAH….x tkt dosa ke dia ni…aku y nengoknya pn dh takot…..sosial sungguh dia ni..aku ingtkn dia ni baik2 jer orgnya…rupa2nya………

    0
    0
  39. helljay says:

    barai gile ppuan ni…mmg kene dgn lakonan dia dalam cite BOHSIA 2…mmg kat luar pun sebijikk ‘CHIA BARAI’..well done hetty..

    0
    0
  40. Abe says:

    Aku yang dah 10 tahun kawin ni pun tak ada amik gambo macam ini.. Malu wooo kalau tayang dalam internet..

    0
    0
  41. ijan says:

    lepas je abang nara buat entry sexy pasal hellty nie, terus aku pi follow instagram dia, nak tgk gambar daring2 yang lain, hahaha selamat dia dah approve boleh jadi stalker :)

    0
    0
  42. mak jemah says:

    ni semua taktik nk glamour balik..kalo x knp die upload pic2 mcm ni..ksian wat malu mak bpk je…skrg tgh muda,sehat enjoy la tanpa memikirkan kematian sentiasa menghampiri kita….bawak2 insaf la dik…

    0
    0
  43. lola says:

    kawen dah,nikah je belom…

    0
    0
  44. Kiah Popia says:

    Kiah nk pesan la kat hetty susu anlene nie..tak pyh nk rajin sgt lah amik2 pic and hupload dlm instagram sume bagai..smpn2 la utk peribadi, atau tak yah amik lgsg, tak pun khwin trus..Kiah sponsor popia utk 5 ribu hadirin..Ok tak ok?

    0
    0
  45. lelangit says:

    mmmm..nak khawin pun tak de peel dah ni..dah habisss kena raba dan silap2 dahh………
    hetty ni pun tak glamour dah.. tu yg dia upload gambar ketagih mabuk meroyan ni kat public.. supaya org ingat dia balik gamaknya.. buweekkk.. aku tak heran.. jgn esok2 jantan ni tinggalkan ko ada pula yg post video.. apa pun..peringatan utk hetty.. dunia hanya sementara.. yang kekal di akhirat sana.. semua akan mati..so sblm buat sesuatu perkara ingat dulu..sanggup ke tak menangung dosa kat akhirat nanti..kalau sanggup.. buat la sampai ko puas..semoga sempat bertaubat sebelum selimut putih membungkus badan.

    0
    0
  46. Lingkaran hitam di bawah matamu says:

    Uwekkkkk…… kan dah termuntah tgk gambar sipau hawau cam ni. Buat malu org Jawa je. Eh…. depa ni org Jawa ke? Muka dua2 pun mcm muka jawa tp perangai x semenggah.

    0
    0
  47. mutiara says:

    zed zaidi sila pantau..die neh bukan retis singapore ke? dah la bawak imej xsenonoh..
    kalau betol dah nikah pun ada ke patut post gambar cenggitu..haishh..

    0
    0
  48. ciku says:

    Perghhh!!!
    Mohon Hetty Sarlene tukar nama kepada Slutty Sarlene.
    Lulz ;p

    0
    0
  49. nurin says:

    jgn mengata pd org… ckp lar kte igtkn dri sdri… nanti Tuhan balik pd kte..

    0
    0
  50. Lyss says:

    walaupun dah tak bergelar artis…sila la jaga tatasusila sekurang2nya jangan menjatuhkan maruah diri sendiri…

    0
    0
  51. Hamba Allah says:

    Ya Allah.. semoga diberikan Hidayah ole Allah swt untuk berubah menjadi yang lebi baik..doakan juga semoga diaorang kahwin dan dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah yang boleh mendoakan mereka apabila mereka tiada nanti… Ingat mati itu pasti dan janj Allah juga pasti..

