Written by AbangNara | September 27th, 2012

Semalam telah berlangsungnya majlis pelancaran BodyCurve daripada Cosry Fashion di The Curve. Banyak selebriti yang hadir memeriahkan majlis. Antaranya ialah si cantik molek Izara Aishah. Abang Nara yakin ramai yang tertawan melihat senyuman manis si gadis comel ini.

izara aishah

Izara semalam turut dikejutkan dengan sebiji kek sempena hari jadinya. Semoga Izara akan terus murah rezeki dan dipanjangkan umur di masa hadapan. Untuk makluman, Izara turut mengakui yang dirinya telah pun mempunyai kekasih hati. Jadi jangan haraplah nak mengorat. She’s already taken. Hehehe.

izara aishah

Lagi 14 keping gambar Izara Aishah di majlis pelancaran BodyCurve daripada Cosry Fashion dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography sebagai tanda terima kasih.

P.S: Comel gila mini DSLR ini.

izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah

38 responses to (16 GAMBAR)Izara Aishah Di Majlis Pelancaran BodyCurve Daripada Cosry Fashion

  1. bapok tuA says:

    halo..halo…bapok tua tu lg shomelllllll ok…kui3

    0

    0
  2. lava says:

    izara ! i like you

    0

    0
  3. syg izara says:

    amboii bibir die…yg sebelah die tu lbh menarik perhatian hahaha

    0

    0
  4. Izarrraaa says:

    Budak izara ni memang lawa, sweet dan sgt comel. Tapi kalau dia kenekan lips kaler yg light2 sikit mesti lagi terserlah keayuan dia,more natural beauty gitu.Sesuai dgn usia.

    0

    0
  5. entah says:

    lipstik gelap sgt,.x kena dgn org yg sweet~~bapok sebelah dia tu sape weh~~??

    0

    0
  6. nan says:

    iras kristen hermosa. untung umur muda lagi dah glamour. baru 19 kan

    0

    0
  7. ummiamira says:

    luvvv izara!!!!!

    0

    0
  8. Kepologi says:

    izara kalau x pakai lipstik kaler tu lgi cantik..hai..bapok y sebelah izara lgi menonjol la dri izara ni…

    0

    0
  9. Bangang says:

    ada gak manusia y x reti bahasa d bumi allah ni y copy panjang2 berjela..bongok ke apa..bangangggggggggg btl la..

    0

    0
  10. ehh says:

    hri tu ada kes org awam yg jd ppuan kne msuk mahkamah.nme ape ntah lupa plak.yg si dee ni org agama xnk amik tindakan ke?dh la dia artis,ramai org akn tgk.slamber badak je jd ppuan ni,terover plk tu.pakai seksi mngalahkan ppuan sbnr.

    0

    0
  11. c canteq mithali says:

    izara ni cute sgt la..suke tgk gaya die ckp yg ala2 manje gitu..tp…..lipsticknye x sesuai la pulak..heee

    0

    0
  12. Criss Cross says:

    Apsal Izara ni nampak pendek lak? Pape pun dia tetap cute ^_^

    0

    0
  13. Dee bapok says:

    amboiiiii..bunga d kepala dee x ad y lebih besar ke..knpa x pakai bunga raffleisa je..btl ke aku eja nama bunga ni..

    0

    0
  14. ntah ape2 ntah~~~ says:

    1.. org memang cantik tp sape ler yg tlg make up tu??? hadoi ai…
    2.. pakcik sebelah tu x insaf2 lg ke??? hadoi mak ai…
    3.. yg ‘BODYCURVE’ tu inner ke baju biru tu??? coz klu inner rasenye izara x perlukn inner utk betulkn body dia kot n klu baju omg baju cm2 online brsepah ler… 29 hinggit jer pn…

    0

    0
  15. tudungsaji says:

    hehe.. comel je izara ngn bf dia, someone dari family Naza.

    0

    0
  16. isha says:

    Sgt cantik kasut dia….

    0

    0
  17. mama gangnam says:

    sgt cantik makhluk ciptaanNya…tp lipstik itu…oh no!!!

    0

    0
  18. Ms. Min says:

    Abg Nara perasan x muka Izara ni ada iras2 Norman Hakim

    0

    0
  19. Anonymous says:

    dalam ramai2 retis yg datang mjlis body curve…aku tgok izara la yg ok sket baju dia drpd retis2 lain yg gedik n seksi..huhhh

    0

    0
  20. maisarah says:

    Izara memang cantik..tp lagi cantik natural.something wrong dengan color gincu dia..baju pun cam pelik.

    0

    0