Written by AbangNara | April 15th, 2014

Bakal bergelar suami isteri pada 2 Mei ini, Misha Omar dan Firos Ezzwan telah mengabadikan detik-detik terakhir berstatus “single” menerusi gambar pra perkahwinan yang dibidik oleh TheJoeZakaria. Terserlah malu-malu kucing bakal pasangan mempelai ini. Pasti mereka berdua teruja untuk sah menjadi suami isteri setelah menghadapi pelbagai rintangan.

misha dan firos

Semoga semuanya berjalan lancar buat Misha dan Firos. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar pra perkahwinan pasangan ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Lebih banyak gambar boleh dilihat di TheJoeZakaria.

misha dan firos

misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos
misha dan firos

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 responses to (15 GAMBAR)Pra Perkahwinan Misha Omar & Firos Ezzwan

  1. akira says:

    kau dh kenapa gedil sngt nak buat pra wedding bagai. padahal umo dh tua bangka!! dahla backgraound kat kayu balak. x cukup bajet takyah buatla

    0

    0
    • melekat says:

      Astghfirullahalazim… tu la yg boleh aku cakap.. Ya Allah lelaki tu pandang Aper?.. Melekat 2 batang tubuh yg bukan muhrim… HARAM bg 2 pasangan lagi.. Baca la … renungkan lah Surah al kafirun … Surah al ahzab.. surah surah lain mengenai KEMURKAAN ALLAH SWT…
      Jangn cakap aku tak mampu lak pre wedding ni bagai… HARAM ITU JELAS HALAL ITU JELAS… tak kira kaya ,tua, muda, miskin … aper2 la.. SILA TNGOK CINTA ILMU tv jijrah HUKUM PRE WEDDING… TNYA USTAZ… HUKUM HARAM. TITIK NOKTAH… JNGN MENGUNDANG KEMURKAAN ALLAH D AWAL PERKHAWINAN… SETERUSNYA KAMU AKAN DI UJI LAGI.. ingt azab Allah swt..

      0

      0
      • melekat says:

        Misya … Ambik iktibar LOKASI awak ambik picture tu…. TEMPAT PEMBAKARAN…. INGAT LAH PEMBAKARAN API NERAKA TAK SEBANDING DNGN API DUNIA… SEBESAR IBU JARI API NERAKA TERBAKAR sampai ke OTAK KITA…. Aku tak sangka Misya ni sama dngn Retis lain .. yg dangkal ilmu agama… BACA SURAH AL KAFIRUN.. NAPE UMAT ISLAM IKUT CNTH ORG KAFIR.. Ingat Azab yg amat pedih.. kita tak tau bila kita mati.. ramai yg mati muda… jngn kita permainkan HUKUM ALLAH YG MAHA SUCI … Plz stop Pre Wedding… yg terlalu bodoh perbuatan utk kita umat Islam contohi dr org kafir dan mati pun kafir yg semestinya d azab d akhirt kelak..

        0

        0
        • Dafi Gayah says:

          abang tu asyiok pandang betik jer…mcm geram jer..eee….tak cantik sungguh lah scene kau tu misha.,,baik buat depan rumah jer, buat depan kolam ikan ker, depan kandang beruang pun ok..macam sama jer.. mcm satu species jer..

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          baik pegang khinzir, boleh samak,
          pegang jantan dapat dosa free..

          0

          0
        • Khairi says:

          background macam cite wrong turn…kerat2 orang kat kayu balak…lepas tu bakar kat dalam pembentung api….eeee seram !

