Written by AbangNara | June 6th, 2012

Tahukah anda yang suami Nurul, Ericc Depp adalah saudara jauh (bau bau bacang) dengan Johnny Depp? Patutlah bila Abang Nara tengok lama-lama muka si Eric Depp nie memang ada nampak iras-iras Johnny Depp sikit. Namun sebenarnya Eric sendiri tidak pernah bertemu dengan Johnny Depp kerana hubungan kekeluargaan mereka yang memang jauh.

gambar kahwin nurul ericc dep

Layankan lagi 14 keping gambar sekitar majlis pernikahan Nurul dan Eric Depp dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto kepada Mstar Online, Media Hiburan, Ning Baizura, Rizman Ruzaini dan Murshid Eunos.

gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep

260 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Nurul Huda Abdul Wahab Dan Eric Depp

  1. qrystina says:

    emm…

    0

    0
  2. torpedo says:

    pest!!!!

    0

    0
    • torpedo says:

      nyebok tol la si qrystina…bla msa lak ko tetiba muncul ats aku???

      0

      0
    • ND serompong kapal says:

      kate middleton lagi bersopan lah!

      0

      0
    • sue says:

      lelaki ~ bersongkok.. pompuan ~ dedah bahu..

      betul la kata si nurul tu..nak gabungn barat + melayu….

      senyum..x perlu kata apa2….

      tetiba teringat Maya karin dan x-husband dia….:)

      apa2 pun semoga berkekalan dan menjadi suami/isteri yg soleh/solehah..

      0

      0
  3. blrrp says:

    Tahniah… sebenanye, suka lagi tgk serina ngn laki dia. sweet.

    0

    0
    • mokde ekau... says:

      sapo pulak apak ee…kalau tak buat ikut adat Melayu mesti bising mulut nya nanti, elok orang macam Chef Wan tu, sonang nak berbincang, cakap direct tak simpan…

      0

      0
    • mrs.sheikh says:

      Kannnnnnnnn….. terima kasih kepada chef wan. aku rasa dia banyak membantu.
      ni nurul ni minta2 berkekalan.

      0

      0
  4. lola says:

    tahniah… semoga berkekalan ke akhir hayat…

    0

    0
  5. telu masin says:

    bapak arrhhh nampak baju je puteh….
    orgnye maner???

    0

    0
  6. hafiz says:

    Apesal tak jemput johnny depp datang..hehehe..Tahniah Nurul..Semoga kekal ke akhir hayat

    0

    0
  7. aku says:

    serina ngan laki die sama2 pertama kali kawen mmg la berseri2 mungkin….yg nie dua2 dh penah kawen sebelom nie…nurul2 dh jd western lah pulak….bahagia ke akhir hayat hendaknye…aminnn…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Nape la ikut cra brat….saper kut saper ni…

    0

    0
    • izzah bkn nama sebenar says:

      Aku pon rase cmtu…suami die kan saudara baru.so kn elok kalo majlis tu mengikut adat2 Islam.Ni x, dh kawen cm org putih lak..so, sape yg Islam n sape yg saudara baru agaknye..Anyway, smoga nurul bahagia ngn suami hingga akhir hayat!

      0

      0
  9. EY says:

    Dah kering ke sunat tu??

    0

    0
  10. NAS says:

    kenapa dia nikah pakai baju mcm ni?

    0

    0
  11. trolololo says:

    nikah pkai bju ntah pape… xnpk langsung keislaman yg nk ditunjukkan kt non-muslim….dhla laki die tu muallaf..kesian plak aku tgk

    0

    0
  12. eden says:

    yang hadoooooooooo

    0

    0
  13. Saskatchewan says:

    Knp rs cam something wrong somewhere ek??? Jangan nanti baru 17 hari kawen dh cerai. Apa2 pun semoga berkekalan lah hendaknyer :)

    0

    0
  14. TMJ Cinta Fazura says:

    Tahniah! Eric
    Tahniah Nurul !
    #Neelofa bila lagi?Adik langkah bendul ada keluar paper hari ni.

    0

    0
  15. mak jah says:

    mak ai. lawa gak pelamin and konsep wedding dia aku suka. tapi tak berkenan tang baju.

    apsal nurul nampak.. emmm “kurang cerah” sket. biasa xde la nampak kelam sgt. ni nampak kelam sgt. huhu.

    sorry. moga bahagia hingga syurga.

