Written by AbangNara | November 9th, 2011

Excellent. Itulah yang mampu Abang Nara ungkapkan apabila melihat gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob hasil bidikan SSgraphy.  Sudahlah bakal pengantinnya memang kacak dan cantik, kehebatan jurugambarnya menambahkan lagi keserian kedua-dua bakal mempelai ini. Awesome kan?

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

Kad undangan perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob pun tak kurang kreatifnya jugak. Memang pengantin-pengantin sekarang ini kesemuanya pandai membuat pilihan yang menarik.

kad kahwin zahiril adzim

Lagi 14 keping gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob daripada SSgraphy dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

91 responses to (15 GAMBAR)Pra Perkahwinan Zahiril Adzim Dan Shera Aiyob Daripada SSgraphy

  1. nur says:

    emmm….entahla kome…..

    0
    0
  2. KK vogue says:

    this is awesome…! like it like it… comey comey…!!

    0
    0
  3. ila89 says:

    lawaaaa ;)

    0
    0
  4. kett says:

    SKANG DA JADI TREND.. GMBR ATAU VIDEO PRA KAWIN.. HALAL PUN BELUM TNTU…. hmm.. dah pg2 semua..

    0
    0
  5. aku says:

    tahniah bakal pengantin

    0
    0
  6. a-no-ni-mus says:

    like semua pics!!! ^__^

    0
    0
  7. gadis says:

    cantiknya pre wedding dorg.. suka la

    0
    0
  8. hanna says:

    comel n sweet sgt!!!

    0
    0
  9. saya ok jer! says:

    i like it. coke tuuuuuuu :)

    0
    0
  10. otakugee says:

    gamba yg ke-8 kat celah kangkang..haha
    lol :P

    0
    0
  11. Keropka says:

    Bangga tunjuk kaki xde bulu la tu

    0
    0
  12. zilazaki says:

    cantek sungguh gambar2 nye..tapi x brape bekenan dgn gambar yg ambil celah kangkang tu…kureng sopan rasenye…klu ambik celah daun ok lagi rasenye…lebih natural…..tp ape2 pun couple ni romantik sungguh…!!

    0
    0
  13. sue says:

    mcm omputeh da kan..mesti der pre-wed..
    awesome r!!!

    0
    0
  14. Keropka says:

    Yg laki pki tutup semua..yg pompuan?hehehe..

    0
    0
  15. Senoritasuri says:

    Guys, actually pra perkahwinan nie sebenarnya ape? Ape kepentingannya? Perlukah? Dituntut agama x? Ape sangat kelebihan? Ermmm curious nak taw. Anyone?

    Btw, dorg berdua ney memang comel.

    0
    0
    • rosalinda says:

      yg sebenarnyer nk mengabiskan duit yg byk..itulah sbb ada pra2 gambar kawin nie

      0
      0
    • cici says:

      pra-perkahwinan xde dlm tuntutan agama.same goes with komen dlm blog gossip, itu pon xde dlm tuntutan agama :)

      kita semua ni nampak silap org lain je kan?

      0
      0
  16. minah kepoh says:

    auwwww! betis dia….huhuhu

    0
    0
  17. jeng says:

    cantik mmg cantik..tpi yg x sedapnyer,aurat tuh dh ditayang sebelum kahwin..

    0
    0
  18. pemaisuri hatimu says:

    gambar mmang cantik giler lah meletussss…… tapi nape plak ade botol arak kat belakang2 tu… dah macam tauke arak tunggu pelanggan dahhh…. paaa pon tak blehhhh!!!!

    0
    0
    • R says:

      sedapnya jari kau menaip itu botol arak. ada kau nampak terang-terangan ke itu botol arak? Tolong pergi Ipoh Station and tengok botol2 itu apa boleh? Jangan nak pakai taip je ikut ko rasa.

      0
      0
    • payah cakap says:

      haihhhh penah pegi ipoh station dah ka main cakap ja ? cakap bodoh kang bising.

      0
      0
  19. ayu says:

    Ipoh station ni makanan mmg sedap.. Ada kena mengena x dgn topic ni.. Haha

    0
    0
  20. amnr says:

    cantik..
    shera chumel..
    tp ko tang bju..
    ttup gak ckit bhgn bwah 2…
    lg elok…

    0
    0
  21. happy meal says:

    konsep fotografi yg nice..tp lagi nice kalo due2 da kawen.. :P

    0
    0
  22. nora clara says:

    mmm..perlu ke pra pra ni..rs x de pon xpe..hope si suami tu lps ni dpt mendidik isteri tu berpakain lebih sopan,simpn la kcantikkn itu utk tontonan suami anda sahaja..

    0
    0
  23. fyna says:

    alololo..sangat sweet… :)

    0
    0
  24. lesson says:

    bsenang lenang ngn aurat…nanti kna bkar lam api nraka baru terlolong…

    0
    0
  25. ntah ape2 says:

    sebenarnya pre wedding ni tujuannya utk memenuhkan poket photographer jek…xgitu?

    0
    0
  26. dL says:

    macam bukan pra wedding jerk..
    gambar macam photoshoot biase..