          0

          0
        • melekat says:

          Sungguh IRONIC LOKASI tersebut…. TEMPAT PEMBAKARAN KAYU.. BINI ABU LAHAB… UMMU JAMIL AKN BAWA KAYU API D NERAKA JAHANAM BG BAKAR LAKI DIA N DIRINYA… “SURAH AH LAHAB.. ” misya oh misya apa awk da buat kat diri awak … gmbr awk satu dunia d tonton.. bkn blh delete lps ni… Slagi ada nyawa d kandung badan.. MINTA AMPUN DAN TAUBAT PD ALLAH YG MAHA PENGAMPUN BG MMISYA , DIRI SAYA SERTA SMUA ORNG KAT SINI…. LUV U ALL jumpa kita reramai d JANNAH… blh duduk dngn NABI MUHAMMAD SAW…

          0

          0
        • melekat says:

          Betul ke misya ni da nikah?.. klu da nikah, nape nikah sampai 2x.. mmg la hukumnya harus… gambar ” PRE WEDDING ” da jd ” WEDDING PICTURE”… jngn la nak sembunyikan nikah tu… kan blh jatuh fitnah… aper2 pun RAMAI SNGT COUPLE BKN MAHRAM BUAT PRE WEDDING PICTURE @VIDEOS… yg menjuruskan pd maksiat.. UTK APER YER?

          0

          0
      • duyung says:

        one word… Ngeri!!!

        0

        0
      • Fahrin Ahmad says:

        woi, aku igt si misha ni dah kawin,
        ada pra2 pulak, haram jadah..

        0

        0
      • Neelofa says:

        muka bakal suami cam baik sesuci lebaran,
        tapi sanggup ko pegang tgn dgn dia.. tak tau malu siaa..

        0

        0
        • lynn says:

          ko jgn nak mengata org sgt lah lopak. ko ngan si hans isaac tu pun sama. bergambar melekat jugak badan korang tu.

          0

          0
      • melekat says:

        Saya minta maaf … kpd yg bukan muslim …harap tak kecil hati .. ini membabitkan agama kami… saya menyampaikan syariat agama islam… sila teruskan urusan agama kalian seperti biasa… Topik sy utarakan tiada kena mengena dngn kalian … biarkan kami dngn agama kami… kamu dngn agama kamu… sekian. Baru td saya perasan ada pembaca NARA BUKAN ISLAM. Kita saling hormat menghormati…. PEACE…. Tugas sy as a muslim sy kena sampaikan KEBENARAN DLM AGAMA KAMI… ini tiada kaitan dngn kalian. Terima kasih….

        0

        0
        • ArrianaRose says:

          melekat….
          aku sokong hang….terbaik pyampaian hang…..
          yg dislike tue vangang kot….hahhahaa

          0

          0
      • huhui says:

        selekehnya laki ko tu misha oii

        0

        0
    • datin limah says:

      perlu ke pre wedding.. xperlu kot!!!!! huh

      0

      0
    • lava says:

      dengar kata misha dan feros ni dah kawen sbb kawan aku dah pergi wedding diaorng. so kalau diaorg nikah 2 mei ni, means nikah 2 kali la. alhualam.

      0

      0
      • joyah says:

        mmg diorg dh kawin lama dh..ak knal ank sdara laki dia ni..sbb tu punggung misha lebar besar perut laki dia tu..

        0

        0
      • KELOLO says:

        ye la… pakcik jual ais kacang kat KB yang aku selalu singgah tu pun kata diorang ni dah kawen. Sebab pakcik tu cater booth ais kacang kat Misha punya wedding.

        0

        0
        • LISA SURIRUMAH says:

          ABG NARA BLH CREATE STORY BARUUU NIII..

          BETUL KE MISHA NI KAWEN 2 KALI..??

          HOTTT

          0

          0
    • Anonymous says:

      tmpt pembuatan kayu arang

      0

      0
    • Mat K says:

      tempat dah cun. tapiiii siapa photog kau ni? tak sensitif dgn agama?

      0

      0
    • (*,*) says:

      itu bkn kayu balak…tp kayu bakau

      0

      0
  2. Biskut says:

    ermmm….mcm tak ngam jer. dr awal tgk laki ni, sama jer pesen dia….

    0

    0
  3. liah ronggeng says:

    beauty & the beast?

    0

    0
  4. gisele says:

    Alamak gamba 1st tu firos pandang ape?ekekeke selamat berkahwin :)

    0

    0
  5. meranam says:

    Mak aku pure org K.L an moden. Time aku nak kawen teringin nak ber PRA WED. Awl2 kene sound ngn mak aku.. no pegang-pegang.. Siap mak aku ikot sekali aku begambar .