    0
    0
  52. saye ler says:

    Teruk betuiii… paling teruk gambor jantan tu tak berbaju…

    0
    0
  53. Amoi Comel says:

    Boypren dia tak hensem langsung. Bad taste…
    Tapi mungkin ada ‘barang’ baik kot… Yg beeeeeeeeeeesar punye!
    Hahahaha…

    0
    0
  54. Antu Kambak says:

    Aisehmen…….. saya yg bukan non muslim pun tak bgambar mcm ni ngan bf dulu sbb saya pikir saya ada maruah n harga diri…n yg paling utama maruah mak bapak n pegangan agama saya mlarang…tak kisah lah kat spore ke kat mana ke……
    kalau nak sexy aku ras aku lagi sexy dari si hetty ni…sebagi wanita saya malu tengok perangai dia mcm ni…..buat benda mcm ni…wlpun dia kata tak buat suka2 bgambar pun…org ttp ingat kau buat jahat sbb gambar ni tak boleh cakap tp boleh mgambarkn 1001 tanggapan buruk org thadap kamu….

    0
    0
  55. teruk says:

    ade gmbar atas katil sebelum main

    0
    0
  56. spark plug says:

    meluat tengok artis2 yg mcm ni.
    Disebabkan seorang yg buat hal, habis suma artis terkena tempiasnya.
    Ada artis yg betul2 berbakat tp diseranah pulak disebabkan perbuatan terlampau artis2 yang bangga dgn kemaksiatan ni semua!!!

    MELUATTTTTTT…..

    0
    0
  57. ntahapaapantah says:

    yeahhhhh singaporean style.. puihhhh..

    0
    0
  58. apada says:

    apa jadah.. maruah di kepala lutut. buat maksiat tayang2 instagram. x kesian mak ayah tanggung malu ke

    0
    0
  59. Anonymous says:

    sedap la laki tu dah dapat rasa badan pompuan nih! puih! murah sunggoh jual tubuh.. xde nilai dah tubuh dia ni kpd bakal suami dia..

    0
    0
  60. Ni Lopaz Tu Lopez says:

    bangga ko masa bercinta…klu x menjadi kahwin MALU BESAR!!!

    0
    0
  61. mail lambung says:

    mantap gak tetek dia..stim lak tgk

    0
    0
  62. anak pAk Din says:

    ingt baekkkk….tapi haram….. puuuiiihhhh

    0
    0
  63. mutiara says:

    kalau belum nikah, ayah pun tanggung dosa dia, kalau dah nikah asben lak tanggung dosa die, dedah sana sini..yang lelaki, kalau nanti kwen ada nak perempuan, tujuh keturunan ko tak boleh jadi wali.

    0
    0
  64. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    si hetty mamak kutty nih dulu masa baru jadi artis (penyanyi), nampak very the innesen…tp laa nih, mcm pelacor kelas bawahan…(eh pelacur ada ke kelas atasan?…sama je standard kan)

    dia nih perasan urban, tp xjadik kot…

    0
    0
    • Anonymous says:

      haah…mcm mulut ko jugak dolton.sgt low class. asik nk memaki n mhina org. ko prasan ko tu high class tp bl komen nmpk sgt ko pny komen takat pprt.bhasa ko xnmpk yg ko tu high class.

      0
      0
  65. bulat says:

    pakaian dah sepparuh bogel… yg ada tuu laki tu x pakai bju.. ntah buat ape laa agaknye! dah laa lelaki nie bertindik… sure laa xleh jadi imam.. adoi.. apelah nak jd dgn artis2 sekarang.. bawak2lah bertaubat.. jgn lah dibangga sangat aurat yang hanya pinjaman tuu.. esok diakhirat jadi ayam panggang jee di api nerak.. SubhanAllah

    0
    0
  66. Kitty says:

    Memang stail ker nak tunjuk gambar kena sondol pipi, supaya orang tahu awak sepasang kekasih?

    0
    0
  67. Mat K says:

    Nara, kalau boleh jgn tayang gambar seksi artis boleh dak?

    0
    0
    • asal dari kg says:

      even da kawen pon (klu la kawen), x yh la upload gmbr ko pas maen…da terang2 nmpk sbb tgk mulut da kering, xde lipstik2 merah…hahahaha stakat upload gmbr cmni sbb ko da xpopular baek xyh…even ko bkn rkyat Malaysia tp tlg respek pejuang2 kami yg Sulu 2 ye…org kt sne brperang, ko pon da perang gak ke….propa!!!!

      0
      0
  68. haroro says:

    kahwin jek la wei drpd bermaksiat cenggini. pastu share gambar maksiat lak.

