Written by AbangNara | October 23rd, 2013

Selain daripada Rozita Che Wan, Ayu Raudhah sekeluarga turut sama terbang ke kota London. Kalau tak silap Abang Nara, mereka kesemuanya menaiki penerbangan yang sama. Kemungkinan Ayu menemani kakaknya di sana sambil menikmati keindahan musim luruh di London.

ayu raudhah di London

Agak jeles Abang Nara melihat gambar mereka berjalan-jalan di kota London. Salah satu gambar menarik yang dikongsi ialah ketika mereka ke muzium lilin. Nampak menarik. Suatu hari nanti pasti akan Abang Nara jejak juga kaki ke sana.

ayu raudhah di London

Lagi beberapa keping gambar Ayu Raudhah sekeluarga di kota London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London
ayu raudhah di London

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

123 responses to (15 GAMBAR)Ayu Raudhah Sekeluarga Di Kota London

  1. saya ok jer!! says:

    wahhhh..seronoknyaaaa mereka. happy2 selalu ya..

    0

    0
  2. sentap habis says:

    beg LV tuuuuu. benci tengok RCW.

    0

    0
  3. mizz cerry says:

    Nampak kertu muka cek ta….
    xminat sangat pasangan gila glam ni…
    kontroversi je lebih….

    0

    0
  4. Anon says:

    comelnya aisy….

    0

    0
  5. norahjones says:

    Raudhah tersenyum dapat kick out Rita Rudaini dr family suami nya. Amboi Cik Dah…fake ayu2 lembut buat2 tu laku derrr

    0

    0
    • Wiwi Chendol says:

      Si aidil zafuan ape kurangnya…konon2 kata kat wartawan tue yg si zarema tue adik kpd kwn die lah sangat.. Abis tu yg masing2 dok follow IG masing2 tue aper.. Siap si zakuan nie pun follow IG bakal kakak ipar nye tue… Kalau dah miang sangat..jgn dok tuduh RR yg salah…ngaku jer miang wpun dah ade 2 org anak…..

      0

      0
    • lalaland says:

      fans rita tak habih-habih. dah bercerai dahh pun. sudah2 la . pi jaga rumah tangga masing2 ya, bagi bahagia macam rumah tangga ayu ngan zaquan. dulu bukan kemain si rita tu doa masa ayu dok mengandung, suatu hari nanti ayu ni akan rasa apa dia rasa la macam2 , laaaa ni ce tengok,

      bahagiaaaaaa je. tu la dok doa runtuh rumah tangga orang bukan dapat apa. rumah tangga sendiri tak reti jaga, mulut dasat sampai tak berkenan mak mertua. haha elok sangat la artis korang tu jadi idola korang. sebab mulut fans dia dengan mami jarum tak sedar lanjut usia tu macam puakaaaaa lahenatt. tak percaya? pi tengok instagram rita. korang try ah tegur suruh pakai tudung ke apa ke. memang kena sound sekali peminat emo dia memang back up kaw2. hahaha

      fans rita sila lah dislike. bluek. ;p

      0

      0
      • nemo says:

        yes penah tegoq dia kt twitter..mmg kn hamun mcm2…kipas ssh mati dia pn sama jer….padahal kita tegoq cara elok n bkn maki hamun pn…

        0

        0
  6. Pekasam expired says:

    kioh oiii hat gambaq nombot semilan tu hang dh macam patung lilin nooo!! kelaiieehh sungguh,,

    0

    0
  7. ... says:

    sukee tengok pic ayu raudah takpa make-up tebal…

    (doa kan sy akan sampai ke london 1 hari nanti yer… heee)

    0

    0
    • chronicz says:

      Saya doakan semoga cik … akan sampai ke Mekah dulu mengerjakan Umrah/Haji dan kemudian baru ke London kalau masih berkemampuan.. aminnn

      0

      0
  8. huhuhu says:

    Aku rs mungkin Beg LV tu dlh penanda aras kemewahan retissss kot!.
    Dua beradik ni x abis dok menayang kemewahan, kakak ke adik ke sama jer.
    Beringat la sikit..hidup di dunia ni ada turun naik nye.. Jgn dh tsungkur bsok br nk tngadah.
    Mcm kera dapat bunga!
    Nara oiiii dah2 la tunjuk kebahagiaan kemesraan kemewahan dorg ni…meluat!