    0

    0
    • lily says:

      kes ko lebih kurang la dgn kes aku.. aku mula2 ingt nk tgkp gmbr utk letak kat banner.. bapak aku dah sound awal2 dah.. JGN ADA GMBAR BERDUA-DUAAN.. last skali kitorg letak gmbr passport je kat banner tu.. kwn aku yg dtg suma lg byk amik gmbr kat banner..dorg kata EPIC!

      0

      0
  6. misha o misha says:

    wlaupun x ensem tp sdp mate memandang yg penting fulus tebal nok .. tp ak xminat la nk ber’pre wedding’ ni bagai.. xtau ape motip klu org nk kawen wt mcmni.. pape pun hak masing2.. neway tahniah yea kt kak misha …

    0

    0
  7. NOR says:

    issshhhh NAPE AKU SERAM TGK BAKAL SUAMI MISHA NI……!

    0

    0
  8. LISA SURIRUMAH says:

    PERLU KER PEGANG2 TANGANNN..?? BELUM SAH LAGI KANNN DIKNONNNNN..

    0

    0
    • cisss says:

      Ala, jgn nk trip suci sgt, time krng cinta sintun pegang terlebih2 juga..pre wedding pegang at least nk kawin. K bai

      0

      0
  9. Anonymous says:

    loll…kilang buat arang bleh posing..ape la..

    0

    0
  10. fahmi says:

    yg kata tak minat pre wedding n kutuk psl pre-wedding adalah mereka yg sebenarnya tak mampu atau pasangan anda tak suka. kalau yg duit byk, confirm nak buat gak.. hahaha

    0

    0
    • LISA SURIRUMAH says:

      Bkn masalah mampu or xmampu.. The point is perlu ker pegang2 sblum sah..??

      0

      0
      • pinkygirl says:

        betullll. .masalah bkn xmampu tp masalahnye PERLU ke WAJIB ke? klu sekali pun kite mampu. .xhingin nk wt pre wedding. .baik p shopping. .kekeke. .oopppsss sorry terlepas mulut jahat. .hehe

        0

        0
    • hanani says:

      eleh, ramai je yg mampu x buat gak pre wed.. yg penting hidup lepas kawen dan membina keluarga. Pre Wed x penting langsung. Doa lepas kawen, mampu mengandung dan boleh bg zuriat yg membahagiakan suami sudah.

      0

      0
    • shaf says:

      Statement mcm bukan org islam, xtaw la kalau betul2 bukan org islam.

      0

      0
      • Biskut says:

        Org islam sendiri pon ada yg keluarkan statement gini shaf. kata dia..kata dia la….dia org islam moden. aku bukan org islam. tp aku paham kalau kwn islam aku sebut pasal haram dan halal. aku paham juga kalau sebelum kawen, boipren nk sentuh sikit bahu gepren pun tak boleh. aku bukan islam….aku pun amik gmbr pre wed…tp alasan nya bkn sbb aku mampu ke ape, tp lebih kpd sebagai kenangan d kemudian hari. org yg komen kata org jeles ler, mampu tak mmpu ni mmg ada bengap sikit…

        0

        0
    • fahmisicetek says:

      so funny cetek pemikiran tol.. org xmampu pun bleh buat kot.. yg perlu kamera je kot pastu pi la posing tepi2 pantai pun xkena bayor la…

      0

      0
  11. JENAL says:

    hai misha, projek duduk atas perut je la ko ek, duduk bawah alamat tak sampai pipit tu pulak

    0

    0
  12. Anonymous says:

    mg ada isu
    1. siap pegang2, peluk dah mcm pose lps nikah.
    2. location mmg sgt tak sesuai. kot konon nak kata artistik pon aku tak boleh nak terima kot. location background balak bagai tu tak sesuai sgt. mcm dlm suasana perang , kematian. kot ye pon nak buat kelainan ..agak2 la.
    p dalam hutan lagi baik…kalau aku mmh tak la kalau photographer nak buat kat situ wpon sponsor!

