Written by AbangNara | February 28th, 2012

Untuk makluman, Pretty Peektures adalah jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri. Dan gambar-gambar yang diambil adalah sangat ekslusif dan cantik-cantik belaka. Kagum Abang Nara melihat.

gambar lisa kahwin

Lagi 15 keping gambar majlis persandingan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Pretty Peektures tanda terima kasih kepada mereka kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini.


gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to (16 GAMBAR)Majlis Persandingan Lisa Surihani Dan Yusri Daripada Pretty Peektures

  1. anti sinetron says:

    sweet sgt….

    0

    0
  2. Datok D says:

    1st~ cunnnnnnnnnnn

    0

    0
    • kate surihani says:

      lisa..brp bajet kawen kamu?? ada sampai 12 juta tak? ke lebih? klau lebih pun takpe sbb mmg awesome…

      memey gigit jari huhuhu..
      fasha tgh pasang strategi nk bg lagi meletoppss…

      0

      0
  3. akuygcomel says:

    sungguh ayu n comel..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cantik…….

    0

    0
  5. liza says:

    Wow! Nice pictures…

    0

    0
  6. laila says:

    cantik sangat pengantin ni.apa pun tahniah pelamin tu aku minat giler.boleh lah tiru nanti ya.

    0

    0
  7. lady says:

    DAH TGK DAH bn LAMBAT:p

    0

    0
  8. minah_kampung says:

    cantik…….. tp lg manis klu bertudung litup.. :p

    0

    0
  9. saya ok jer! says:

    kenapa tak naik lamboghini yusghi? hehehe

    0

    0
    • bujang says:

      Mawi n Ekin dulu turun ngan heli…..
      rasanya kenduri kawin Mawi lagi meriah gitu, tua muda semua menjamu selera.
      jangan marah ye …….

      0

      0
  10. supermom says:

    luv u lisa…..cute tahap maxxxx..

    0

    0
  11. rahsia says:

    xde cerita lain ke..selain dorang nie..muak lak

    0

    0
  12. benci neelopokkkk says:

    so sweet…comel jerrr… :)

    0

    0
  13. penchenta says:

    nice & sweet…

    0

    0
  14. awatif says:

    en NAZA n marion pun dtg….

    0

    0
  15. dah2 ler si nara oii..nko plak yg overr says:

    sorry to say…muka dia mmg kategori tak potogenik laa..naper ekk?..tahap biasa2 sgt walopun baju segala bagai yg mewah2.sib baek jd pelakon,ada gak duda yg brkenan.hmm..

    0

    0
  16. muka berseri-seri nur lepas kawen says:

    sudah-sudah la abg nara publish citer kawen nie..mula-mula org suka la lama2 org naik bosan..cari story lain lak

    0

    0
  17. NenekBurberry says:

    kalau baju tu full lining kan lagi cantik….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    mmg die cantik cume mate ko jer yg kero

    0

    0
  19. lisa suri rumah yusri vs ana tolong ingatkan aku.. says:

    cukup abg nara..cri citer lain plak..org dh mula bosan citer ni..mula2 ok la lama2 org naik meluat…

    0

    0
  20. Nak wat macam mana.. dah namanya retis… kena jadi retis jugak ni…

    0

    0
  21. mek nab says:

    ish3…bahagianye lisa dilayan bagai puteri…wedding nih lagi grand dari yusri-erra

    0

    0
  22. canthek n sweet tp seri pngantin ade cket kureng…mybe da slalu sgt pki bju pngantin msok magazine…da biase org tgok…weeeee !!

    0

    0
  23. fifi lofa says:

    cantik kasut …tempah kat neelofa ke….

    0

    0
  24. ahkak puaka says:

    LAU DAH SUMER BLOG KUAR PSL KAWIN DEPA NI, SUMER MAJALAH2 XYH KUARKN LG LA. BOSAN PULAK AKU TGK GMBR YG SAMA.. PSL KAWIN IMAM MUDA HASSAN TU X PLK REPEAT BANYAK KALI!!

    0

    0
  25. nur kasih says:

    It really sweet….

    0

    0
  26. Alahai says:

    Cantik @ x yg penting smua nyer dah selamat & hopefully p’kahwinan Yusry & Lisa b’kekalan hgga ke akhir hayat & di kurniakn ank yg soleh & solehah… Ameen….

