Written by AbangNara | July 2nd, 2012

Abang Nara nak kongsi seberapa banyak gambar yang boleh untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Redza Syah ini. Kalau korang tak suka, Abang Nara peduli apa. Abang Nara suka sangat dengan pasangan mempelai baru ini. Sejuk mata memandang pengantin yang nampak sangat berseri di malam bahagia mereka.

gambar persandingan irma dan redza

Semoga Irma dan Redza akan dikurniakan cahaya mata secepat mungkin. Tak sabar pulak Abang Nara nak tengok anak mereka berdua. Pasti cute mute macam mak ayahnya. 14 lagi gambar sekitar persandingan Irma Hasmie dan Redza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

gambar persandingan irma dan redza

107 responses to (15 GAMBAR)Majlis Persandingan Irma Hasmie Dan Redza Syah Part III

  1. Alahai says:

    Soo sweet… ~_~

    0

    0
    • leena says:

      sebelah suami irma tu macam familiarlah sape ya.lupa plak.kalau tak silap di Tan Sri kan tapi lupa plak nama dia.

      0

      0
      • Zed Zaidi says:

        alahai sweeeeetnya..
        teringin nak nikah..siapa lah yang nak nikah ngn aku

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku tgk mcm muka ustaz don pun ade si reza ni. untungla irmaaaaa

        0

        0
      • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

        serious aq jeles, mkn suap2 lagi….makin jeles aq wehhh, rase mcm skrg jugak aq nk kawin hehehhehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        sweetnye la…
        manis sungguh lelaki itu….
        aku yg tgk gmbar ni pun dh cair.. cmne la si irma tu bertentang mata dgn dia.. haiiii i’m melting….

        0

        0
      • nina says:

        cun sangat

        0

        0
      • saya lah says:

        tu rasanya tan sri hamad kama piah..pengerusi PNB..husband erma tu anak tan sri hamad ke?

        0

        0
    • ATUK HENSEM says:

      ABG NARA,SAYA TAK KISAH ABG NARA UPLOAD BYK MANA PUN.SAYA LAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGI SUKA.SUKA TENGOK COUPLE NI.

      0

      0
    • LAILA says:

      DALAM TWITTER WARDINA STRAIGHT TO THE POINT TERUS MENDOAKAN IRMA AGAR SEGERA PREGNANT TERUS.HE,HE,HE.X DE SELINDUNG2 DAH.AKU PUN DOA KAN YG SAMALAH.AMIIIIN.

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Emmmmmmmmm….tk habis2 boring pulak minah jambu huh !

      0

      0
      • mariana says:

        biar la dah mmg dia cantik…
        dia lawa…
        dia comel…
        dia jelita..
        dia manis…
        ko pa hal??????
        ko ingat ko cantik dr dia ka????????????????
        huh!!!!!!!!!!

        0

        0
      • amin says:

        raja minah jambu.ko ni silap masuk tpt ni.kat sini semua nya komen positf je.kau kalau nak menyumpah atau nak mengata pergi ruang neelopak n anzalna sana.suh,suh,suh.
        cantik sungguh pengatin ni.

        0

        0
      • lily says:

        kenapa aku masih x boring tengok kapel ni walaupun dah berpuluh kali tengok.

        0

        0
    • limah says:

      cantek sesangat.

      0

      0
    • Saja says:

      Jeleznya… kacak sungguh suami irma… semoga bahagia hingga ke syurga…

      0

      0
    • aku cinta kamooo says:

      waa.. aku sukaa.. aku sukaaa.. sangat menawan!!!! semuga berbahagia hingga ke akhir hayat.. jagalah isteri sebaiknya, begitu juga isteri, jagalah suami sebaiknya… sentiasa berdoa dan mengadu dan memohon kepada ALLAH S.W.T.

      0

      0
  2. syahida says:

    tahniah =)

    0

    0
    • luqman hakim says:

      punyalah comel couple ni bila ketawa sepet je mata kedua2nya.dahlah putih kedua2nya bayangkan anak dia orang nanti mesti macam anak cina kan.