    0
    0
  69. mia says:

    hish..hish..agak2lah..nampak sangat pompuan murahan..kalau pompuan yang baik2 untuk lelaki yg baik2 juga.kalau pompuan jenis mcm ni sama padan jugalah dengan lelaki kat atas tu..kesian mak bapak kena kutuk sebab perangai anak kurang ajar mcm ni…

    0
    0
  70. darling rozie says:

    Jangan la nak kaitkan SINAGPORE dalam hal Hetty Sarlene ni… kalau nak ckp pasal social dengan maksiat,kat MALAYSIA pun apa kurangnya….tak gitu…PLEASE LA PEOPLE THINK BEFORE YOU TALK…

    0
    0
    • mutiara says:

      kalau zed zaidi pantau, mesti die pun tak suke retis singapore cenggini..ade permit? kah kah kah..
      darling rozie- ini dinamakan kerana nila rosak susu sebelanga!

      0
      0
      • Anonymous says:

        yang zed zaidi nak sibuk pasal hal ni buat per?
        dia bukan kacau instagram zed zaidi pun..
        ntah ntah yang komen komen ni pun buat perkara yang sama jugak..who knows??!!!

        Get A Life La People!!

        0
        0
        • mutiara says:

          alhamdulillah..mare nampak..die hard fan hetty ke…mestilah die kena sibuk..jaga sikit artis2 di malaysia ne..lagipun die kan tak suke retis luar, ape lagi yang akhlak buruk..ko suke ek..
          get a life?? ko nye life pun hancuss cam die ke..tu life ke???

          0
          0
  71. Anonymous says:

    nikah je lah, jgn tk jadi sudah……………….
    gambar gini dah wajib nikah

    0
    0
  72. Boo-Lan says:

    Kat dunia ni boleh ler ko tunjuk terer.

    0
    0
  73. tora dtg lg says:

    Allah bg nikmah bernyawa di dunia,tp xbersyukur,xttp aurat buatmaksiat,

    0
    0
  74. Kak Bedah says:

    Aduh..duh..duh … haih , sakit mata kak bedah .. ape kamu kamu kamu dan kamu ni dh kawen ke chor?? nape di tunjuk2 .. simpan2 udahler .. xtakut ke bapak kamu sakit jantung klu dia tgk gambo kamu cenggini .. ~~ ayoo!

    0
    0
  75. tok anjang hang says:

    uish, ghairah nye perempuan ni.. show off lebih2 pulak..

    0
    0
  76. Mat tajam says:

    dah sah2 macam DAH..
    bukan nak fitnah tp cuba korang tengok dari pic2 dia tu..bukan main lagi yer!! dah2 la tu..klu aku cakap artis dari SINGAPORE yang x seberapa kat MALAYSIA ni memang cenggini perangai diorang kan..kang bila kata artis luar teruk mesti ramai yang kata artis Malaysia pun sama..senang cite nama pun artis memang begini perangai nya yer..bukan semua la kan artis macam ni cuma yang x cukup SIFAT je kot!!! hahaha..lantak ko la pompuan, ko pun tentu2 dah ada jawapan kan???

    0
    0
  77. fear says:

    why so daring?! let everyone see some more. please have some fear.

    0
    0
  78. Anonymous says:

    Nara saya rasa awak x perlu publish gambar2 mcm ini. Ingat Nara awak ada keluarga, Rezeki yg awak cari ini halal ke?

    0
    0
  79. hetty disini says:

    yg uolz bz2 body nak kecoh bg ceramah kat i ni kenapa?
    i suka apa yg i buat ni… i bangga… sbb tu i share all this…
    i x nak hipokrit…
    i just nak tunjuk view kat uolz jer…
    mmg stock2 laki yg i kawan semua i suka nak test drive…
    sbb i hebat… ko hade??

    0
    0
  80. EE says:

    Inilah yang dikatakan hanya Islam pada Nama dan IC. Dunia nak kiamat woiii… Yang lain jgn tahu nak menuding jari. Jom kita bertaubat!!

    0
    0
  81. wawa says:

    ingat mati la gurl .. lelaki yg baik xkan usik perempuan yg die syg, selagi belum kawen .. stupid, malu ade umat islam cam luuu

    0
    0
  82. Anonymous says:

    Oh my god! She is married people, she got married to her 4 yrs old fiance last december. It’s just show the your level of journalism is Zero beautifulnara!.

