Written by AbangNara | November 9th, 2011

Excellent. Itulah yang mampu Abang Nara ungkapkan apabila melihat gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob hasil bidikan SSgraphy.  Sudahlah bakal pengantinnya memang kacak dan cantik, kehebatan jurugambarnya menambahkan lagi keserian kedua-dua bakal mempelai ini. Awesome kan?

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

Kad undangan perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob pun tak kurang kreatifnya jugak. Memang pengantin-pengantin sekarang ini kesemuanya pandai membuat pilihan yang menarik.

kad kahwin zahiril adzim

Lagi 14 keping gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob daripada SSgraphy dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

91 responses to (15 GAMBAR)Pra Perkahwinan Zahiril Adzim Dan Shera Aiyob Daripada SSgraphy

  1. nur says:

    emmm….entahla kome…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
    • blurr says:

      Ensemnye DAIM..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 8
    • macho says:

      Apsal sume nak buat pra perkahwinan..kalo buat benda nie dapat apa?? baru pra perkahwinan dah pegang-pegang..bukan artis je orang biasa pon ramai..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 116 Thumb down 8
      • Ah Kwan says:

        lu xdapat tu pasal lu jeles kan??hahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
      • miwa says:

        biarlah dorang nak wat pre wedding ka post wedding ka yang kahwin tu dorang. kita tengok sudah. haha

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • Kumiko says:

        hmm.. tu baru pegang2.. blom lg yg x nikah tapi dah kahwin…

        macam mana la bumi ni x marah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • NinaKarina says:

      Rasanya, gambar2 ni buat koleksi peribadi…tak perlu jadi tontonan orang lain…Abang Nara, lebih baik stop posting gambar2 ni, org lain buat dosa mengomel…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 13
  2. KK vogue says:

    this is awesome…! like it like it… comey comey…!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 13
    • silentgirl says:

      kann…i pon suke! comel n sweet sgt2! pic dorg pn xde la over sgt..cmmon la…mybe it is just their own collection..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 7
  3. ila89 says:

    lawaaaa ;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
  4. cantik….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  5. kett says:

    SKANG DA JADI TREND.. GMBR ATAU VIDEO PRA KAWIN.. HALAL PUN BELUM TNTU…. hmm.. dah pg2 semua..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 9
  6. aku says:

    tahniah bakal pengantin

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  7. a-no-ni-mus says:

    like semua pics!!! ^__^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  8. gadis says:

    cantiknya pre wedding dorg.. suka la

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
  9. hanna says:

    comel n sweet sgt!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  10. saya ok jer! says:

    i like it. coke tuuuuuuu :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  11. otakugee says:

    gamba yg ke-8 kat celah kangkang..haha
    lol :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  12. Keropka says:

    Bangga tunjuk kaki xde bulu la tu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  13. zilazaki says:

    cantek sungguh gambar2 nye..tapi x brape bekenan dgn gambar yg ambil celah kangkang tu…kureng sopan rasenye…klu ambik celah daun ok lagi rasenye…lebih natural…..tp ape2 pun couple ni romantik sungguh…!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
  14. sue says:

    mcm omputeh da kan..mesti der pre-wed..
    awesome r!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  15. Keropka says:

    Yg laki pki tutup semua..yg pompuan?hehehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  16. Senoritasuri says:

    Guys, actually pra perkahwinan nie sebenarnya ape? Ape kepentingannya? Perlukah? Dituntut agama x? Ape sangat kelebihan? Ermmm curious nak taw. Anyone?