    0

    0
  13. COMEL says:

    tetek 50sen heheh

    0

    0
  14. ainHQ says:

    biar la dia nk buat prewedd ke apa ke..yg korang sume ni dengki apasal..duit dia kot..ada ke dia mintak sedekah kat korang? nk buat bckground kayu balak pun jadi masalah korang jugak ke? dasar tak boleh tengok org lain lebih dari korang kan….

    0

    0
  15. casablanca says:

    belum kawin lagi dah pegang2 .. gmbr dekat2 .hurmmmm

    0

    0
  16. Chinta says:

    Jodoh Itukan Rahsia Allah.. Doakan saja moga mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayatnya…

    0

    0
  17. ... says:

    amboii.. lebar pula bidang kak misha ni… jarang tengok u seksi.. dah nak dekat2 kahwin ni await pakai gituh ???

    0

    0
  18. Benda Betul says:

    Memang kalau ikutkan dosa pegang2 sebelum jadi yg sah. Cuma aku tak suka ada yg comment kenapa amik gambar kat kayu balak. Sbb aku as lecturer photography, mmg seluruh dunia ni ada seni yg tersendiri. Btw, kilang arang kayu ni antara yg terfamous kat malaysia, ramai yg dah photoshoot kat situ.

    0

    0
    • Cik Nab says:

      Nie kilang arang kayu kuala sepetang ke????

      0

      0
    • betul ke says:

      kalau pun kilang arang ni paling famaous kt alam buana sekali pun, mmg tempat tu tak semenggah wat photoshoot kot…tambah2 pic no.8, cam gambar rombongan p melawat kilang arang jah.

      0

      0
  19. jija says:

    Itu bukan balak daaa.. itu kayu bakau

    0

    0
  20. x suke says:

    ntahh pape …dislike

    0

    0
  21. minah IT tgh boring wat keje says:

    Nampak macam tak menjadi hasil kerja photographer ni.. hambar..

    0

    0
  22. humble says:

    Old school sgt lah….pilihan background, baju sume nampak malap…xberseri….

    0

    0
  23. utk renungan says:

    Sekadar nasihat utk suma muslim di luat sana. Kn lebih manis buat post-wedding dr pre-wedding. Kenapa nk ikut budaya barat, terang lg bersuluh benda yg salah dan berdosa…lps kawin nk ambik gambar peluk sakan pn xper sb da halalkn…wallahualam..

    0

    0
  24. nurol says:

    lawak tol bace komen engkorang. lagi2 pasal pipit2 tu. wakakakakka. so made my day hahaha. pape pun background sungguh seddiiihhhhh! aku tengok pon mcni ni (o_o) dah kenape engkorang ni tgkp gmbr gn kayu2 plakk. tkde seninye de. gmbr tk cantik lgsg. baik la pergi pulau perhentian tu acacah pre wed time snorkling gn ikan. kakakakakaka.

    0

    0
  25. pening aaaa says:

    nak buat pre wedding boleh je..tp jgn pegang2 yg btentangan dgn ajaran islam,ini org bukan islam tgk sure x da dah rasa hormat depa pd islam,menangis ayah bakal pgantin dlm kubur..

    0

    0
    • JANGAN PENING YE DEKKK says:

      Pening aaaaa … sila jngn buat hukum sndri.. sila refer surah al kafirun… sila rujuk dngn ustz @ulamak… sila tngok CINTA ILMU tv hijrah… wlpn tak pegang tangn.. bnyk perbuatan menjuruskan ke maksiat… bila bertunang pun ada syrt2 perlu d patuhi… klu balik tu kite accident dan d jemput ALLAH swt… tak sempat pun nikah… perbuatan yg sia2… duit tu klu wakafkn lbh mulia d SisiNya… PAHALA KEKAL AKHIRAT… utk mendpt SAKINAH MAWADDAH WARAHMAH dlm rumahtangga… Ini adalah culture ORG NASRANI DAN CHINESS TAK SESUAI DI IKUTI… BIARKAN CARA MEREKA UTK MEREKA.. kita umat islam ada batas…. ALLAH SWT DA BERJANJI SYURGA UTK KITA UMAT ISLAM.. SYURGA ITU MAHAL HARGANYER DEKKK… SABARLA SEDIKIT …. UJIAN KAT SINI SIKIT shj…