      0

      0
  3. bella says:

    irma berseri seri sangat..!!! n suami die henseemmmm gileee..!!! oh my… T_T

    0

    0
    • yuna says:

      comel sungguh kapel ni.

      0

      0
    • Akus says:

      tau xpe..sweeeeeeet sesngt..terharu tgk diaorg..nmpk cahaya diwajah kedua mempelai..tahniah buat reza & irma ..moga kekal bahgia selamanya..^^

      0

      0
  4. miro says:

    Tak boring walaupun berkali-kali abang nara post gambar kahwin irma, kalau artis lain mahu dimaki ajelah.

    Moga pasangan pengantin baru diberkati Allah swt..

    0

    0
    • Erin says:

      Nk lg gambar2 irma dn hubby…xjemu tgk dorg nie…rs yer selibriti yg berkhawin thn 2012, pasangan nie la yg comel sgt2….

      0

      0
  5. Katniss Everdeen says:

    More pictures pleaseeeeeee!!

    0

    0
  6. Jyha says:

    Tahniah krn membawa konsep islamiah dlm tema perkahwinan.. apa2 pn irma n hsbnd sgt2 cntik,spadan. Smga berbhgia,kekal hingga ke syurga.. Jazakallah.. :)

    0

    0
  7. LAILA says:

    memang cantiklah dia org ni bila bergambar. photograher yang berlainan ambil gambar pun gambar memang awesome giler.ambillah dari angle mana pun tetap cantik.suke tengok.

    0

    0
  8. Baby says:

    alahai…..apsal sweet sgt???? *jeluuz*

    0

    0
  9. sengal... says:

    suke sangat…xde pun nk over pelok2 sana sini……..

    0

    0
  10. Baby says:

    dulu masa mula berita nak berkahwin Irma ni I cam tek kesah. Biasalah, tak minat Irma pon. Tapi bila dah tgk Irma n hubby dia bersanding, mak ai, osem posem lah! kehensemannya kalah farid kamil. Pengantin ada aura! Irma pun gojes!

    0

    0
  11. along says:

    gambar no 4 dari bawah sangattttt comel. mmg xpuas bila tgk gambar dorg ni. moga kebahagiaan berkekalan hingga ke syurga hendaknya :)

    0

    0
  12. alahai kesian says:

    rasa nak kahwin esok je…

    0

    0
  13. duri semalu says:

    selamat pgantin baru!sama cantik sama padan.saye suke,saya suke!!!

    0

    0
  14. sunshine says:

    mmg sweet sgt diorang ni.. suap2 kek pun cam malu2, nampak cam sempoi je.. then senyuman diorang sama…
    :) suka sgt tgk

    0

    0
  15. suke hati says:

    don’t worry bro nara. takkan ada orang kutuk bro nara kali ni. bro nara SANGAT DIALU-ALUKAN upload gambar irma hasmie dan suaminya :)

    0

    0
  16. cik nad says:

    terus terasa nk kawen.. sis irma mmg sangat jelita dan menawan…

    0

    0
  17. joezack says:

    so sweet… dalam banyak2 artis yang kahwin this year… ni lah yang nampak naik seri pengantin nya… manis dan mempersonakan

    0

    0
  18. sue says:

    Leene: Tan Sri Hamad Kama Piah- Presiden PNB

    0

    0
  19. cik jelita says:

    xpe abg nara…sy lg sukeeeee….upload byk2 lg…heheh~~
    best naw nengok irma n hubby dia…suweet ajer…hihii

    0

    0
  20. Aku kesah says:

    Irma…knpa suami awak ensem…jeles la…apa pn semoga berbahagia selalu..tengok gmbr dia org ni mcm kita pulak y happy…gmbr pengantin artis y x jemu d tengok..kali ni kalau abg nara upload bnyk2 gmbr Irma pn x ap..kita org x jemu…tpi kenapa bila gmbr pengantin artis y lain kita mudah jemu melihatnya…

    0

    0
  21. makcik dpn rumah nenek says:

    alahai…
    comelnyer irma..
    btuah dpt suami ensem…
    nasib baik si telinga gajah yg perangai tah ape2 tu tinggalkan irma, tak sia2 irma dpt laki ensem n sejuk mata memandang…
    mmg sesuai dorang ni..
    alhamdulillah……

    0

    0
    • dottie says:

      Ha…ha…ha, telinga GAJAH. I like that. untung kuping gajah buat hal, kalau tak melepas Irma dapat hubby encem mcm Redza.