    0

    0
    • mak mentua says:

      sangat setuju ngn ko …klu dh sakit nati baru mintak derma bagai ,ni tgh kaya banyak duit menunjuk sakan x igt siapa bagi diorang rezeki…mewah harta benda tapi miskin apabila nk menderma

      0

      0
      • batgirl says:

        confirm je ko kan kata miskin nak menderma? kot dia banyak menderma diam2 ko mana tau… bawak2 bersangka baik laa sekali sekala tu. appedaa..

        0

        0
        • lilo says:

          ler..ape masalahnye org nk beli beg jenama ape pn? duit org jgn sibuk sgt lah..rezeki Allah bg kt diorg lbih..suke hati la die nk gune utk ape pn..kite skit pn xde hak nk sibuk..beli beg 2K tp klo derma 5K?…ko mne tahu…

          0

          0
      • milah says:

        dah tua pun bodo kau ni… dah dia mampu beli dia pakai la. takkan dah beli simpan dalam leari lak. nmpak sgt kata2 ko ni berbau pengdengkian..

        0

        0
      • Biskut says:

        Mana kau tau dorg tak menderma? dh tu duit dorg. hak dorg la nk spend mcm mana pun. bab2 menderma ni tak perlu pun dorg nk bgtau kat kau. nnti bila dorg hebohkan kat media ko kate dorg show off juga….

        0

        0
    • hantu kapcai says:

      tgk gambar kat bawah tu.. depa shopping kat PRIMARK je kot… kalau kat Malaysia.. tu mcm MYDIN je.. hahahahha

      0

      0
  9. wanji says:

    Che Ta pakai handbag Chanel jee. Sebijik harga belas2 ribu. Mampu ke Zain belikan lepas kahwin nanti?

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      kawin duluuuuu mampu tk mampu tu blakang kira haaaaaa…..bwekk !! tk semesti Nye nk harap lakiiiii aje yg beli ! bini pon boleh beli sendiri ..tapi nk kena keja lah jangan nk stay kt rumahhhha aje ngan baju tido batik !

      0

      0
    • Anonymous says:

      Persoalannya….Chanel ori ker????..kuang kuang kuang

      0

      0
  10. Cik Pah says:

    Gmbar No.12 Ayu raudah nmpak cantik….maybe sbb ambil dri sudut yg cantik.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    kelakonya pic cik ta y duduk tu…dh mcm patung lilin dri mlysia…mcm bapuk pn ad…

    0

    0
  12. powerpuffgurlzzzzzz says:

    beg che ta yg warna hitam tu RM 16K +++ tau…ko hado…..x do aihhh.. x mampu den…dpt tgk pun jd lerrr….

    0

    0
    • Hehe says:

      Bukan artis jer yg ada bag Chanel…… Orang lain pun ada gaks…… elok jer……

      Jangan bag Chanel beli kat China dah ler…….

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        elehhh minah jambu ada banyak bag branded minah jambu order sampai masa sampai lah kt depan pintu dari china punye hepening kan..Al maklom lahhhhh mana lah mampu minah jambu nk beli yg harga bebelas2 rubu tuuuuuu..babtu lahhhh minah jambu harap2 dapat laki yg ada banyak duit jadi minah jambu boleh beli bag brandedddd ..helo ! sape2 jantan yg dari brunie atau anak2 orang berada please kol minah jambu at this hp no 83365147 I akan tunggu pangilan dari uuuuuuuu……

        0

        0
        • Hehehe says:

          Minah Jambu Merah Biru…….. Tu mmg standard ko semua fake….. macam idola ko yg sorang nie lar……… Bag branded yg original tak kena dengan ko sebab ko fake kan……… So keep buying from China……. Heran aku sesetengah orang nie….. Tak mampu beli original pas tu beli yang ciplaks….. pas tu tayang merata konon dia pun sama lar ada and mampu……… Tak ke itu menipu diri sendiri???????

          0

          0
    • Anonymous says:

      Ori ker???