    0

    0
  16. ditto says:

    alahaiii.. ketama-tama dah mcm kekok la..
    nikah pengantin pompuan pakai gaun??????.. alahaiii.. si suami elok gak lah reti pakai songkok…. adhuhaiiii la nurul.. kot yea pun perkahwinan idaman.. xkan lah xleh pikiooooo… alahaiiiii… alahhh… alahhh.. alahaiiii…….

    0

    0
  17. mulutku celupar tak hingat dunia. says:

    x lama la tu..HAHAHAHA…

    0

    0
  18. beez says:

    Emm alahai…kot yer pun..pakaila elok sikit..tutup orat d bahu tu…dh la nikh ngn mat salih…nk bwk plk budaya derang!

    0

    0
  19. amir khan says:

    bagus la. kahwin.

    0

    0
  20. cik kiah says:

    Lepas kawin cepat2 la ajak laki duduk oversea (mcm azah aziz). Klau tidak nanti laki ko kena kebas dgn artis lain.. Eehh tp mana laki ning baizura ekk?

    0

    0
  21. blackberry says:

    baju sanding x cantik… :-(

    0

    0
  22. study..tapi ngadap beautifulnara says:

    mat salleh mmg minat wanita hitam manis kot..exotic look agaknya…contoh nurul, ning baizura dan kawan aku…aku pun nak hitamkan kulit gak ah..heheh

    0

    0
    • jantan says:

      ntah lah aku suka atas bawah yg merah jambu baru berselera, yg itam….. loya.

      0

      0
      • anonymous says:

        lelaki melayu pikir itu jer kan.. kalu bini tu dah beranak pinak, menyusu anak sumer, lama2 hitam la jugak.. masa tu sebok laa ko nak carik yg pink.. jd jgn salahkan pompuan yg dr awal2 cari mat salleh..

        0

        0
  23. Prince Noob says:

    kawin la dgn mat saleh tu… yelah lelaki melayu ni tak romantik, tak macho, barang kecik, tak pandai, syabas

    0

    0
  24. lolok says:

    hang pakai elok2 sikit nurul. kata nak bimbing suami kearah agama lebih baik sikit. mula2 start nikah dah pakai baju hina islam. ingat kahwin ala2 christian ka.,

    0

    0
    • Anonymous says:

      christian kalau upacara kahwin di gereja pun tidak dibenarkan memakai pakaian dedah bahu..tq

      0

      0
  25. fida says:

    Baju mak mentua mat saleh Nurul tu , lebih sopan dari Nurul yang ISLAM … Ish ish ish

    0

    0
  26. :) says:

    Nurul ni mcm terkena culture shock. Cara pakaian dah mcm minah salleh.
    Macam mana nak membimbing suami menjadi Muslim yang baik jika isteri yang dilahirkan Islam dah terikut2 dgn budaya barat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yang dislikes ni mesti nurul … lols

      0

      0
    • :) says:

      Rasa2 rupa Nurul dah mcm cartoon porchahontas

      0

      0
    • Regina says:

      Aik artis cam Nurul nie pown leh terkene culture shock???x logik sungguh! bukannyer die org pedalaman pown…ala,lgpown x pnah tgok die nie pakai seksi ker sblom nie???

      0

      0
  27. timah says:

    somi muka mcm claude van dam lah.. setting nice tapi gown pengantin atas dah okay bila tgk tulle bwah lololololol kenapa kelabu hitam.. npk mcm tengelam n very the peliks kalau kaler ombre lain mungkin lg naik seri pengantin. RR you can do better! Nways semoga berkekalan hingga ke anok cucu.. ^_^V Taniah!

    0

    0
  28. misz says:

    nikah ka main2 sanding nih?? ok ajai ada kehidupan lbh baik…

    0

    0
  29. kopek lanjut, cherong lanjut, semua lanjut says:

    awat hitam nyer nurul….ape2 pun bimbing lh laki ko tu ke jln yg lurus…jgn ko pulak terslh jln…..tp laki ko hensem mcm bapak aq……

    0

    0
  30. mimi says:

    nilah melayu, ingat adat tu ade kene mengena ngan islam? melayu kan x suka org gelap, macam korang tu cerah lah sangat, hidung kemek adela. so dia carik la foreigner yg lg perfect dari ajai coz dia dah tekena batang idung sendiri, laki melayu yg pemalas ni bila sampai umur 40 WAJIB carik lain.