      0

      0
  22. akk suke sgt.. says:

    sweet nyer~~~~ semoga IRMA dn suami kekal bahagia hingga ke Syurga.. :):)

    0

    0
  23. natsumi says:

    love after marriage..:)

    0

    0
  24. Sshh says:

    abg nara..kali ni kita orang x akan marah abg nara kalau asyik kluarkn gmbr Irma jer…terus terang..x jemu mata memandang la…

    0

    0
  25. Myladiemaya says:

    Serius.. ai makan hati laaaa hahhahahaa

    0

    0
  26. Sutera says:

    gambar pengantin artis y lain x leh lawan gmbr kawin Irma la..

    0

    0
  27. lylyezora says:

    knp aku x rasa cemburu pd irma sbb laki dia ensem…skrg br aku tau….sejak aku tgk pic mereka akad nikah ari jumaat tu ….aku turut rasa bhgia tgk mereka slmt bnikah dlm suasana aman n meriah…bahkan aku rasa cam aku x sabar nk cari pasangan yg blh saling mlengkapi….moga jdh aku di permudahkan danm menepati tuntutan agama…aminnn

    0

    0
    • mizz says:

      betul wehh…aku pun sama…wlupun husband irma ensem gilerr tp x rasa cemburu pun malah aku rs happy dan terharu tgk both of them…over tak perasaan mcmni…tp siyes tgk gamba diorg mcm speechless…tak tergambar dgn kata2…tp nasib baik ada gamba nak tgk…:)

      0

      0
  28. luna says:

    memang tak jemulah tengok gambar irma dan suami dia ni.lagi excited nak tengok gambar2 dia yg lain.sampai sekarang rajin plak buka blog semata2 nak tengok gambar irma kawen.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Sweet sgt2….awesome……moga bahagia hingga akhir hayat…..

    0

    0
  30. No One says:

    Irma nampak happy sgt..naik seri pengantin…
    dua2 cantik & sepadan…happy for u dear…

    0

    0
  31. tintionton says:

    Alhamdulillah :))) untuk saya juge…. kui3

    0

    0
  32. sayangselasih says:

    aaaaaaarghhhhhh jeles nya aku..so sweet sgt2..sama cantik sama padan…..aku bila lah lagi..(berangan jap)…

    0

    0
  33. […] Abang Nara nak kongsi seberapa banyak gambar yang boleh untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Redza Syah ini. Kalau korang tak suka, Abang Nara peduli apa. Abang Nara suka sangat dengan pasangan mempelai baru ini. Sejuk mata memandang pengantin yang … Continue reading → […]

    0

    0
  34. lalalala says:

    sorry to say, tp knp macam muka irma xde seri ek?

    0

    0
    • Tiang Seri Dewi Siang Malam says:

      muka ko tu yg x brseri ..mata pnuh dgn taik mata.. majlis kawin ..msti ada letih ..tu yg adakala airmuka dia ‘lain’ skit …yg penting dia happy .. KO ADA (pnjam ayat azwan ali jap utk debush muka ko!)

      0

      0
    • lululululu says:

      mata ko yang bermasalah,ko jeles kat irma la tu…ko ada?

      0

      0
    • huahuahua says:

      aku pon nk sorry to say to kau gak a..babe/bro or whatever la..ko suke yg jenes pengantin pompuan mendedah2 ek..tu baru seri ke bgi KAU……………….seriously la my dear..p check mata hang…….

      0

      0
  35. BLaCK MaMBa says:

    hubby irma ada iras fahrin ahmad lak rasanya

    0

    0
  36. leman lambung says:

    lalalalala…..ko tengok guna apa ya sikit punya cantik n berseri gambar kau kata tak berseri.alahai.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Ada iras2 fahrin Ahmad versi rambut lurus. Tahniah, memang padan sgt. Semoga Kekal bahagia Dan diberkati Allah sentiasa. Amin!!!!!