    Btw, dorg berdua ney memang comel.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 3
    • rosalinda says:

      yg sebenarnyer nk mengabiskan duit yg byk..itulah sbb ada pra2 gambar kawin nie

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
    • cici says:

      pra-perkahwinan xde dlm tuntutan agama.same goes with komen dlm blog gossip, itu pon xde dlm tuntutan agama :)

      kita semua ni nampak silap org lain je kan?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
  17. minah kepoh says:

    auwwww! betis dia….huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  18. jeng says:

    cantik mmg cantik..tpi yg x sedapnyer,aurat tuh dh ditayang sebelum kahwin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • observer says:

      doakanlah ZA dpt bimbing dia jd isteri solehah & lebih menutup aurat nt. aamiin.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. pemaisuri hatimu says:

    gambar mmang cantik giler lah meletussss…… tapi nape plak ade botol arak kat belakang2 tu… dah macam tauke arak tunggu pelanggan dahhh…. paaa pon tak blehhhh!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • R says:

      sedapnya jari kau menaip itu botol arak. ada kau nampak terang-terangan ke itu botol arak? Tolong pergi Ipoh Station and tengok botol2 itu apa boleh? Jangan nak pakai taip je ikut ko rasa.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • payah cakap says:

      haihhhh penah pegi ipoh station dah ka main cakap ja ? cakap bodoh kang bising.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. ayu says:

    Ipoh station ni makanan mmg sedap.. Ada kena mengena x dgn topic ni.. Haha

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  21. amnr says:

    cantik..
    shera chumel..
    tp ko tang bju..
    ttup gak ckit bhgn bwah 2…
    lg elok…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  22. happy meal says:

    konsep fotografi yg nice..tp lagi nice kalo due2 da kawen.. :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • NENG says:

      kalau lepas kawin x panggil pre wedding…
      itu di panggil post wedding…
      hahahaha…just kidding

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. nora clara says:

    mmm..perlu ke pra pra ni..rs x de pon xpe..hope si suami tu lps ni dpt mendidik isteri tu berpakain lebih sopan,simpn la kcantikkn itu utk tontonan suami anda sahaja..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  25. fyna says:

    alololo..sangat sweet… :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. lesson says:

    bsenang lenang ngn aurat…nanti kna bkar lam api nraka baru terlolong…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  27. ntah ape2 says:

    sebenarnya pre wedding ni tujuannya utk memenuhkan poket photographer jek…xgitu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  28. dL says:

    macam bukan pra wedding jerk..
    gambar macam photoshoot biase..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • fara says:

      rse cm begitu juge.. well, gmba pra kahwin xsmestinye pegang2.. ade je gmba yg tade pegang2.. tp still nmpak romastis..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • pen biru says:

        kan? it doesnt have to be overly manja muntah darah type to look romantic – this is better, simple and very schweeet!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. eyra sadjha says:

    comeiii nya .. sweet lorh .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  30. cikpia says:

    sama cantik sama padan…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  31. syahadu says:

    cantik dan mulus peha shiera ni.sedap rokok zahiril nanti.celek kat peha je dah boleh pancut.rokok zahiril pun nampak macam best je

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 16
  32. […] Here : Beautiful Nara Tags: Adzim, Aiyob, Daripada, GAMBARPra, Perkahwinan, Shera, SSgraphy, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aku cun says:

    bese jer….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  34. mizzlynn says:

    cantik gambo2 diaorg nih… tk rasa pun diaorg pegang2 … kalu setakat pegang tali baju tk sentuh kulit pun … apepun, gambar pre wedding mmg dh jadi trend skarang…maybe ini cara diaorg nk abadikan memori diaorg sblm jadi hubby and wife… after jadi hubby and wife tk tau lah pulak mcm mana kan … biasalah before kawin, bau kentut pun wangi after kawin kentut sket kena leter plak …

    Tabik kat diaorg sbb ade style sendri .. tk de nk pegang sana sini pun .. and diaorg mmg cute sgt … Semoga bahagia selalu …

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
    • mizzlonn says:

      “kalu setakat pegang tali baju tk sentuh kulit pun” – bodoh punya statement.ko belaja kt mana mizzlyn oi?habis lps ni semua couple boleh la ambik gmbr peluk romen cium asalkan berlapik.cium mulut ke mulut tp alas dgn tisu lepas tu ko komen “bagus diorang ni cium berlapik je”.