    0

    0
  31. hohoiii kalau mate bertentang mate ati bagai nk gilerr says:

    bajet sebut sedare jauh gle johny depp trus pasan la..poyo..jauh tah tara mane..kawen pki pn dh rupe ape..bodo pnye artis!!!

    0

    0
  32. ika says:

    Felicitation Nurul!

    0

    0
  33. dzuandiey says:

    kacak giler…hahaha..untung lah Nurul..hihihi…

    0

    0
  34. zzzzz says:

    Ape bgus sgt ker mat salleh nih…org mlayu berlmbak..skrg org melayu rmi yg crik mat salleh…lme2 lelaki mlyu dok menduda smpi ke tua..mesti rmi pnye yg unlike comment ak ni..

    0

    0
    • nur says:

      assalammualaikum zzzzz,saya dah 3tahun berkahwin dengan mat saleh ni..alhamdulillah family terima dy seadanya..untuk pengetahuan kamu saya pernah bercinta dengan melayu sebelom saya berjumpa dengan mat saleh ni,,saya xterpikir kalau satu hari nanti sy akan berkahwin dengan orang bukan melayu..suami saya memeluk agama islam dengan rela hati dan masih belajar mendalami agama islam…orang kita suka kutuk mereka yang kahwin mat saleh tanpa usul periksa dan melayangkan soalan2 bodoh,dah sunat ke,dah kering ke…untuk pengetahuan kamu semua di negara2 barat mereka dah didedahkan kebaikan circumcision untuk kesihatan..bukan kita mencari mat saleh,jodoh pertemuan tu tuhan yang aturkan,,sapa kita ingin menghalang…sedangkan mereka yang betul2 beragama islam pon belom tentu masuk syurga dan belom tentu mereka buat apa yang disuruh dalam agama..jangan mudah menuding jari..

      0

      0
      • Anonymous says:

        sangat setuju..sy yg kawin dgn urg portugis nie pun cukup bahagia.sy pun x sangka bkahwin ngan org bukan melayu.. jgn buruk sangka sangat ngan mat salleh.. nie confirm sbb tpengaruh dgn movie or cerita kat tv..realiti nya, ok je mcm kita nie…

        0

        0
      • zzzzz says:

        Panjang komen ko nur…buat pertama kalinyer ak unlike comment ak..n ak like comment ko…semoge ko berbahagia la dgn hubby ko tu yer!

        0

        0
      • nur says:

        Terima kasih zzzzz ..Saya cuma menerangkan pada mereka yang masih berfikiran negative pada mereka yang kahwin campur..islam sendiri menggalakkan umatnya berkahwin campur supaya dapat lagi mengembangkan agama islam ..dosa pahala tu allah yang tentukan…sama2 la kita berfikiran terbuka dan insyaallah selamat dunia akhirat..amin..

        0

        0
      • Nor says:

        I agree with you,saya dah 14 tahun berkahwin dengan mat salleh dan menetap di overseas anak pun dah teenage,tiap tahun kami balik beraya di Malaysia,Alhamdullilah syukur kepada Allah,bukan semua mat salleh seperti yang digambarkan,dan bukan semua lelaki melayu tak baik..sebab tanpa lelaki melayu saya takan lahir ke dunia ..peace and love Malaysian peoples ..all the way from Melbourne :)

        0

        0
  35. villagegirl says:

    tak salah budaya barat tu, tapi adat kita lebih manis dan sopan. saya bukan nak kritik, cuma janggal tengok orang melayu nikah pakai dress camni. kampungnyer saya.