    Anyway dari mula2 lagi Yusry & Lisa dah ckp p’kahwinan dia org nie simple & dia org x idam pun p’kahwinan yg mewah & x nk di taja oleh sape2 pun.. So harap smua faham ~_~

    0

    0
  27. nana says:

    pakaian wife David Teo….sopan jer

    0

    0
  28. Tijah kg says:

    Tukang mekap org lelaki. Haram tu bersentuh kulit

    0

    0
  29. zy says:

    erra dtg ke??????????

    0

    0
  30. mixgirl says:

    waaa….kagum dgn mr. david teoh btl2 bgaya dgn bbaju melayu lengkap dgn songkok n sampin…org kita pn susah nk pakai bj camtu bl ada kenduri kawen…
    dh mcm “DAUD BIN ABDULLAH”…..HEHEHEE

    0

    0
  31. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    asek haram haram haram bile nk GAME huh !!!!!! jambu nye lisa minah jambu suka tengok muka lisa cute n comel n ayu sekali….tapi kenape ni kali yusry berserabot ada jenggut n misai ????? walau mcmana pn yusry tetap hensem walau pn dia pakai topeng lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuu………..!!!

    0

    0
  32. akak bella says:

    dlm byk2 gmbr…kasut kawin dia plak yg paling cantik… ni pun untung la dpt laki kaya walaupun second hand

    0

    0
    • bujang says:

      Yang 2nd hand la sedap……ada pengalaman , pasti berderai
      lisa nanti….nah haiiiii…..duda dapat dara…..nyum…nyum….nyummmmm.
      Tapi adakah Yusri mampu menjadi lelaki sejati.
      Jangan karam tengah lautan…..bro…

      0

      0
  33. minah says:

    baju nak sama ngan kate middleton….

    tp kate middleton 2 bukan islam,,,lisa surirumah ni islam….jd ape bezanya….renung2x kan….

    0

    0
    • ermm says:

      ada lagi bezanya.. kate middleton tu kahwin dgn prince.. tak heran lah wedding dia digembar–gembur..yg ini, sape je dia ni..blakon pun fail..famous for what eh? overated dowh

      0

      0
  34. Saya Fikir says:

    Tahniah Lisa dan Yusry. Semoga perkahwinan bahagia dunia akhirat.
    Cuma saya tak faham mcm mana sesetengah ibu,boleh membiarkan anak diorg dedah aurat,tambah2 bila kahwin,masa nikah pun xpakai tudung,tp nikah nak ikut cara islam,cari wali, cari saksi, aurat tak nak jgk tutup. Masa reception baju cantik, tp lengan dgn dada terdedah walaupun ada renda dgn labuci2. Nampak la seketul2 size bra si Lisa. Tu pun peminat masih nak ckp Lisa x sexy,sopan. Sopan ke? Tgkla kwn2 Lisa,amboi susahnye nak nmpk yg tutup aurat betul2. Mmg la betul Yusry yg tanggung dosa2 tu semua,tp knp si ibu membenarkan? Dlm TV ckp nak bg Lisa rasa mcm princess,tau la anak dara sorang, xpyh la menghalalkan yg haram,which is still,mendedahkan aurat. Ye la tau peminat Lisa dah bengang dah ni baca comment ni, tp sama2 la kita tegur menegur,and doakan die tutup aurat,dan semua celebrity Muslim kat Malaysia ni tutup aurat,baru tak mengundang kemarahan Allah. Tu je,tau la muka Lisa innocent,pandai ckp,jgnla nmpk die perfect plak. Islam tetap Islam. Bukan Melayu ye.

    p/s ; baju tiru baju Duchess of Cambridge, or Kate Middleton. Xbest,xoriginal. thanks.

    0

    0
    • setuju says:

      Setuju sangat..aku pun hairan ah nape fanatics lisa bermati2an cakap dia sopan, baik, lemah-lembut, pandai bla bla bla..bukan la nak ngutuk tapi boring la, i mean, tak nampak ke yg dia tu sah2 tak sopan? pasal ‘kepandaian” dia tu, fikir logik la kalu dia betul berjaya ngan law studies dia, jadi nape sampai skrg dia takde apa2 plan pun utk pursue law career, dah nampak mcm selesa sgt dgn dunia artis je.. Bukan nak anti lisa, tapi tak kira la artis mana2 pun kan, kadang2 orang ni minat ntah hape-hape je.. Sibuk nak julang2 artis, ntah2 diri kita ni lebih baik dari dorang..bangga dgn artis yg ntah hape2…dorang2 ni memang pandai hipokrit..tapi kita kan ada akal boleh menilai.. Tak payah nak agung2kan artis, dunia dorang tak mulia pun..

