Written by AbangNara | November 14th, 2011

Memang cantik sungguh gambar perkahwinan Dira Abu Zahar dan Helmi yang ditangkap oleh Piccalasso ini. Rupa-rupanya Dira dan Helmi menaiki motor berkuasa tinggi semasa majlis persandingan mereka. Awesome ~~

dira

Lagi 15 gambar sekitar majlis perkahwinan Dira Abu Zahar dan Helmi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada team Piccalasso.

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (16 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Dira Abu Zahar Dan Helmi Daripada Piccalasso

  1. weehooo says:

    1st hahahhaa…

  2. yaya says:

    waa,,xprnah wat dek org g cmni..kelassss ko dira..pape pon thniah ek..moga ini ad la prkhwinan anda yg trakhir..amin..

  3. man says:

    crazy, hahha

  4. paeh says:

    lamborghini woiiI!

  5. TAJAH says:

    KELASSSSS LAEEE … NEK MOTO BESOR AGY~

  6. uikzz says:

    mcm amatur je yg amek gmbar..

    • akuxbias says:

      profesional bro…geng2 candidsyndrome tu….
      tp bertapak dgn piccalasso, rajin2 bukak blog usha tgk

  7. saya ok jer! says:

    wah. smart giler. naik superbike. tak macam artis lain. selalu nak cover ayu je. haha

  8. bungakejora :) says:

    cantik

    • bujang says:

      macam muka lisa chong ……bawah mata kulit nampak tua, ada garisan , tak lawa langsung dia ni,
      Dalam rancangan melodi x sesuai dia ni, ape x ada pengacara lain ke…..ambiklah syarifah shahirah baru padan kelakaq sikit.

  9. saje nak komen says:

    BEN 10 !!! hahaha…

  10. saje nak komen says:

    BEN 10..!! hihihihi

  11. Lovelyvic says:

    Sayang le… gambar yg bawah tu terang sangat lampu motor tu…. kalau pandai adjust setting kamera… mesti cantik gambar tu

  12. analiaa says:

    cool….aku selalu cinta pd dira…moga kamu bhagia dira deary.

  13. lesson says:

    cam kaya jer…kwin nk kya2 agma ltk tpi pon xpe…

  14. hmmmm says:

    penah nampak lamboghini tu kat area kg subang..dia org situ ke….hmmmm

  15. Lemah gemalai says:

    Knpa aku tngok ank dia muka sedih semcm?
    Mungkin tekenang kn papa dia kot?

    Moga2 helmi jdi papa bru yg bek tuk ank dira
    jgn cnta mama aje..yeeee
    papun moga bahagia hinga ahir hayat amin…

  16. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    lemas minah jambu tengok laki dira ni

  17. zonks says:

    dira lawa gilaaaaaaaaaaa!

  18. Kakiwayang says:

    idea nek moto besar tu menarik, tapi sayang gambar cam blur sikit…

  19. ali says:

    cam tu je tak bess lang song

  20. MBAUKM says:

    kalau tgk tarikh sanding 13.11.11….maknanye hari ahad…t/hari tu dira mengacara melodi…malam sanding….waaaa…sempat ag g keje =)

  21. GengSmash says:

    yg smua dok komen buruk2 tu jeles lettew~ tak pun korang ni kroni2 photog time tuh…

  22. win says:

    tahniah…dan selamat pengantin baru mudahan akan kekal sehingga keakhir hayat amin……….

  23. kura² says:

    i like ben 10

  24. TRIGYY says:

    lawa gilew gambar2 yg ni… piccalasso ni style jgk ek.. hehe

  25. oct1883 says:

    biol aku tengok photo editing macam ni..