    0
    0
    • adehhh says:

      adik sekolah darjah brapa? ahkak tak faham apa adik cuba sampaikan

      0
      0
      • Anonymous says:

        Doesn’t matter, i’m talking to beautiful nara, too bad if you can’t understand.

        0
        0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        i rasa si anoymous ni nak kata yg si birah hetty kutty nih dah kawin dgn mamat nih setelah lama bertunangan…then anoymous nak kata yg si abg nara bontot kuali nih very the outdated lambat updated pasal betina birah nih…

        tp kalau i pun lambat update pasal betina nih…ye lah, bukan popular pun, so takde org tau sght pun pasal dia…artis gred E je pun…watever

        0
        0
    • skandal mak jemah says:

      masalah nye nyahh pn xphm…ermmm

      ohhh…maybe ckgu nyahh slah ajar nyahh kot…(smbil b’fikir)

      0
      0
    • ween dok sebelah spore says:

      kalo dh kawen nape x diwar2kan,dlm islam kan mesti diwar2kan dgn menjemput org kemajlis nikah supaya x ler timbul fitnah mcm ni (kalo pon die dh kawen)….n nasihat akk wpon dh kawen x perlu ar nk bgtau semua org ko bahagia atas katil,simpan memori tu diam2 dlm pale sudah…x yah nk tunjukkn bukti sgt ko happy.mmg x dinafikan bkn semua sporean ni x pentingkan agama,ramai gak warga islam spore yg antar anak2 diorg sek agama private kat cni…mungkin segelintir yg cetek agama ni la yg merosakkn,x kira la kita bangsa atau kerakyatan ape tp yg penting sbg umat islam yg sama agama mari kite doakan supay hetty sarlene dapat taufik n hidayah kembali kpd ALLAH YG ESA.

      0
      0
  83. aiiihhhh says:

    wah hetty… dah tonjol rata2 body tu… baru aku tahu.. itu rupanya buah dada hetty.. kenapa kena tunjuk kat dunia..

    dan si hetty ni, mempunya peha yang menarik..
    apa2 pun tak manis la hetty..hmm..

    0
    0
  84. oreo says:

    Wah klo tgk default instagram die.pengsannnn.french kiss kaww

    0
    0
  85. Anonymous says:

    knp boy dia cukur kening!!!!!!!!! x sesuaiii…

    0
    0
  86. Cik Puteh says:

    ntah2 dh kawen kot…
    kurusnya cik hetty ne…dlu chubby skit comey je die…tp sejak bile die sexy…

    0
    0
  87. Anonymous says:

    astagfullahhalazimmmm

    0
    0
  88. haru says:

    hetty who?

    0
    0
  89. budak gemuk says:

    org kurang kasih sayang je selalu wat cam nie..huhu..

    0
    0
  90. hancur says:

    sejahat jahat die jahat lg org yg menyebarkan pastu ajak org mengumpat … siap ada caci maki lagi …
    post la benda yg baik2 yg busuk ni ko simpan jer diam2 …

    0
    0
  91. hamba ALLAH says:

    wlaupan kawen skali pow,,mane blh tjuk gmbr persnl kte…2 rahsia rumah tgga..kne jga elok2..m`aibkan suami kte sndri…kemersaan xperlu tjuk pada org awm…tjuk pda iman kte sudah..munasabah diri..renung2kn lah….(kepada kekasih hety,kamu 2 bakal iman kepada kaum wanita,kamu harus tjuk tauladan y elok,ingt!!!..dosa bini kte y tnggung)

    0
    0
  92. zuragone says:

    Melayu spore mmg mcm nih… To b honestly, sgt kesian… Ape je yg dorg boleh buat.. Nak belajar tinggi2 mcm kite kat Malaysia ni bukan nye mudah… Bile da habis school yg boys masuk army .. then keje kawin besarkn anak… Hidup x complicated mcm kat Malaysia… Nak kumpul harta bergunung xkot… Sebab pemimpin dorg da set kan hidup rakyat dorg especially melayu mcm kite ni… Ade yg successful tp x semua.. Bile dtg Malaysia nampak hot.. Maklumlah banyk duit coz nilai matawang sana besar.. Tp hakikatnye itulah Melayu Singapore.. Family aku org Spore but aku hidup di Malaysia… Aku bersyukur jd org sini..