      0

      0
      • ctm says:

        I saw her at Maybank Jalan Masjid India.. I am so yakin thats her because kitorang beselisih bahu.. and there was few makciks bisik2.. Lisa lah.. Lisa lah.. and once of them cuit bahu dia.. and she made this annoyed face and bla cem tu je.. these makcik2 terkedu terus.. that was like 5 years ago.. But i pangkah dia sampai sekarang..

        0

        0
      • Saya Fikir says:

        Betul tu Setuju,finally someone who agrees with me. Of course she is not pursuing her career in law, buat ape nak penat2 buat agreement panjang berjela,buat kes criminal,jmp polis,pg bank,keje 9-5,meeting with client.. Emm I don’t think that is her interest.. Baik lah ddk rumah jd surirumah,goyang kaki,maid masakkan ikan keli,pg shopping hari2..
        And yes,tak perlu sanjung dan julang golongan artis,diorg bukan sempurna,dgn Rasulullah korang xde plak nak julang tinggi mcm ni ek.
        Sy xbenci atau dengki,sy xsuka hipokrasi. Habis cerita.

        0

        0
  35. yang ikhlas says:

    nak tau knapa die xdek seri.? x cantek make up? sbb yg tukang make up lelaki.. sobab 2 la x cantik n x naik seri… bukn maik byk tukang make up or mak2 andam kt msia nie yg power2 mengandam, ngape la ko plh lelaki lisa oiii…. ??? sygggg…

    0

    0
    • Anonymous says:

      2 la kan..aku pon pasan gak..mase die make up nikah 2…kalo dh bersentuhan…cam ne nk btl air semayang kan…seelok2nya bila kita nk dinikahkan kene la ade air sembhyg…..bg berkat sikit umah tge 2 n berkekalan…bkn la nk ckp kalo de air semayang 2 menjamin keluarga yg berkekalan…tp seelok2nya adelah air semayang…bkn ke ade ade air semayang sentiase 2 lebih baik…lagi2 kita nk mendirikan masjid yg hanya sekali seumur hidup….terlalu syg la…maybe peod kot…think +ve…tp die wat majlis khatam kan…x pe la…semuga berkekalan sampai akhir hayat….aminnnnn….

      0

      0
  36. pizza says:

    Yang aku nampak, berseri lagi muka Catriona Ross… heheee… (abis la aku kena hamput dgn peminat Lisa)

    0

    0
  37. hairan sgt2 says:

    hairan sungguh aku hairan….dgn manusia yg xpuas2 komen sana sini….bila makeup sederhana…kata xada seri…..bila make up lbh mulut merah kata mcm opera cina…..tu lah manusia nie…xpnah yg puas hati dgn apa yg ada….

    0

    0
    • ermm says:

      makeup dia sederhana ke? haha..itu mekap tebal kottt….confirm dah pakai concealer, foundation, bb cream bla bla bla..cuma bibir je tak coles lipstick merah, konon untuk nampak natural beauty..

      0

      0
  38. miss nurul says:

    cantiks sgt2 lisa

    0

    0
  39. doakan jer la kebahagian dua merpati ini n dri kite sndri..da selamat pun dorg diijab kabul…anda bila lg???renung2kn dan selamat beramal…weeee!!!

    0

    0
  40. Majlis ana sgt menenangkan.. says:

    ana raffali plg naik seri diaa..dgn majlis yg cukup simple dan elegant,buat mata aku terpegun dgn keindahan wajahnya dalam berhijab..ditambah plak dgn baju kaler grey..sejukk sgt suasana..so,disini lah kita dpt menilai sejauh mana kematangan seseorg tu dlm membuat majlis..tahniah ana rafali & keluarga..