      0

      0
  26. lala says:

    cantik k x background tu subjektif.. uols, kalau photoshoot kat hutan mane2 pon blom tentu sume org ckap cantik. subjektif derr. k bhai

    0

    0
  27. abc123 says:

    dah jd trend dah skrg ni.. sume nk pre – pre.. dulu post wedding je. post wedding x cukup kot. nk kne ade pre jgk. xpaham aku. slmt berkahwinlah !

    0

    0
  28. lucifer says:

    fuuhhh…. sekor2 punyer komen mcm gampang…. padahal diri sendiri kalau jumpa boyfren, tak pegang tgn tak sah…. plak tu boleh plak merajuk bagai kalau boyfren tak pegang tgn… kononnya dah tak sayang….

    p/s: melayu ni adalah bangsa yg paling hipokrit pernah aku kenali….. depan2 kutuk bagai, belakang… setan pun buat tabik hormat… ptuuiihhhh

    0

    0
    • anne says:

      Hahaha..btoll..poyo je sume..
      Tang gambar dia kesah la halal haram
      Masa ngn pakwe ngn makwe masing pegang tgn peluk pinggang comolot compipi ade dia mikir?
      Oh…sbb xde d abadikan dlm gmbr..sbb tu buleh..hahahahhaa
      tgk wyg berdua dlm gelap..pun ade dia pikir?
      mcm tu la MELAYU.

      0

      0
  29. Anonymous says:

    bukan jeles ke ap..tpi terus terang aku ckp memg x ad pn y lawa gmbr dia…x menarik perhatian langsung…kak misha pn aku tengok dh mcm chubby sikit…tunang dia jgn ckp la..badanya mcm makin d pam2…

    0

    0
    • alpha says:

      kenape kalau chubby sikit pon misha tu..? kenape kalau bakal suami dia badan mcm di pam pam..? ade mslh ke..? kalau nak menegur jgn lah sampai menghina..

      0

      0
  30. hahahai says:

    gmbr pre wed retis plg x cntik hurmmm

    0

    0
  31. zoro says:

    kalau nak buat konsep klasik, misya kena rmbut sanggul, kalau camni, nmpak canggung sbb klasik tp pompuan boycut rmbutnya

    0

    0
  32. hihu says:

    aku rasa dulu sblm irma hasmie kawen pun die ada buat pre wedding gak tp xde pun pegang2. Pre wedding tu optional, just as a sweet memory for the couple to remember. Depends. Xberdosa pun nk buat pre wedding bagai ni. Yg buat org menyampah asal pre wedding je nk pegang2. Tu mslh tu. Nk buat pre wedding x slh pun. Klu ko x buat pre wedding tp dah pegang2 jgk sblm kawen same je kot. Well, semuanya berbalik pada diri sendiri. Aku rasa dulu sblm irma hasmie kawen pun die ada buat pre wedding gak tp xde pun pegang2 but still sweet. Kdg2 yg beria kutuk org buat pre wedding ni ntah2 diri sendiri dah berangan nak buat. Org kita ni byk hipokrit je, ckp je lebih tp buat jgk. Sedihhhh!

    0

    0
  33. tijah says:

    baik ambik tijah jadi photographer. pasti gambar jadi meriah dan yang pastinya tijah akan pastikan 2 tubuh yang belum halal tersebut tidak melekat antara satu sama lain.

    0

    0
  34. Arfah says:

    Korang ni banyak sangat komen la…
    Dulu time Abg nara kawin pun tak la cover sana sini sangat.

    Kalau tak caya korang tanya la abg nara … Hehehe

    0

    0
  35. LISA SURIRUMAH says:

    Betul ke dia kawen 2 kalii?? Cer jawabbb skett..