    0
    0
  93. popia goreng says:

    IShhhIShhhIShh…. Ape ke buruk benor tunjuk kopek kt org nih.. x de maruah erkk tnjuk gmbr ats katil bogel… x kira la.. singpore ke mlsia ke ape .. org melayu beragama islam.. kan.. Malu la skit org tgok.. ingt la msa pnjng lgi..
    pastikah lki itu suami mu whai hetty???

    0
    0
  94. kembang kuncup says:

    klu hetty ni adek aku, lame da aku tampor…ape pangai tak senonoh sgt nih?? baek kawen cpat2, elak maksiat…tak perlu beria berpelok, cium sakan haih…bangga sgt tjuk kemesraan, ingt sikit balasan nanti wahai hetty….

    0
    0
  95. si kucing meowmeow says:

    euww , xske a .. dress up tahpape .comolot2 lagi tu . euww xminat meow

    0
    0
  96. cikdayah says:

    takde ape yg nk di hairankan dengan gambar hetty ni.. sebab MELAYU SINGAPORE mostly mmg dasarnye muslim pd ic saje.. laki pmpuan bertattoo & bertindik.. cium2 kt public area.. itu semua da biase bg org sane.. dasyat!!!

    0
    0
    • Anonymous says:

      kak ooi…tak syg mulut ke?mana2 suma sama,tp rasanye yg makan anak sendiri dtg dr mana eh??? blh jawab kak?dan lg kak,yg ramai mkn rasuah,ramai dr negeri mana ye kak? kesimpulanye ini individu takdakena mengena dgn melayu singapura.kak,tak baik main tuduh2,tak pasal2 kak pun jd warga negara neraka.

      0
      0
  97. cikdayah says:

    takde ape yg nak d hairankan dgn kelakuan hetty ni.. sebab MELAYU SINGAPORE mmg mostly dah hanyut! laki pmpuan cium2 d public area,bertattoo bagai.. itu semua da biase bg org sane.. dasyat!!!

    0
    0
  98. tasya says:

    semmmbiluuuuuuu kassshihhhhh nyanyi suara ala zed zaidi yg deaf tone tu… hahaha

    0
    0
  99. fiza224 says:

    kat luar sana bersepah lg org yg berperangai mcmni..malahan lg teruk. disebabkan die ni artis..org nk heboh2. die berdosa cume pd tuhan..tp org yg mengata2 die ni, berdosa pd tuhan dan die.

    0
    0
  100. Lalola says:

    Makk aiii.. Seksi gilaaaaaaaa.. Selamba je bercium depan public then upload gambar.. Moga Allah berikan hidayah kepada pasangan ini.. Aminnnnn..

    0
    0
  101. kasabian says:

    1. Gambar lama ni..da 20 tahun lepas saya still form 4
    2. Ni orang nak khianat saya…potosop…potosop..potosoppp!!!
    3. Jangan salah sangka…ini pelanduk dua serupa…saya tak suka pakai baju tayang dadaaaaa
    4. Lelaki tu ahli keluarga kami…sepupu…sepapat…sepapan…sekatilllll

    0
    0
  102. Sweet minah jambu merah biru says:

    muka mateair dia macm penyanyi lama tu si A.kadir penyanyi lontong tu…ni anak A.kadir ke??? kakak minah jambu yg cakap muka jantan ni macm muka A.kadir….lontong lontong mari pegi makan lontong hehe…..

    0
    0
  103. Ecah says:

    Dah lupa Allah ke ? Tidur bersama ke ? Tindik tu ada juga bahayanya , ingat ingatlah . malu la kaum hawa mcm ni

    0
    0
  104. cranberry says:

    lu singapore ke…lu kl ke…agama tetap Islam…if sekalipun diri tu dah xde harge…xpayah tayang dpn public. jgn menjatuhkan Islam dgn perangai keji ko tu..mmg kubur len2..ko kne ngat…bukan ko leh uruskan jenazah ko sendiri tanpa org len.

    0
    0
  105. tina says:

    mcm #@*%$#…..je gmbo die….xyah la tnjuk la nara…..wat tmbh dosa die, dosa nara & dosa kite yg tgk….