    0

    0
  36. lola-lala says:

    xpayah nk sangka buruk sgt tanya apa bagus kahwin mat salleh ni..lelaki xkira apa kaum n agama sudah pasti ada yg dicipta baik dan jahat..Allah tu adil..Dia masih mencipta lelaki yg baik di dlm golongan yg kufur walaupun mereka dilahirkan dlm keluarga yg tidak menyembah Pencipta yg asal….dlm golongan lelaki melayu islam sendiri pun masih ada lelaki jahat yg mensia2kan wanita..buktinya lihat saja dalam kes syariah yg byk tergantung tu..jodoh ni semua rahsia Allah..kalau Allah dah tetapkan takdir seseorg tu bernikah dgn org yg bkn islam dan hidup bahagia selamanya ianya tetap akan berlaku juga…doakan kebahagiaan kan lebih baik..dah tentu ada yg mendoakan kebahagiaan utk kita 1 hari nanti

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Congrate…tapi kenape nikah pakai baju seksi…yg dtg pon seksi gak hormatla sikit agama islam pakai la menutup aurat sikit kalau bersanding x kisahla itu adat je…dahla kawin ngan saudara baru

    0

    0
    • Anonymous says:

      boleh x stop ckp congrate? congrate tu menatang ape? congrats or congratulations! ohmyenglish betul!

      0

      0
  38. miranda kerr says:

    erm nurul oh nurul kemain byk org kita org luar jadi pilihan hati. tak kesah la depp ke diCaprio ke jgn lupa diri sudah

    0

    0
  39. dr dre says:

    alaaahaiiii nurul. baju ko tu ingat catik sgt ke? motif hujung kain warna kelabu tu apa dia? buruk siot!! bertingkat2 mcm kain lap kaki. baju ko sama buruk dgn baju dress pendek kawin si memey.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    lawakla baju nurul~~

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Woit fesyen designer dah kontang idea ker? Buruk nak mampos baju kawen tuh..mcm pompuan zaman lanun

    0

    0
  42. nenetBurberry says:

    feeling2 kahwin kat church ke nurul? apapun terbaik dari ajai ..ha ha ha….
    kelas kau nurul..semoga aku pun mendapat yang baru lebih baik dari yang lama tu….

    0

    0
  43. pen biru says:

    lebih baik bernikah dengan ‘mat salleh’ daripada dok nak nikah dengan ‘awang hitam’…tahniah Nurul dan suami…

    0

    0
  44. […] Tahukah anda yang suami Nurul, Ericc Depp adalah saudara jauh (bau bau bacang) dengan Johnny Depp? Patutlah bila Abang Nara tengok lama-lama muka si Eric Depp nie memang ada nampak iras-iras Johnny Depp sikit. Namun sebenarnya Eric sendiri tidak pernah … Continue reading → […]

    0

    0
  45. Anonymous says:

    nurul memang comeyy, rugi la si sape name tah ex dia dulu. biar la. at least laku lagi dia. :)

    0

    0
  46. cikjoyah says:

    nurul ni aku tgk dolu2 manis je, sopan .. tp sejak divorce, macam teeeeeeeeeeet! . yew! kawen matsaleh xkesa, ttop la aurat ko tu. wat malu kaom je .. susa sgt ke nak pakai baju ttop aurat? at least mase nikah tu tutop la, nak mohon dari Yang Esa moga berkekalan jodoh, tp dedah sane cni.. jenazah pon tutop penoh..badan dah gelap, dedah2, bapak hodoh ..

    0

    0
  47. jonet depp says:

    aku pon sedara johnny depp…tapi campuran jawa sket.so,sape nak kawin dgn aku?

    0

    0
  48. bini ZZ says:

    apesal baju nurul da macam teeeeeeeeeet?? macam mgkok tengkat je! hahahahahahaa.. budget lawa lettew.. puih! haha.. kompem kalaw ade fashion police malaysia, she will be listed! hahaha

    0

    0
  49. qasehnyabalqis says:

    Tahniah… Doa yg baik2 jer utk korang bedua… Hopefully this one is better than the last one..

    0

    0
  50. bibik filipino says:

    nurul..nurul.. nak pakai gown pon pilih lah yg betul2 cantik..so gaudy ma.

    0

    0
  51. asalkan putih aje... says:

    errm ..putih aje tpi tak hansem.

    0

    0
  52. pria kacak says:

    perghhh..syok la nurul pas ni,,dapat merasa kehebatan sebenar dari barat…jolokkan dan gasakkan yang mengalahkan si ajai tu…menjerit satu bilik lah si nurul bila terkena pistol yang tegang dari barat……mmg pandai mencari..