      0

      0
  13. huhuhu says:

    npe retiss ni suke nooo tayang gmbo g obesi..mcm hebat sgt jer. cuba bwk mak bapak tu skli bjalan… ni asik la dok tayang laki bini bpacaran hidup mewah g holiday sana sini…

    kdg2 aku tpikir, adakah mereka2 ni sudah cukup mbalas jasa kedua ibubapa? bukan artis jela…tp umum. selalu kte tgk anak2 skg hidup mewah bahagia gembira, tp makbapak kt kg mcm tu jela… wpn kte dh blaki/bbini tp ingat la jasa ibubapa tu lbh utama.

    0

    0
    • Wiwi Chendol says:

      Ala…asyik2 si rodah tue bwk mak die ajer… Mane mentua die yerk?? Si zakuan nie pun asyik mgekot jer family bini die… Kasihan ibu bapa dia…pernah ker bwk jalan2 g London tue…

      0

      0
  14. timohh says:

    Haha..mane x mewah adik-beradik nie,jual tudung pon harga RM300-RM1000..memang la mampu nk pi sana-sini

    0

    0
  15. azreen says:

    cantik! wow…banyak nyer shopping kat Primark! murahhhh!!!!!!!!! tak sabar nak ke sana….

    0

    0
  16. Red john says:

    Spesis marhain yg x sedar diri.. Beria ria nk tnjuk kat smua org konon dia high class sgt… Chanel, Lv bagai konon.. 20 thn akn dtg i nk tgk cemana idup depa ni ye… Mampu lg x nk ke london bershoping sakan.. Wait n see ya che ta..

    0

    0
  17. mira says:

    ayu tak mekap lagi cantik… che ta mcm lilin

    0

    0
  18. mira says:

    macam muka norjuma pun ada jgk time pakai tudung hitam

    0

    0
  19. Adik bradik sma ja nak mnunjuk dunia ni semantara. Nampak terserla ketuaan makci ta ksian prasan muda.

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      elehhhhh ck ta baru aje 40an mana ada tua sangat ! kalau 60an pon tk salah pe kalau nk kawin ngan jantan muda asal kn jantan tu iklas la dengan perkahwinan dia huh ! ella ratu rock malaysia tu kawin ngan jantan muda umr ella 46 pon tk la tuaaaaaaa ! kenape tua2 tk boleh kawin ke ?????? komen macm dh bagos sangat la tu kononnnnnnn cm kiwak !!

      0

      0
      • sara says:

        rasanya kome rozeta che tree x da pun kata x leh kawin org muda… just ckp perasan muda je.

        ella mmg semua suka. sbb x perasan muda…. x da nak pakai seksi meksi terlampau. cume gedik2 manja yg masih boleh diterimaa. hahaha

        0

        0
      • nona says:

        mst ko tua pstu kawen ngn jantan muda kn?
        sbb tu ko sentap..

        0

        0
  20. tina.jr says:

    1 je soalan aku: Kenapa artis Melayu ni jakun sgt dgn brand LV/Channel?? Mat salleh pun aku tgk takdelah hadap sgt dgn brand ni..heran aku.

    0

    0
    • Hehehe says:

      Mmg lar jakun sebab baru dapat…… kalau Mat Salleh tu they don’t really care what you wear……. as long as nampak canteq…….. brand brand nie is an Asia thing not so much Minah or Mat Salleh thing….. Don’t get me wrong….bukan Mat or Minah Salleh tak pakai designer…..they wear because it looks nice on their body….bukan nak tunjuk status atau apa……

      0

      0
  21. risha says:

    ayu sgt ayu raudhah mcm nama dia gak :)

    0

    0
  22. Faezah Elai says:

    dari beli kat primark baik ko beli kat tesko, giant je la azreen

    0

    0
  23. Kiah says:

    Banyak beg shopping primark je. Mmg baju primark murah, ala2 kedai baju murah kat Malaysia mcm maidin. Igtkn pegi John Lewis ke, Zara ke, top shop ke..alaaahaiiii

    0

    0
  24. Lavender Sweet says:

    Berminat dengan gambar Aisy je. Comel sangat!