    0

    0
  36. Nak jadi ustaz/ustazah blum tentu ada tauliah walau ada pengetahuan. Tpi subjek geografi hancussss dan x lulus bila nyebut kayu balak. Kayu balak kah? Ni kayu bakau lar….kayu BAKAU! Kayu bakau buat arang…..Bodoh kah nak bakar balak?

    0

    0
    • zuanzuan says:

      kayu buat arang mmg kayu bakau, tulah aku terpikir beberapa minit dan bertanya pada akal ” semenjak bila org guna kayu balak buat kayu arang?” kalaulah kayu balak digunakkan sbg kayu utk buat arang, tahun bilalah nk kayu tu nak jadi arang….sila berfikir sebelum mengomen….

      0

      0
  37. sue says:

    korang,, biarlah si misha ni.. dia nak hadiahkan dosa terakhir kat bpk dia sbb pasni laki dia yg tanggung dosa kan.. hihii.. hadiah dari anak yg bakal bkahwin.. puiiii

    0

    0
  38. rombau says:

    Dosa tetap dosa.. kesian arwah bapak awak.. baru meninggal.. harapkan doa anak yg soleh tapi ini yang dibagi.. Al fatihah utk arwah bapak misha…

    0

    0
  39. keling paria says:

    kalau pasal kutuk mengutuk, dengki mendengki ..bagi kat orang melayu…jangan marah..Love U All…

    0

    0
  40. miii says:

    Pre.. y dh mcm post aksinya. Haram.

    0

    0
  41. minah jambu merah biru says:

    minah jambu boleh lemas bila tangok bakal laki misha ni lah ! helo misah ! u suroh la bakal laki u tu kuruskn badan dia sikittttttttttt u tk lemas ke ????? skarang belom kawin boleh la u tk kesahhhhh ha nanti bila dh dua atau tiga bulan bakal laki u tu badan dia naik lagi ha apeeee gak Nye yg u nk buat !

    0

    0
    • Shasha says:

      Kata org kalau lelaki badan gemuk Anu nya pendek tau.,
      Betul ke minah oi

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        mungkin jugak la barang dia pendek pasal dia gemok ! besar kemungkinan selak selak pon tk leh Nampak cuma Nampak perot aje !

        0

        0
  42. Anonymous says:

    Macam dah lama je kawin. Misha pun dah nampak macam mak orang. Lokasi tak sesuai langsung untuk gambar pre wed.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Hahahahahhhaahahah. Lucu betul. seram pun ade. Lucu sangat, baik tak yah gambo pra pra ni. mcm gambo biaso je, tak special pun. selekeh lah. misha, misha ape hal???Lucu aku tengok susah nak menahan ketawa ni hah!!!

    0

    0
  44. rapunzel says:

    komen aku
    1. background cantek
    2. pakaian dorg xkena gn tmpat dorg amek gmbr… (tp xde la mksud aku kene pakai baju tukang wat arang tu..hehe)
    3. dorg xpandai nk pose.. tros nampak out..

    0

    0
  45. ketumbit says:

    x menarik pic nie sume,,,,,surammm mcm pic janda kawen baru….gamber gelap..seprti smbunyi figura badan…janda kawen baru pun happening n ceria ambik shot…huhuh

    0

    0
  46. Kri-Tik-Tik says:

    Bagi aku background cantik. Yang cacat ialah konsep pakaian dan persembahan. Tak in langsung. Mekap tak cantik. Lelaki tu kena touch up sikit, tutup bekas2 kawah gunung berapi. Nasib ko ler…

    0

    0
  47. . says:

    Terserlah malu-malu kucing bakal pasangan ?? ayat kau agak2 la nara!

    0

    0
  48. anak rusa nani says:

    speechless aku bila tgk lokasi pengambaran pre wed

    0

    0
  49. miss j says:

    Bagi photographer yg beragama Islam pun harap stop2 kan lah pakej2 pre wedding utk psgn yg beragama Islam ni..

    0

    0
  50. alo says:

    aku dulu, nikah dulu baru ambik gambar kahwin…sb laki aku x bagi. couple 3 bln jer.. jumpa hjg mnggu p mkn. tu pun kejap. nak pegang tgn pun x leh.. dia kata nti dosa. sb tu dia ajak nikah dulu baru leh sentuh2… alhamdullilahhhh…kekal smpai skrg (15tahun)

    0

    0
  51. mama sumayah and adib says:

    Jagalh aurat mu wahai kaum hawa …!!

