Written by AbangNara | July 23rd, 2012

Amy Mastura nie daripada Abang Nara kecik sampai sekarang memang mukanya tak pernah berubah. Still nampak muda. Kalau orang tak tahu , pasti ramai yang meneka umur Amy Mastura dalam lewat 20-an. Memang awet muda gila-gila punya.

amy mastura

Dan baru-baru ini, Amy Mastura yang merupakan duta produk KOSE telah hadir ke majlis pelancaran kempen “Save The Blue”. Kempen ini bertujuan untuk menyelamatkan terumbu karang di lautan Malaysia. Dengan setiap pembelian produk KOSE yang tertentu, keuntungannya akan disalurkan ke dalam kempen ini.

amy mastura

Menarik kan? Jadi kalau anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang kempen ini, bolehlah ke Facebook Kose Malaysia. Buat masa ini, layankan 14 keping gambar Amy Mastura di majlis tersebut baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

59 responses to (16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE

  1. Didi says:

    Comel tapi Make-up boleh diperbaiki.. huhu.. kan?

    0

    0
  2. Didi says:

    Comel tapi Make-up boleh diperbaiki.. huhu.. kan?

    0

    0
  3. mak andir says:

    dia mmg comei dr dulu lagi…cuma gmbr ni nmpk mcm muka dia bujur pulak…maybe sbb design rmbut kot… then suka biru2 laut tu…

    0

    0
  4. mak andir says:

    dia mmg comei dr dulu lagi…cuma gmbr ni nmpk mcm muka dia bujur pulak…maybe sbb design rmbut kot… then suka biru2 laut tu…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Comel dan sopan jer…x payah dedah sana sini

    0

    0
  6. hmmm says:

    dah tua tp belagak muda..kenyataan..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ko apasal jeles sangat. mesti umur ko 20an tapi macam 40an kan. kenyataan. at least dia tak seksi. abis tu takkan ko nak suruh dia dressing macam org tua.

    0

    0
  8. nana tanjung says:

    Alhamdullillah…x semua org dikurniakan wajah cantik dan kekal muda mcm Amy Mastura ni…mmg suka dia ni, hepi sokmo.

    0

    0
  9. Sshh says:

    TENGOK MUKA EMI NI DIA CAM CERIA JER..MUKA DIA AWET MUDA..INGAT EMI..JGN CUCUK SANA..CUCUK SINI TAU..AWAK TU DH MEMG COMEL..X PYH SUNTIK KOLAGEN KE APA…AWK MEMG CTK..

    0

    0
  10. paan says:

    Eh buta ke yg cakap x dedah sini sana?
    Tu dedah rambut sama je dosa dgn berbogel

    0

    0
    • mak minah says:

      awak tu ape kurangnya. dosa orang lain awak nampak. dosa awak sendiri??? mulut awak tu takde adab, tak jaga percakapan tu awak ingat dapat pahala? kalau nak tegur pun, tegur secara baik. selamat berpuasa :)

      0

      0
  11. classmate says:

    bila nak pakai tudung?

    0

    0
    • aby abadi says:

      sempna bulan yg baik ni marilh brsma kita menutp aurt..pakaile tudng seblm kita dikafani

      0

      0
  12. kau ingat aku makcik kau?? says:

    die kan gune takashima…..

    0

    0
  13. syamimi says:

    Sorry maria farida,sorry kak rozita che wan ,sorry umi aida,sorry era fazira, Amy mastura sememangnya tiada tandingan dari segi keawet mudaan nya yang asli n non-JARUM.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sbb muka ko hodoh, so ko nak kata semua org yg tua cantik ni cucuk. dasar perempuan nmuka hodoh jembalang suka menfitnah org!

      0

      0
      • menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah menfitnah

        sila masuk sekolah lagi

        0

        0
      • lisa says:

        i sokong u syamimi, yg ko anon nape komen mcm tension sgt..ko cucuk jugak ke…? kesian..erra, dia cucuk makin cantik ko cucuk jadi makin buruk tu yang meroyan semacam ni..

        0

        0
  14. Amier says:

    Nampak macam Ah Moi pulak Amy Mastura. Siapalah di kalangan artis yang boleh jadi duta produk bedak sejuk keluaran aku ni.

    0

    0
  15. hanee honeydew bukan madu says:

    toll gate girl..drama favorite tu..kak amy ni awet muda,happy go lucky n melatah2 ..haha..riuh rendah klu dgn kak amy

    0

    0
  16. tak faham says:

    amy mastura memang x sombong dan baik orangnya. aku pernah jumpa dia sekali dekat pantai med. centre…. muraah dengan senyuman :)

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      babtu muka dia sentiasa muda dn ceria sem0ga di murahkn rezeki amin..