    0

    0
  25. ohmyenglish says:

    dua beradek loghat kedah ni beriya tunjuk LV,CHANEL, tp ntah2 speaking pon kelaut…artis kampung jela mereka ni…..cantek luaran..IQ kosong…esp che ta….tgk jela cara die communicate dlm Primadona…kampung uols….low class…

    0

    0
  26. Romen Sedap says:

    time main bola asek injured je..pegi jalan2 boleh pulak..Rugi JDT bayar gaji die..kih3..mantap la ayu n cik ta..sodapppp

    0

    0
  27. Hehehe says:

    Anak lelaki kenapa pakai stroller Juicy Couture yg pinky macam perempuan?????? Oh nanti kalau anak terkonfius jantina sendiri jangan lar nak salahkan takdir….. ADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

    0

    0
  28. Hehehe says:

    LARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR…… Shopping kat Primark jer ke berbag bag……?????? Kat Harrods ke kat Selfridges ke…. kat john Lewis ke….. tak der shopping berbag bag??????? APA KELASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!! Primark 1 tshirt £3 jer……seluar jeans £15……. takkan pakai handbag chanel tapi pie berbelanja kat PRIMARK??????? Alamak tuan…..jatuh japs standard ku yg konon tinggi itu………..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      helo ! kau ingat orang Malaysia kalau gi London bawak duit belori2 ke ! kalau dorang gi shopping kt Harrods nanti 1malaysia cakap ck ta ni menunjok2 pulakkkk tau aje la mulot2 haram jad ni ! tk salah pe kalau shopping kt tempat2 yg murah sikit macm kt Primark ni..kalau kt Malaysia ada jugak mat saleh mat saleh shopping kt petaling st minah jambu pon suka gi petaling st bag2 pon murah2 ikot kemampuan kite lahhhhhhh ! tk semesti Nye kalau gi London nk kena shopping kt Harrods atau pon kt tempat yg mahal2 ! kalau kt Singapore minah jambu pon gi shopping kt bugis baju semua murah2 kalau tk caya datang lah Singapore minah jambu leh tunjokan tempat dia..

      0

      0
  29. Anonymous says:

    ohmyenglish atleast dia taw asal usul dia..mcm sstgah retis,asal kmpung tapi x mngaku dari kampung hulu nun..

    0

    0
  30. jlo says:

    kenapa korang sibok sgt diaorg post henbeg mahal2..?? ntah2 smagel jer.. korang yg lebih2 kata tu ori…. mesti retis tu bangga gilo dalam hati..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    comel anak dia orang ni…muka mcm cina skt…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    main bola tah ke laut ..euwwwww…..

    0

    0
  33. Nurul says:

    Laaaaa lantak diorang la nak pakai bag ape pon. Mendatangkan masalah ke? Sampai derma mak bapak kat kampung tua nanti hidup macam mana pun nak keluar ke?? Advance betol uolls ni.

    0

    0
  34. comot says:

    paling suke gmbr ank dia senyummm… comellllll sgt

    0

    0
  35. yeke says:

    kalaulah rmhtangga aidil&rita x diganggu seronok tgk kebahagiaan mrk bercuti brsama anak2.

    0

    0
  36. kasabian says:

    Huarghhhhhh (menguap)
    bila nara nk kuarkan citer pekin n uqasha clash?

    0

    0
  37. Aku sb tag kara says:

    I think I’m starting to like this couple!

    0

    0
  38. cikta says:

    boleh tahan lasak jugak yaaa

    0

    0
  39. aku cakap says:

    meluat lak ai…ak korek idong ko kang!!!!

    0

    0
  40. jahhhh says:

    bertudung taaaaapii peha nmpk terang-terangan. mengucap

    0

    0
  41. boringgg says:

    yang dok kutuk2 dia orang pergi london, apa halnya? kata nak menunjuklah bagai. dia orang pergi dgn duit simpanan sendiri, biarlah. nak beli benda murah, mahal pun duit dia orang. kita pun pergi melancong ambil gambar juga, buat kenangan, masuk facebook , bagai. rita rudaini tu pergi pulau pun bergambar2, bawak anak makan2 pun bergambar. beli barang mahal , kata menunjuk, tak berjimat. beli barang murah, kata cheapskate.
    sebenarnya kalau dah tak suka semua semuanya salah. btw, ayu looks cute and gorgeous without make up. terserlah her natural beauty..zakuan looks handsome , too. and the baby is damn cute…

    0

    0
  42. Rock says:

    Uols tengok pic no. 8 tu muka che ta menakutkan sgt! Rase mcm hantu pun ade. Ops.