    0

    0
    • cap gajah says:

      ko jeles sebab ko punya kecik tu sebab lah ko ckp camni..ishhh otak cam ko ni pengotor lah..org tu dah kahwin ko plak ckp bukan2…how typical you are! ;)

      0

      0
    • Delilah says:

      woit…. ko mengintip aku dgn suami mat saleh batang tebal aku ni ye. tapi betul beb memang ….sodddappp………..arrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhh hummm hummm

      0

      0
  53. ASAL2 KAMPUNG says:

    si laki dh peluk islam…si bini plak jd mat saleh…apa la dlm kpala otak dia…makin tua makin over…bajet cun jerrr…

    0

    0
  54. Minah tonggeng says:

    Sape Johnny depp hah? Tolong beritau aq x kenal.

    0

    0
    • bedah says:

      johny depp tu pun tk kenal..meh nk gtau,,
      ko pnh tgok Pirates of the carribean?? g cri dlu DVD pastu layann..

      0

      0
  55. ct says:

    Nama Islam laki dia ape yek?dh msk Islam ke?

    0

    0
    • zai says:

      dah akad nikah mestila dah masuk islam..kalo idak xlepas la nikahnya…nama xtukar xapa..agama saja yg wajib tukar…

      0

      0
    • pizza says:

      Uittt, soalan apa ni? Wajib la dah Muslim, ko tidak xde tok kadi dlm Malaysian ni yang sanggup menikahkan depa.

      0

      0
  56. EmperatrizJurado says:

    kesian..nmpak upacara tk melambangkan adat resam melayu..
    nurul perasan ala2 dia tu negro laa..
    apapun…dpt barang baikk punyaa..

    0

    0
  57. non says:

    tahniah nurul dan suami, semoga bahagia melayari kehidupan kedua alam rumahtangga.

    0

    0
  58. blackhearty says:

    skg sume artis msia sibuk nk kawen ngn owg putih kan…
    hurm..anyway..cograts Nurul..
    pasni leh la pkai heel kuar ngn husband kan..haha..

    0

    0
  59. blackhearty says:

    skg sume artis Msia sibuk nak kawen ngn owg putih..
    hurm..btw, congrats Nurul..
    pasni kuar ngn husband leh la pkai heels kan..
    haha..

    0

    0
  60. downutzz says:

    burok gle bju c nurol ni. pesyen desgner mne ko amek niii..adeplak ton2 kale klabu ke hitam.. hadoi..d worst. pttnye cntohi la ning tu. die kawen pon pki bju mlyu tradisional kt. ni ko lg nk ikt kebaratan. appn smge bhgie la ye.

    0

    0
  61. mak esah cun says:

    mak aii..itam nye ko ni nurul…msti ank ko berbelang2..tahniah la sbb da tukar status..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku tk rase anak c nurul akn berbelang2 nant, aku bajet mesti muke dia ank dia cntek cun ala2 latin gituww..

      0

      0
    • mcm la nko tu seputih tepong gomak says:

      yg berbelang2 tu muka anak nko sbb yg sudi kawen ngan nko cuma mamak penang jual roti tebar jer!sesuka ati ckp anak org muka belang2.mcm la kuasa kat tgn nko nak ttukan camana muka anak org nti.hamlau punya olang!

      0

      0
    • Anonymous says:

      macam kuda belang

      0

      0
  62. Hamba Allah says:

    Alhamdulillah…Tahniah…semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat…….. Amin….

    0

    0
  63. nd lala says:

    sweettt

    0

    0
  64. Sshh says:

    x berseri n dia pnya baju pn x cantik…baju fesyen ap la y di pakainya..knapa nurul nmpk lgi hitam..x leh lawan masa ank chef wan kawin..

    0

    0
  65. Ceciput says:

    Baju si nurul 2 lawo langsung..lawo lg baju kawen aku

    0

    0
  66. insan biasa says:

    kamurang sll cari kekurangan org..apa salahnya doakan dia baik2..

    0

    0
  67. 1malaysia says:

    bagi aku kebahagian dia yang plg penting..mungkin pasal pakaian tu dia dah terlanjur..kalau lah dpat puaskan hati semua orang aku rasa dia pun nak undur masa tukar baju lain…kita ni sekadar mengkritis di belakang je.rasa keji pula.