      yang gambar shiera letak tangan atas peha zahiril tu macam mana pulak?kalau die letak atas sikit je pegang anu si zahiril tu pun ko komen “bagus shira ni pegang anu zahiril pun berlapik”. bangang betol!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
      • mizzlondeh says:

        ai? Kau pun lebih kurang je mizzlonn oi. 2×5 nak menegur orang buat salah, macam kau je yang betul dalam dunia ni. Tapi kau panggil orang bodoh, bangang. Apa kes?

        Agama kau ajar macam tu ke?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
        • ahkak puaka says:

          mizzlondeh ni nape nak marah plak?betul la mizzlon tu ckp.yg ko terase ni sbb ko jilat puki mizzlynn tu ke?ke ko pun bodoh mcm dia jugak?

          agama kau ajar baca gosip ke??haktuiiiiii

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • meeradriana says:

          Betul ape..
          At least x mcm stgh artis sblm ni..
          Ini kira ok lagilah..
          X over sgt..
          Tp shoot ni mcm simple sgt..hmmee..
          Tp mmg cantik..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  35. tutti fruitti says:

    ala yg suke dok komen2 jek tuh entah2 lagik lebih2 pegangnya….tapi mmg salute arr tgk gambor pre wedd diorg nie…tak over….mmg trend sekarang….

    apa2 pun happy wedding buat Sheira n Zahiril Adzim…(klu bujang n dara kawen nampak manis jek…hehehhhe)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  36. jojo says:

    diorg ni wat style cite ‘notebook’…cara pakaian zahiril tu n baju sheira tu sebijik mcm dlm scene kat tasik…

    aku tgk mcm biasa je..xde yang menarik pon pre-wedding diorg ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  37. Sweet31 says:

    Sorang buat cam ni, semua lah nak buat…. Lps ni dah jd satu kewajipan pulak.. Seblom kawin mesti ade ni.. Tgk la nnti! Mcm2 dunia skang..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  38. Aku says:

    Kalau pra perkahwinan pas nikah oklah sbb nk pegang2… cam aku la dulu… pas nikah br wat pra kahwin nyer gambar… tp apa pun, drg mmg cantik n sempoooiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • shaza says:

      kalo lepas nikah dipanggil post-wedding..kesian koooo

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • dia says:

        Sekrg mmng dh jd ikutan2 … bkn artis malah org biasa pun sama.. x ada beza.. jd tepuk dada tya dimana iman kita.. bkn tu je ada yg siap pra honeymoon pun wat…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Maisury says:

        Ya betul kata anda shaza… apa2 jela ‘aku’ ni kn… daim encem la…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  39. olskul says:

    sexy… hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. dia says:

    sekrg dh jd trend bkn artis je.. org biasa pun… sama…siap tu ada wat pre honeymoon pun ada… jd tepuk dada tya diri… dimana kita letak kan iman kita

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. dia says:

    sekrg mmng dh mcmnie bkn artis je.. org biasa pun… sama…siap tu ada wat pre honeymoon pun ada… jd tepuk dada tya diri… dimana kita letak kan iman kita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. dana says:

    konsep gmbr dorg ni cam dlm citer The Notebook…btw cantekkk~~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. aqskekomen says:

    cntik la syira.. wat pra pkhwinana pun ape slhnye..
    asal ta mlpaui btas2 agama..pape pun aq ttp ske c daim nie..ta byk gosip liar pun..na kwin jgk dowg kn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  44. lailatarabas says:

    syiera shomel gilak..tapi zahilril buka kerja ok sgt..sekadar pelakon..boleh ke nk tanggung syira?..huhuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. sanggul beracun says:

    bagi artis,diorang bolehla buat pra-wed,sebabnye nak glamour n duit terlebih bnyak,pastu bile kahwin lak ade lagi yg sponsor2,hbistu bg org2 bukan artis, mcm mane??artis sume hipokrit belake,nak kahwin mcm2 buat,nanti ble daa bercerai-berai,same2 jawab no komen.!!dunia artis mcm tu la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. uuuuu....... says:

    nk komen pun jga la skit ati tuan pnye blog ni.ape yg baik kita ikut apa yg x kalo leh kte tgor. tp x smue nk time tgorn kte dtrima. sbb dyerng akn pndg kelmhn kte plak. tp jgn la hnye sbb gmbr2 kte label zahiril dan syera sbgai artis yg x baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mek_ani says:

    Zahiril adzim, konek kecik la…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  48. q_seh says:

    i like…comey & very nice….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. peminat daim cute says:

    Gambo ni sume kt ipoh station puchong kn???comelsss…
    gambo dioarg xover sgt cm artis lain..ok la tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  50. suweikemoning says:

    biskut tu beli kat mana eh , mcm sedap la

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. anino says:

    super duper cute!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  52. abby baby says:

    nice… ni im sure derang amek concept dari film THE NOTEBOOK. so sweet ! ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  53. akusaaaaappaaaaa says:

    suka lh dgn pic yg d ambil nie……..like laju-laju…simpel tpi bgaya g2 lol……………..huuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  54. xsukekecoh says:

    ala,biarla dorang nk wat pe pun..pe hak kita nk bg komen..dri sndri pn x btl..tgk diam…xyah nk judge2 org…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Farahmn says:

    Dosa orang kita bercakap. Dosa sendiri yang datang dari percakapan tu?

    Wallahualam~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      orang nk komen pasal si daim ni nk kawin ngan minah dia yg jambu n cute………si dorang2 kt atas ni komen pasal dosa2 ape ke jadah lah dorang2 ni BOSAN !!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. carbon man says:

    lantak la korang nak komen pe pn…aku nak komen pasal cameraman je….gmbar ape ko snap ni…x lawa langsung!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  57. meow says:

    dulu aku suka zahirill..kat blog dia dia tulis tak suka pompuan pakai seksi..lepas jumpa shira ni mmmm …aku tengok seksi sokmo si shira ni..salu pakai short..nyampah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. komEn sBb suKa..xsuKe xkOmen pOn.. says:

    MMG CANTIK GILER WEHHH…SEMPOI JE..XDA LA OVER MNA PUN..SUKA ATI DORANG LA NK PGANG2 PUN (KUBUR MASING)..MMG DA TRTULIS DORANG AKAN KAWIN PUNYA,AKAN JADI SUAMI ISTERI YG SAH..XDA ARTIS PUN @ ORANG BESE PUN YG WAT PRA PRKAHWINAN BSAR2 XJADI KAWIN…NAK KOMEN TU KOMEN JE LA,KLAU XPUAS HATI PUN XPAYAH R,NAK LPAS GERAM KAT DORG…KECOHHHHHHHHHHHHHHHHH….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  59. bunga says:

    kreatif la gmbar dorg nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. azzaery says:

    nice, tak over pose.. tgk dorg ni pn still cover taw even dah tunang. jgn nampak buruk org je. mcm dorg je wat dose. korang yang tegur cm baik sgt tu pon berdose jgk.. mmg la ade bersentuhan, tak kire la lapik ke tak, tak la seteruk memey n norman tu,,,pe r

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. hnnh says:

    cantik sgat!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Aisya says:

    sepadan betol diorang ni. guys,kalau ada yang nak buat kad kahwin ke name card ke banner/bunting atau printing tshirt boleh lah call saya Aisya 0176639074

    Confirm murah! and kualiti terbaik!

    RM10(TSHIRT + 1COLOR PRINT)

    RM40(NAME CARD 3OOPCS W 2SIDE MATT LAMM)

    DAN LAIN LAIN LAGI :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0