    0

    0
  43. Rock says:

    Correction : pic no. 9.

    Tersasul uols tengok gambar diorang terus silap kire.

    0

    0
  44. hoi says:

    la abang nara,kat hongkong kan ada muzium lilin tu.madame tussaud nama die.tak gi ke time g hongkong haritu?

    0

    0
  45. nanu says:

    zaquan poyo. lepas kau tak laku kat JDT, terhegeh hegeh pulak nak masuk selangor. kau ingat fans selangor terima kau ke. sedar la diri tu sikit. kau tu langsung tak diperlukan.

    0

    0
  46. cricket says:

    Kat muzium Madame Tussaud UK, tu bukan semua patung nampak real. Kebanyakannya nampak sngt mcm patung tapi yg Morgan Freeman & Johnny Depp nampak real. Kalau banyak duit seronoklah shopping kat UK.. Semua bende rase murah, but when you start converting to ringgit, mulalah berkira2 nak beli ke tak. Tapi berbelanja besar sekali sekala apa salahnya kan. Hmm….org mcm aku gih beli brg kat poundland, asda or primark aje. Anyway kenapa si Rozita tu mcm tak nak tunjuk muka dia je, cover dgn topi. Agaknya nak sorok misai dia ke…hehe

    0

    0
    • piss-off says:

      YES!!!! she got moustache…saya ingatkan saya shj aware yuckssssssssss….lebih testosterone laaaaaa

      0

      0
  47. Kemek Suhaiza says:

    hebat retis2 skang seme mampu pake bag/suitcase LV, pesal si zaquan asyik check phone dia bukan anak bini ada kat situ ker, atau nak check kucing kat umah?

    0

    0
  48. student says:

    jaket ayu tue–kaler biru jaket primark(like gedung baju hari2 kat mesia lah) …. hehehe

    0

    0
  49. London girl says:

    Hehe sy duk London sjak lahir. Nk ngaku shopping kat primark pun malu hehe ni artist pi shopping kat situ… Blambak plak tu bli kat primark… Ber gmbr kat Knightsbridge Harrods bkn main tpi xde nmpk satu pun bag shopping Harrods hehe such show offs the lots of them.

    0

    0
    • Hehehe says:

      i think banyak jer orang malaysia yg bershopping kat primark nie…… I pun bershopping gaks….. Mau tak nyer….. T-shirt for kids are like £1.50 each….. kalau convert duit malaysia pun still murah nak mati…… pasar malam pun tak leh dapat kay………

      But what sickens me is that these 2 siblings kat TV bercerita semuanya gah….. Spend 5K on spa every month to maintain body……. Chanel & LV bag is the only brand they use as it is KLASS……. Comment dalam Ratu rania memacam pasal cara orang berdressing…… so what you are trying to portray is that you are KONONNYA…. high class punya orang lar….. cheap cheap nie tak main…..

      Dah high klass sangat…… WHY SHOP AT PRIMARK….???? Kalau bag Chanel boleh beli…… Kat London Chanel is soooooooooooooooo much cheaper……. pas tu dapat tax back lagi……..

      0

      0
  50. London_girl says:

    Hehe sy duk London sjak lahir. Nk ngaku shopping kat primark pun malu hehe ni artist pi shopping kat situ… Blambak plak tu bli kat primark… Ber gmbr kat Knightsbridge Harrods bkn main tpi xde nmpk satu pun bag shopping Harrods hehe such show offs the lots of them.