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Tahniah nurul… semoga bahagia. alah, nurul kahwin ngan ajai pun bukan baik sangat si ajai tu, playboy.. kadang kadang bangsa asing lebih hargai isteri tau. jangan judge orang melalui luaranlah.. kita doakan yg baik2. emmmm.. anak mesti cun

    0

    0
  69. ladyana says:

    hm.. maaf nk ckp skit mcm x setutju je tgk cara nurul dan suami nye bersanding dan bernikah ni.. niat dah bagus nk kahwin.. tapi adat & adab langsung x jaga.. wahai si cantik manis nurul.. kan elok kalau u tutup sikit bahu u yg hitam manis tu.. saya peminat u. suka semua lagu2 u.. memandangkan u ni orang yg i suka.. please ye jgn wat i sakit mata.. hubby u mmg org baru dlm islam so u lah yg kne mencorakkan die.. kalau u pun dah pakai mcm ni.. acanner tu.. pikir2 kan lah azab nye nti.. jgn nk syok kahwin je ye.. mmg la slow2 nk bg somi tu fhm tentang islam.. tp kalau u x ubah penmapilan u cenggini.. cmne u nk tunjuk contoh yg baik tentang islam pd hubby u yg putih tu.. serius saya x salahkan suami u, tapi i salahkan u.. MAAF nurul.. bila tgk u cmni.. i dah mcm kureng minat pada u la.. ermmm… sowiiiiiii

    0

    0
    • Anonymous says:

      bahu dier tak terdedah pun… ade kain cuma skin color…kain jenis mcm selalu kat baju2 women ice skaters tu kalo korang pernah tngok sukan tu…

      0

      0
      • CIK KEBOOOMM says:

        Masalahnya anon,

        kot ye pun nak pakai baju kawin ikut skin color, fikir la dulu dgn kesesuaian majlis…dia tu nak dirikan masjid, takkan cenggitu pakaiannya???tak der yg lbh sopan lg ke nak dipakai??

        kalau tak nak sgt pakai tudung, pakai jela baju kurung modern n selendang…pun cantik jg…
        susah2 nak buat baju skin color ala-ala ice skaters, design nan hado jugak aku nengok!!!

        ishh kalau dah jahil tu kan…jahil jugak la sampai ke tua…

        0

        0
      • Anonymous says:

        amboii menghakimi mengalahkan tuhan. Tang rambut je pun terdedah auratnyer…yang lain masih dibaluti kain walaupun nmpak mcm tunjuk bahu.. nikah pun bukan dekat masjid ko nak emo bagai.

        Ntah2 die nak mati esok Allah bagi hidayah…ko yang mengutuk ni blom tentu hujung pangkal nasib sama ada mati dlm iman atau tidak… beriman sekarang tak semestinya beriman sehingga ke hujung nyawa. judge sesama manusia mcm sendiri takde dosa…

        0

        0
  70. izzah abg hariz yang punye says:

    Baru nikah dah minum air teh o..or maybe gak sparkling drink…anyway, semoga nurul dpt bimbing si suami ni mengenali islam dgn lebih baik. Insya Allah..

    0

    0
  71. nurulhitamlegam says:

    apedaaa gaun cm haramjadah kaler nthpape xde taste lgsg cm sakai da cm dlm gereja plak ni tataw la nk kawen bpe ari je nihh..igt lawa sgt ke pakai cmtu ishhhhh…

    0

    0
  72. mimiemomoe says:

    the worst ever wedding dress… motif ade kaler itam kat bwh????

    0

    0
  73. IsteriVIP says:

    Kawinlah dgn bangsa apa sekali pun.takde salahnya di sisi Islam..tapi bukankah sepatutnya kita sebagai orang ISLAM harus tunjukkan pada bangsa lain yg baru belajar ttg agama kita cara yg betul, salah satunya masa nikah, nama pun nak dirikan Masjid..tutup lah skit aurat awak tu Nurul..ini tidak malah dah terbalik dan memalukan sungguh! Kawin atas restu bagus, tp kesian, famili awak pun tak boleh nasihatkan adik/anaknya supaya bersopan di majlis nikahnya..silap hari bulan majlis sebelah lelaki nnt mau pulak buat style gereja ! (seperti ramai artis2 kita yg dah buat) tsk..tsk..tsk..what a pity! Puiiii!!! Nau’zubillah..