    0

    0
  41. bijak pandai ku says:

    meriah nyer event lisa dan yusry….mmg terbAek punyer.,aku mmg minat lame dah lisa ni.akhirnye kawin jugak diya,,,mmg cantik la lisa ni.natural jer muka diya kan,love you lisa,,,,support :::::::::::::::::;[

    0

    0
  42. badak says:

    apart of pelat ‘R’ dia yg sedikit annoying…. aku rasa Lisa Surirumah dah mendekati perfection… harap Yusry tidak mensia2kan dia…tentang body yg flat tu rasanya ley p@M lagi ski kot ;p… menjadi wanita pujaanku ku jugak selain dari tasha shila yg howt…. tiz zaqya blablabla…

    0

    0
  43. terbakor says:

    Congrats Lisa dan Yusry, cantik sangat Lisa, orang lain yg komen negatif tu sebab dorang jeles :p

    0

    0
  44. what the? says:

    aku tak suka Lisa Sughihani , tapi bila dia kahwin .. waaaaaaa sukanya aku wei ..
    kenapa aku rasa mereka berdua sepadan ..

    bagusla .. kad kahwin simple .. tapi majlis mak oi! grandnya Lisa .. cayalah ..

    kalau kau dah cantik pakai pe pun cantik, tak pakai apa pun lagi cantik :P ..

    0

    0
  45. cueya says:

    tahniah Yusry & Lisa. sama cantik sama padan… semoga berbahagia ke akhir hayat.

    0

    0
  46. LisaSha says:

    Ikhlas pandangan dr saya..kita sbg manusia yg tak sempurna tak perlu la nak kritik mana2 insan yg bergelar hamba Allah.Mereka kawin pun dah memenuhi tuntutan agama. Jangan kita jadi Islam yg zalim asyik nak kritik weeding orang lain jer. Tanya diri sdr sempurnakan kita? hebat sangatkah kita? Apa yg penting sbg org Islam doakan kebahagiaan mereka hingga ke syurga.Itu lebih baik dan menambahkan pahala…sekian.

    0

    0
  47. LisaSha says:

    Lagi satu bab tutup aurat..kita dok kutuk org tak tutup aurat, tanya diri kita balik semula sejak bila kita menutup aurat..dr kanak2 lg ker? dh remaja ker or lepas kita kawin? masing2 ada penilaian dan pandangan terhadap isu tutup aurat nie. Jgn jadi manusia yg hanya tahu cakap hukum itu haram dan ini halal sedangkan kita tak tahu sangat bab2 nie. Ada juga pengkritik2 bab bertudung yg komen kat wall nie masa kawin dulu tak menutup aurat dan lepas kawin konon ikut kata suami kena tutup aurat. Mcm tu jugak org lain. Bagi mereka peluang belajar menutup aurat secara perlahan2 and sentiasa doakan meraka. Mungkin mereka ada niat cuma perlaksanaannya jer belum lagi. Mungkin perkahwinan ini akan merubah cara hidup mereka kemudian. Siapa yg tahu selain Allah yg mengetahui perjalanan hidup hamba2NYA.

    0

    0
  48. OBSERVER says:

    CAN WE JUST MOVE ON WITH OTHER STORIES, NARA????

    0

    0
  49. aku insan biasa says:

    aku tengok muke lisa nie lesu je.. tambah la sikit bibir tu kasi merah..pucat. muke takde beza sgt.. patutnya muka nampk la segar sikit.

    0

    0
  50. lady says:

    seriously lisa mmg cantik n educated tp artis ttp artis haram ttp haram…jgn lah dipuja2 sgt sesame manusia nie yg layak kite puja & agungkan adalah nabi kita bkn artis2 nie…klu btl dia mmg pandai knp x settle down doin jd lawyer dah kawen ni ttp nak jgk nak aktif berlakon dah lah watak lbh krg same…mula2 mmg mnt dia tp tgk semua lakonan dia mcm biase jerk tak ade yg mencabar mcm elly suryati, khairiah, fasha tersandar….pun ape lah klu menang award lg pasni tak tau lah sebab ape!

    0

    0
  51. marmalade says:

    baca je sudah, tak payahlah nak komen itu ini buat tambah dosa. kalau muak dah, tak payah baca langsung atau tak payahlah klik blog ni. senang kan?

    0

    0
  52. siti says:

    ape pon..baju yg Kate Middleton pkai yg femes 1dunia..so, spe yg pkai agter die la copy..hukhuk..mang sebijik baju Kate..tp, xpelah..maksudyer taste Lisa ala2 kerabat Britain ler…

    0

    0