    0

    0
  51. […] sama Kemungkinan Ayu menemani kakaknya di sana sambil menikmati keindahan musim luruh di London Read More This entry was posted in Entertainment and tagged GAMBARAyu, Kota, London, Raudhah, Sekeluarga. […]

    0

    0
  52. Zubir says:

    Sian due bradik ni lau depa p soping tmpt mewah kompom kene hentam kaw2..p tempat murah ni pon da kene hentam..xper la Che ta Ayu kamu soping ke wat hape ke kepuasan kamu jugek bkn tuk org len pun..nk puaskn ati sume pihak ni mmg susah..ade yg suke ade yg x suke so wat dek je la kn..dorang yg kutuk ni bkn peminat u kn Che ta Ayu ni so jgn layan..adiosss

    0

    0
  53. jog-on says:

    PRIMARK berlonggok ko shopping HAHAHAHAHAHAHA PRIMARK JERRRRRRR HHAHAHAHAHAHAH gelak seminggu tak habis….PRIMARK..HAHAHAHAHAHAH

    0

    0
  54. Angry bird says:

    Sehari sebelum bertolak ke London,ayu raudhah kena panggilan “hangittttt” dr hotfm..plan dr suaminya zaquan dn kakaknya che ta..

    0

    0
  55. Saerah says:

    Gambar no 2 tu ada 2 tgn peluk pinggang patung pompuan tu…tangan sapa yg lagik satu tu?

    0

    0
  56. nh says:

    So.. they too shop at Primark. baru la diri ni tak rasa rendah diri sgt. ingatkan celebriti glamor shop at branded shops je.

    0

    0
  57. Adriana says:

    syoknya dapat peluk suami kalo sejuk camtu kan.

    0

    0
  58. huhuhu says:

    Dengki ke hasad ke wallahualam…hati masg2.

    TApi meluat tgk 2beradik mcm kera dpt bunga ni. Mmg x kisah pn dorg nk pakai beg LV ke brand hape ker tapi pikir la balik…xker show off namanye?? Hello…CT tu loaded lg dr dorg, tp xde peel gitu. Tu Marion pn laki dia kaya lg bisnes, xde pn nk show off sna cni.

    Tapi 2 beradik dr lubuk sana tu, mcm kera dpt bunga. mcm batak jer..haha.
    tu yg lelama rs meluat dan nyampah. yg kembo pn mcm org takut bini, aku rasa mcm byk lebihkn kuage sblh bini. Mcm kesian je sblh mak bpk kembo ni.

    0

    0
  59. aein says:

    yg penting gi london…murah ke, mahal ke, takpe…tengok negara org, merasai cuaca di negara orang dah kira ok..ambik gambar, then balik jadi kenangan..yang penting happy… :D

    0

    0
  60. bunga bakawali says:

    saya ni nk story mori la perihal ayu rodah n che ta….ya ampun ayu rodah tu pnye la blagak n sombong ms i tgk dia kt airport…menjeling kat grup we all yg nk travel ke vietnam ms tu…yg paling kesiannya mak dia yg tolak troli beg…diorg adik bradik yg prasan tu melenggang je…di laki dia tu tolak stroler anak…kesian kt mak diorg…jadi hamba abdi anak…apapun che ta cantik sgt

    0

    0
  61. Anonymous says:

    artis pki yang x branded pn org kate branded..org bese2 kalo pki branded org ckp x branded..padahal artis pki yang x branded..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Salah….
      Artis pakai brg branded tak ori pun org ckp ori….
      org bese2 mcm kita nih yg pakai brg branded ori org tetap ckp AAA punya…puihhhhh

      0

      0
  62. Anonymous says:

    ayu ngan che ta nie memang cantik but aku x tau nape aku x minat tgk dua beradik nie…..

    0

    0
  63. Anonymous says:

    Huh bosan giler London.. Rakyat mesia penuh kot kt sane.. Boring..

    0

    0
  64. Katrice says:

    But, as the dinner party comes to a close, the younger son’s bedroom,
    while their parents are downstairs. What do you think the front facing camera on the iPad idea came get
    your ex back advice from? Their relationship pops up almost once a week is
    even better.

    0

    0
  65. […] (15 GAMBAR)Ayu Raudhah Sekeluarga Di Kota London (118) […]

    0

    0
  66. […] (15 GAMBAR)Ayu Raudhah Sekeluarga Di Kota London (118) […]

    0

    0
  67. […] (15 GAMBAR)Ayu Raudhah Sekeluarga Di Kota London (120) […]

    0

    0
  68. […] (15 GAMBAR)Ayu Raudhah Sekeluarga Di Kota London (120) […]

    0

    0
  69. […] (15 GAMBAR)Ayu Raudhah Sekeluarga Di Kota London (122) […]

    0

    0