    0

    0
  74. lady says:

    Congrats & semoga kekal ke akhir nyawa!tp klu perhatikan ex bff nurul nie azza skrg ddk oversea sebab ikut husband org putih, ning pun kawen dgn org putih mmg taste dia org ke ape berlumba2 nak mat salih ni ek?klu kita boleh bimbing tak ape, ini sendiri terumbang ambing~anyway bj mmg tak sesuai langsung!

    0

    0
  75. kiki pemalu says:

    rasanya, pakaian kebangsaan lagi cantik.. bersongket dan bertanjak.. kalau gni le gayanya.. nampak macam suami yang bimbing puan nurul ke arah kebaratan.. rasanya laa… daripada wedding ie plus akad pun pakai kot kah? huuu~~
    pape pun, tahniah nurul!!!

    0

    0
  76. Anonymous says:

    ehmmmmmmm…ning pun xpakai baju melayu….

    0

    0
  77. lola says:

    fyi bju dia tu actually tak dedah bahu. kalau korg prasan kt leher dia ade line showing bju tu bahagian bahu tu kain skin tone. haha. narrow minded people!

    0

    0
  78. Anon says:

    Siapa peluk agama siapa ni ?

    0

    0
  79. aaa says:

    Ape perasaan nurul bl anak die dh besar n kawin mcm ni gak? Atau lg teruk? Bl dtegur kang die kata mama dl pun sama…nurul dh ada anak kn? Pk ank skali…xperlu pakai mcm ni boleh bahagia n happy…

    0

    0
  80. aku penyebok says:

    kawen 2 3 kali..adt resam artis sekarang..nk kawen pastu cerai..pastu kawen lagi..pastu cerai…sampai ke tua ke nk buat cmtu..? bengong..

    0

    0
  81. zara elizabeth says:

    amboiiii kaki ning baizura tuh,,al-quran tu kat bawah tu..mana pergi hormat pada agama sendiri..hurmmm herannnn..i pon kawen dgn omputeh jgk tapi xde la mcm tu..

    0

    0
  82. Mat @ matt says:

    Ning dulu sampai imagine nak makan sekali 3,4 aiskrim.woww….
    Nurul pun dah lama menjanda mesti la dah lama mengidam ‘aiskrim’ besar,apa2 pun tahniah la nurul

    0

    0
  83. ustazah pilihan akhir zaman ramai kat BN ni says:

    aku kan,xde pelik pun nengok majlis nurul ni..sbb yg bukan artis pun sexy nak rakk pakainya baik time nikah maupon sanding.dia punya pakaian ni pun labuh,100x lebih sopan dari ezlynn dan memeh aritu.walhal,dua2 kawen dgn melayu islam..lg aku malu tgk 2 pasangan terdahulu tu..

    buat nurul,segala nasihat yg membina,ambil positifnya ye.cacian yg dtg dari hati yg hitam kelam tu,doakan agar mereka pula diberi hidayah pd lidah masing2.kita manusia serba kekurangan.kat BN ni terlalu ramai yg perfect agamanya.terutama yg lidah caci mencaci tu.tu la yg plg perfect.:))))

    0

    0
  84. mia says:

    kalau nak tahu, mat salleh lebih suka ppuan sawo matang mcm nurul nie :)

    0

    0
  85. cinta batu says:

    apa pulak muka suami dia macam johnny depp?? perasan betol!

    0

    0
  86. kucinghitamkakipanjang says:

    tok kadi kene buat cadangan baru.. sape yg seksi meksi mcm ni.. jgn dinikahkan sampai die pakai bju yg seswai!

    0

    0
    • lolo says:

      tak kesah la heh, yang penting baju tu mmg tak cantik. aiyoo designer kot, pehal baju macam sampah?? sian nurul jadik mangsa fesyen designer perasan.. kekeke

      0

      0
  87. meeradriana says:

    oklah kot..
    dah kawin..
    better than ajai..

    0

    0
  88. Aku says:

    Sedih lihat tetamu di barisan hadapan semasa pernikahan. Trend pernikahan akhir zaman??? nauzubillah..

    0

    0
  89. Aku says:

    Sedih lihat pakaian tetamu (Islam) semasa upacara pernikahan berlangsung..:(

    0

    0
  90. shareena says:

    Tahniah Nurul..Semoga kekal ke akhir hayat

    0

    0
  91. snow white says:

    apeke rentung sngt si nurul nie..sape yg amik gmbr..x pro langsung..