    0

    0
  38. Suka says:

    Cantik Allah plan :’)

    0

    0
  39. oii penyibuk says:

    samalah ngan peng-komen2 diatas…aku pun tak pernah ambil pusing sgt ngan artis bernama irma ni..tapi seronok tgk irma ni dah berkahwin..lebih seronok kerana tatasusila islamik tu mengambil tempat dalam majlis kahwin dia.tak sangka irma dah banyak berubah ke arah yang lebih baik..semoga cepat2 dikurniakan cahaya mata penyeri chenta…:D

    0

    0
  40. kikilala says:

    gojes sesangat.

    0

    0
  41. melor says:

    selama ni tak berminat kalo tengok artis bersanding…kat irma pun bukannya minat pun.tapi hati ni terpaku bila melihat majlis akad nikah irma..so sweet….sekarang tak sabar pulak nak tengok irma bersanding dengan hubby nya..selamat pengantin baru dan semoga kekal hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  42. mak teh says:

    tengoklah hidung mereka sama sama tajam itu yg gojesnya semuga mereka bahagia hingga akhir hayat amin…

    0

    0
  43. Aida233 says:

    Rasa macam nak mengangis tengok mereka berdua kahwin… menangis sebab tumpang gembira :`)

    0

    0
  44. safa says:

    “Rasanya antara banyak weeding artis, weeding Irma ni la yg sy rasa xjemu2 tgk…congrate both of u Irma n Redza…semoga kekal hingga ke JANNAH

    0

    0
  45. amanda says:

    first time saya leave a comment kat sini coz, saya suka sangat tengok kedua dua mempelai nie, semoga berkekalan hingga ke syurga.. thank you abang nara kalau tak sebab blog nie, saya tak nampak semua gambar gambar nie…

    0

    0
  46. lia says:

    Alhamdulillah Tahniah wt kak irma n pasangan..nila pengantin yg xjemu dipandang..sweet je..sesungguhnya,Perancangan Allah itu lebey baek utk hambaNya..Semoga bahagia n kekal hingga ke akhir hayat amin :) pstt: hidung dowg same hehehe

    0

    0
  47. aku laaa tuuu says:

    tengok dorang tbayang watak dlm novel….so sweet… <3

    0

    0
  48. achik says:

    dalam byk2 gbr kawin artis..perkahwinan irma n hubby dia yg xde komen -ve drp pembaca2 nara..bila semuanya dilakukan kerana ALLAH maka ALLAH akan permudahkan n redhai segalanya..suka sesangat tgk pasangan ni terutama bila TV Al-Hijrah panggil Redza utk kongsi kisah pertemuan & percintaan mrk..nampak sisi kebaikan & tanggungjawab Redza utk memimpin n membimbing Irma.

    0

    0
  49. mizz says:

    rasanya dlm banyak2 persandingan artis yang ni aku rs paling happy tgk and senyum ikhlas gle tgk pasangan ini…semoga kekal mereka berdua dunia dan akhirat…amin

    0

    0
  50. pinky gurlz says:

    hepi sesangat tgk muka bhgia irma ngan suami dy..muke yg tenang n berseri2….i like it…………….

    0

    0
  51. yaya says:

    lebih ensem dari Nabil. Persandingan yang sangat sopan dan sejuk mata memandang, tak macam memey dan norman yang sangat hot dan kontroversi. Semoga bahagia..

    0

    0
  52. akulahpompuanittew says:

    sejukkkkkk mataku memandang…moga rumahtangga Irma pun sesejuk mata kita yg memandang…aminnnnnn Yaa Rabb!!

    0

    0
  53. LAILA says:

    ABG NARA,X DE KE VIDEO IRMA MASA KAT WEDDING DIA TU,TERINGIN SANGAT NAK TENGOK.