    0
    0
    • fara says:

      rse cm begitu juge.. well, gmba pra kahwin xsmestinye pegang2.. ade je gmba yg tade pegang2.. tp still nmpak romastis..

      0
      0
      • pen biru says:

        kan? it doesnt have to be overly manja muntah darah type to look romantic – this is better, simple and very schweeet!

        0
        0
  27. eyra sadjha says:

    comeiii nya .. sweet lorh .

    0
    0
  28. cikpia says:

    sama cantik sama padan…..

    0
    0
  29. syahadu says:

    cantik dan mulus peha shiera ni.sedap rokok zahiril nanti.celek kat peha je dah boleh pancut.rokok zahiril pun nampak macam best je

    0
    0
  30. […] Here : Beautiful Nara Tags: Adzim, Aiyob, Daripada, GAMBARPra, Perkahwinan, Shera, SSgraphy, […]

    0
    0
  31. aku cun says:

    bese jer….

    0
    0
  32. mizzlynn says:

    cantik gambo2 diaorg nih… tk rasa pun diaorg pegang2 … kalu setakat pegang tali baju tk sentuh kulit pun … apepun, gambar pre wedding mmg dh jadi trend skarang…maybe ini cara diaorg nk abadikan memori diaorg sblm jadi hubby and wife… after jadi hubby and wife tk tau lah pulak mcm mana kan … biasalah before kawin, bau kentut pun wangi after kawin kentut sket kena leter plak …

    Tabik kat diaorg sbb ade style sendri .. tk de nk pegang sana sini pun .. and diaorg mmg cute sgt … Semoga bahagia selalu …

    0
    0
    • mizzlonn says:

      “kalu setakat pegang tali baju tk sentuh kulit pun” – bodoh punya statement.ko belaja kt mana mizzlyn oi?habis lps ni semua couple boleh la ambik gmbr peluk romen cium asalkan berlapik.cium mulut ke mulut tp alas dgn tisu lepas tu ko komen “bagus diorang ni cium berlapik je”.

      yang gambar shiera letak tangan atas peha zahiril tu macam mana pulak?kalau die letak atas sikit je pegang anu si zahiril tu pun ko komen “bagus shira ni pegang anu zahiril pun berlapik”. bangang betol!!

      0
      0
      • mizzlondeh says:

        ai? Kau pun lebih kurang je mizzlonn oi. 2×5 nak menegur orang buat salah, macam kau je yang betul dalam dunia ni. Tapi kau panggil orang bodoh, bangang. Apa kes?

        Agama kau ajar macam tu ke?

        0
        0
        • ahkak puaka says:

          mizzlondeh ni nape nak marah plak?betul la mizzlon tu ckp.yg ko terase ni sbb ko jilat puki mizzlynn tu ke?ke ko pun bodoh mcm dia jugak?

          agama kau ajar baca gosip ke??haktuiiiiii

          0
          0
        • meeradriana says:

          Betul ape..
          At least x mcm stgh artis sblm ni..
          Ini kira ok lagilah..
          X over sgt..
          Tp shoot ni mcm simple sgt..hmmee..
          Tp mmg cantik..

          0
          0
  33. tutti fruitti says:

    ala yg suke dok komen2 jek tuh entah2 lagik lebih2 pegangnya….tapi mmg salute arr tgk gambor pre wedd diorg nie…tak over….mmg trend sekarang….

    apa2 pun happy wedding buat Sheira n Zahiril Adzim…(klu bujang n dara kawen nampak manis jek…hehehhhe)

    0
    0
  34. jojo says:

    diorg ni wat style cite ‘notebook’…cara pakaian zahiril tu n baju sheira tu sebijik mcm dlm scene kat tasik…

    aku tgk mcm biasa je..xde yang menarik pon pre-wedding diorg ni

    0
    0
  35. Sweet31 says:

    Sorang buat cam ni, semua lah nak buat…. Lps ni dah jd satu kewajipan pulak.. Seblom kawin mesti ade ni.. Tgk la nnti! Mcm2 dunia skang..

    0
    0
  36. Aku says:

    Kalau pra perkahwinan pas nikah oklah sbb nk pegang2… cam aku la dulu… pas nikah br wat pra kahwin nyer gambar… tp apa pun, drg mmg cantik n sempoooiiiii

    0
    0
    • shaza says:

      kalo lepas nikah dipanggil post-wedding..kesian koooo

      0
      0
      • dia says:

        Sekrg mmng dh jd ikutan2 … bkn artis malah org biasa pun sama.. x ada beza.. jd tepuk dada tya dimana iman kita.. bkn tu je ada yg siap pra honeymoon pun wat…

        0
        0
      • Maisury says:

        Ya betul kata anda shaza… apa2 jela ‘aku’ ni kn… daim encem la…

        0
        0
  37. olskul says:

    sexy… hmmm

    0
    0
  38. dia says:

    sekrg dh jd trend bkn artis je.. org biasa pun… sama…siap tu ada wat pre honeymoon pun ada… jd tepuk dada tya diri… dimana kita letak kan iman kita