    0
    0
  106. Anonymous says:

    Setelah kesekian kali aku cuba bersangka baik dgn artis terutama yg nmpk suci kan..?kesekian kali itu jugaklah artis2 tu tunjuk perangai xsenonoh….
    Jadi jgn slhkn masyarakt bila jd artis dipandang serong..
    Biarlh suci mcm mn pon korg itu semua hnya lakonan….
    Klu baik berimn xdelah milih jd artis….

    0
    0
  107. sandrianasiska says:

    Shameless slut…from one Singaporean to another. Nak buat taik tak payah tunjuk satudunia..low profile la sikit ingat mak bapak kalaupun dah tak ingat Allah swt.

    0
    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      jangan lah hina dia macm tuuuuuu nenek minah jambu pon singaporean tau dia tinggal kt bt panjangggg minah jambu terkena jugak tempias nye kalau kau cakap cm gituuuuuuuu..minah jambu baca komen kau pon minah jambu leh nangis tauuuuuu ! tapi ape2 pon undi lah BN ok sokong lah perdana menteri kite pak najip…idop BN idop Umno idop pak Najip !!

      0
      0
  108. Sweet minah jambu merah biru says:

    eh peminat2 minah jambu nk tanye minah jambu dh terbeli Safi Rania Gold SERUM untok ilang kan wringkle tapi minah jambu baru 26 taon minah jambu leh pakai ke ? tolong sape2 yg tau tolong kasi kn jawapan yg betol2 punye exlusive ok thank uuuuu darlingggggg !! minah jambu tersalah beli dahhhhhhhhh hehe ;}.

    0
    0
    • Sour jejaka biru merah says:

      ntah la minah oi. aku tak tau. yang aku tau ok je. jiran aku budak ppuan 17 tahun dah pakai bende tu. elok je muke die. makin putih. cute pula. haaa, minah try la!

      0
      0
  109. huhu says:

    bila pompuan mabuk cinta, jantan gak yg untung nyerr.

    0
    0
  110. emma mengelembong says:

    abby albaldi sila lah kasi takzirah kat tweeter minah ni

    0
    0
  111. Me says:

    We can always tell if the girl was already been “poked”. Common sense. Jangan nak marah2 aku, when it’s obvious, it’s obvious.

    0
    0
  112. mutiara hati says:

    ya Allah pkaian…. gini gayenye msti bkal mertua die bangge kn… klau jd la… islam hanye pd nme… terang jln ko ke nerake…

    0
    0
  113. hetty yg dh dilupakan.... says:

    cheap sale….

    0
    0
  114. jed jaidi says:

    permit ada permit?

    0
    0
    • gadis says:

      ape pnya artis la letak gambar mcm org xder maruah…xder harga diri lgsung..wei ingt la ko 2 org islam…ingt Allah s.w.t skit…

      0
      0
  115. gadis says:

    ape pnya artis la letak gambar mcm org xder maruah…xder harga diri lgsung..wei ingt la ko 2 org islam…ingt Allah s.w.t skit…

    0
    0
  116. jantan says:

    jgn pasni ada kuar gmbr bogel pulak @@

    0
    0
  117. Anun says:

    Islam merentasi dunia…x kesah negara mana, pegangan Islam kena tetap teguh..bkn sbb negara dan bangsa..ni semua sebab hati nurani masing2…terpulang pada tuan punya badan…kita kalau nk nasihat,nasihat je la..x payah nk mengutuk…anda ada keluarga sendiri…kena beringat,mungkin benda camni suatu hari nnti akan terjadi pada keluarga anda..anda xtau ape yg akan jadi pada anak cucu anda di kemudian hari…

    sekian..

    0
    0
  118. kaki pencegah maksiat says:

    ouitttt!!!1punoh lee anok zmen skunk nie
    dok nye takot ke dosa
    seram2…muke doh macam knuk weihh
    dok lawo lalu laki uw
    malu la ckit
    awok nye pon jage la maruah
    taubat la kamu sebelum kamu ditobat an

    0
    0
  119. reeza says:

    Cepat2lah nikah, semoga bila dah jadi suami isteri hubungan itu lagi erat. Sebab dah HALAL…….