    0

    0
  52. cecitececite says:

    x salah nk pre wed klu x sentuh2..tp..baik x payah la coz takut mengundang fitnah..yela dah siap pic tu, tunjuk satu dunia.mulut org mana bole tutup kan. dulu2 x de pon pre wed bagai..benda ni wajib utk non muslim je kot for registration purposes.hurrm…

    0

    0
  53. alahaiii says:

    lokasi, baju, mekap = semua tak sesuai..tak cantik!!

    0

    0
  54. sentap says:

    herannyer aku nok. knape bile org komen yg ade unsur nasihat, peringatan ramai yg like, tu bagos. dan ade yg dislike.knape prlu dislike. xbetol ke nasihat org tu bg. ke kau ni kafir? jenis x bole time knytaan, kbenaran. sedeyh

    0

    0
  55. bunga says:

    x sesuailah tempat ni.. camnalah misha boleh terfikir nak buat kat sini..

    0

    0
  56. kayu api says:

    perlu ke utk ada pre wedd photoshoot??? motif?? nak berlumba ngn artis2 lain.. nanti masa dah halal bergambar ikut hala mana pown xdelah nmpk menjelikkan dan mengundang dosa utk org2 sbb terkutuk, terumpat , terkeji gmbr2 yg xde motif nie….

    0

    0
  57. bilakakjemahmenulis says:

    apa nak heran, pre wedding ada, pre engagement ada, pre beranak ada. Puiii sungguh

    0

    0
  58. kuda belang says:

    amboiii siap nk ber pre wedding bagai..lepas ni bridal shower plak…aku pun xtau la nape la ko orng yg retis2 nk ikut sngt budaya2 barat ni da la brpegang tangan bukan muhrim pastu bj trdedah sana sini…baik ko wt khatam quran ke selawat nabi ke…aptb

    0

    0
  59. gadis cancer says:

    amik gmbar kat kayu balak??stim ke ??kihkhihhkhih…

    0

    0
  60. hehe says:

    pic ni macam ala2 sebalik tabir kejayaan tokey balak dan isteri kehkeh

    0

    0
  61. EL says:

    aku punya gmbar pre-wed amik lpas selesai knduri dua2 belah pihak.. konon2 nya pre-wed lah.walaupun dh ‘halal’ ms tu tp dek disebabkn kononnya gmbr pre-wed, ktorg xde berpeluk or pegang tangan tau… siap ipar duai, sepupu sepapat husband aku ikut skali..hew..hew..

    0

    0
  62. malisa says:

    gambar 1 tu feros tgk tetek misha la tu… apa punya gambar la mcm ni..buat je la post wedding.phographer pun dosa sekali ..duit x halal

    0

    0
  63. lestari says:

    adoi lawak betol komen2 ustazah jadian..nasihat korang bagi tu elok, bagus..tp agak2 laa..korang tau kan korang masuk blog artis? bab tu yang paling tak boleh blah..

    0

    0
  64. mami penang says:

    Scarry…

    0

    0
  65. ustajah says:

    alaaaa….hampa smua nk kisah watpa…mailah sama2 doakan supaya mereka smua insaf sebelum menutup mata….kita x tau apa yg akn jadi kt depa nnti…mna tau lpas kawin jd elok lg dpd kita…doakan jelah depa ni…dh nk wat camna, depa xtau yg pegang2 bukan muhrim ni haram,doakanlh agar depa ni trbuka pntu hati…kita pn sama..mari kita brdoa ke arah kebaikan…

    0

    0
  66. […] (15 GAMBAR)Pra Perkahwinan Misha Omar & Firos Ezzwan (109) […]

    0

    0
  67. […] (15 GAMBAR)Pra Perkahwinan Misha Omar & Firos Ezzwan (109) […]

    0

    0
  68. Damon says:

    Nice photos!!! :D

    0

    0