      0

      0
  17. Anonymous says:

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila diluar.aku selalu jumpa amy masuk kat sekolah taman tun 1 .hantar anak dia. memang selekah lepastu macam kededut ajer nak beli baju yang cantik. gaya amy nie macam tak kena gaya je. sebagai artis kenalah bagi contoh pada masyarakat. jumpa tak lah muda. biasa ajer…

    0

    0
    • Anonymous says:

      perlu ke komen sampai 5kali?
      selekeh yg mcm mana 2 yer?dia pakai baju kelawar ke setiap kali anta/amik anak kt sekolah?or rambut dia serabai menggerbang2 mcm hantu kak limah?baju koyak rabak?kalau nak hantar anak g sekolah perlu ke pakai baju blink2?kalau setakat tshirt,jeans kira ok la 2. setahu aku dia ni mmg simple ognya.aku mmg pnh jmpa dia kat sunway piramid,masa 2 dia bujang lagi.mmg dia kat luar simple sangat2.pakaian biasa2 je.

      0

      0
      • kaki kaku says:

        entahnya.. artis pakai biasa dicakap selekeh.. tau ke istilah selekeh tu mcmane.. aku pun pernah jumpe amy. mmg mcm org biasa bila kt luar. takkan le nak anta anak g skolah pakai pakaian mcm nak g show pulak,. kang pakai baju bling2 anta anak g skolah kang ko kata over pulak. ade je benda ko nak umpat kan

        0

        0
  18. sara says:

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

    0

    0
  19. sara says:

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

    0

    0
    • nurzan says:

      mana kau tahu busuk..tahapa2 tah komen..ko pergi dekat2 dgn dia ke bau badan dia?? komen mcm apa..cuba ko jd seorg ibu beranak tiga..ko ingat sng ke, nak hntr anak gi taska, mana nak hntr anak gi sekolah, masak, pastu keje luar lg..Kose tu ambik dia jd duta sebab sifat peribadi dia yg pure, natural bukan plastik..aku prnh jumpa dia live pegi beli goreng pisang, muka xde mekap, pas amik anak sekolah, natural beauty.senyum aje..ko ade??

      0

      0
  20. sara says:

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

    0

    0
  21. sara says:

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

    0

    0
    • selekah sara says:

      selekah selekah selekah *sambil bukak kamus dewan*. takde pun.. perkataan baru diperkenalkan julai 24 2012 ke?

      0

      0
      • just nak gelak says:

        hahahha…. betul tu. dia mengeja pun tak reti nak kata Amy busuk. tak baik tau… macam dengki je

        0

        0
  22. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Amy dia memang awet muda muka dia maseh lagi ala2 remaja macm minah student lov u amyyyyyyy

    0

    0
  23. pizza says:

    Aku penah jumpa Amy ni dulu. Duluuuuuu, berbelas tahun yang dulu masa dia muda belia. Looking at her now, muka dia langsung x berubah. Btul2 awet muda walaupun dah 40++.

    Tabik spring aku. Pandai jaga kecantikan.

    0

    0
  24. […] Amy Mastura nie daripada Abang Nara kecik sampai sekarang memang mukanya tak pernah berubah. Still nampak muda. Kalau orang tak tahu , pasti ramai yang meneka umur Amy Mastura dalam lewat 20-an. Memang awet muda gila-gila punya. Dan baru-baru ini, … Continue reading → […]

    0

    0
  25. najmi says:

    korang nie asyik nak mengutuk aje….doakan yang terbaik

    0

    0
  26. tina.jr says:

    Suka tgk dia berlakon dlm Kami Berjanji Kami Berzanji Astro 106 Oasis. Memang best cerita tu. Dgn mimik muka dia yg cute,lawak dia mmg natural. Lg lawak dari Didie Alias! Sgt2 berbakat. Tp pelik, kenapa produser drama buat tak nak offer dia berlakon? Ke buat-buat tak nampak??

    0

    0
  27. Kelakar betul komen-komen di atas. Haha
    dan aku setuju dengan Tina.jr. Harap akan lebih ramai produser akan ambil amy mastura lepas ni. Mungkin jugak ada yg takut ambil amy mastura sebab dia ada ‘nama’ dan bayaran mungkin mahal.

    *btw saya ada dengar baru-baru ni amy mastura aakn keluar dengan single baru. tapi tak tahu bila lagi.. semoga lagu tersebut berjaya dipasaran nanti. AMEEN~

    0

    0
  28. Aku Bukan Sesiapa says:

    Aku rasa Amy make up sendiri kut..

    0

    0