    0

    0
  92. unknown says:

    nie lah malaysian people….. smue nya hnya tau mngutuk dan mencaci skurang2 dia telah menambh dan membwa seseorg yg beragama lain masuk islam tmbah lg seorg umat nabi muhammad s.a.w. Cermin dri anda dulu dan ckup sempurna kah anda utk mencaci kekurangan org lain…. jika kita mencaci keburukan org lain itu seolah2 menghina ciptaan Allah s.w.t kerana kita smua adalah ciptaannya. Kepada Nurul tahniah =)

    0

    0
  93. manusia biasa says:

    wartawan : ramai yang mempersoalkan mengenai baju yg dipakai oleh nurul ketika majlis akad nikah. apa komen nurul?

    nurul : oh, maaf. baju tu sponsor. saya tatau pape. serius tak tau. saya tak bersalah pun.

    *whatever*

    0

    0
  94. Anonymous says:

    korang kutuk2 si nurul tu pun…dia dapat gak kawin dgn bau-bau bacang johnny depp…..korang ade ke??? xde kan….kalau jeles pun diam2 aje……
    *ape2 pun aku nak kawin dgn lelaki korea/jepun…nak kawin pakai hanbok/kimono n pakai tudung…..sape berani kata tak tutup aurat kalau pakai hanbok meh sini tunjuk aku tang mana yg seksi nye…***** nak kawin dgn lelaki korea…huhuhuhu…korea korea korea……xnak laki malaysia…90% laki malaysia xboleh dipercayai….

    0

    0
  95. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    betol cakap kau tu anon ! minah jambu paling tk caya ngan jantan mlayu ! jantan mlayu ni kadang2 cakap je lebih tapi HABOK pn tkdak huh !!!!!!

    0

    0
    • pink says:

      Agree!! jantan melayu kaki kelengtong… mulut tak boleh percaya . Dia ingat semua p*ntat dia punya. Tak reti apa tu – loyal to your partner. Yg ppoan melayu pula senang sangat percaya, lupa daratan bila kena puji sikit……bangang betul! Lepas dah jadi bini dia bwat kat ko pulak guarantee . dah common sangat.

      0

      0
    • apabila arboks berbicara tentang benda yang dia takde….

      0

      0
    • loveydovey says:

      kenapa jadi mcm tu… ?? sbb jantan2 melayu tak reti ngaji… tak reti nak jaga sembahyang.. tak jaga akhlaq dan agama.. hanya dgn praktik ISLAM betul2 akan menaikkan martabat dan darjat diorang ni…
      keluarga2 melayu huru hara berpounca dr bapak2 yg tak paham agama, tak praktik agama.. main sondol je segala…

      0

      0
  96. me says:

    adoii. ramai yg sedeh / sakit ati tengok orang tak pakai macam diri sendiri = berpenyakit jiwa bkan agama!!

    0

    0
  97. Kak Limah says:

    Congrats Mr. & Mrs Depp!

    0

    0
  98. :-) says:

    muke nurul mcm muke jeniffer lopez…congrates nurul!

    0

    0
  99. ghafar says:

    si nurul ne boleh ke cakap orang putih..setahu aku masa kat sekolah menengah bakti,tasek gelugor dulu..spm pon kantoi….

    0

    0
  100. tuah nurul nampak di??? says:

    alahai nurul…eloklah…ko mcm negro…sesuai la dpt putih melepak…kontra gitu…hehehe :P

    0

    0
  101. nurul says:

    air yg kat atas meja pengantin tu mcm air arak je colour dia..x kan minum air teh o plk…

    0

    0
  102. PSM says:

    emmmm jgn le ckp itam…ke hitam ke lebih manis dan sopan kalau ganti itam tu kepada gelap.

    0

    0
  103. kelas kau Nyah~ says:

    baju dia… alahai~ ‘-.-

    0

    0
  104. dunku says:

    watever pon… she deserve that. tahniah pd nurul. laki melayu mmg mlmbk tp xbgus xgune jgk tu rmi cr org luar.. itam2 nurul lawa n menawan.. bkn kelat2. hentikanla gossippinggggg…

    0

    0