    0
    0
  39. dia says:

    sekrg mmng dh mcmnie bkn artis je.. org biasa pun… sama…siap tu ada wat pre honeymoon pun ada… jd tepuk dada tya diri… dimana kita letak kan iman kita

    0
    0
  40. dana says:

    konsep gmbr dorg ni cam dlm citer The Notebook…btw cantekkk~~

    0
    0
  41. aqskekomen says:

    cntik la syira.. wat pra pkhwinana pun ape slhnye..
    asal ta mlpaui btas2 agama..pape pun aq ttp ske c daim nie..ta byk gosip liar pun..na kwin jgk dowg kn

    0
    0
  42. lailatarabas says:

    syiera shomel gilak..tapi zahilril buka kerja ok sgt..sekadar pelakon..boleh ke nk tanggung syira?..huhuu

    0
    0
  43. sanggul beracun says:

    bagi artis,diorang bolehla buat pra-wed,sebabnye nak glamour n duit terlebih bnyak,pastu bile kahwin lak ade lagi yg sponsor2,hbistu bg org2 bukan artis, mcm mane??artis sume hipokrit belake,nak kahwin mcm2 buat,nanti ble daa bercerai-berai,same2 jawab no komen.!!dunia artis mcm tu la.

    0
    0
  44. uuuuu....... says:

    nk komen pun jga la skit ati tuan pnye blog ni.ape yg baik kita ikut apa yg x kalo leh kte tgor. tp x smue nk time tgorn kte dtrima. sbb dyerng akn pndg kelmhn kte plak. tp jgn la hnye sbb gmbr2 kte label zahiril dan syera sbgai artis yg x baik

    0
    0
  45. mek_ani says:

    Zahiril adzim, konek kecik la…..

    0
    0
  46. q_seh says:

    i like…comey & very nice….

    0
    0
  47. peminat daim cute says:

    Gambo ni sume kt ipoh station puchong kn???comelsss…
    gambo dioarg xover sgt cm artis lain..ok la tu…

    0
    0
  48. suweikemoning says:

    biskut tu beli kat mana eh , mcm sedap la

    0
    0
  49. anino says:

    super duper cute!!

    0
    0
  50. abby baby says:

    nice… ni im sure derang amek concept dari film THE NOTEBOOK. so sweet ! ;)

    0
    0
  51. akusaaaaappaaaaa says:

    suka lh dgn pic yg d ambil nie……..like laju-laju…simpel tpi bgaya g2 lol……………..huuuuuu

    0
    0
  52. xsukekecoh says:

    ala,biarla dorang nk wat pe pun..pe hak kita nk bg komen..dri sndri pn x btl..tgk diam…xyah nk judge2 org…

    0
    0
  53. Farahmn says:

    Dosa orang kita bercakap. Dosa sendiri yang datang dari percakapan tu?

    Wallahualam~

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      orang nk komen pasal si daim ni nk kawin ngan minah dia yg jambu n cute………si dorang2 kt atas ni komen pasal dosa2 ape ke jadah lah dorang2 ni BOSAN !!!!

      0
      0
  54. carbon man says:

    lantak la korang nak komen pe pn…aku nak komen pasal cameraman je….gmbar ape ko snap ni…x lawa langsung!!!

    0
    0
  55. meow says:

    dulu aku suka zahirill..kat blog dia dia tulis tak suka pompuan pakai seksi..lepas jumpa shira ni mmmm …aku tengok seksi sokmo si shira ni..salu pakai short..nyampah…

    0
    0
  56. komEn sBb suKa..xsuKe xkOmen pOn.. says:

    MMG CANTIK GILER WEHHH…SEMPOI JE..XDA LA OVER MNA PUN..SUKA ATI DORANG LA NK PGANG2 PUN (KUBUR MASING)..MMG DA TRTULIS DORANG AKAN KAWIN PUNYA,AKAN JADI SUAMI ISTERI YG SAH..XDA ARTIS PUN @ ORANG BESE PUN YG WAT PRA PRKAHWINAN BSAR2 XJADI KAWIN…NAK KOMEN TU KOMEN JE LA,KLAU XPUAS HATI PUN XPAYAH R,NAK LPAS GERAM KAT DORG…KECOHHHHHHHHHHHHHHHHH….

    0
    0
  57. bunga says:

    kreatif la gmbar dorg nih

    0
    0
  58. azzaery says:

    nice, tak over pose.. tgk dorg ni pn still cover taw even dah tunang. jgn nampak buruk org je. mcm dorg je wat dose. korang yang tegur cm baik sgt tu pon berdose jgk.. mmg la ade bersentuhan, tak kire la lapik ke tak, tak la seteruk memey n norman tu,,,pe r

    0
    0
  59. hnnh says:

    cantik sgat!!!!

    0
    0
  60. Aisya says:

    sepadan betol diorang ni. guys,kalau ada yang nak buat kad kahwin ke name card ke banner/bunting atau printing tshirt boleh lah call saya Aisya 0176639074

    Confirm murah! and kualiti terbaik!

    RM10(TSHIRT + 1COLOR PRINT)

    RM40(NAME CARD 3OOPCS W 2SIDE MATT LAMM)

    DAN LAIN LAIN LAGI :)

    0
    0