    0

    0
  54. nini says:

    nk nangis je tgk irma happy ending mcm ni…ya Allah cntik ye pertemuan yg Engkau aturkn untuknya, bila dgr irma story kt tv alhijrah…smoga kekal hingga ke syurga…dkrniakn ank yg soleh n solehah….insyaAllah…amin:)

    0

    0
  55. Anonymous says:

    wanita yang baik untuk lelaki yang baik begitu juga sebaliknya, and all good guy already taken :-) moga mereka dipanjangkan jodoh hingga ke syurga :-)

    0

    0
  56. sweet says:

    very sweet. itu islam. manis. contoh baik. bila pilih islam, ia pasti yg terbaik dan yg terindah. terpancar kebahgiaan di wajah pengantin.

    0

    0
  57. kakiku says:

    orgnye cantik manis. tp gamba x seberapalaaa… muka irma nmpk gelap. aku suke sgt ngn gambar shutterholic wedding photograpghy.. mmg lawa nok….

    0

    0
  58. ANON says:

    SUBHANALLAH.. cntiknya psangan nie.. senyum sorang tgk gambar2 nie.. upload je semua gamba irma yng ade dalam koleksi abg nara.. tak jemu pon…

    0

    0
  59. mamat says:

    cantiknya gambar kawen irma.

    0

    0
  60. ms waterlily says:

    congrats to both u!!
    selamat melayari bahtera perkahwinan…
    semoga berkekalan hingga ke anak cucu…

    0

    0
  61. Mia says:

    klo slme ni abg nara post psl artis2 yg popular kawin mcm lisa surihani, awal n len2 lg aku tgk ckit je dh bosan..tp kli ni makin aku tgk,mkin aku ske..abg nara upload pic wedding irma ni ari2 pn xpe..suke sgt tgk both of them..xjemu n rs nk tgk je…Smga Berbahagia smpi ke Syurga n dikurniakn ank yg soleh n solehah…:)

    0

    0
  62. azydy says:

    muka laki irma tu macam muka aku.. hehehe

    0

    0
  63. mimi says:

    Tahniah irma & redza!!semoga cepat2 dikurniakan zuriat yg soleh & solehah. Semoga perkahwinan ini diberkati olehNYA & kekal hingga ke syurga.
    ** Irma & Redza pencetus perkahwinan secara islamik. Simple & sweet**

    0

    0
  64. insan biasa says:

    Subhanallah. Perfect couple. Mmg x jemu melihat. They’re made for each other and meant to be together. Semoga berkekalan hingga ke akhir usia.

    0

    0
  65. purple ivy says:

    xtahu la nape ade 1 perasaan yg tenang bl tgk gmbr kawen irma n husband die….baju, tudung memg cantik…gambr yg penuh keriangan…

    0

    0
  66. aira abdullah says:

    ya Allah.tolongla!!! so sweet… hati kite plak berbunga tgk diorg…. sgt respect artis cam irma, busananya mnunjukkan ciri2 muslimah… Allah uji irma, clash ngn farid n nabil… rupa2nya Allah jodohkan irma dgn insan yg lbh baik…. moga diorg bhgia dunia dn akhirat… =)

    0

    0
    • Karamdilaut says:

      Ya,Ujian Allah utk hambaNya yg Allah sayang.Kita patut brsyukur

      0

      0
      • norizan ghazali says:

        slamat pngntin bru..cntik sgt2,x jemu mte memandang.smga kekal higga ke syurga..amin.

        0

        0
  67. andakbib says:

    nak komen gak…alhamdulillah..tahniah Irma dan suami..dlu pnya xminat Irma ms dia couple dgn nabil, tp skrg tgk la cantiknya perancangan Allah pertemukan jodoh Irma kt Tanah Suci..dr mata kasar 1000x lg baik pd nabil (insyaallah..) apa pun bengang kat kwn aku sorang ni, dia xbgtau pn kakak dia Irma Hasmie..hampeh pnya kawan.. :(

    0

    0
  68. AniLufias says:

    mmg suka sgt tgk couple nie..smpaikan apa2 citer pasal mrka nak tahu jugak…semoga bahgia hingga akhir hayat…

    0

    0