Written by Bella | April 4th, 2016

Rumah tangga Linda Rafar dan Syed Aiman pernah dilanda badai, namun kerana rasa kasih dan sayang yang masih kuat didalam diri masing-masing, mereka akhirnya kembali berdamai.

Bakal menyambut kelahiran anak mereka yang ketiga tidak lama lagi, Linda telah mengadakan satu majlis baby shower serta doa selamat.

Menariknya, mungkin sahaja bunyi baby shower tetapi ia lebih kepada majlis untuk memohon keberkatan dari Allah SWT untuk dipermudahkan saat kelahiran bayi mereka nanti.  Kesemua tetamu wanita tampak cukup manis bertelekung.

Berikut kami sertakan beberapa foto sekitar majlis baby showe dan doa selamat Linda Rafar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit foto : Asy Studioz

11 responses to (16 FOTO) Sekitar Majlis Baby Shower Dan Doa Selamat Linda Rafar

  1. Anonymous says:

    idung se pattern.. kbai!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Sejuk mata memandang..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    cantik btol kulit dia…

    0

    0
  4. dora says:

    Alhamdulillah…camni la bagus…
    dr bongok mkn dlm pampers…

    0

    0
  5. aa says:

    xde artis dtg sbb tknak kne pkai telekung

    0

    0
  6. Wasabi says:

    Nk tnya ckit.. Linda tu pasang
    Cutex kat kuku dia ker??? Ker inaii???

    0

    0
    • wanheda says:

      inai laa… takkan la nail polish dah sekali dengan solat kannnn.. haihhhh negatif vibes go awayyyyyyyyyy

      0

      0
    • Anonymous says:

      inai laa. baru bole bawak solat. dia pun tak bodoh rasanye hihi

      0

      0
  7. kak mah says:

    mengandung pun cantik lagi..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    sejuk mata mandang … kan bagus cm ni …

    0

    0