Written by Bella | April 5th, 2016

Jika sebelum ini Dato’ Aliff Syukri mengadakan kejutan hari jadi buat isterinya, kali ini tiba pula giliran Datin Shahida untuk menganjurkan majlis yang sama buat suami tercinta bersempena dengan ulang tahun kelahiran beliau yang ke 29.

Dengan tema Bollywood, majlis kali ini lebih sederhana dan hanya dihadiri oleh keluarga dan teman rapat.

Kami di Beautifulnara mengucapkan selamat hari lahir buat Dato’ Aliff Syukri, semoga terus berjaya.

Berikut kami sertakan beberapa foto sekitar surprise birthday party Dato’ Aliff Syukri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

30 responses to (16 FOTO) Sekitar Suprise Birthday Party Dato’ Aliff Syukri Yang Ke 29

  1. Anonymous says:

    Aik hari ada gossip nk bercerai?

    0

    0
    • Dato Beli Darjah Mahkota says:

      Lebih suka Dato Alif drp Dato Vida. Over.. dgn batu permata mcm beli kt pasaraya kamdar .. mulut itik muncung2 tua tapi nk berlagak muda. Sangat merimaskan..

      0

      0
      • aku peah cabot ekor says:

        semua kekayaan disebab kan mak dia uols. takde makna nya dia yg menggelenyar ni berniaga di pasar mlm jual produk2 mcm mak dia tu. umur belasan tahun dah drive kereta mewah SUV. korang yg lurus bendul ni pun kagum. alahai..

        0

        0
        • Anonymous says:

          anak2 org berada makin hari makin kaya.
          anak2 org kurang berada, makin hari makin merana.

          katakan tidak pada gst yg melingkupkan rakyat malaysia!

          0

          0
  2. Anonymous says:

    Nice…nampak x mengada-ngada.

    0

    0
  3. Huhuhuhuh says:

    X mcm parti Che Ta. Tema koboi…mmg lawak!

    0

    0
  4. cikot says:

    yg tudung biru tu bukan ke rozita sendayu tggi?

    0

    0
  5. cikot says:

    kenapa komen aku x keluar nara?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Wife dia mmg cantikk… Aku mati2 ingt Dato ni dh nk 40 umonya..

    0

    0
  7. entah apa ntah says:

    wowwww..29 tahun dah ade rumah baglo..29thn dah jadi dato???

    0

    0
    • Mimie says:

      Mak dia kan Rozita Sendayung Tunggul yg satu ketika dulu femes ..kantoi produk2 ada bahan beracun org Melayu dah terkena.

      0

      0
    • anti produk beracun says:

      Mummy ada duit…mana x cepat naik kan. Lepas tu cakap kejayaan bermula dr bawah. Puraahhh…boleh belah! Semua ni formula mak dia.

      0

      0
  8. mrs pip says:

    ok … ni lagi better berbanding birthday mawar T_T

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Happy Birthday Dato Aliff

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Tudung biru tu bukan mak dato lah….org lain tu..mak dato cun melecun lg

    0

    0
  11. Odah says:

    Yasir mansor pun ada?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    X sangka muda lagi dato aliff ni

    0

    0
  13. anon says:

    Mamat ni suka sngt pakai baju yg terlajak kecik, sendat….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Happy Birthday Dato’ Aliff.

    0

    0
  15. Kak Biz says:

    ape2 event Dato Aliff tak pernah pun nampak mak dia.

    0

    0
  16. kak anon says:

    Orang berada buat ringkas je. Alhamdulillah.

    0

    0
  17. orgtua says:

    Tanya sket. Datin Muniroh tu bekas ibu mertua Jimmy Shanleykan ?

    0

    0
    • sukati aku jer says:

      datin muniroh pengasas produk natasya, ex mertua jimmy. mak alif ni rozita. pengasas sendayu tinggi. alif ni kaya dari kecik. aku ingat lagi masa baca majalah keluarga ke wanita ntah, ada dia zaman remaja. tup2 kata mula bismes dr bawah. jual pasar malam la apa la. sokati ko la dato’

      0

      0
  18. bukan busuk ati eh... says:

    ingatlah…. banyakkan berdoa 10 hari sebelum dan 10 hari sesudah harilahir mu. sebab hari kematian tu hampir pd harilahir mu….. Nabi Muhammad saw berpesan.
    ini peringatan unt..
    AKU…kau dan kamu Semua!!

    0

    0
    • akak chomel says:

      betul..arwah mak saya meninggal 20hb 10 dia meninggal 21hb 10..kwan arwah mak pun ada ckp ustaz kata hari jadi kita dekat2 dengan hari kematian(bukan semua)..
      sambut besday baru ni pun x mau dah lebih2 sebab sedar dekatnya kematian itu..

      0

      0