Written by AbangNara | November 14th, 2011

Memang cantik sungguh gambar perkahwinan Dira Abu Zahar dan Helmi yang ditangkap oleh Piccalasso ini. Rupa-rupanya Dira dan Helmi menaiki motor berkuasa tinggi semasa majlis persandingan mereka. Awesome ~~

dira

Lagi 15 gambar sekitar majlis perkahwinan Dira Abu Zahar dan Helmi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada team Piccalasso.

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

dira

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (16 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Dira Abu Zahar Dan Helmi Daripada Piccalasso

  1. weehooo says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 49
  2. yaya says:

    waa,,xprnah wat dek org g cmni..kelassss ko dira..pape pon thniah ek..moga ini ad la prkhwinan anda yg trakhir..amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
  3. man says:

    crazy, hahha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. paeh says:

    lamborghini woiiI!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  5. TAJAH says:

    KELASSSSS LAEEE … NEK MOTO BESOR AGY~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  6. uikzz says:

    mcm amatur je yg amek gmbar..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
    • akuxbias says:

      profesional bro…geng2 candidsyndrome tu….
      tp bertapak dgn piccalasso, rajin2 bukak blog usha tgk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  7. saya ok jer! says:

    wah. smart giler. naik superbike. tak macam artis lain. selalu nak cover ayu je. haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • honda ex-5 says:

      dira yg kedua naek superbike slps erra..
      nice…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Bawang Bakong says:

      erra fazira dulu ada la buat mcm ni naek moto besar dgn engku emran,..siap ada pic lg lawa lg..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  8. bungakejora :) says:

    cantik

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • bujang says:

      macam muka lisa chong ……bawah mata kulit nampak tua, ada garisan , tak lawa langsung dia ni,
      Dalam rancangan melodi x sesuai dia ni, ape x ada pengacara lain ke…..ambiklah syarifah shahirah baru padan kelakaq sikit.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
  9. ed shokolath says:

    superb !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. saje nak komen says:

    BEN 10 !!! hahaha…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  11. saje nak komen says:

    BEN 10..!! hihihihi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  12. Lovelyvic says:

    Sayang le… gambar yg bawah tu terang sangat lampu motor tu…. kalau pandai adjust setting kamera… mesti cantik gambar tu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  13. analiaa says:

    cool….aku selalu cinta pd dira…moga kamu bhagia dira deary.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. lesson says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 12
  15. hmmmm says:

    penah nampak lamboghini tu kat area kg subang..dia org situ ke….hmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  16. Lemah gemalai says:

    Knpa aku tngok ank dia muka sedih semcm?
    Mungkin tekenang kn papa dia kot?

    Moga2 helmi jdi papa bru yg bek tuk ank dira
    jgn cnta mama aje..yeeee
    papun moga bahagia hinga ahir hayat amin…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  17. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    lemas minah jambu tengok laki dira ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  18. zonks says:

    dira lawa gilaaaaaaaaaaa!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  19. Kakiwayang says:

    idea nek moto besar tu menarik, tapi sayang gambar cam blur sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. ali says:

    cam tu je tak bess lang song

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  21. MBAUKM says:

    kalau tgk tarikh sanding 13.11.11….maknanye hari ahad…t/hari tu dira mengacara melodi…malam sanding….waaaa…sempat ag g keje =)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  22. GengSmash says:

    yg smua dok komen buruk2 tu jeles lettew~ tak pun korang ni kroni2 photog time tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  23. win says:

    tahniah…dan selamat pengantin baru mudahan akan kekal sehingga keakhir hayat amin……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kura² says:

    i like ben 10

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  25. TRIGYY says:

    lawa gilew gambar2 yg ni… piccalasso ni style jgk ek.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. oct1883 says:

    biol aku tengok photo editing macam ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0