    0
    0
  120. Anonymous says:

    dia dah balik singapore sekarang nyanyi kat club orchard towers

    0
    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      ooooooo kesah nyeeeee dia nyanyi kt orchard towers sekarang ? ok2 nanti minah jambu nk gi orchard towers nk ngendap betol tk hetty nyanyi kt sana pasal minah jambu nk bergambar ngan dia ajeeeeee…minah jambu bawak nenek minah jambu leh tk ? pasal nenek minah jambu pon minat kt hettyyyyy thank u for yout info …………….

      0
      0
  121. yaya says:

    apesal la nak tnjuk2 pic mcam tu kat owg..xmalu ke..lg kene kutuk ade laaa…..

    0
    0
  122. miss dombol says:

    im seXy and iM know iT!!

    0
    0
  123. jambu says:

    baik kawin la mak cik hetty oii….meng’halal’kan apa yang diharam..dapat jgak top-up pahala~..hidup ko pun bahagia..seronok kami tengokk…

    0
    0
  124. sepupu tiri kiah popia says:

    cer tgk betol2… minah ni mcm kaki drug….. agak2 je….. sbb klo di nengok btl2… teruk dah budak ni

    0
    0
  125. Tupperware says:

    Abang Nara tak nak buat sequel entry ke disebabkan tersebarnya gambar ni si Hetty pun keluarkan statement feeling ala-ala ustazah??kikikilkiki…Ini yang dipost kat IG dia:

    “Always believe in karma. Coz when karma strike. It will hit u back real hard. To the person who post my photos or stole them without permission I’ve already forgiven you…but Alhamdulillah U took my sins. Jawap lah kamu di Akhirat nanti.. :) ”

    Aku pelik laa macam mana ada manusia bangang yang selamba menayang gambar dia belum berlaki menjadi tontonan ramai, boleh pula defend dengan statement berbentuk keagamaan? So, nak orang ‘menghalalkan’ apa yang dia buat ke? Dan peminat-peminat bodoh yang dok komen kat ig dia dengan menyokong tindakan dia tu pun dua kali ganda bodoh..pelik manusia skrg ni..Eii kalau la Hetty ni adik aku, memang aku tumbuk tetek dia biar termasuk balik ke dalam!

    0
    0
  126. hetty koes rendang says:

    sundal+jalang jembalang.
    xtau ape nak jadik gn ko ni setann..
    dhla hitam muke ala kadar jer
    ko bdoh coz jtuhkan mruah u sdri..

    0
    0
  127. geli says:

    Moga dia diberikan hidayah sebaik-baik hidayah dan sesempurna iman..

    ps: artis biase ckp “a/c kene hack”, “itu gmbr lame” or “hak saye”

    0
    0
  128. hampes says:

    sape boipren dia tu. femes ke?

    0
    0
  129. who's care? says:

    Can’t say much about it..its up to you to choose..jannah or jahanam..

    0
    0
  130. jijoi gampang says:

    lelaki ni muka mcm pemain bolasepak real madrid yg nama cristiano ronaldo

    0
    0
  131. Miss Sunshine says:

    ASTAGFIRULLAHALAZIM .. TAK TAKUT ALLAH KE? :(

    0
    0
    • takut mati says:

      kite jgn kutuk die, paras rupe die ciptaan ALLAH , kite doakan die ok,
      semoga die di berikan hidayah ALLAH .. amin
      ingatlah wahai manusia, wanita adalah penghuni neraka yang paling ramai…
      ASTAGFIRULLAHALAZIM

      0
      0
  132. Pencegah maksiat says:

    Mak oi…. pencegah maksiat macam aku pun tercengang mata… aik kenapa mata nie taknak berkelip aa..

    0
    0
  133. itachi says:

    ini bukan perempuan..inilah dinamakan betina yg sama taraf dngn binatang

    0
    0
  134. Emmie says:

    mamat2 n minah2 Malaysia yg post kat sini,gambar dia takda Kena mengena dgn org s’pore,walaupun hetty raayat spore.Jgn cepat hukum org,kalau nak tau raayat mana yg ramai tak pausa bila tiba ramadan,dtglah ke woodland centre….dan bapok2 yg berkeliaran di town garden n customer dia…..mari kita audit warganegara mereka…..biar byk baca suratkabar bkn majalah hiburan.post anda menunjukan kebodohan anda.

    0
    0
  135. ilmuputih says:

    udah mcm pelacur jahanam,x tau malu ke post pic cam ni,nk tayang kt org,x de maruah,wat main leh la,wat bini maap beb…………

    0
    0
    • Anonymous says:

      kamu jealous ye?

      0
      0
      • AKU HANYA SORG HAMBA says:

        bodoh pe nak jeles !!! korng ni manusia xkene azab lagi, Tuhan tu baik sebab xjatuhkan azab bile korng buat jahat kay dunie, ingat !! kat akhirat nanti segala perbuatan korang akan di tunjuk !! xkisah la singapore ke malaysia ke ?? negara xkejam, agama xkejam, tapi manusia yang kejam !!

        0
        0
        • Anonymous says:

          kalau btul nakkasi pendapat,kasi yg elok bahasanye,kata2 menghina lg teruk azabnye.yg awak nak side c indon ni buat apa? bahasa wak indon aje da keterlaluan,kalau byk masa lapang,baca buku,jgn asyik tgk sinitron yg tak akal.nmpk sgt kebodohan mereka.*peace*

          0
          0
        • AKU HANYA SORG HAMBA says:

          org yg xboleh terima nasihat lagi besar azbnya, lebih baik membunuh drpd mmfitnah.. sapa mengutuk sape ? bace stament tu betul2 sikit, jgn cari gado.. xde sebut indon pon dlm ni..

          0
          0
        • Anonymous says:

          maap ustazah.

          0
          0
    • Anonymous says:

      maap pak,hetty tgk kamu pun tak selera….

      0
      0
  136. Anonymous says:

    muka hetty sarlene dah tak berseri la…dah la kurus semacam..nampak sangat selalu kena ‘pam’ eii..naik geli aku nengok gambar peluk2.cam pompuan sondal pulak..apsal tak ambil pic masa main?alang2 menyeluk pekasam biar sampai pangkal lengan..

    0
    0
  137. Anonymous says:

    boyfren hensem tak pe jugak..nie..aku nengok mata mamat tue cam juling…tak pe..janji main power..tul tak hetty…

    0
    0
  138. Lysa Hanny says:

    lelaki yang bertindik tidak sesuai dijadikan suami

    0
    0
  139. ZLEQHA says:

    INIKAH YG DIKATAKAN “PERFECT LOVE” ??? … CUBE DGR LAGU MAHER ZAIN… If you ask me about LOVE….. And what I know about it……My answer will be ….. It’s everything about Allah…. The pure love to our soul …..LAGI 1 NAK KOMEN BAJU TENGKORAK TU ADE LAMBANG + LA BRO……

    0
    0
  140. panglima garang says:

    canteek!…maksiat sini sana, pergi jahannam lah manusia yang sedar diri Islam tapi mabuk tak tahu kebende dosa haram!

    0
    0
  141. nida says:

    geli pulak tengok gambar 2nd last tu. knp dgn t***k dgn baju die tu?

    0
    0
  142. cherish81 says:

    aduhaiiiii…nasibla dia ni bukan warga M’sia..malunya ngan dia ni..x senonoh..esok lusa cerai ngan bf, bukankah memalukan tu….

    0
    0
  143. coco says:

    Nauzubillah.. bw bertaubat lah saudari n saudara… ingatlah dunia kite dah tua..kiamat hamper tibe.. sy pun x baik juge.. tapi tlg la jgn terlalu mengexposekan diri anda.. anda xde perasaan malu ke??? sy nasihatkan kawin saje lah..lebih baik..

    0
    0
  144. lalala says:

    1: dalam islam tak wujud perkataan karma.karma tu kepercyaaan org hindu. ni mesti kes suka baca quotes omputih pastu copy paste. amarikaaa sgtt..
    2: grammar anda perlu diperbaiki.. :) “when karma strikes” not “when karma strike.. ” “i’ve already forgiven you”?apaa niii.. wat malu org singapore.. lulz
    3: hang ckp org lain amik dosa hang.. hellooo.. hang buat dosa hang tanggung sndr la.. aku xpenah dgar plak dosa bole transfer2. da kau yg upload. pastu ckp org lain amik dosa kau.. ajaran mana kau ambik ni?
    4: kau ni mcm da barai jaa. opssss.
    5: itu je nk ckp. kbye

    0
    0
  145. Joe Jambul says:

    SingaPorek Jer…..ingatkan Jauh bebenor

    0
    0